11.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حکایت بقیع
حکایت غربت است،
غربت اسلام ...
و با کھ باید
این راز را باز گفت؛
که اسلام ،در" مدینةالنبي "
از همه جا غریبتر است ...
رحلت پیامبر رحمت و مهربانی و فرزند کریمش امام حسن مجتبی علیهالسلام تسلیت ...•🥀•
💠 #کانال_فردا
#هشــــت_عاشقی...🌹
سلام وصلوات به نیابت از جمیع شهدا و رفتگان به محضر آقا علی بن موسی الرضا علیه السلام
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى عَلِىِّ بْنِ مُوسَى الرِّضَا الْمُرْتَضَى الاِْمامِ التَّقِىِّ النَّقِىِّ وَ حُجَّتِکَ عَلى مَنْ فَوْقَ الاَْرْضِ وَمَنْ تَحْتَ الثَّرى الصِّدّیقِ الشَّهیدِ صَلوةً کَثیرَةً تآمَّةً زاکِیَةً مُتَواصِلَةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَةً کَاَفْضَلِ ما صَلَّیْتَ عَلى اَحَدٍ مِنْ اَوْلِیآئِکَ
.
🍀مؤلفه های انتظار
1) اعتقاد قلبى به ظهور حضرت مهدى عجل الله تعالی فرجه الشریف
منتظر مؤمن باید یقین داشته باشه به این که حضرت مهدی روزى ظاهر میشه و جهان را پر از عدل مى کنه.
2) انتظار متحرک
انتظار در اعتقاد شیعه داراى محتوائى اصلاحگر، تحرک آفرین و تعهدآورىه که عالى ترین و ارجمندترین نوع بندگى حق تعالى و در نتیجه برترین عمل و نیکوترین تلاش و جنبش مى باشه.
3) تکلیف گرایی
در فرهنگ انتظار کسى که در چمنزار تکلیف قدم میذاره و از نظر قلبى منتظر مىشه در عمل هم به بایدها و نبایدها شرع مقدس احترام مىذاره.
امام صادق علیه السلام است که مى فرماید: «هر کس خوش دارد، در شمار اصحاب قائم باشد باید در عصر انتظار، مظهر اخلاق نیک اسلامى باشد. چنین کسى اگر پیش از قیام قائم درگذرد، پاداش او همانند کسانى باشد که قائم را درک کنند و به حضور او برسند، پس (در دیندارى و تخلق به اخلاق اسلامى) بکوشید...».
بحارالانوار، ج52، ص140
اول ربیع الاول:
هجوم به خانه وحي
در اين روز اولين هجوم به خانه امير المؤمنين عليه السلام صورت گرفت. هنگامي كه امير المؤمنين عليه السلام متوجه غسل و كفن و دفن پيامبر صلي الله عليه و آله شد و غاصبين خلافت در سقيفه بودند، در شب چهارشنبه كه اول ربيع الاول بود بدن مبارك آن حضرت را دفن فرمود و طبق وصيت پيامبر صلي الله عليه و آله متوجه جمع آوري قرآن شد. آن حضرت فرموده بودند: «علي جان، تا سه روز از خانه خارج مشو و قرآن را جمع آوري كن. ..».
(تفسير فرات: ص 398. در توحيد صدوق: ص 73 هفت روز و در امالي طوسي: ج 1، ص 263 نه روز است).
در اين ايام، سه بار به منزل آن حضرت هجوم آوردند:
بار اول در روز اول ربيع بود كه براي بيعت آمدند و آن حضرت فرمود كه قسم ياد كردهام كه تا جمع قرآن تمام نشود از خانه بيرون نيايم و آنان بازگشتند. پس از آن امير المؤمنين شبها صديقه طاهره و حسنين عليهم السلام را بر در منازل اصحاب ميبردند و طلب ياري مينمودند.
(كتاب سليم: ص 128. احتجاج: ص 75 ،190)
بار دوم هفت روز بعد از دفن پيامبر صلي الله عليه و آله بود كه زبير و عدهاي ديگر در منزل امير المؤمنين عليه السلام جمع شده بودند . آن روز زبير شمشير كشيد تا عمر را بكشد.
(توحيد صدوق: ص 73. احتجاج: ج 1، ص 111 95. بحار الانوار: ج 28، ص 321)
بار سوم به منزل حضرت هجوم آوردند، و پس از آتش زدن در منزل و ضرب و جرح صديقه طاهره سلام الله عليها و كشتن حضرت محسن عليه السلام، امير المؤمنين عليه السلام را با دست بسته بيرون بردند.
(كتاب سليم: ص 249 82. الكوكب الدري: ج 1، ص 194. الجمل: ص 117. كامل ابن اثير: ج 2، ص 326. تاريخ طبري: ج 3، ص 203)
@modafeanzuhur