🔴 لزوم استیضاح دولت
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 تقدیر #سعید_جلیلی از #سامانه_شفافیت شهرداری تهران
🔹ضمن نقد به دولت که چرا شاخص #فساد، از چندصد میلیارد درسال۹۲ حالا انتهای دولت چندهزار میلیارد شده؟! چرا روشهای سابق مبارزه با فساد در این دولت تعطیل شده؟
جالبه؛ رئیس ستاد مبارزه با فساد در دولت #اسحاق_جهانگیری است که دو سال جلسه نگرفته!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 اگر این #لیست_نهایی نامزدهای تایید شده باشد یا لیست دیگری فردا منتشر شود، راه انتقاد بسته نیست. افراد و رسانهها میتوانند آزادانه و منطقی و محترمانه نقدهای خود را مطرح کنند.
🔸اما وظیفه #شورای_نگهبان، عمل به مُر قانون است نه مصلحتسنجی. مصلحتاندیشی کار رهبر معظم انقلاب است. کسانیکه الان از ردصلاحیت جهانگیری و لاریجانی ناراحتند، سالهای گذشته منتقد تایید صلاحیت روحانی بودند! تا روحانی را نقد میکردیم میگفتند چرا شورای نگهبان تاییدش کرد! حالا ژست میگیرند که چرا حامیان فلانی را در تایید صلاحیتها در نظر نمیگیرند!
🔹بالاخره شورای نگهبان به قانون عمل کند یا مصلحتسنجی کند؟ اینکه مشارکت در انتخابات باید بالا باشد به معنای تایید افراد بیصلاحیت نیست! اگر در تایید روحانی اشتباه کرده باشد دلیلی ندارد همان اشتباهات را تکرار کند! مگر شرط مدیر و مدبر بودن نباید احراز شود؟ آیا جهانگیری و لاریجانی و پزشکیان و آخوندی مدیر و مدبر بودند که کشور را به #لبه_پرتگاه بردند؟!
🔸شاید این لیست در نهایت تغییر کند ولی نباید به جریانات سیاسی اصالت داد و سهم تعیین کرد! باید هر شخصی ویژگیهای احراز صلاحیت را دارد تایید شود از هر جریانی باشد. اگر شخصی هم ویژگیها را ندارد نباید تایید شود از هر جریانی باشد!
❇️ با این حال منتظر میمانیم تا ارائه رسمی لیست نهایی.
پ.ن: فراموش نکنیم علت مشارکت پایین در اتتخابات #مجلس_یازدهم عملکرد فاجعه بار دولت و مجلس لاریجانی بود اگرچه هم اصلاحطلبان لیست دادند هم عدالتخواهان هم اصولگرایان!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 رایزنی رئیسی با بزرگان نظام برای تاییدصلاحیت برخی رقبا
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 چرا بخشی از افکار عمومی با لیست منتشر شده همراهی نکرده است؟
🔹از لحظه ای که #لیست_7_نفره بصورت غیررسمی در فضای مجازی منتشر شده، چند دسته تحلیل و واکنش در فضای مجازی و حقیقی جامعه داشته ایم.
1️⃣ یک دسته این تصمیم را غیررقابتی می دانند. معتقدند تأیید صلاحیت علی لاریجانی و اسحاق جهانگیری و احمدی نژاد ولو اگر تخلفی داشته باشند برای رقابتی کردنِ انتخابات و بالا رفتن مشارکت ضروری است.
2️⃣ یک دسته از مردم و توده ها و منتقدین اینها هم معتقدند که #شورای_نگهبان درست عمل کرد و نباید مصلحت سنجی می کرد. شورای نگهبان باید پایبندی به سیاست های نظام، به قوانین، مدیر و مدبر بودن کاندیدا را احصا کند نه اینکه میزان محبوبیت او را بسنجد!
🔹بنده هم معتقدم صلاحیت لاریجانی و جهانگیری زیر سؤال است و شورای نگهبان نباید مثل سال92 و 96 مصلحت سنجی می کرد ولی ای کاش در نهایت به صحنه بیایند و مردم آنها را در صحنه رد کنند.
🔻اما براستی چرا بخش عمده ای از مردم و فعالان و کاربران مجازی انتظار داشتند لاریجانی و جهانگیری هم تأیید شوند؟ و انگار غافل گیر شدند؟
🔹اولین مسئله به «عدم شفافیت» بر می گردد. چنانچه شورای نگهبان و مجلس به این نقد گوش می دادند که قانون انتخابات باید تغییر کند و ساختار رد و تأییدصلاحیت ها باید شفاف شود الان وضع این نبود. بطور مثال هیچوقت روشن نشد چرا روحانی در سال92 تأیید شد. بر چه مبنایی؟ روشن نشد زاکانی چرا 92 رد شد؟ الان چگونه تأیید شد؟ مهرعلیزاده سال84 رد و در این دوره تأیید شد! چه اقدامی کرده که طی 16 سال صلاحیت دار شده؟ علت تأیید جهانگیری در 96 و رد وی در این دوره چیست؟ علت ردصلاحیت احمدی نژاد در 96 و حال چیست؟
🔸چنانچه روند احراز صلاحیت ها شفاف می بود و مبنای آرای فقها و حقوقدانان به افراد معلوم بود امروز شاهد این نگرانی ها و ناراحتی ها نبودیم. هم باید ملاک ها و معیارها روشن و شفاف باشد هم مستندات ردصلاحیت افراد روشن و شفاف ارائه شود.(نیازمند تغییر قانون است)
🔹دوم؛ سیستم های نظارتی و قضایی کشور نسبت به تخلفات مسئولین سستی و کوتاهی دارند. چنانچه مسئولین در حین مسئولیت شان اگر تخلفی کردند براحتی محاکمه و محکوم شوند امروز شورای نگهبان براحتی می تواند آن افرادی که محکومیت دارند را ردصلاحیت کند. با حکم قضایی رد کند. اگرچه حالا هم اختیار قانونی دارد که بر مبنای اسناد افراد را رد کند ولو در دادگاه محکوم نشده باشند اما چه بهتر که افراد متخلف، اول در دادگاه حکم بخورند.
🔸وقتی سیستم قضایی مماشات می کند و یا خلاء قانونی وجود دارد، جهانگیری با کلی تخلف و رانت آزادانه می چرخد، علی لاریجانی در مجلس و احمدی نژاد با آن هم سابقه قانون گریزی در سالهای آخر ریاستش انتظار تأیید صلاحیت دارند! حالا شورای نگهبان به حق هم چنین افرادی را رد می کند افکار عمومی همراه نمی شود. همیشه کوتاهی ها در انجام وظایف منجر به بروز مصلحت سنجی ها می شود. در صورتی که اگر نهادها به وظایف شان عمل کنند کار به مصلحت سنجی نمی کشد.
❇️ پ.ن: مخالفین رئیسی و جلیلی از این مسئله هم سوءاستفاده کرده و ردصلاحیت افراد بی صلاحیت را به گردن این بزرگواران خاصه آقای رئیسی انداخته اند تا او را به عنوان نامزد تحمیلی جا بیاندازند. در تمام نظرسنجی ها با حضور همه این افراد رد شده، جناب رئیسی در صدر قرار داشته و نیازی به این کار نداشته است. حتی ایشان پیگیری کرده اند اگر بزرگان کشور مصلحت بدانند برخی از رقبا را تأیید کنند تا رقابت ها بهتر شکل بگیرد. ولی نباید بگذاریم وجهه این عزیزان مورد تخریب واقع شود.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 آقای رئیسی در یک حرکت عاقلانه و سیاستورزانه در حال رایزنی و پیگیری تایید صلاحیت برخی رقبای خود است که اگر به لحاظ قانونی امکان داشته باشد در صحنه حاضر شوند.
🔹 حالا متاسفانه برخی از اینور افتادن که این غیرقانونی و فشار به #شورای_نگهبان است!! پیگیری قانونی منافاتی با فصلالخطاب بودن شورای نگهبان ندارد.
🔸این اقدام رئیسی در راستای رقابت بیشتر و مشارکت بیشتر مردم در انتخابات است. هم پیگیری قانونی است هم سیاست ورزانه و عاقلانه است! اگر هم نتیجهای نداشت عموم مردم بدانند که آقای رئیسی بهیچوجه دنبال حذف رقبای خود نبوده و نیست. ایشان در اکثر نظرسنجیها اول بوده و نیازی به این اقدام نداشته.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 فساد در دولت، زمینههای فساد در دولت، نقش رئیس جمهور در حوزه مبارزه با فساد
کرسی آزاداندیشی
امشب در اسکایروم/ ساعت ۲۱
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 کانالهای برخی دوستان کلاس یادداشت نویسی اخیر:
👇👇
1️⃣ عقل سرخ||علی سلیمانی:
https://eitaa.com/joinchat/1979842560C05da68a204
2️⃣هاد|| صالحه مددی:
http://eitaa.com/haad1442
3️⃣ شم سیاسی|| مهدی قنبرپور:
http://eitaa.com/joinchat/955908099Cf0a7d83c81
4️⃣ نوربین|| مرضیه فخریه:
https://eitaa.com/joinchat/2693202036Cf186d75d32
5⃣ عصرجدید، عصررسانه|| علیرضا محمدلو:
https://eitaa.com/joinchat/4122542103Cbdea15b980
6⃣ نون والقلم || وافی:
https://eitaa.com/joinchat/1213923446Ce870512824
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 خوشحالیم که این شاخ شکست!
🔻خانواده خاندان مستر لاریجانی
❇️ فرض کنیم #علی_لاریجانی با حکم حکومتی تایید بشه! ولی همینکه شورای نگهبان شاخ این لابیگر قرن را شکست، باید خوشحال باشیم.
❇️ لاریجانی ۱۲ سال رئیس مجلس بود و هر کاری دلش خواست کرد، بانی وضعیت موجود بود ولی طی همین یک ماه چنان طلبکار بود انگار ما مردم باید بخاطر این وضع از خودش و روحانی و جهانگیری و خاندانش بخاطر این وضع عذرخواهی کنیم!
❇️ لاریجانی بعنوان منفورترین چهره سیاسی کشور در این سالها، خودش را همیشه معتمد نظام و علما و مراجع و قم و نجف معرفی میکرد! ولی با ردصلاحیتش این شاخ شکست! الحمدلله.
حالا بعد تایید میشود یا نه، نمیدانیم.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 مواظب اختلافانگیزی باشید
برخی افراد متاسفانه خلاف واقع منتشر کردهاند که طرفداران آقای جلیلی بدنبال کنارهگیری آیت الله رئیسی هستند!
این خبر خلاف واقع هست و واقعیت ندارد.
نه آقای جلیلی همچی ادعایی کرده، نه ستاد ایشون، نه اطرافیان ایشون نه افراد شاخص طرفدار ایشون.
شاید یک هوادار عادی مجازی جایی حرفی یا تحلیلی ارائه کرده که این حرف ها عادی و طبیعی است ما باید بصیرت داشته باشیم و هر خلاف واقعی را بولد نکنیم و ضریب ندهیم. این حرفها اختلاف انگیزه.
اتفاقاً آقای جلیلی از ستاد و هواداران خودش خواسته تحت عنوان #وحدت_گفتمانی، حرفها و تبلیغ آقای رئیسی صورت بگیره.
درباره اینکه در نهایت چه خواهد شد نباید بحثی کرد. چون اختلافانگیزه.
ما باید برای افزایش رقابت و مشارکت مردمی تلاش ویژه کنیم و مردم را به صحنه دعوت کنیم و عموم مردم را به سمت آقایان رئیسی و جلیلی دعوت کنیم. تا انشاءالله جبهه انقلاب تقویت بشه. توکل بخدا
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 خانم #فاطمه_لاریجانی دختر #علی_لاریجانی از سال ۹۱ در اوهایو آمریکا اقامت دارد. هم برای تحصیل هم برای سکونت. اول که آقایون حاضر نبودند به اقامت وی اعتراف کنند. بعد نهادهای امنیتی اسنادی ارائه کردند مبنی بر اقامت و تابعیت!
به نظر شما عقل سلیم میپذیرد دختر رئیس جمهور تابعیت دولت خصم باشد؟
🔹طبق مصوبه شورای عالی امنیت ملی درسال۸۸ اعضای خانواده رئیس جمهور نباید اقامت و تابعیت کشورهای متخاصم باشند. این بدیهیترین دلیل است برای ردصلاحیت علی آقا!
🔸به نظر من کسانی مثل لاریجانی که سالها فرزندان و خانوادههاشون در آمریکا و اروپا ساکن هستند و بعضاً تابعیت گرفتند، نمیتوانند در بزنگاهها و شرایط خاص، مقابل دولت خصم بایستند!
🔹من هم خیلی مشتاق بودم اینها در صحنه توسط مردم رد شوند ولی از طرفی شورای نگهبان برای تصمیماتش منطق و سند دارد.
❇️ پ.ن: لاریجانی هم خودش جزو بانیان مشارکت حداقلی مجلس گذشته و انتخابات آینده است و هم ردصلاحیتش به نظرم در افکار عمومی تاثیر دارد. اما بالاخره قانون را باید پذیرفت ولو اگر نقدی داریم نقدمان را محترمانه و منطقی بیان کنیم.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 نه چرخ سانتریفیوژها چرخید نه چرخ اقتصاد!
🔹آنچه چرخید چرخ منفعتطلبی و فساد و ناکارآمدی وزرای ۱۰۰۰ میلیاردی و کسانی بود که از بخش خصوصی بعنوان وزیر انتخاب شدند و آن آغاز رانتخواری دولت بود!
🔹دولت رانتیری که روز بروز مردم را نسبت به همه چیز بدبین و بیاعتماد کرد و مشارکت انتخابات مجلس را به حداقلترین رقم خودش طی ۴۰ سال گذشته رساند و حالا مشارکت مردم را در انتخابات پیش رو تحت شعاع قرار داده!
🔸وجود این جماعت مشارکت را به حداقل رساند و حالا ردصلاحیت وجود بیوجودشان هم انتخابات را تحت الشعاع قرار داده!
🔹این چنین است نحوست انسانهای فاسد، ناکارآمد، بیتدبیر و بیعرضه! بودنشان یکجور خسارت است و نبودشان هم یکجور! هنوز مردمانی در کشورمان هستند که ماهیت این افراد را نشناختهاند لذا ناراحتند!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
باسلام
دوستان عزیز
"ستاد گفتمانِ جلیلی - رئیسی" را راهاندازی کردیم. با هدف تولید و نشر محتوای متنی، موشن گرافی، کلیپ، انیمیشن و غیره، و پشتیبانی سخنرانی مجازی و حضوری.
🔴 گفتمانِ جلیلی - رئیسی:
https://eitaa.com/joinchat/2959540334Cecc27caa81
🔻از همه شما مومنین عزیز انتظار داریم کمک کنید. در تولید محتوا و نشر و ... .
🔻همچنین کمکهای مالی و پشتیبانی:
🔹 شماره کارت ستاد گفتمان جلیلی - رئیسی
6037997450290334
به نام حسین رئیسی
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
باسلام دوستان عزیز "ستاد گفتمانِ جلیلی - رئیسی" را راهاندازی کردیم. با هدف تولید و نشر محتوای متنی،
🔻از مومنین عزیز انتظار داریم با کمکهای مالی ولو کم، ما را در این ستاد یاری کنند:
🔴 شماره کارت ستاد گفتمان جلیلی - رئیسی
🔻جهت کمکهای مالی شما دوستان:
6037997450290334
به نام حسین رئیسی
هدایت شده از نوربین
⚜ صمیمانهای برای این روزها ⚜
🔶 هر چقدر بزرگتر شویم، امتحاناتمان سختتر میشود.
چهل سالگی مان را، دو سال و اندی پیش جشن گرفتیم و به سن تکامل رسیدهایم.
تلخ و شیرین روزگار را چشیدهایم، رنگ عوض کردنها را دیدهایم، ارتجاع این و آن را با گوشت و پوست لمس کردهایم، بارها در گردنههای نفسگیر به مدد الهی و رهنمودهای حکیمانهی رهبری فرزانه، بعضی کِشان کِشان و بعضی دوان دوان خود را به مسیر مستقیم رساندهایم.
🔹 پیش و پسِ انتخابات امسال هم به هزار و یک دلیل که خودتان بهتر از من میدانید از آن امتحانات پرتنش و پرماجراست.
شاید بعضی هنوز وارد گود نشده، نفس بریده باشیم. شاید حالمان از این و آن بدجور گرفته باشد.
اما بدانیم که بینشاط و افسرده، رسیدن به سرمنزل مقصود، بعید است.
مقصود ما هم که فقط انتخاب یک فرد نیست، راه دراز است و به قول رهبرمان خرمشهرها در پیش.
🔹 پس تأسی کنیم به توصیهی شهید بهشتی که میفرمود:
یک چیز را من از شما میخواهم که خود هم به آن عمل میکنم؛
هیچکس مرا در این دوره نشیب و فراز انقلاب، در سختترین شرایط نتوانسته است با قیافهی افسرده ببیند!
ما به دنبال «احدی الحسنین» هستیم (شهادت یا پیروزی) دیگر چرا افسردگی؟
افسرده نباشید!
چهرهها شاداب باشد!
نشاط داشته باشید!
آن وقت شعارتان همین است که آمریکا و مزدورانش هیچ غلطی نمیتوانند بکنند.
🔸 پس دلاور! اگر حاشیهها و اظهارات نسنجیده و چه و چه کلافهات کرده، بِدان بدون شور و نشاطِ برآمده از عقلانیت، تحقق هدف هم حلاوتی نخواهد داشت.
بیا #مثل_بهشتی باش...
📝 #میم_فخریه
🔆 @noorbine
🔴 خاتمی بدون رقیب!
هشتمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران، انتخاباتی بود که پس از یک دوره ریاست جمهوری #سیدمحمد_خاتمی برای تعیین رئیس جمهور بعدی در ۱۸ خرداد ۱۳۸۰ با حضور ۱۰ نامزد نهایی برگزار شد. در این انتخابات ۸۱۴ نفر ثبت نام کردند و ۱۰ نامزد تأیید صلاحیت شدند.
محمد خاتمی، احمد توکلی، علی شمخانی، عبدالله جاسبی، حسن غفوری فرد، منصوررضوی، شهاب الدین صدر، علی فلاحیان، مصطفی هاشمی طبا و محمود کاشانی از دیگر نامزدهای این دوره از انتخابات بودند.
واجدین شرایط بیش از ۴۲ میلیون نفر بودند که حدود ۲۸ میلیون نفر آنها در انتخابات شرکت کردند. خاتمی با ۲۱ میلیون رأی، حدود ۷۶ درصد آرای شرکت کنندگان را به خود اختصاص داد.
#احمد_توکلی با کسب حدود چهار و نیم میلیون رای نفر دوم شد. #علی_شمخانی با کسب حدود هفتصد هزار رای نفر سوم شد. هفت نفر دیگر آرایی کمتر از تعداد آرای باطله داشتند.
از نکات جالب این انتخابات، گریه خاتمی در حین ثبت نام در برابر خبرنگاران بود، وی با "چشمانی گریان" ظاهر شد و اطمینان داد که بر عهد پیشین خود با مردم پابرجاست. در حین صحبت هایش چندین بار به خاطر بغض در گلویش و اشک در چشمانش سخنانش قطع شد. برخی معتقدند نحوهٔ حضور وی در روز ثبت نام تاثیر زیادی بر جلب رای مردم به وی داشت.
اغلب تشکل های حزباللهی، جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، جامعه روحانیت مبارز و سایر مجموعههای همسو با آنها در این انتخابات نامزدی نداشته و لذا سکوت اختیار کردند. اغلب به دعوت مردم به شرکت در انتخابات اکتفا کردند و اینگونه خاتمی بدون رقیب مجدداً رئیس جمهور شد!
✅ #داود_مدرسی_یان:
@modaresian
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 خاتمی بدون رقیب! هشتمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران، انتخاباتی بود که پس از یک دوره ریاست جم
🔴 خاتمی بدون رقیب!
🔹هشتمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران، در ۱۸ خرداد ۱۳۸۰، انتخاباتی بود که پس از یک دوره ریاست جمهوری #سیدمحمد_خاتمی برای تعیین رئیس جمهور بعدی در ۱۸ خرداد ۱۳۸۰ با حضور ۱۰ نامزد نهایی برگزار شد. در این انتخابات ۸۱۴ نفر ثبت نام کردند و ۱۰ نامزد تأیید صلاحیت شدند.
🔸محمد خاتمی، احمد توکلی، علی شمخانی، عبدالله جاسبی، حسن غفوری فرد، منصوررضوی، شهاب الدین صدر، علی فلاحیان، مصطفی هاشمی طبا و محمود کاشانی از دیگر نامزدهای این دوره از انتخابات بودند.
🔹واجدین شرایط بیش از ۴۲ میلیون نفر بودند که حدود ۲۸ میلیون نفر آنها در انتخابات شرکت کردند. خاتمی با ۲۱ میلیون رأی، حدود ۷۶ درصد آرای شرکت کنندگان را به خود اختصاص داد.
🔸 #احمد_توکلی با کسب حدود چهار و نیم میلیون رای نفر دوم شد. #علی_شمخانی با کسب حدود هفتصد هزار رای نفر سوم شد. هفت نفر دیگر آرایی کمتر از تعداد آرای باطله داشتند.
🔹رقیب اصلی خاتمی، احمد توکلی بود. وی به نقدهای تند و تیز به دولت خاتمی می پرداخت. توکلی با ارائه نظریه ای با عنوان "جمهوری دوم" و با شعار "دولت پاک برای ملت پاک" وارد رقابت انتخاباتی شد. شعارهای توکلی بیشتر بر محورهای اقتصادی استوار بود. وی در مصاحبه با روزنامه سیاست روز در بیان علت کاندیداتوری خود گفت: «چون اصلاح اقتصاد همت و جرأت لازم دارد. » برنامه های وی "برون رفت از معضلات اقتصادی"، "راه اندازی تولید"، "کاهش نابرابری"، "کاهش و منطقی سازی نقش های دولت" و "مقابله با فساد و تبعیض" عنوان شد. او ارکان جمهوری دوم خود را "عقلانیت و عدالت" معرفی می کرد.
🔸نامزد دیگر این دوره که توانست پس از توکلی بیشترین آرا را کسب کند، علی شمخانی بود که از درون کابینه خاتمی به رقابت وارد شده بود. شعار وی "دولت اقدام ملی" بود.
🔹از نکات جالب این انتخابات، گریه خاتمی در حین ثبت نام در برابر خبرنگاران بود، وی با "چشمانی گریان" ظاهر شد و اطمینان داد که بر عهد پیشین خود با مردم پابرجاست. وی در حین صحبت هایش چندین بار به خاطر بغض در گلویش و اشک در چشمانش سخنانش قطع شد. برخی معتقدند نحوهٔ حضور وی در روز ثبت نام تاثیر زیادی بر جلب رای مردم به وی داشت.
🔸اغلب تشکل های حزباللهی، جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، جامعه روحانیت مبارز و سایر مجموعههای همسو با آنها در این انتخابات نامزدی نداشته و لذا سکوت اختیار کردند. اغلب به دعوت مردم به شرکت در انتخابات اکتفا کردند و اینگونه خاتمی بدون رقیب مجدداً رئیس جمهور شد ولی کسی نگفت انتخابات زیر سوال است! انتخابات نیست و انتصابات است و ...!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هدایت شده از لفظ قلم | زهرا محسنیفر
#خرده_عرایض_انتخاباتی- ١
گرم کردن تنور #انتخابات وظیفهی شورای نگهبان نیست. بیمبنا و جوگیرانه وظیفهتراشی نکنیم. مشارکت اجتماعی تابع رضایت مردم از وضع موجود یا امید به اصلاح آن است. دولت در این ماجرا در جایگاه متهم ردیف اول است، نه مدعیالعموم. آنها که باید یار شاطر میشدند، امروز بار خاطرند.
مصلحتسنجی کار شورای نگهبان نیست. هیچ مصلحتی بالاتر از عمل به قانون نیست. شتر دوکوهانه به معجزهی مصلحت هم از سوراخ سوزن ردادوزی عبور نمیکند. از غربال قانون، پارهآجر و خردهشیشه رد نمیشود. زورچپانِ الکی باعث پاره شدن الک میشود!
اسیر عملیات روانی و صحنهآرایی آنها که امروزِ مردم را ساختهاند، نشویم. از بانیان وضع موجود، ناجی وضع موجود در نمیآید. از آنها که بر دستوپای مردم تار ناامیدی بافتهاند، مرد عنکبوتی بیرون نمیآید. مشارکت اجتماعی با حضور آنها که محبوبیت ۶ درصدی دارند، بالا نمیرود.
با متهم کردن #شورای_نگهبان به مشارکتسوزی، کاسهی داغتر از آش نشویم. سوپرانقلابیها خود را دایهی دلسوزتر از مادر ندانند. حداکثرسازی مشارکت از مسیر اقناع مردم به امکان تغییر محقق میشود، نه از طریق میدان دادن به مهرههای سوختهی رقیب. آنها که به جمهور آسیب زدهاند، چیزی به جمهوریت اضافه نمیکنند. بجای فلسفهبافی و نظریهپردازی، مردمداری و امیدآفرینی را پیشه کنید.
کارزار انتخابات، فضای نقد درونگفتمانی نیست. وظیفهشناسی تابع زمانشناسی است. خوبانی که از رقابت بازماندند، برای رفاقت تلاش کنند. اگر هواخواه دارند، نخ تسبیح جوانان جواهراندیشه باشند. اگر برای انتخاب پرچمدار گفتمان بازارگرمی کنند، هرگز از رونق نمیافتند. جریانات مردمی را برای نیل به آرمانها راهبری کنند و برای میزان کردن حرکت جامعه به سمت کمال، تنهبهتنهی حاکمیت بزنند.
✍#زهرا_محسنی_فر
https://eitaa.com/joinchat/963837996C814ca55648
🔴 فصلالخطابِ انقلاب هم از تصمیمات #شورای_نگهبان و رویه قانون حمایت کردند و هم فرمودند که مشارکت بالا با انتخاب مدیران قوی و توانمند برای حل مشکلات کشور رقم میخورد.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 تاثیر افزایش نقدینگی بر اقتصاد کشور در دولت تدبیر و امید
🔹حجم و میزان رشد #نقدینگی یکی از مواردی است که به عنوان مبنایی برای ارزیابی عملکرد مدیران اقتصادی و دولتها به کار میرود. با نزدیک شدن به پایان کار دولت تدبیر و امید این سوال مطرح است که عملکرد این دولت در کنترل، مهار، مدیریت و هدایت نقدینگی چگونه بوده است؟
🔸اقتصاد بدون رشد نقدینگی، دستکم در عمل معنا ندارد و وجود این پدیده در اقتصاد نیز امری غیرقابل انکار و طبیعی است. اما آن چیزی که غیرطبیعی و مضر است افزایش نجومی و بدون قاعده و غیرکنترل شده است.
🔹 مقدار نقدینگی نباید آنقدر افزایش یابد که نتوان ارتباطی منطقی بین آن و شاخصهای کلان اقتصای همچون «نرخ رشد اقتصادی» برقرار کرد.
🔸بنابراین، یکی از شاخصهای کارآمدی دولتها این است که رشد نقدینگی را کنترل و آن را به مسیر درست هدایت کنند. یعنی تلاش دولتمردان این است که کیفیت نقدینگی را کنترل کنند. هر دولتی که بتواند رشد نقدینگی را کنترل و آن را از روندی قابل قبول برخوردار و مهمتر اینکه به سمت تولید هدایت کند، میتواند پیامدهای مثبتی از نظر رشد اقتصادی، افزایش اشتغال و کاهش تورم را برای کشور رقم بزند.
🔹اما اگر نقدینگی کنترل نشد آسیبهای جبران ناپذیری به اقتصاد کشور میزند. در صورتی که افزایش حجم نقدینگی از رشد اقتصادی بیشتر باشد، #تورم و افزایش قیمتها از مهمترین آثار منفی آن خواهد بود. تورم نیز تولید را تحت تاثیر قرار میدهد. وقتی تولید ضربه بخورد واردات و قاچاق کالا افزایش مییابد، کارخانجات تولیدی ورشکسته شده و بیکاری افزایش مییابد.
#داود_مدرسی_یان
@modaresian
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 تاثیر افزایش نقدینگی بر اقتصاد کشور در دولت تدبیر و امید 🔹حجم و میزان رشد #نقدینگی یکی از مواردی
🔴 تاثیر افزایش نقدینگی بر اقتصاد کشور در دولت تدبیر و امید
🔹حجم و میزان رشد #نقدینگی یکی از مواردی است که به عنوان مبنایی برای ارزیابی عملکرد مدیران اقتصادی و دولتها به کار میرود. با نزدیک شدن به پایان کار دولت تدبیر و امید این سوال مطرح است که عملکرد این دولت در کنترل، مهار، مدیریت و هدایت نقدینگی چگونه بوده است؟
🔸اقتصاد بدون رشد نقدینگی، دستکم در عمل معنا ندارد و وجود این پدیده در اقتصاد نیز امری غیرقابل انکار و طبیعی است. اما آن چیزی که غیرطبیعی و مضر است افزایش نجومی و بدون قاعده و غیرکنترل شده است.
🔹 مقدار نقدینگی نباید آنقدر افزایش یابد که نتوان ارتباطی منطقی بین آن و شاخصهای کلان اقتصای همچون «نرخ رشد اقتصادی» برقرار کرد.
🔸بنابراین، یکی از شاخصهای کارآمدی دولتها این است که رشد نقدینگی را کنترل و آن را به مسیر درست هدایت کنند. یعنی تلاش دولتمردان این است که کیفیت نقدینگی را کنترل کنند. هر دولتی که بتواند رشد نقدینگی را کنترل و آن را از روندی قابل قبول برخوردار و مهمتر اینکه به سمت تولید هدایت کند، میتواند پیامدهای مثبتی از نظر رشد اقتصادی، افزایش اشتغال و کاهش تورم را برای کشور رقم بزند.
🔹اما اگر نقدینگی کنترل نشد آسیبهای جبران ناپذیری به اقتصاد کشور میزند. در صورتی که افزایش حجم نقدینگی از رشد اقتصادی بیشتر باشد، #تورم و افزایش قیمتها از مهمترین آثار منفی آن خواهد بود. تورم نیز تولید را تحت تاثیر قرار میدهد. وقتی تولید ضربه بخورد واردات و قاچاق کالا افزایش مییابد، کارخانجات تولیدی ورشکسته شده و بیکاری افزایش مییابد. پول ملی بیارزش میشود و کالاهای اساسی و مسکن و بازار دچار رشد قیمت کاذب میشوند در نتیجه داراییهای نقدی مردم کاهش مییابد.
🔸یکی از جدیترین نقدها به دولت تدبیر و امید، افزایش ۸ برابری نقدینگی است! در واقع نقدینگی از ۴۶۰ هزار میلیارد تومان در سال۹۲ به ۳۴۲۱ هزار میلیاردتومان در بهار ۱۴۰۰ رسیده است! دولت بناست با این سونامیِ وحشتناکِ نقدینگی اقتصاد را به دولت آینده تحویل دهد!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 باز هم ترساندن مردم ایران!
1⃣ تصویر اول: اظهارنظر خانم صبا آذرپیک در سال ۹۶ است وقتی که مردم را میترساندند اگر رئیسی رای بیاورد دلار به ۵ هزار تومن میرسد، دیوار کشی میکند، جنگ میشود، قحطی میآید و ...!
2⃣ تصویر دوم: اظهارنظر خانم #صبا_آذرپیک الان میگوید اگر #سعید_جلیلی رای بیاورد برای خرید نان هم مشکل پیدا میکنیم!
🔹امثال آذرپیک در جبهه اصلاحطلب کم نیستند که هیچوقت حاضر به پذیرفتن اشتباهات و خطاهای خود و هم قطارانشان نیستند! حاضر نیستند اعتراف کنند که هشتگ #تا_۱۴۰۰_با_روحانی اشتباه بود و امروز اقتصاد کشور به #لبه_پرتگاه بردهاند. نقدینگی را ۸ برابر و قاچاق کالا را ۵ برابر و فاصله طبقاتی را بیشتر و جمعیت زیر خط فقر را افزایش دادهاند!
🔸نه تنها از گذشته خود عبرت نمیگیرند بلکه باز همین راه را محکم ادامه میدهند و مردم را از دیگران میترسانند. بدون ذرهای تعهد و اخلاق!
🔹امروز جلیلی #با_برنامهترین_نامزد انتخابات ریاست جمهوری است. استان به استان، شهر به شهر چرخیده، با نظر متخصصین در حوزههای مختلف، برای حل مشکلات کشور طرح و برنامههایی آماده کرده است. اما این جماعت عادت کردهاند با نیش و کنایه و طعنه و تمسخر و تهمت و دروغ، مردم را نسبت به افراد پاکدست، سالم، عدالتخواه و با برنامه بدبین کنند!
🔸امیدواریم ملت شریف ایران دیگر اجازه ندهد افرادی با فریب و دروغ، سرنوشت کشور را به بازی بگیرند. ما مردم خودمان نباید اجازه دهیم.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 دلسوزی کنید ولی دم انتخابات مواظب تخریب آرا باشید!
🔻پاسخ به حواشی حضور آیت الله رئیسی در نشست مشترک سه «اتاق اصناف»، «اتاق تعاون» و «اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران»
🔹روزهای گذشته سیدابراهیم رئیسی در جلسه ای با حضور اعضای سه «اتاق اصناف»، «اتاق تعاون» و «اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی» حضور پیدا کرد که برخی فعالان مجازی آن جلسه را به عنوان «جلسه با اتاق بازرگانی» مطرح کرده و ایشان را به تأیید سیاست های اتاق بازرگانی متهم کردند.
🔸برخی با استناد به اینکه اتاق بازرگانی در سال های گذشته از رسالت خودش دور شده و محل تجمع واردکننده ها شده است پس حضور آیت الله رئیسی در این جلسه، به نوعی حمایت از سیاست غلطِ این اتاق بوده است.
🔹اولاً رئیسی طی سال های گذشته با صدها مجموعه کارگری، مردمی و اقتصادی دیدار داشته و این اولین دیدار وی نبوده! اولین جلسه وی بعد از احراز صلاحیت ها هم با مردم و کف بازار بوده!
🔸ثانیاً جلسه با حضور اعضای سه اتاق اقتصادی بوده؛ «اتاق اصناف»، «اتاق تعاون» و «اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی». نه فقط اتاق بازرگانی و ...! ضمناً آیا جلسه با اعضای سه مجموعه کلان اقتصادی که ذیل دولت محسوب می شوند اشکالی دارد؟! ما باید شناخت صحیحی از این سه اتاق داشته باشیم:
1️⃣ اول؛ اتاق اصناف ایران(شورای اصناف ایران) شورائی است متشکل از نمایندگان هیئت رئیسه مجامع امورصنفی شهرستانهای کشور است. اصناف و بازاریان همواره به عنوان قشر زحمت کشی از جامعه بوده و هستند. در حال حاضر اصناف ایران در چهار گروه تولیدی، توزیعی، خدماتی و خدمات فنی در سطحی گسترده فعالیت میکنند.
2️⃣ دوم؛ اتاق تعاون برای تکمیل و گسترش فعالیت های «بخش تعاون» در کنار وزارت تعاون در سال 1372 تشکیل شد. اتاق تعاون متشکل از اتحادیه ها و شرکت های تعاونی با نظارت وزارت تعاون می باشد. پرداختن به تعاون و فعالیت های تعاونی و اصلاح این سیستم بسیار بسیار ضروری است.
3️⃣ سوم؛ اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران؛ به منظور ایجاد هماهنگی و همکاری بین بازرگانان، صاحبان صنایع و معادن و کشاورزی با نهادهای دولتی، فعالیت میکند. در جلسات این اتاق، نمایندگان دولت و بخش خصوصی شرکت میکنند. این اتاق ۶۰ نماینده دارد که ۴۰ نماینده آن از بخش خصوصی و ۲۰ نماینده آن از طرف دولت انتخاب میشوند! اتاق ایران، مدیریت دبیرخانه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی را بر عهده دارد.
🔹حالا که جایگاه این سه نهاد غیردولتی که با نظارت دولت تشکیل شده اند و بسیار در اقتصاد کشور مؤثرند را در نظر بگیرید، سیاست صحیح با این سه پارلمان اقتصادی چیست؟ حذف یا اصلاح؟ بی تردید اتاق بازرگانی در سال های گذشته بدترین عملکرد را داشته و در وضعیت موجود اقتصاد کشور سهیم است. آیا باید آن را رها کرد تا همین سیاست غلط را ادامه دهد؟!
🔸اتاق بازرگانی از رسالت خود فاصله گرفته و مأمن مافیای واردکننده ها شده است و چنانچه دولت بخواهد اقتصاد را سر و سامان دهد ناگزیر است که وضعیت این اتاق ها را سروسمان بخشد. تغییر قوانین مربوط به این اتاق ها از طریق لوایح ارسالی به مجلس، تغییر سیاست دولت نسبت به مدیریت و مواجهه با این اتاق ها و تغییر نمایندگان دولت در این اتاق ها و ... .
🔹چگونه برخی دیدار آقای رئیسی با این سه اتاق را اولاً دیدار با یک اتاق معرفی کرده و بعد هم این دیدار را بگونه ای گزارش داده اند که ایشان بناست از سیاست های فعلی و عملکرد فعلی این اتاق حمایت و دفاع کند؟! این سوءظن و برداشت صحیح و اخلاقی نیست.
🔸اتفاقاً رئیسی معتقد است «بخشی» از اصلاحات اقتصادی باید از همین جاها انجام شود. اتفاقاً ما باید از جایی شروع کنیم که مشکلات از آنجا شروع می شود اتاق بازرگانی را نمی شود حذف کرد اما می توان اصلاح کرد! اتاق تعاون و اتاق اصناف را مگر می شود حذف کرد؟ اگر به عملکردشان نقد است که هست، باید اصلاح شود.
🔹از طرفی برخی فعالان، تصویر رئیسی در این جلسه را در کنار بهمن عبداللهی رئیس اتاق تعاون که پرونده مفتوح اقتصادی دارد را بازنشر و او را همراه رئیسی معرفی کرده اند در صورتیکه وی رئیس اتاق تعاون است و پرونده وی نیز توسط سیستم خود رئیسی تشکیل شده است! جریان رسیدگی ادامه دارد. از طرفی آیا برخورد رئیسی را طی سال های گذشته با متخلفین در دولت و بخش خصوصی ندیده اید؟
🔸به نظر بنده، برداشتی که برخی دلسوزان از حضور آقای رئیسی در جلسه با این اتاق ها داشته اند و آن را تأیید وضعیت فعلی و سیاست این اتاق ها نشان داده اند صحیح نیست. عملکرد و برخورد آقای رئیسی با خصوصی خواران و کسانی که اموال عمومی را به تاراج برده اند روشن است. مرور عملکرد وی در پرونده هایی که سازمان خصوصی سازی طی این سالها بوجود آورده قوت قلب همه ماست.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 چرا کارهای فرهنگی ما بینتیجه است؟
🔹هر کار تربیتی، فرهنگی و اجتماعی که در مراکز فرهنگی و اجتماعی و صداوسیما و حوزههای علمیه و پایگاههای بسیج و مساجد و دانشگاهها و مدارس و غیره برای تربیت و اصلاح فرهنگ جامعه اجرا میشود فرع ماجراست. اصل ماجرا #اصلاح_زمامداران است.
🔸حضرت امیرالمومنین(علیه السلام) میفرماید:
فلیست تصلح الرعیه الابصلاح الولاة و لا تصلح الولاة الا باستقامة الرعیه. (نهجالبلاغه، خطبه ۲۱۶)
مردم اصلاح نمیشوند جز با اصلاح زمامداران و زمامداران اصلاح نمیشوند جز با استقامت مردم.
🔹 حضرت در جای دیگری میفرماید: الرعیه لا یصلحها الا العدل.
یعنی مردم اصلاح نمیشوند مگر با اجرای عدالت!
🔸حالا من و شما هر چقدر طرح تربیتی و فرهنگی در مساجد و دانشگاهها و حوزهها اجرا کنیم اما زمامداران اصلاح نشوند و عدالت اجرا نشود، طرح ما و برنامه ما هیچ سودی ندارد و به نتیحه نمیرسد!
🔹براستی چرا با افزایش کمی طرح و برنامهها، کمتر نتیجه گرفتیم! این همه حلقههای صالحین و مراسمات محرم و رمضان و جشنوارهها و ...! خدای ناکرده زحمات بانیان و برگزار کنندگان این طرحها را زیر سوال نبرم(خودم هم برگزار کننده بودم) لکن چرا نتیجه نگرفتیم و فرهنگ عمومی جامعه، اخلاق جامعه و ارزش های اسلامی آنگونه نهادینه نشده؟ چون ما جلوی زمامداران خموراست شدیم و مقابل اقدامات و عملکرد غلط آنان، امر به معروف و نهی از منکر نکردیم و در برابر کجیها، مقاومت نکردیم! چون مسئولین و مدیران اصلاح نشدند و #عدالت اجرا نشد!
🔸اصلاح زمامداران و حاکمان بر اصلاح جامعه اولویت دارد. الناس علی دین ملوکهم. مردم تحت تاثیر فرهنگ و دین حاکمان خود هستند. اول مدیران باید تغییر و اصلاح کنند.
❇️ پ.ن۱: تغییر دولتمردان و هزاران مدیر در کشور با انتخابات و رای مردم و انتخاب افراد صالح و پاکدست و بااخلاق، امانت دار و راستگو اولین قدم است ولی همه کار نیست.
❇️ پ.ن۲: قطعاً طرحهای فرهنگی نتایجی داشته اما این نتایج عمومی و حداکثری نبوده.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3