دیدار شرکتکنندگان در کنفرانس اتحادیه بین المجالس سازمان همکاری اسلامی با رهبر انقلاب
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر امروز (سهشنبه) در دیدار میهمانان شرکت کننده در سیزدهمین اجلاس بین المجالس کشورهای اسلامی، با تأکید بر اینکه دنیای اسلام باید در مسائل اساسی با صراحت و با صدای بلند سخن و موضع خود را بگوید، «فلسطین» و «اتحاد دنیای اسلام» را از جمله موضوعات اساسی برشمردند و گفتند: یکی از موضوعات اصلی و بسیار مهم دنیای اسلام، «تلاش برای پیشرفت علمی» است که تجربه جمهوری اسلامی ایران نشان داد، با تلاش و با تکیه بر جوانان می توان رتبه علمی خود را ارتقا داد و در بخشهای مهمی، در مرز دانش قرار گرفت.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به وظیفه دینی و تاریخی کشورها و دولتهای اسلامی در قبال تحولات مهمی که در دنیا در حال روی دادن است، گفتند: دنیای اسلام، امروز باید در موضوعات مهم و اساسی نقش آفرینی کند و نگذارد تجربه تلخ دهه های گذشته و تسلط قدرتها و آثار بلندمدت آن، تکرار شود.
حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به طرح مسائل میانمار و کشمیر در اجلاس بین المجالس اسلامی و در عین حال غفلت از طرح مسائل بسیار مهم یمن و بحرین در این اجلاس، افزودند: باید در مسائل اساسی دنیای اسلام صریح سخن گفت زیرا با صراحت، می توان جریان سازی کرد و در افکار عمومی مردم و نخبگان جهان تأثیرگذار بود.
ایشان تأکید کردند: نباید گذاشت که امپراطوری خطرناک تبلیغاتی غرب که عمدتاً به دست صهیونیستها اداره می شود، مسائل مهم دنیای اسلام را نادیده بگیرد و با توطئهی سکوت، مسائل اصلی امت اسلامی را محو کند.
رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه می توان جریان امپراطوری تبلیغاتی غرب را شکست داد، خاطرنشان کردند: شکست دادن صهیونیستها در جنگ نرم امکان پذیر است، همانگونه که آنها در جنگ سخت و در لبنان شکست خوردند و مجبور به اعتراف به آن شدند.
حضرت آیت الله خامنه ای موضوع فلسطین را در رأس مسائل دنیای اسلام دانستند و گفتند: در قضیه فلسطین، سه حادثه «اشغال سرزمین»، «تبعید دسته جمعی و میلیونی مردم» و «قتل عام و جنایت عظیم بشری» اتفاق افتاده است که این ستم در تاریخ نظیر ندارد.
ایشان، دفاع از فلسطین را وظیفه همه دانستند و تأکید کردند: نباید تصور شود که مقابله با رژیم صهیونیستی فایده ای ندارد بلکه به اذن و لطف خداوند، مجاهدت ها در مقابل رژیم صهیونیستی به نتیجه خواهد رسید، همانگونه که جریان مقاومت نسبت به سالهای قبل، پیشرفت کرده است.
رهبر انقلاب اسلامی افزودند: صهیونیستها، روزی شعار «از نیل تا فرات» را می دادند اما اکنون برای محافظت از خود مجبور به دیوارکشی شده اند.
حضرت آیت الله خامنه ای تأکید کردند: بدون تردید فلسطین یک مجموعه و تاریخ «از بحر تا نهر» است و قدس نیز پایتخت آن است و امکان هیچ خدشه ای بر این حقیقت، وجود ندارد.
ایشان، اقدام اخیر امریکا نسبت به قدس را «غلط زیادی» خواندند و گفتند: آنها قادر به انجام چنین کاری نخواهند بود و تلاش های آنها به سرانجام نخواهد رسید.
رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: دولتهایی که در منطقه به امریکاییها کمک و با رژیم صهیونیستی همکاری میکنند تا با برادران مسلمان ستیز کنند، مرتکب خیانت صریح می شوند، همانند کاری که سعودیها انجام می دهند.
حضرت آیت الله خامنه ای، «اتحاد دنیای اسلام» را یکی دیگر از مسائل اساسی برشمردند و گفتند: ما معتقدیم اتحاد دنیای اسلام که دارای جمعیت زیاد و امکانات فراوان و جایگاه بسیار حساس در دنیا است، می تواند زمینهساز شکل گیری یک قدرت بزرگ و اثرگذار شود و ما حتی به کسانی که صریحاً با ما دشمنی میکنند، گفتهایم آماده برخورد برادرانه هستیم، اگرچه آنها چنین رویکردی ندارند.
ایشان با تأکید بر لزوم هم افزایی کشورهای اسلامی، خاطرنشان کردند: نباید اجازه داد اختلافات و جنگ و خونریزی در دنیای اسلام که عامل اصلی آن نیز امریکاییها و صهیونیستها هستند، زمینه ساز حاشیه امن برای رژیم صهیونیستی شود.
رهبر انقلاب اسلامی، «تلاش برای پیشرفت علمی» را یکی از مسائل و نیازهای بسیار مهم دنیای اسلام دانستند و افزودند: دنیای غرب با استفاده از علم، به ثروت و قدرت بین المللی رسید و بر دنیا مسلط شد اما چون ایمان و ظرفیت نداشت، این علم، منجر به ظلم و استکبار و استثمار شد، بنابراین دنیای اسلام برای رهایی از این سلطه باید برای پیشرفت علمی تلاش کند و این کار امکان پذیر است.
حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به تجربه موفق ایران در موضوع پیشرفت علمی، خاطرنشان کردند: ایران اسلامی با اتکاء به جوانان خود و در شرایطی که در تحریم قرار داشت، توانست در بخشهای مهمی، در مرز دانش قرار گیرد در حالیکه قبلاً در این بخشها، بسیار عقب بود.
ایشان افزودند: امروز جوانان ایران، در پزشکی، نانو، سلولهای بنیادی و دانش هستهای کارهای بزرگی انجام دادهاند.
رهبر انقلاب اسلامی
در ادامه به یک نکته اشاره کردند و آن، «لزوم افشای ادعاهای دروغ شیطان اکبر یعنی امریکا» بود.
حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به ادعای امریکا در حمایت از «حقوق بشر» گفتند: شخصی که امروز در امریکا بر سر کار است، بسیار صریح و عریان مواضع این کشور را اعلام می کند؛ البته قبلیها نیز همین مواضع را داشتند ولی به این صراحت اعلام نمی کردند و نمونه بارز این موضع، سخنان اخیر او درباره افریقا و امریکای لاتین و نژادهای دیگر است که مصداق اقدام بر ضد حقوق بشر است؛ بنابراین باید این ادعاهای دروغ را افشا کرد.
ایشان یکی دیگر از ادعاهای غیرواقعی دولت امریکا را موضوع مبارزه با «تروریسم» خواندند و افزودند: امریکاییها در حالی شعار مبارزه با تروریسم میدهند که صراحتاً از رژیمِ تروریستِ صهیونیستی حمایت می کنند و همچنین بنا بر اعتراف رئیس جمهور فعلی امریکا در تبلیغات انتخاباتیاش، عامل اصلی بوجود آوردن داعش بودهاند و تا آخرین نفسهای داعش نیز از آن حمایت کردند.
رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: باید با بیان حقایق و برملا کردن دروغ بودن این ادعاها، جریان سازی کرد و افکار عمومی مردم و نخبگان را تحت تأثیر قرار داد.
حضرت آیت الله خامنه ای با تأکید بر لزوم پیگیری موارد ذکر شده در قطعنامه پایانی و کمک به تحقق آنها، گفتند: آنچه که ما توصیه می کنیم و یا بر آنها اصرار داریم، مواردی است که خودِ ما در عمل انجام داده ایم و به نتیجه رسیده ایم.
ایشان ایستادگی ملت ایران در مقابل جنگ اقتصادی دشمنان را یکی از این نمونه ها برشمردند و افزودند: «تحریم» یکی از بخشهای این جنگ اقتصادی است که سالهای متمادی آن را اعمال کردند و به اوج رساندند که امروز نیز ادامه دارد اما ملت ایران ایستادگی کرد و شکست نخورد و امروز از این تحریم ها ابزاری برای شکوفایی خواهد ساخت.
رهبر انقلاب اسلامی، «مردمسالاری دینی» را یکی از دیگر از تجربیات موفق ملت ایران و زمینهساز رشد مادی و معنوی دانستند و تأکید کردند: مردم ایران با کمک خداوند متعال، تا کنون توطئه های امریکا را خنثی کرده اند و از این پس نیز خنثی خواهند کرد.
حضرت آیت الله خامنه ای در پایان اظهار امیدواری کردند: حرکت موفق و رو به رشد ملت ایران بتواند انگیزه ای برای قوی تر شدن امت اسلامی در مقابل استکبار شود.
پیش از سخنان رهبر انقلاب اسلامی، آقای لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در گزارشی از سیزدهمین کنفرانس اتحادیه بین المجالس اسلامی گفت: در این کنفرانس، رؤسای مجالس کشورهای اسلامی به موضوعاتی از جمله توسعه همکاریهای اقتصادی و بازرگانی، مسئله تروریسم و دخالتهای آمریکا در ایجاد آشفتگی امنیتی در مناطق اسلامی و نیز مسئله تعرض به قدس شریف پرداختند و تأکید کردند قدس به سرزمین تاریخی فلسطین تعلق دارد.
در پایان این دیدار، شرکت کنندگان در اجلاس از نزدیک با رهبر انقلاب اسلامی دیدار و گفتگو کردند.
مدافعان محیط زیست
🌿 مورد (آس) در روایات اهل بیت علیهم السلام آفرینش آس دو هزار سال قبل از خلقت بوده ثواب الأعمال و
مورد (آس) در روایات اهل بیت علیهم السلام
آفرینش آس دو هزار سال قبل از خلقت بوده
ثواب الأعمال و عقاب الأعمال 10 ثواب من شهد أن لا إله إلا الله و أن محمدا رسول الله ..... ص : 9
أَبِي ره قَالَ حَدَّثَنَا سَعْدُ بْنُ عَبْدِ اللَّهِ عَنْ أَحْمَدَ بْنِ مُحَمَّدٍ وَ إِبْرَاهِيمَ بْنِ هَاشِمٍ وَ الْحَسَنِ بْنِ عَلِيٍّ الْكُوفِيِّ عَنِ الْحُسَيْنِ بْنِ سَيْفٍ عَنْ أَبِيهِ عَنْ أَبِي حَازِمٍ الْمُزَنِيِّ عَنْ سَهْلِ بْنِ سَعْدٍ الْأَنْصَارِيِّ قَالَ سَأَلْتُ رَسُولَ اللَّهِ ص عَنْ قَوْلِ اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ- وَ ما كُنْتَ بِجانِبِ الطُّورِ إِذْ نادَيْنا قَالَ كَتَبَ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ كِتَاباً قَبْلَ أَنْ يَخْلُقَ الْخَلْقَ بِأَلْفَيْ عَامٍ فِي وَرَقِ آسٍ أَنْبَتَهُ ثُمَّ وَضَعَهَا عَلَى الْعَرْشِ ثُمَّ نَادَى يَا أُمَّةَ مُحَمَّدٍ إِنَّ رَحْمَتِي سَبَقَتْ غَضَبِي أَعْطَيْتُكُمْ قَبْلَ أَنْ تَسْأَلُونِي وَ غَفَرْتُ لَكُمْ قَبْلَ أَنْ تَسْتَغْفِرُونِي فَمَنْ لَقِيَنِي مِنْكُمْ يَشْهَدُ أَنْ لَا إِلَهَ إِلَّا أَنَا وَ أَنَّ مُحَمَّداً عَبْدِي وَ رَسُولِي أَدْخَلْتُهُ الْجَنَّةَ بِرَحْمَتِي
پاداش نيكىها و كيفر گناهان 51 ثواب شهادت به يگانگى خداوند و رسالت پيامبر اكرم صلى الله عليه و آله و سلم ..... ص : 50
(1) 2- رسول گرامى اسلام صلّى اللَّه عليه و آله و سلّم در پاسخ سهل بن سعد انصارى، پيرامون اين آيه از سوره قصص: وَ ما كُنْتَ بِجانِبِ الطُّورِ إِذْ نادَيْنا فرمود: پروردگار جهان، دو هزار سال قبل از آفرينش عالم هستى، درخت آس را روياند و بر روى برگ آن چيزى نوشت و سپس آن را در عرش نهاد، سپس ندا در داد: اى امّت محمّد! بتحقيق كه رحمت من بر خشمم پيشى گرفته است، پيش از آنكه از من (كه خداى شمايم) چيزى بخواهيد، حاجت شما را برآورده مىكنم، و پيش آنكه (از من) درخواست آمرزش كنيد، گناهان شما را مىآمرزم؛ هر كس به ديدارم بشتابد در حالى كه به يگانگى من و به اينكه محمّد بنده و پيامبر من است، گواهى دهد، رحمت من شامل او خواهد شد و او را در بهشت خود مأوى خواهم داد.
مدافعان محیط زیست
?🕊 https://eitaa.com/modafezist
سکوت را بشکنیم و فریاد به حق بر آوریم‼️
بس کنید آبیاری بر مضر و بیثمر
تشنه آبیم بهر زندگی پر ثمر
کاشت درختان میوه باران را افزایش می دهد و
خاک را غنی و هوا را پاکیزه می کند و
در نتیجه تغذیه سالم خواهیم داشت‼️
و کاشت بیثمرهای مضر🤧😷🤕
آب و خاک و هوا را آلوده می کند‼️
و فقر و گرسنگی و بیماری و بیکاری و بد
اخلاقی .....را .. افزایش می دهد‼️
?🕊
https://eitaa.com/modafezist
🇮🇷♦️ سید ابراهیم رئیسی در اولین برنامه انتخاباتی از رسانه ملی:
دولت ما دولت تحول و دولت مردمی خواهد بود.‼️‼️‼️
♦️مردم باید در این تحول نقش آفرینی کنند.‼️
♦️ عدالت اقتصادی ‼️محور تحول ما در
حوزه اقتصاد خواهد بود.‼️‼️‼️‼️
?🕊
https://eitaa.com/modafezist
شعــار مــا ۳ خرداد ۱۴۰۰
هر خانه 🏡 و هر گوشی📱
هر رایانه 🖥 ?
یک ستاد انتخاباتی⌨
اقتصادی 🥪 🧀🍞
زیست محیطی💦🌴
" بانو مجتهد نجفی "
?💦🌱💦🌾🌳🍃💦🕊🌺🍃🐑🌿🐓🌾🌱🕊🍃🐓🦃🌿💦🌴🌱🌻🕊🌿💦🕊🌺🕊💦🌿🌸💦
?🕊
https://eitaa.com/modafezist
🍃ان شاءالله با پرداختن به محیط زیست اسلامی🌾🌿🌱🕊🍃🌸
🍃 شاهد فقر فرهنگی و اقتصادی و بیماری و جهالت و فساد نباشیم 🙏
🍃 و پیرو راه شهدا وجب به وجب
خاک ایران اسلامی را آزاد و آباد خواهیم نمود 🤲🤲🤲
?🕊
https://eitaa.com/modafezist
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاک و پاکیزه زندگی پر تلاش
برای روزی حلال
و
خدمت به خلق خدا و
قدردانی از نعمت های خداوند با چشمانی نابینا
?🕊
https://eitaa.com/modafezist
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ تزربق واکسن فایزر برای کرونا مربوط به چند ماه پیش است. آیا واقعاً واکسنهای خارجی کرونا بدون عارضه شدند که وزیر بهداشت و رئیس جمهور نامحترم ایران آقای حسن روحانی اینقدر اصرار به آوردن واکسن کرونای آسترازنکا دارد و همچنان دارد با این واکسن و بعضی واکسنهای کرونای خارجی دیگر قربانی میگیرد یا عوارض وحشتناک درازمدت آنرا باید انتظار کشید که در هر حال میدانیم هیچ ایمنی نمیدهد یا حداکثر برای ۴۵ روز ایمنی نسبی میدهد !@@
دکتر ضیائی ۳۱۳
این کانال برای آموزش و اخبار طب اسلامی با دلایل علمی ایجاد شده است.
https://eitaa.com/drziaee
?🕊
https://eitaa.com/modafezist
دکتر ضیائی ۳۱۳
این کانال برای آموزش و اخبار طب اسلامی با دلایل علمی ایجاد شده است.
https://eitaa.com/drziaee
⚡️متأسفانه عادت کرده ایم به جای امام علیه السلام از اسناد بین المللی استنطاق کنیم!
❓دریافت نسخه با کیفیت:
http://nro-di.blog.ir/1400/03/07
?🕊
https://eitaa.com/modafezist
ایرانیها به اندازه یک کشور یک و نیم میلیاردی دارو مصرف میکنند
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت:
🔹مصرف بیرویه دارو در ایران بسیار بالاست،
ایران با جمعیت ۸۰ میلیونی به اندازه کشور 1.5 میلیارد نفری چین مصرف دارو دارد
و روابط ناسالم در بازار دارویی ایران زیاد است.
۹ خرداد ۱۴۰۰
🕊
@modafezist
شد، جزو عقل معاش است. در كتب حديثىِ اصيل و مهم ما ابوابى وجود دارد به نام «كتاب العشرة»؛ آن كتاب العشرة دربارۀ همين چيزهاست. در خود قرآن كريم آيات فراوانى وجود دارد كه ناظر به اين چيزهاست.
ـ اگر ما در اين بخشى كه متن زندگى است، پيشرفت نكنيم، همۀ پيشرفتهائى كه در بخش اول كرديم، نمي تواند ما را رستگار كند؛ نمي تواند به ما امنيت و آرامش روانى ببخشد؛ همچنان كه مى بينيد در دنياى غرب نتوانسته.
ـ اصل قضيه اين است كه ما بتوانيم متن زندگى را، اين بخش اصلى تمدن را اصلاح كنيم. البته در انقلاب، در اين بخش، پيشرفت ما چشمگير نيست؛ در اين زمينه، ما مثل بخش اول حركت نكرديم، پيشرفت نكرديم. خب، بايد آسيب شناسى كنيم؛ چرا ما در اين بخش پيشرفت نكرديم؟
ـ بعد از آنكه علتها را پيدا كرديم، آن وقت بپردازيم به اين كه چگونه مي توانيم اينها را علاج كنيم. اينها به عهدۀ كيست؟ به عهدۀ نخبگان - نخبگان فكرى، نخبگان سياسى - به عهدۀ شما، به عهدۀ جوانها. اگر در محيط اجتماعى ما گفتمانى به وجود بيايد كه ناظر به رفع آسيبها در اين زمينه باشد، مي توان مطمئن بود با نشاطى كه نظام جمهورى اسلامى و ملت ايران دارند، با استعدادى كه وجود دارد، ما در اين بخش پيشرفتهاى خوبى خواهيم كرد؛ آن وقت درخشندگى ملت ايران در دنيا و گسترش انديشۀ اسلامىِ ملت ايران و انقلاب اسلامى ايران در دنيا آسانتر خواهد شد. بايد آسيب شناسى كنيد و بعد علاج كنيد.
ـ نخبگان موظفند، حوزه موظف است، دانشگاه موظف است، رسانه ها موظفند، تريبون دارها موظفند؛ مديران بسيارى از دستگاه ها، بخصوص دستگاه هائى كه با فرهنگ و تربيت و تعليم سروكار دارند، موظفند؛ كسانى كه براى دانشگاه ها يا براى مدارس برنامه ريزى آموزشى مي كنند، در اين زمينه موظفند؛ كسانى كه سرفصلهاى آموزشى را براى كتابهاى درسى تعيين مي كنند، موظفند. اينها همه يك وظيفه اى است بر دوش همه. بايد ما همگى به خودمان نهيب بزنيم. در اين زمينه بايد كار كنيم، حركت كنيم.
ـ بنابراين بايد آسيب شناسى كنيم؛ يعنى توجه به آسيبهائى كه در اين زمينه وجود دارد و جستجو از علل اين آسيبها. البته ما اينجا نمي خواهيم مسئله را تمام شده فرض كنيم؛ فهرستى مطرح مي كنيم: چرا فرهنگ كار جمعى در جامعۀ ما ضعيف است؟ اين يك آسيب است. با اينكه كار جمعى را غربیها به اسم خودشان ثبت كرده اند، اما اسلام خيلى قبل از اينها گفته است:
]تَعاوَنُوا عَلَى الْبِرِّ وَ التَّقْوى،
يا:
وَ اعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّهِ جَمِيعاً وَ لا تَفَرَّقُوا.
« امام خامنه ای ۹۱/۷/۲۳»
?🕊
https://eitaa.com/modafezist