هدایت شده از KHAMENEI.IR
9.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #فیلم_نوشت | رهبر انقلاب، امروز: من یک توقّعی هم از خود نامزدهای محترم دارم که عرض بکنم: وعدههایی را که مطمئن نیستند میتوانند آنها را انجام بدهند، ندهند؛ این وعدهها به ضرر کشور است؛ چرا؟ برای اینکه شما یک وعدهای میدهید، بعد اگر بفرض به ریاست جمهوری رسیدید آن وعده را عمل نمیکنید، مردم را دلسرد میکنید، مردم را نسبت به نظام دلسرد میکنید، مردم را نسبت به انتخابات دلسرد میکنید؛ بنابراین دادنِ وعدههایی که نامزدها مطمئن نیستند که بتوانند این وعدهها را عمل کنند، جایز نیست؛ البتّه وعدههایی را که قطعاً روشن است، مسلّم است، واضح است و اهل فن تأیید میکنند که قابل تحقّق است بدهید. ۱۴۰۰/۳/۱۴
💻 @Khamenei_ir
12.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
◾️چه نهادهایی درباره نامزدها گزارش خلاف واقع دادند؟
https://www.google.com/amp/s/donya-e-eqtesad.com/fa/amp/news-3770126
رهبر معظم انقلاب در سخنانی مهم به موضوع ردصلاحیت های اخیر شورای نگهبان ورود کردند. ایشان فرمودند: « به بعضی از افرادی که صلاحیتشان احراز نشد، ظلم و جفا شد و به آنها یا خانوادههایشان که خانوادههای محترم و عفیفی بودند، نسبتهای خلاف واقع داده شد که بعداً ثابت شد آن گزارشها غلط و خلاف است. »
حضرت آیتالله خامنهای با اشاره به انتشار این موارد در بین مردم و در فضای مجازیِ رها و بدون قید و بند، تأکید کردند: «حفظ آبرو جزو بالاترین حقوق انسانها است بنابراین خواهش و مطالبه من از دستگاههای مسئول این است که مواردی را که گزارش خلاف واقع راجع به فرزند یا خانواده کسی داده شده، جبران کنند.»
#انتخابات
#جوان_مومن_انقلابی
#مشارکت_حداکثري
#انتخابات_1400
#من_راي_ميدهم
#پای_کار_انقلاب
#انتخاب_درست_کار_درست
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
#منبر_مکتوب
#آخرین_وصیت_امام_صادق علیه السلام قبل از شهادت
💠امام صادق علیه السلام در آخرین #لحظات حیات که مرگ را نزدیک دیدند، #دستور دادند که تمام خانواده و خویشان نزدیکش بر سر بالینش جمع گردند و پس از آن که همه آنان در کنار امام حاضر شدند، چشم بگشود و به صورت یکایک آنها نظر افکند و فرمود:
✨انّ شِفاعتنا لاتنال مستخفاٌ بالصلوة.✨
🌾همانا #شفاعت ما اهل بیت به کسی که #نماز را سبک میشمارد نمیرسد.🌾
🔺این #وصیت امام، دلیل آن است که در #آئین اسلام، #نماز جایگاهی مهم دارد، طوری که امام در آخرین لحظههای زندگی از میان هزاران مسئله فقط نماز را سفارش میکند و این نیست جز برای این که امام صادق علیه السلام #هادی امت و #پاسدار دین است و #نماز از این دیدگاه از اهمیت فراوانی برخوردار میباشد.
🔸به نظر من #راز این که امام #خویشاوندان نزدیکش را به نماز #سفارش میکنند، آن است که مردم از آنان #انتظار ارشاد و راهنمائی دارند، پس تبلیغ و توصیه این فریضه از زبان آنان #مؤثرتر است.
🔹نکته دوم، آن که نزدیکان امام و #منسوبان عترت #نپندارند که به علت قرابت و داشتن نسبت با #پیامبر از #شفاعت او و اوصیای گرامیاش #بهرهمند خواهند بود، اگرچه در عمل به برخی از #احکام سهل انگار باشند.
🔶امام صادق علیه السلام بدین وسیله خواستند بیان کنند که #خویشاوندی با #پیامبر صلی الله علیه و آله اگر #توأم با #انجام فرائض و تکالیف دینی #نباشد، سودی به آنان نخواهد داشت، بلکه این #نسبت مسؤولیت ایشان را #سنگینتر خواهد ساخت.
🔸امحمیده مادر امام موسی کاظم و همسر امام صادق علیهم السلام از این حال امام #درشگفت بوده که چگونه امام به هنگام وفات نیز از این فریضه بزرگ #غفلت نداشته است و هرگاه این حال امام را به یاد میآورده میگریسته است.
🔲از کارهای #عجیب امام در ساعت #رحلتش آن که دستور دادند برای تمام خویشاوندان نزدیکش #صله و #تحفهای فرستاده شود و حتی برای حسن افطس مبلغ هفتاد دینار فرستاد.
🔹سالمه کنیز و خدمتکار آن حضرت پرسید:
«چگونه به مردی که با #دشنه و خنجر به شما #حمله آورده و قصد قتل شما را داشته است، چنین مبلغی را #عطا میفرمائید؟»
🔶امام در پاسخ فرمود:
💢«میخواهی مشمول این آیه قرآن نباشم که فرمود:
✨«وَالَّذینَ یَصِلُونَ ما اَمُرَاللهُ بِهِ أَنْ یُوصَلَ وَ یَخَشونَ رَبَّهُم وَ یَخافُونَ سُوءَالحِسابِ»✨
(سوره رعد:۲۱)
💫و آنان#فرمان خدا را در مورد #صله رحم و دلجوئی از #خویشاوندان اجرا میکنند و از #خدایشان میترسند و از #محاسبه بدفرجام بیمناکند.💫
🔶ای سالمه❗️
#خداوند بهشت را #بیافرید و بوی آن را #بسیار خوش و مطبوع گردانید که از فاصلهای به #مسافت دو هزار سال به #مشام میرسد،
لیکن #عاق (والدین) و کسی که #قطع رحم کرده بوی آن را احساس نمیکندودرنمییابد.
❌این وصیت امام نیز بیانگر #اهمیت صله رحم است و #رفتار خود امام هم اینگونه بوده که با #ارحامش پیوند داشته و حتی با آنان که با او بریده و به قصد کشتنش به طرف او #حمله کرده بودند به طریق #نیکو رفتار کرد و مبلغی صله فرستاد، و به راستی که این، خلق و خوی انبیاء و اولیاء است.
📚شیخ طوسی الغیبه،ص۱۹۷
📚بحار الأنوار (ط ـ بیروت)؛ ج۴۷؛ ص۲
🏴شهادت جانگداز امام صادق علیه السلام امام ششم شیعیان بر امام عصر عجل الله تعالی فرجه و شیعیان و محبان خاص ایشان تسلیت باد..
#حوزه_128_ام_البنین_س
🔳 حضرت امام جعفر صادق علیه السلام:
▪️ «مَا بَكَى أَحَدٌ رَحْمَةً لَنَا وَ لِمَا لَقِينَا إِلَّا رَحِمَهُ اللَّهُ قَبْلَ أَنْ تَخْرُجَ الدَّمْعَةُ مِنْ عَيْنِهِ فَإِذَا سَالَتْ دُمُوعُهُ عَلَى خَدِّهِ فَلَوْ أَنَّ قَطْرَةً مِنْ دُمُوعِهِ سَقَطَتْ فِي جَهَنَّمَ لَأَطْفَأَتْ حَرَّهَا حَتَّى لَا يُوجَدَ لَهَا حَرٌّ... وَ مَا مِنْ عَيْنٍ بَكَتْ لَنَا إِلَّا نُعِّمَتْ بِالنَّظَرِ إِلَى الْكَوْثَرِ وَ سُقِيَتْ مِنْهُ مَنْ أَحَبَّنَا»؛
▪️ أحدی به خاطر مهربانی به ما و به سبب مصائبی که بر ما وارد شده، گریه نمیکند، مگر اینکه قبل از آمدن اشک از چشمش، خدا او را رحمت میکند. پس وقتی اشکها بر گونه اش جاری شد، اگر قطرهای از آن در جهنم بیفتد، گرمای جهنم را از بین میبرد تا آنجا که دیگر برای آن حرارتی باقی نمیماند، هیچ چشمی برای ما گریه نمیکند، مگر آنکه از نعمت نظر کردن به حوض کوثر بهره مند میشود و با کسانی که ما را دوست دارند، از آن سیراب می شود.
📔كامل الزيارات،ص ۱۰۲
هدایت شده از حوزه۱۲۰ حضرت آسیه(س)
هدایت شده از حوزه۱۲۰ حضرت آسیه(س)
#تربیتی
#کار_تشکیلاتی
#انتخابات
#نشست_سیاسی
#طرح_لبیک
برگزاری هیئت هفتگی مشترک با پایگاه برادر
#پایگاه_حضرت_معصومه
#پایگاه_شهید_احمد_زاده
#حوزه_120_حضرت_آسیه
#حوزه_119_اشرفی
@hoze120
🔶نشست تربیت وتعالی
🌺منبر مکتوب
🔶راه درمان غیبت
🔸برای درمان این بیماری از دو راه علم و عمل باید استفاده کرد.
درمان علمی
🔸درمان علمی اینه که فرد به پیامدهای این گناه فکر کنه و این پیامدها رو با چیزی که از این گناه عایدش میشه، مقایسه كنه، اون با این گناه از چشم مردم میافته، بغض و كینه و دشمنی ایجاد میكنه.
🔸اگه كسی غیبت آدم دیگهای رو میکنه به این انگیزه كه با اون دشمنه، چطور حاضر میشه نیكیهاش رو به دشمنش منتقل كنه و گناهان دشمن رو به نامه عمل خودش وارد كنه؟ چنان كه در روایات به این پیامد غیبت اشاره شده.
درمان عملی
🔹به هر زحمتی هم كه شده، افسار زبان رو به دست بگیریم تا به مرور زمان به راحتی از غیبت كردن پرهیز کنیم و حتما سعی كنیم كه خوبیهای مردم رو ببینیم و به دنبال معایبشون نباشیم.
🔹میگویند كه حضرت عیسی با عدهای از حواریون از جایی عبور میكردن كه به مردار سگی برخوردن. همراهان گفتند: چه مردار بدبویی! حضرت عیسی(ع) فرمود: چه دندانهای سفیدی دارد.آنها نقص مردار رو دیدن و حضرت عیسی كمال اونو گوشزد كرد.
چقدر خوبه قبل از آنکه به عیبهای دیگران توجه كنیم به دنبال كشف عیبهای خود باشیم.
#عقیدتی
#احکام
#حوزه_122_حضرت_خدیجه_سلام_الله_علیها
🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂
#چهارده قرن از #بعثت آخرین رسول می گذرد. از چهارده قرن پیش، کاروان مقدس اسلام با #رسالتی بزرگ به راه افتاده است.... و ما امروز #میراث بر حرکتی هستیم که هیچ گاه از کمیِ تعداد و نفرات نهراسید. آرام آرام #بزرگ شد و آرام آرام #حرکت کرد تا رسید به امروز که ما خودمان را در این کاروان میبینیم.. برخود فرض می دانیم که به #شکرانه این نعمت با #گذشته حرکت کاروان آشنا شویم..
این که من در #تشهد نمازم میگویم:«أشهد أن محمدا رسول الله»،و در #مأذنه شهر وولایتم به عنوان یک #شعار عمومی، به عنوان نمایشگر سیمای کلی این جامعه گفته می شود «أشهد أن محمدا رسول الله»، این شهادت به #نبوت، این ایمان به نبوت و اعلام این ایمان، #تعهدی بردوش منِ متشهد، بردوش آن جامعه ای که این تشهد به عنوان شعار او گفته می شود می گذارد و آن #تعهد عبارتست:
🔸از #دنباله گیری از راه نبی و #قبول مسئولیتِ به منزل رساندنِ بارِ نبی...
#مؤمن آن وقتی مؤمن است که به #تعهدات و #مسئولیت هایی که ایمان به نبوت برای انسان می آورد پایبند باشد.
این تعهد چیست؟
تعهد رسالت، #ساختن یک #دنیایی به شکلی است که اسلام گفته است. پیغمبر برای این #مبعوث میشود تا #شکل زندگی و #نظام زندگی انسان ها را به صورتی که خدا می گوید درست کند....
#نشست_تربیت_و_تعالی
#نبوت
#مربی_ذوالفقاری
#حوزه_128_ام_البنین_س
🔰🔰🔰🔰
#منبر_مکتوب
#اخلاق
#بدبینی
✴️در مورد #بدبيني نظر #اسلام باتوجه به آیات و روایات چیست؟
✅آيات و احاديث متعددي در مورد اين «صفت بد» وارد شده است و نکات ظريفي در اين باره بيان شده است، البته بيان همه ابعاد آن ممکن نيست و فقط به چندنکته اکتفا مي شود.
📔خداوند در#قرآن کریم مي فرمايد:
💫يا اَيُّها الَّذينَ آمنَوا اِجْتَنِبُوا كثيراً مِنَ الظَنِّ اِنَّ بَعْضَ الظنِّ اِثْم وَلاتَجَسَّسُوا وَلا يَغْتَبْ بَعْضُكُمْ بَعْضاً، اَيُحِبُّ اَحَدُكُمْ اَنْ يَأكُلَ لَحْمَ اَخيهِ مَيْتاً فَكَرِهْتُمُوهُ، وَاتَّقُوا اللّهَ اِنَّ اللّهَ تَوّاب رحيم💫
🔸اي افرادباايمان!
از بسياري #گمانها بپرهيزيد؛ زيرا برخي از گمانها #گناه (و بي اساس) است؛ در امور مردم #كنجكاوي نكنيد و از يكديگر #غيبت ننماييد؛ آيا كسي از شما دوست دارد كه #گوشت برادر خود را در حالي كه مرده است، بخورد حتماً اين كار را بد وناپسند مي شماريد.(غيبت برادر مسلمان همانند اين عمل است) و از #مخالفت خدا بپرهيزيد؛ خداوند #توبه پذير و رحيم است.
🔺دراين آيه،خداوند#جامعه اسلامي را ملزم مي سازد كه #سه_اصل_اخلاقي را به عنوان #حق_ِلازم كه از لوازم و آثار #اخوت اسلامي و برادري ديني است را نسبت به يكديگر رعايت نمايند:
🔸#بدگماني و #بدبيني نسبت به مسلمانان #ممنوع است.
🔸#کنجکاوی در #امورمردم #ممنوع است.
🔸#غيبت و #بدگويي پشت سر مسلمان #حرام است.
🔴از آن جا كه اصول ياد شده از مباحث اساسي #اخلاق_اسلامی هستندو در #اصلاح_اجتماع نقش مهمي ايفا مي كنند و از پيشوايان بزرگ ما بيانات جالب و شيوايي در اين زمينه وارد شده، شايسته است كه هر كدام را جداگانه مورد بحث و تجزيه و تحليل قرار دهيم.
✓اكنون نخستين اصل يعني
#بدگمانى را مورد بحث قرار مي دهيم.
🔹#بدبيني يك حالت #رواني #منفي است كه شخصيت و احترام و تقوا و پاكي افراد در #فضاي فكر و #قضاوتِ دارنده آن، #لطمه مي بيند.
🔹#افراد بدبين از ميان هزاران نقاط #روشن و جلوه هاي خوب زندگي مردم، فقط به نقطه هاي #مبهم و تاريك و تيره زندگي آنان، متوجه مي گردند.
🔹همه ما مي دانيم كه #جان و #مال و #آبروي مسلمان محترم و هرگونه تعدي به آن #حرام است، ولي در آيه به تعدّي ديگري اشاره نموده و مي فرمايد:
#حيثيت و #آبرو و #شخصيت هر مسلمانى، حتي در #عالم فكر و پندار و در #دايره داوري #دروني ما نيز #محترم است. هيچ فرد مسلمانى، #نبايد بي جهت در درون خود، به حريم شخصيت و پاكي مسلماني با بدبيني وبدگماني و داوري بد، #تجاوز نمايد.
🔸به قول يكي از دانشمندان معاصر، حدود امنيتي كه اسلام براي جامعه مسلمانان به وجود آورده، منحصر به جان و مال و آبرو نيست، بلكه علاوه بر اين امنيتهاي سه گانه، امنيت چهارمي را نيز خواستار شده است و آن، #امنيت #قضاوتهاي ديگران است؛ يعني افراد ديگر را در #محيط فكر خود، مورد #هجوم افكار و #داوريهاي بد و ناروا قرار ندهد؛ احترام و شخصيت مسلمان، علاوه بر #مرحله عمل، بايد حتي در #محيط افكار ديگران نيز محفوظ بماند.
🔹از اين نظر، اسلام هرگونه بدگماني و بدبيني را كه منجر به لكه دار ساختن شخصيت كسي در محيط فكر و پندار مي شود، تحريم نموده و دستور داده است كه جامعه با ايمان از هرگونه #سوء_ِظن نسبت به همديگر #بپرهيزند.
🔶پيامبر اكرم(ص)در يكي از بيانات شيواي خود به #امنيتهاي_چهار_گانه مزبور اشاره نموده و چنين مي فرمايد:
🔹✨اِنَّ اللّهَ حَرَّمَ عَلَي الْمُسْلِمِ دَمَهُ، وَمالَه وعِرْضَهُ، وَاَنْ يَظُنَّ به سُوءَ الظّنِ✨
📜خداوند، #تجاوز به خون، مال و آبروي مسلمانان را #حرام نموده و هرگز اجازه نداده است كه كسي به يك #فرد_مسلمان بدگمان شود و حتي در #ذهن و فكر خود، به او نسبت #ناروا بدهد.
💠امنيتهاي سه گانه، نخست در پرتو حكومتهاي مادي و سازمانهاي اداري تأمين می گردد، ولي امنيت از نظر #قضاوت مردم، جز در سايه #ايمان_به_خدا عملي نمي شود؛ زيرا #حدود_حكومتهاي مادي منحصر به #ظواهر است و جلوگيري از تجاوزهاي باطنى، از حريم قدرت عوامل مزبور، بيرون مي باشد؛
🔸فقط #ايمان به خداست كه مي تواند جلو اين گونه تجاوزها را بگيرد؛ زيرا يك #فرد_مسلمان ايمان دارد كه #خداوند از كارهاي #برون و #درون او #آ گاه است.
📣ادامه دارد ...
📚المحجة البيضاء،ج۵،ص۲۶۸
#حوزه_128_ام_البنین_س