eitaa logo
مـُـدافِعان‌‌ِحـَC᭄‌ــرَم🇮🇷🇵🇸
20.8هزار دنبال‌کننده
14.9هزار عکس
10.2هزار ویدیو
186 فایل
﷽ بہ‌عشق امام‌حسین‌؏♥️ اینجاقراره‌ڪہ‌فقط‌ازشھدادرس‌زندگۍبگیریم♥! مطمئن باشید شھدا دعوتتون ڪردند🕊 پس #لفت‌ندید.😊 #باحضورافتخارےخانواده‌معظم‌شهدا🌷 @Sarbazvalayat6 خادم کانال👆👆
مشاهده در ایتا
دانلود
39.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍃🍀🍃 دعای ابوحمزه ثمالی خوبان سعی کنید در شبهای ماه مبارک رمضان حتما چند فرازی از دعا رو با معنی تلاوت کنید فوق العاده هست اشکتون جاری شد التماس دعای فرج و عاقبت بخیری ‎‌┏━━━🍃🌺🍃━━━┓ @yasobodden ┗━━━🍂━ کانال«یعسوب الدین»
از صفات تو نیست که بر حسین(ع) امر کنی اما کربلایش را دریغ نمایی صلی الله علیک یا ابا عبدالله الحسین ✋🏻 ‎‌┏━━━🍃🌺🍃━━━┓ @yasobodden ┗━━━🍂━ کانال«یعسوب الدین»
7.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍃🍀🍃🍀🍃🍀🍃 نماهنگ زیبای «به تو سلام میدم درمون دردامی» با نوای حاج حسین خلجی. «به تو سلام میدم».. عرض ارداتی به امام حسین (ع) ‎‌┏━━━🍃🌺🍃━━━┓ @yasobodden ┗━━━🍂━ کانال«یعسوب الدین»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💠 🌸بعد از نماز با دستش تسبیحات فاطمه زهرا (سلام الله علیها) را می گفت. هنگام ذکر هم انگشت هایش را فشار می داد 👈و در جواب چرایی این کار می گفت بندهای انگشت هایم را فشار می دهم تا یادشان بماند در گواهی دهند که با این دست ذکر خدا را گفته ام. 💠 از بیزار بود و اگر در مجلسی غیبت می شد سعی می کرد مجلس را ترک کند. همیشه به من می گفت: 👈 «دلم می خواهد در منزل ما غیبت نباشد تا خدا و ائمه اطهار به خانه و زندگی ما جور دیگری نگاه کنند.» 🌷 🗓 ‎‌┏━━━🍃🌺🍃━━━┓ @yasobodden ┗━━━🍂━ کانال«یعسوب الدین»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
7.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•°🌱 ✨روز یازدهم✨ آخ‌بمیرم‌برات😭 روز یازدهم روضه‌ی ناموس خدا من بمیرم که تو را سوی اسارت بردند یازده شد عدد ماه و دلم بیتاب است .. که ازین روز به بعد قافله بی‌ارباب است😭😔 ‎‌┏━━━🍃🌺🍃━━━┓ @yasobodden ┗━━━🍂━ کانال«یعسوب الدین»
✅ برنامه امروز ، ویژه ماه مبارک رمضان، را از دست ندید. امروز این برنامه دوتا مهمان ویژه داره😎 👌یه قصه شنیدنی و جذاب 🗓 امروز ۴ اردیبهشت 🕖 حوالی ساعت ۱۹ 3⃣ از شبکه ۳ سیما ‎‌┏━━━🍃🌺🍃━━━┓ @yasobodden ┗━━━🍂━ کانال«یعسوب الدین»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا