🇮🇷 اینجا ایران 🇮🇷
این گیاه رقیب سرسخت با سرو و چون محکم در زاگرس ابراز اندام می کند،
و برایش مهم نیست بگویند عه عه عجب گیاه تلخی !!!
مهندس سهیلا کرزبر:
آنغوزه را باید کاشت تا بتوانیم از این گیاه بی نظیر در کوهپایه های ایران و دشت های منحصر بفرد ش
در کوهپایه های البرز هم میشود کاشت
اگر میشود ان شا لله از حد حرف در بیاید و عمل کاشت بشود ، چون شاید ۸۰ درصد مردم اسم آنغوزه را هم نشنیده باشند!!!!
🕊
https://eitaa.com/modafezist
‼️صمغ آنغوزه از ریشه این گیاه استحصال می شود
این صمغ اثر ضد تشنج، قاعده آور و ضد کرم دارد.
در معالجه بیماری های با منشأ عصبی، دستگاه تنفسی، اسپاسم حنجره، آسم و دستگاه هضم و همچنین در رفع یبوست در افراد مسن، به کار می رود.
ساقه های جوان گیاه تازه ی آنغوزه در نواحی خراسان و کرمان به مصرف غذایی می رسد. اسانس حاصل از صمغ در صنایع غذایی، در تهیه انواع سس مورد استفاده قرار می گیرد.
صمغ این گیاه که با انجام عمل تیغ زنی استخراج می شود، منبع در آمد با ارزشی برای تعداد قابل توجهی از روستاییان و بهره برداران کشورمان می باشد.
تقریباً تمام صمغ آنغوزه دارای ترکیبات دی، تری و تتراسولفید مشتقات کومارین، فئوتیدین و کامولونفرول، اپی سامارکاندین، آمبلی پرنین و کانفرول می باشد.
محققان در اسانس حاصل از شیرابه ی آنغوزه چندین ترکیب مختلف شناسایی کردند که مهمترین اجزای تشکیل دهنده ی آن را میرسن، آلفا و بتاپینن تشکیل می دهند.
این گیاه در استان های کرمان، فارس، خراسان، یزد، سمنان و هرمزگان، سیستان و بلوچستان، اصفهان، کهگیلویه و بویر احمد و استان بوشهر می روید.
🕊
https://eitaa.com/modafezist
آنغوزه گیاهی است چندساله و علفی، بومی استپ های ایران و قسمت هایی از افغانستان است. دارای ساقه ای قوی که در نواحی بایر، زمین های ماسه ای خشک و حاوی ترکیبات آهکی می روید.
برای اولین بار در سال ۱۶۸۷ میلادی، شخصی به نام کامفر (Kaempher) در لارستان فارس گونه ی آنغوزه را شناسایی کرد و با به کارگرفتن تعدادی بهره بردار بومی، اقدام به بهره برداری آنغوزه در این منطقه نمود. وی پایه گذار روش تیغ زدن سنتی (برش عرضی) در ایران می باشد. پس از او، اهالی شهرستان نی ریز این حرفه را آموختند و خود اقدام به بهره برداری کردند.
صمغ آنغوزه که از ریشه ی این گیاه استحصال می شود، توسط رومی ها مصرف می شده و امروزه به طور وسیع در هند به عنوان ادویه در تهیه برخی غذاها، انواع ماهی، سبزی ها و سس مورد استفاده قرار می گیرد.
این صمغ اثر ضد تشنج، قاعده آور و ضد کرم دارد. در معالجه بیماری های با منشأ عصبی، دستگاه تنفسی، اسپاسم حنجره، آسم و دستگاه هضم و همچنین در رفع یبوست در افراد مسن، به کار می رود.
🕊
https://eitaa.com/modafezist
در قرآن کریم می خوانیم: «هُوَ أَنْشَأَکمْ مِنَ اْلأَرْضِ وَ اسْتَعْمَرَکمْ فِیها؛ او شما را از زمین آفرید و از شما آبادانی زمین را طلب کرد». هود: 61)
بر اساس این آیه شریفه، آباد نگه داشتن زمین، بدون کوشش برای حفظ محیط زیست، عملی نخواهد شد و بی شک، تحقق زمینی آباد، با برخوردار بودن از محیط زیستی سالم و پاکیزه ممکن خواهد بود. مؤمنانی که به پیروی از این آیه شریفه، دغدغه آبادانی زمین را در سر دارند، هیچ گاه حریم طبیعت و محیط زیست را نمی شکنند و هرگز به آلوده ساختن محیط زیست دست نمی یازند.
این گیاه در هر هکتار درآمد میلیاردی برای کشاورز دارد
https://fararu.com/fa/news/693387/%D8%A7%DB%8C%D9%86-%DA%AF%DB%8C%D8%A7%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%87%D8%B1-%D9%87%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D8%B1%D8%A2%D9%85%D8%AF-%D9%85%DB%8C%D9%84%DB%8C%D8%A7%D8%B1%D8%AF%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF
کد خبر: ۶۹۳۳۸۷
مدیر عامل اتحادیه تعاونیهای گیاهان دارویی خراسان رضوی
این گیاه در هر هکتار درآمد میلیاردی برای کشاورز دارد
مدیر عامل اتحادیه تعاونیهای گیاهان دارویی خراسان رضوی گفت: آنغوزه یک گونه از گیاهان دارویی است که میتواند درآمد بالای یک میلیارد تومانی را در هر هکتار برای کشاورز داشته باشد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۲ - ۰۲ دی ۱۴۰۲
اعظم یوسفی در حاشیه برگزاری همایش آنغوزه در بجستان در گفتگو با خبرنگاران، خاطرنشان کرد: تعاونی گیاهان دارویی خراسان رضوی خدمات مختلفی را از طریق شرکتهای تعاونی میتواند در اختیار جامعه کشاورزان و تولیدکنندگان قرار دهد.
بخوانید...
واردات سیاهدانه ممنوع شد
چه کسانی با صادرات خشکبار، میتوانند موبایل وارد کنند؟
وی افزود: وقتی کشاورز برنامهای برای کشت زراعی و اینکه چه گیاهی را با توجه به پتانسیل منطقه، شرایط بازار و ارزش اقتصادی محصول داشته باشد، عملاً نیاز به یکسری راهنماییهایی هم دارد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، مدیر عامل اتحادیه تعاونیهای گیاهان دارویی خراسان رضوی با بیان اینکه اتحادیه و شرکتهای تعاونی در قالب بازوی اجرایی سازمان جهاد کشاورزی هستند، بیان کرد: سازمان جهاد کشاورزی به عنوان مسئول نقش نظارت و حمایت را دارد و کار اجرایی و ترویج بیشتر از طریق اتحادیه و شرکتهای تعاونی انجام میشود.
15.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 فیلم گفتگوی حجتالاسلام علی کشوری (دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی) با برنامه میز اقتصاد شبکه خبر درباره مسئله شناسی صحیح در حوزه اقتصاد و تأثیر آن بر انتخابات / یکشنبه ۳ دی ۱۴۰۲ / ۸ دقیقه
❓اقتصاد دانان معتقد به توسعه پایدار، آسیب شناسی غلطی از مسائل اقتصادی ایران دارند و به نفع سرمایه داران سخن می گویند!
❓اقتصاد باید مردمی شود و اقتصاد مردمی با اقتصاد خصوصی و اقتصاد دولتی متفاوت است. مجلس آینده باید قوانین مغایر با اقتصاد مردمی را لغو کند!
❓واگذاری زمین رایگان به مردم (اجرای کامل قانون احیای موات) و عمومی کردن تجارت و احیای مشاغل برتر از جمله مسائل اقتصادی ایران امروز است.
#کارشناسی_امید_آفرین_الگوی_پیشرفت
#احیای_موات
#عمومی_شدن_تجارت
https://eitaa.com/olgou4
🕊
https://eitaa.com/modafezist