مدافعان ظهور
⭕️زیارت حضرت ولی عصر (عج) در روز جمعه 🎤 #استاد_فرهمند 📌چند دقیقه وقت بگذاریم برای زیارت امام زما
سلام ودرود
می خواستم یک نفر رو که کارفرهنگی در مباحث اقا صاحب الزمان داره
بیارمش تو کانال
چگونه؟؟؟؟؟
❣ #سلام_امام_زمانم ❣
📖 السَّلامُ عَلَیْکَ یا حُجَّةَ اللَّهِ عَلی مَنْ فِی الْأَرْضِ وَ السَّمآءَ...
🌱سلام بر تو ای مولایی که با آمدنت حجّت را بر اهل زمین و آسمان تمام می کنی.
سلام بر تو و بر روزی که با آمدنت، زمین و آسمان غرق نور می شوند.
📚 بحار الأنوار، ج99، ص 117.
#اللهمعجللولیکالفرج
#امام_زمان
🌷امام مهدی شناسی 🌷
☀️ نورانیت امام
💠پیامبر اکرم (صلوات الله علیه) می فرمایند:
✨«آنگاه که خداوند اراده کرد موجودات را بیافریند، نور من را شکافت و از نور من عرش را خلق کرد.
✨پس عرش الهی از نور من است و نور من از نور خدا و نور من برتر از عرش است.
✨ سپس نور برادرم علی را شکافت و از آن نور، فرشتگان را خلق کرد و فرشتگان از نور علی هستند و نور علی از نور خدا است و علی برتر از فرشتگان است.
✨سپس نور دخترم فاطمه را شکافت و از نور او آسمانها و زمین را آفرید. پس آسمانها و زمین از نور دخترم فاطمه هستند و نور دخترم فاطمه از نور خداست و دخترم فاطمه برتر از آسمانها و زمین است.
✨ سپس نور فرزندم حسن را شکافت. پس از آن خورشید و ماه را خلق کرد. پس خورشید و ماه از نور فرزندم حسن هستند و نور او از نور خداست و حسن برتر از خورشید و ماه است.
✨سپس نور فرزندم حسین را شکافت، پس از آن بهشت و حورالعین را خلق کرد. پس بهشت و حورالعین از نور فرزندم حسین هستند و نور او از نور خداست و حسین برتر از بهشت و حور العین است». (۱)
💠با این قاعده، هیچ مخلوقی از ذات خداوند صادر نشده؛
بلکه مخلوقات نتیجه فعل الهی که همان اراده اوست، خلق شده اند.
💠«أول ما خلق الله نوری، ثم فتق منه نور علی علیه السلام، فلم نزل نتردد فی النور حتی وصلنا حجاب العظمة فی ثمانین ألف سنة، ثم خلق الخلایق من نورنا»
💠«نخستین آفریده ای که خدای متعال آفرید، نور من بود. سپس از نور من، نور علی را جدا ساخت.
💠 ما همواره در میان انوار در رفت و آمد بودیم تا این که پس از هشتاد هزار سال به حجاب عظمت الهی رسیدیم. آنگاه خدای متعال موجودات دیگر را از نور ما آفرید».
💠حتی خلقت انبیاء نیز از این امر مستثنی نبود و به برکت این انوار مقدس پا به عرصه وجود گذاشتند.
💠 در این مورد از امام علی (علیه السلام) سوال شد که اولین چیزی که خدای متعال آفرید چه بود. ؟
ایشان فرمودند:
«نور نبیک یا جابر... ثم نظر إلیه بعین الهیبة فرشح ذلک النور و قطرت منه مائة ألف و أربعه وعشرون ألف قطرۃ فخلق الله من کل قطرة روح نبی و رسول تم تنفست أرواح الأنبیاء فخلق الله من أنفاسها أرواح الأولیاء و الشهداء والصالحین».
💠«نور پیامبرت ای جابر... سپس با دیده هیبت بر او نگریست آن نور بصورت قطرات درآمد یک صد و بیست و چهار هزار قطره شد که از هر قطرهای روح پیامبر و رسولی را آفرید سپس ارواح انبیا تنفسی کردند و از تنفس آنها ارواح اولیا و شهداء و صالحین را آفرید».(۲)
----------
[۱]: ۶۹- بحارالأنوار، ج ۲۵، ص۱۶
[۲]: ۷۰- بحارالأنوار، ج ۲۵، ص۲۱
📚معرفت به نورانیت امام عصر (عجل الله فرجه)
✍محمد تقی تقی پور
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
.❖ خدا چون دریاست و ما چون موج؛ بود و نمودِ ما همه از اوست. خدا چون خورشید است و ما چون اشعهای از خورشید؛ چه نادان است کسی که شمعی به دست گرفته و روز روشن در بیابان به دنبال خورشید میگردد، یا شمعی به دست گرفته و در خورشید به دنبال خورشید میگردد.
• از بیانات علامه حسن زاده آملی در درس اسفار ملاصدرا
🌹#حسن_حسن ۱۰۲🌹
🌷#فلسفه یعنی #معرفت_انسان_خویشتن را
🔶 و ما باید که از معرفت نفس که مِرقاة است، سُلَّم و نردبان است ،برای عروج انسان به ماورای طبیعت و بالاخره باید از خودمان بالا برویم.
🔷 و پیشتر به عرض رساندیم، اشاره کردیم که آن فیلسوف عرب، یعقوب بن اسحاق کندی، ایشان در آن رسائل فلسفی از ایشان که چاپ شده، یک رسالهاش در معرفت نفس است، در آن رساله چند تعریف راجع به فلسفه آورده که حکمای الهیای که فلسفه را تعریف کردند، فلسفه ما هی؟ حکمة ما هی؟
🔶 بعد آمدند یکی از این تعریفات که فرمودند، فرمودند: « فلسفه یعنی معرفت انسان خویشتن را.»
و این حرف خیلی عمق دارد.
🔷 مشایخ ما هم ، آقایان فرمودند که آخرین مرحلهی ارتقای علمی انسانی، ترقّی ذاتی انسانی، آخرین مرحلهاش این است که ببیند آنچه را که از این و آن میجست و از بیرون خودش میخواست دریافت کند و به دست بیاورد، همه را در خودش دارد.
🔶 منتها در این که در خودش دارد، باید یک مقداری ما را بشورانند و زیر و رو بشود کتابِ وجود ما، دفترِ وجود ما تا آن کلماتِ این بزرگترین کتاب الهی را درست بخوانیم و به سِرّ آن پی ببریم، ببینیم آنچه را که میخواستیم، در خودمان داریم.
🔷 این حرف خیلی عمیق است که فلسفه یعنی شناختن انسان خویشتن را.
و اگر به درستی خویشتن را شناخت، همه چیز را شناخت، اگر به درستی شناخت.
🔶 و حضرات قاطبه اهل عرفانِ ما مثلاً مِصباحُ الاُنس، ایشان همین طور پیش آمدند و فرمایش این آقایان به همین نحو است که همه همّتشان این است در تطابق کَونِین، آدم و عالَم، این دو در دو کفّه ترازو و راجع به هر یک، بحثی که پیش میآورید، مثل این که درباره آن دیگری آوردید.
🔷 یکی از آن دو که شناخته شد، آن دیگری شناخته میشود.
🌸 حضرت علامه حسن زاده آملی (رضوان الله تعالی علیه)
مدافعان ظهور
💞 #آخرین_عروس💞 #حضرت_نرجس_س_و_تولد_آخرین_موعود😘 #قسمت5⃣ ــ آقاى #نويسنده! چقدر مرا در اين #شهر ر
💞 #آخرین_عروس💞
#قسمت6⃣
#حضرت_نرجس_س_و_تولد_آخرین_موعود
اكنون ما به محلّه #عَسكَر مى رسيم. اينجا يكى از محلّه هاى بالاشهر
#سامرّا است.
حتماً مى دانى #عسكر در زبان عربى به معناى #لشكر است، در اين محلّه فقط فرماندهان لشكر #عبّاسيان
زندگى مى كنند.
#تعجّب كرده اى كه چرا تو را به اينجا آورده ام!
مگر نمى دانى كه #امام در همين محل زندگى مى كند.
آيا تا به حال فكر كرده اى چرا #امام_يازدهم به #عسكرى مشهور شده است❓
علّت اين نامگذارى اين است كه #امام در همين #محلّه زندگى مى كند.
عبّاسيان، #امام و خانواده اش را مجبور كرده اند در اينجا باشند تا بتوانند همه رفت و آمدها را به #خانه او زير نظر بگيرند.
نمى دانم آيا شنيده اى #امام از مردم خواسته است كه به او #سلام نكنند؟ آرى، در اين شهر #سلام كردن به #امام جرم است‼️
حتماً شنيده اى وقتى كسى را به جايى #تبعيد مى كنند او بايد در وقت هاى معينى به نزد #مأموران دولتى رفته و حضور خودش در آن #شهر را اعلام كند. #امام در روزهاى #دوشنبه و #پنجشنبه بايد به نزد #خليفه برود.
#ادامه_دارد...
https://eitaa.com/joinchat/3280666642C9b9ebd02e0
✨💟الّلهُـمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَــ الفرج💟✨