کارگر فصلی بود.
با همان دست های گچی، کارت را داد و گفت: سهم من رو از امنیت بکش و بده مردم غزه و لبنان که سپر ایران و اسلام شدند!!
▪️ڪانال مدافعان حـــــرم
@Modafeaneharaam
@Modafeaneharaam
5.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻به شما بشارت می دهم
این ما هستیم که افسار اسراییل
را نگه میداریم و به طویله اش بر میگردانیم.
اندکی صبر کنید
✍سحرنزدیک است...
▫️ڪانال مدافعان حـــــرم
@Modafeaneharaam
@Modafeaneharaam
#خاطرات_شهید
از وقتی ازدواج کرده بود، قناری و سُهرههایش را هی کم و کمتر میکرد. محدثه میگفت: «دلم میگیرد طفلیها را توی قفس میبینم.»
از آنهمه پرندهِ قفسی که روزی جانش به جانشان بسته بود، یک سُهره مانده بود برایش که آنرا هم همان روز بعدازظهر، قبل رفتنش برد با محدثهسادات رهایش کرد.
شب، وقتی میخواست برود، با همه که آمده بودند برای بدرقهاش، تک به تک خداحافظی و دیدهبوسی کرد و آخر از همه، خم شد و کف دستهایم را گذاشت روی صورتش و بوسیدشان.
دستهایم را حلقه کردم دور گردنش و یک دل سیر بویش کردم. درِ گوشم گفت: «ننه! دعا کن شهید برگردم...» و زل زد توی چشمهایم و گفت: «اگر شهید شدم، رخت سیاه نپوش و نگذار کسی رخت سیاه بپوشد. توی مجلسم جای خرما و حلوا، شیرینی و شکلات خیرات کنید...»
و تنگ در آغوشم کشید و لحظهای بعد، از حلقه دستهایم بیرون خزید و رفت که رفت...
✍به روایت مادربزرگوارشهید
#شهید_صادق_عدالت_اکبری🌷
●ولادت : ۱۳۶۷/۲/۲ تبریز ، آذربایجانشرقی
●شهادت : ۱۳۹۴/۲/۴ دلامه ، سوریه
@Modafeaneharaam
6.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 مادر شهید مهدی صابری:
پسرم پس از شهادت خیلی زیبا شده بود...
#فاطمیون
@Modafeaneharaam
کد جدید ایران به غرب در سخنرانی امروز امیر دریادار سیاری
روی ماکت ماهوارهبر قائم-۱۰۵، عنوان «موشک قائم-۱۰۵» نوشته و براش کلاهک بالستیک گذاشته 😏
#قارهپیما
@Modafeaneharaam
پیام رهبر انقلاب درپی شهادت حجتالاسلام صباحی امام جمعه کازرون
حضرت آیتالله خامنهای در پیامی شهادت عالم مقبول و محبوب، حجتالاسلام حاج شیخ محمد صباحی، امام جمعه کازرون را تسلیت گفتند.
متن پیام رهبر انقلاب به این شرح است:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
با تأثر خبر شهادت امام جمعهی محترم کازرون جناب حجةالاسلام حاج شیخ محمد صباحی رحمةاللهعلیه را دریافت کردم.
ایشان عالم محبوب و مقبول شهر، و برخوردار از حسن اخلاق و رفتار، و دارای روحیهی مردمی معرفی شدهاند و فقدان امثال ایشان تأسفانگیز است.
طبق اطلاع، جنایت بوسیلهی یک مجرم امنیتی صورت گرفته است. به خانوادهی گرامی و ارادتمندان و دوستان ایشان تسلیت عرض میکنم و علو درجات برای وی مسألت مینمایم.
سیّدعلی خامنهای
۱۴۰۳/۸/۸
@Modafeaneharaam
✅ صهیونیستهای جانی عروسکهای کودکان غزه را به بولدوزر ارتش رژیم آویزون کردهاند
@Modafeaneharaam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬داستان رفتن به بهشت با دو کیلو شکر را بشنوید!
اگر واقعیت داشته باشد باید ما هم فکری به عاقبت خود کنیم! حتما ببینید و نشر دهید..👌
🎙 حاج حسن خلج
@Modafeaneharaam
✅ وزیر دفاع ایران صبح امروز: از نظر سرعت تولید موشک در پی حمله رژیم صهیونسیتی مشکلی وجود ندارد. ما در برابر رژیم صهیونیستی حتی اگر یک گلوله در بیابان شلیک کند تحمل نخواهیم کرد و پاسخ خواهیم داد.
@Modafeaneharaam
تاریخ عقد وشهادتش یکی شد
پیام خون ما اطاعت از امر خدا و امر ولی فقیه است
وصیتنامه شهید محسن فانوسی:
وصیت ما زبان حال ما و زبان حال ما پیام خون ما، پیام خون ما اطاعت از امر خداوند و امر، ولیفقیه و اجرای قوانین الهی است و تحقق بخشیدن به امر به معروف و نهی از منکر.
#سالروز_شهادت
@Modafeaneharaam