eitaa logo
"مُبارِز🇮🇷"
190 دنبال‌کننده
1.7هزار عکس
416 ویدیو
10 فایل
🕊 تا کفر و شرک هست، مبارزه هست، و تا مبارزه هست، ما هستیم... "روح‌الله‌الخمینی(ره)" . . "باید به خود جرات داد"✌🏻🍃
مشاهده در ایتا
دانلود
🍃 رهبر انقلاب: همه کنند. در این زندگیِ ماشینی و کم‌تحرّکِ امروز، حالا ما پیرمردها به کنار، واقعاً هم تحرّکی ندارند! سوار ماشین میشوند از اینجا میروند آنجا پیاده میشوند، سوار آسانسور میشوند میروند بالا؛ هیچ تحرّکی وجود ندارد. در یک چنین محیطی، ورزش دیگر یک امر مستحبّی نیست، یک امر لازم و یک امر است برای همه. ۱۴۰۱/۰۶/۲۰ رهبر انقلاب فرمودند: ورزش برای جوانان یک امر لازم و است. هیچی دیگه، همین :) "دیدار امروز حضرت آقا با برگزارکنندگان کنگره شهدای ورزشکار"
ملتی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمن بیدار خواهد شد.. @ir_tavabin
باورتون میشه رسانه های ضد انقلاب، ۱۷۳۱۲ دروغ فقط توی ۲۵ روز؟! یعنی هر دو دقیقه یک دروغ منتشر می‌کردند! از سرعت تولید این دروغ ها میشه برق کل ژاپن رو تامین کرد حقیقتا :)))
هزینه تسلیم بیشتر از هزینه مقاومت است!
تمام دنیای کفر و استکبار مقابل جمهوری اسلامی ایران ایستاده؛ همین یک دلیل، برای ایستادن در کنار جمهوری اسلامی کافی‌ست "سیده کاف"
ماموران پلیس فرانسه قبل از ورود به پمپ بنزین‌ آمپر بنزین خودروها را چک می‌کنند و به ماشین‌هایی که باک‌شان خالی نیست اجازه ورود نمی‌دهند. :(((((((
🔴 احسان کرمی مزد وطن‌فروشی خود را گرفت احسان کرمی مجری سابق تلویزیون در یکی از شبکه‌های معاند مشغول به کار شد. وی پیشتر در حادثه متروپل، به دلیل «عزاداری نمایشی» و حضور در مراسم عروسی یکی از خواننده‌های لس‌آنجلسی از سوی مردم مورد انتقاد قرار گرفته بود. او همچنین در ماجرای «مهسا امینی» در شبکه‌های اجتماعی اقدام به پخش اخبار خلاف واقع می‌کرد. از که بریدی و با که پیوستی؟!!
💠 مسابقه سراسری روز عهد و بیعت 🌺"ویژه نهم ربیع الاول" 🎁جوایز: 25 جایزه 2 میلیون و 500 هزار ریالی ✅ اطلاعات بیشتر و دریافت منبع و سوالات مسابقه: mahdaviat.ir 🗓 زمان: ۱۴ مهر لغایت ۲۲ مهر 🌿🍃🌺🍃🌿 🆔@msb110