عالَم سیاست || داود مدرسی یان
اول این دو کلیپ بالا👆 رو ببینید، بعد متن پایینی👇 رو مطالعه بفرمائید
🔴 از کجا به کجا رسیدیم؟
🔹از روزیکه آیتالله خامنهای در قامت خطیب نماز جمعه تهران میگوید: "اگر در جامعه فساد بود، اخلاق مردم بد بود، بیسوادی بود، باید حکومت، زمامداران و حاکمان را شماتت کرد"، تا روزیکه آیتالله صدیقی رئیس ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر پشت همان تریبون قرار میگیرد و میگوید: "اگر مردم کشورها، استانها و شهرها تقوا را رعایت میکردند به بیآبی دچار نمیشدند و مشکلات معیشتی پیدا نمیکردند"، تقریباً سه دهه گذشته است!
🔸حرف آیتالله صدیقی را درست میدانم اگر از این جهت ببینیم که بله اکثریت مردم و علما و حوزهها و دانشگاهها و بزرگان و سیاسیون و احزاب، در مقابل ناکارآمدیها، مفاسد، تبعیضها، عدم شفافیتها، باندبازیها، دامادبازیها، آقازادهها، زمینخواریها، دریا و جنگل و کوهخواریها، نابودی محیط زیست، پروژههای انتقال آب با نگاه غلط، فساد و رشوه در دستگاه قضا، نفوذیها در دستگاههای امنیتی، جواسیس در دولتها، سیستم فاسد بانک ها، فرارهای مالیاتی و ... سکوت کردند و قاطعانه امر به معروف و نهی از منکر نکردند و به نام حفظ نظام، مقابل تصمیمات و سیاستگذاریها و ناکارآمدیها و مفاسد نایستادند، تا وضعیت این شده، تا دچار بیآبی و مشکلات معیشتی گشتهایم!
🔹چرا که حضرت امیرالمومنین(علیهالسلام) میفرماید اگر امر به معروف و نهی از منکر را فراموش کردید، اشرار بر شما حاکم می شوند و دعای خوبان تان مستجاب نمی شود.
🔸من هم معتقدم اگر جامعه ای اهل نقد و مطالبه گری و امر به معروف و نهی از منکر و قیام علیه استبداد و استکبار و ظلم داخلی و خارجی نباشد، به گرفتاری هایی دچار خواهد شد که آن جامعه را ویران خواهد کرد. این خرده اعتراضات و امر به معروف و نهی از منکری هم که گاهی در جامعه و فضای می بینیم چون معدود افرادی دست به قلم و معترض در کشور می نویسند و اعتراض می کنند، کافی نیست. عموم مردم باید اهل امر به معروف و نهی از منکر بشوند و حاضر به هزینه دادن هم بشوند. هزینه زندان و تبعید؛ هزینه مالی و آبرویی و ...! بعد از آنکه امر و نهی اصحاب قدرت و ثروت عمومیت پیدا کرد آن زمان باید منتظر اصلاح باشیم.
🔹لذا اگر منظور آقای صدیقی از لوازمات ایمان و تقوا و وظایف سیاسی و اجتماعی اینهاست بله حرفشان درست است اما اگر منظورشان اینها نیست، حرفی است در مقابل قرآن و اسلام و روایات و احادیث حضرات معصومین علیهم السلام. حرفی است مقابل حرف امام(ره) و رهبر انقلاب که صریحاً وجود مشکلات و فساد و بداخلاقی و بی سوادی در جامعه و مردم را نتیجه اقدامات حکومت و حاکمین می دانند.
🔸الناس علی دین ملوکهم موید این مسئله است.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 بیآبرویی مفسدان اقتصادی، به نظام آبرو میبخشد
🔹برخی مسئولان و مدیران[مثل حاج آقای #علی_اکبری] معتقدند با وجود فضای مجازی که اخبار براحتی در همه جا منتشر میشود و با وجود دشمنان نظام اسلامی، که منتظر ضربه زدن به نظام هستند، تشهیر مفسدان اقتصادی و آوردن آنان در #نماز_جمعه برای بیآبروییشان، به مصلحت نظام نیست!
🔸من معتقدم اتفاقاً اینکار در دنیا به نفع نظام اسلامی است. الان ببینید تصویر برخورد با فلان مدیر مفسد در فلان کشور غربی یا شرقی، چگونه دست به دست در رسانههای جهان میچرخد و همه از خوبی نظام سیاسی آن کشور میگویند.
🔹مطمئن باشید اگر تصاویر بیآبرویی و خوار کردنِ مفسدان اقتصادی در دنیا منتشر شود میگویند ببینید نظام اسلامی ایران چگونه با فساد برخورد میکند؟ باور بفرمائید هم در داخل کشور، مردم خودمان خوشحال میشوند و امید و اعتماد بر میگردد و هم در خارج از کشور، محبوبیت و مقبولیت و نفوذ و آبروی نظام بیشتر میشود. بیآبرو کردن مفسدان و متخلفان، به نظام آبرو میبخشد. مصلحت نظام را از این طرف ببینید لطفاً!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 حوزه علمیه لاکچری در منطقه لاکچری برای تربیت طلبه فاضل و جهادی!
🔹اساساً بحث درباره اظهارنظرات افراد، فرع ماجراست. اصل داستان کنش و عملکرد خود شخص است. بطور مثال نقد اظهارنظر آیتالله #صدیقی درباره ریشه فقر و مشکلات معیشتی و بیآبی استانها و شهرها مهم است اما مهمتر پرداختن به حوزه علمیه لاکچری ایشان در یکی از بهترین مناطق تهران ( #ازگل) است!
🔸حوزه علمیه امام خمینی (ره) شعبه ۲ از سال ۱۳۹۷، با هدف تربیت طلبه فاضل و جهادی(!)، زیر نظر آیت الله کاظم صدیقی امام جمعه موقت تهران، در محله #ازگل_تهران تاسیس شد. خردادماه ۱۴۰۰ خبرگزاری مهر منتشر کرد فقط ۷۰ طلبه نوجوان در این بنای اشرافی درس طلبگی میخوانند!
🔹اینکه وی ریشه فقر و مشکلات معیشتی و بیآبی شهرها را بیتقوایی مردم میداند ریشه در زیطلبگی و این مدیریتهای لاکچری در بهترین نقاط تهران با بناهایی عظیم دارد که معلوم نیست کدام سرمایهدار یا سرمایهدارها و پیمانکارها حاضر شدهاند چندصد یا چندهزار میلیارد در اینجا هزینه کنند! یا کدام سرمایهداری آن را وقف(!!!) کرده. اوضاع وقف این روزها ماجراها دارد و تبدیل به جایی برای دور زدن قانون شده!
🔸رهبر انقلاب درباره سادهزیستی مسئولان نظام در امور فردی و اجتماعی میگوید: "یکوقت هست كه ما در زندگى شخصى خود مثلاً حركت اشرافگونهيى داريم بين خودمان و خدا؛ كه اگر حرام باشد، حرام است؛ اگر مكروه باشد، مكروه است؛ اگر مباح باشد، مباح است؛ اما يك وقت هست كه ما جلوى چشم مردم يك مانور اشرافیگرى میدهيم؛ اين ديگر مباح و مكروه ندارد؛ همهاش حرام است! "
🔹بقول شماها، ما که اسلامشناس نیستیم و اسلام را نمیشناسیم. ولی بخدا قسم این چیزی که شما در زبان و عمل به آن پایبند هستید و اینگونه جلوی مردم بناهای هزارمیلیاردی در بهترین نقطه کشور برای تربیت طلاب فاضل وجهادی! میسازید یا هدیه میگیرید برای حوزه علمیه و معلوم نیست چه کسی پولش را داده، هیچ رنگ و بویی از اسلام در آن نیست!
🔸حالا من و شما، بر سر و کله هم بزنیم که #عدالتخواهی_مصداقی کنیم یا نکنیم؛ از آیتالله کاظم صدیقی و #علی_اکبری انتظار داشته باشیم عدالتخواهی مصداقی کنند یا نکنند؛ علیه سرمایهداران زالو صفت بشورند یا بغرند یا سلام و صلوات بفرستند؛ به وی نقد کنیم که چرا گفتی ریشه فقر وبی آبی، بیتقوایی مردم است ولی نگفتی بیتقوایی مسئولان است؛ اینها مهم است اما مهمتر دیدنِ آن فضا و اتمسفری است که این افراد و بزرگان در آن کار میکنند و زندگی میکنند! مابقی فرع ماجراست!
❇️ پ.ن۱: از این بدتر توجیهاتی است که مدافعین دارند: ((این بنا اشرافی نیست نوسازی است! شاید وقف است! شاید... !!! )) اما برای کسی اظهارنظرات مردم و افکار عمومی مهم نیست. آبروی اسلام و انقلاب و نظام مهم نیست!
❇️ پ.ن۲: این بناها، مثل مدرسه آیتالله صادق لاریجانی و ناطق نوری و ..، آبروی حوزه علمیه را برده است! حوزهای که صدها سال علمای طراز اول آن در سادهزیستی ماندند و در مدارس کهنه و حجرههای تاریک، مجاهدان و علما و مراجع بزرگی را تربیت کردند و هنوز هم اکثریت در فقر در کنار مردمند. عموم حوزهها در فقر و نداری هستند ولی این موارد مایه آبروریزیاند!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 نظر امام(ره) درباره ساختمانهای آنچنانی و تشریفات برخی حوزههای علمیه چیست؟
🔹مسأله دیگر، مسأله تشریفات حوزههاى روحانیت است که دارد زیاد مىشود. وقتى تشریفات زیاد شد، محتوا کنار مىرود. وقتى ساختمانها و ماشینها و دم و دستگاهها زیاد شد، موجب مىشود بنیه فقهى اسلام صدمه ببیند، یعنى با این بساطها نمىشود شیخ مرتضى و صاحب جواهر تحویل جامعه داد. این موجب نگرانى است و واقعاً نمىدانم با این وضع چه کنم. این تشریفات اسباب آن مىشود که روحانیت شکست بخورد. زندگى صاحب جواهر را با زندگى روحانیون امروز که بسنجیم، خوب مىفهمیم که چه ضربهاى به دست خودمان به خودمان مىزنیم. صحیفه نور، جلد 19، صفحه 50
🔸کسانی که سر منشا کارهای بزرگ شدند و در میدان فقه و فلسفه و اجتماع پیشتاز بودند, ساده زندگی می کردند و در خانه های کوچک و تهی از امکانات معمولی, کتابهای پرارزش نوشتند و شاگردان بنام تربیت کردند. صاحب جواهر و شیخ انصاری زندگی ساده و بی پیرایه داشتند و شیخ عبدالکریم حائری و شیخ ابوالقاسم قمی و شیخ مهدی و میرزا محمد تقی برقعی و میرزا محمد ارباب که آن همه برکتها به دستشان جاری شد, ساده زندگی می کردند.
🔹تمام مصنفین از این کوخ نشینان بودند... آن اشخاصی که این فقه را به این غنا رساندند و آن اشخاصی که این فلسفه را به این غنا رساندند, کاخ نشین نبودند, کوخ نشین بودند. شیخ طوسی که مبدا این امور و ارزنده ترین اشخاص در جامعه تشیع بوده است, یک کاخ نشین نبوده است... در قشر مرفه نمی شود یک همچو کاری انجام بگیرد... صاحب جواهر که یک همچو کتابی نوشته است... کاخ نشین نبوده... از یک آدمی که علاقه به شکم و شهوات و مال و منال و جاه و امثال اینها دارد, این کارها بر نمی آید.
🔸مبادا توجه به گسترش بناها و ابزار دست و پاگیر اداری آنان را از مساله اصلی، یعنی فقاهت باز دارد. رواج فرهنگ عافیت طلبی در نسلهای بعدی اثر بد می گذارد و میراث پیشینیان صالح فراموش می گردد و خدای نکرده بر سر حوزه آن خواهد آمد که نگرانیم.
🔹از اهم مسائلی که باید تذکر بدهم... و همیشه نگران آن هستم که مبادا مردمی که همه چیزشان را فدا کردند و به اسلام خدمت نموده و به ما منت گذاشتند به واسطه اعمال ما, از ما نگران بشوند; زیرا آن چیزی که مردم از ما توقع داشته و دارند و به واسطه آن دنبال ما و شما آمده اند... کیفیت زندگی اهل علم است. اگر خدای نخواسته مردم ببینند که آقایان وضع خودشان را تغییر دادند, عمارت درست کردند و رفت و آمدهایشان مناسب شان روحانیت نیست و آن چیزی که نسبت به روحانیت در دلشان بوده است, از دست بدهند. از دست دادن آن همان و از بین رفتن اسلام و جمهوری اسلامی همان.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 درسهایی که از آبان ۹۸ گرفته نشد!
🔹حوادث #آبان_٩٨، درسهایی دارد که توجه به آن درسها ما را از #لبه_پرتگاه حفظ میکند و بیتوجهی ما را به لبهپرتگاه میکشاند. بیتعارف، ضربه آبان۹۸ به مشروعیت و مقبولیت نظام، چون اجتماعی بود از ۸۸ که رنگ سیاسی و امنیتی داشت به مراتب سنگینتر، عمیقتر و وسیعتر دیده میشود.
🔸دامنه حوادث۸۸ چون بعلت اَشرافیت سیاسی، نفوذ امنیتی و جرزنی انتخاباتی یک جریان سیاسی رخ داد به استانها وشهرها کشیده نشد و بعد از مدتی چون پشتپرده آن، عموم و اکثریت مردم نبودند،با هوشیاری خودِ مردم در #نه_دی جمع شد ودستگاههای امنیتی و انتظامی نقش آنچنانی در سرکوب فتنه نداشتند.
🔹اما ماجرای دیماه ۹۶ و #آبان۹۸ تفاوت ماهوی و شکلی دارد. در آبان۹۸، محور درگیریها و تجمعات، در اکثر استانها و شهرها مردم و اقشار ضعیف بودند که برای طرح مطالباتشان راهی بجز خروج ندیدند. البته گروهکها و سازمانهای جاسوسی هم سعی در بهرهبرداری ازاین حوادث داشتند اما بدانیم طرف اصلی مردم بودند.جوانان بین ۲۰ تا ۴۰سال واقشاری که بیشترین فشارهای اقتصادی و معیشتی را متحمل شدهاند و نه کانال رسمی برای اعلام اعتراض به وضعیت موجود دارند نه گوشی شنوا برای شنیدن دردهایشان یافتهاند! خود را مقابل دستگاهها ونهادها و مسئولانی میبینند که متحدند!
🔸مردم دیدند که دولت،یک تصمیم خطرناک گرفته، اما هیچکدام ازمقامات عالیرتبه و دستگاههای دیگر علیه این تصمیم نایستادند. همچنین شورای عالی امنیت ملی ودستگاههای انتظامی و امنیتی راهحل بسیار خطرناکی را برای کنترل اجتماعات در پی گرفتند. سیاست مشت پولادین در برابر مردم خطای فاحش بود!
🔹بعد از چهاردهه از انقلاب، انحرافات سیاسی و اقتصادی نظام در این نقطه تجمیع شد و خلاصه آن کشتن ۲۵۰ نفر حداقل(طبق آماررسمی) بود که برخی البته آمار را بیشتر میدانند. چگونه میتوان از این فاجعه عبور کرد؟ مردمی که زیر چرخ توسعه بیعدالت و غربگرایی دولتنامردانش له شده بودند با این اتفاق اما قلبشان و رشته محبتشان با جمهوری اسلامی به شدت آسیب دید. به نظر شما چهل سال بعد میگویند دولت روحانی این فاجعه را به بار آورد یا جمهوری اسلامی؟ حالا که ما دوران پهلوی را نقدوبررسی میکنیم میگوییم دولت زاهدی و رزمآرا و هویدا یا می گوییم رژیم پهلوی؟!
🔸نه تنها عذرخواهی جانانهای از مردم نشد بلکه تدبیری که رهبری دستور دادند هم بکار گرفته نشد! نه از عموم خانوادههای کشته شدهها دلجویی شد، نه اجازه برگزاری تشییع و تدفین کشتهها داده شد، نه برای آنان جبران شد؟ آیا نباید عاملین سیاسی، امنیتی و انتظامی این فاجعه محاکمه میشدند؟ آیا نباید رئیس وقت دولت، وزیر مربوطه و اعضای شورای عالی و مسئولین انتظامی و امنیتی که این فاجعه را به بار آوردند محاکمه میشدند؟!
🔹دردناکتر اینجاست که تلویزیون مستند پشتپرده آشوبهای آبان۹۸ پخش میکند! آیا این خجالت ندارد؟ این نمکزدن به زخم دل مردم نیست؟ یا آن نماینده بیشرف که در مجلس میگوید "من کشتم بیایید مرا محاکمه کنید" این نمکپاشی به چشمان خونین مردم وآن خانوادهها نیست؟
🔸چرا آقایان با نگاه امنیتی به مسئله نگاه میکنند؟ میدانید با این خطاهای فاحشتان دارید ریشه اسلام و انقلاب و نظام را میزنید؟ میدانید با این روش کشور را به لبه پرتگاه میبرید؟
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
✅عضو بدون سانسور شوید👇
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794
🔴 برای #شایستهسالاری چه طرحی و برنامهای داریم؟
🔹یکی از دوستان ما چند روز پیش برای یک پُستی معرفی شده. بنده خدا ناراحت بود از اینکه ظاهراً برای گرفتن سِمَت، به او گفتند باید خدمتِ فلان نماینده و بهمان شخصیت بروی و دم آنها را ببینی. یکی و دوتا هم نه! چند نفر را باید زیارت کنی.
🔸متاسفانه این روند سالهاست بر کشور حاکم شده.بیش از ۹۰درصد مناصب فقط با لابی و پپیگیری و رایزنی خود فرد، مشخص میشوند! نه اینکه دنبال افراد بروند و به آنان اصرار کنند که بیا و فلان مسئولیت را بگیر! خیر، افراد خود باید پیگیری کنند، اصطلاحاً خودشان را عرضه کنند، لابی و رایزنی کنند.
🔹دنیای برخی از ما حزب اللهی ها دنیای فانتزی است. یکی از این فانتزی ها، نگاه به عزل و نصب های درون وزارتخانه ها و دستگاه ها و نهادهاست. فکر می کنیم عمده عزل و نصب ها طبق یک مکانیزم صحیح و عادلانه انجام می شود و افراد صالح برای سمت ها بکارگیری می شوند.
🔸چرا اینگونه شده؟ ساختار گزینش مدیر در کشور معیوب و فاسد است و با بکارگیری چند مدیر خوب هم اصلاح نمیشود. باید برای اصلاح این ساختار، طرح مدونی را ارائه کرد. روند بکارگیری مدیران باید تغییر کند. تفکیک قوا بصورت جدی دنبال شود و دخالت نمایندگان باید به حداقل برسد و ...
🔹باید برای بکارگیری افراد در سمتهای وزیر، معاونین وزرا،مدیرکلها، مدیران سازمانها و ادارات و.. ملاک ومعیار تعیین کرد. تعیین ملاک و معیار و تغییر ساختار #گزینش_مدیر میتواند به تقویت #شایستهسالاری کمک کند. درحال حاضر قبیلهگرایی سیاسی وقومیتی و طایفهای ملاک اصلی انتصابات است.
🔸تنها با ریل گذاری و تدوین یک طرح جامع و کامل و تحقق شفافیت است که می توان این فاجعه و بحران را مدیریت کرد. تا این مسئله اصلاح نشود کار به دست افراد متخصص و متعهد و شایسته نمی افتد. دولت یا مجلس شورای اسلامی می توانند با تدوین طرح مشخصی این مسئله را مدیریت کنند.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
#هوش_مصنوعی به چه دردمان میخورد؟ بدهیم برود!
[در ادامه رفتار قاجار با نفت و رفتار اصلاحطلبان در مسئله #انرژی_هستهای]
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 نوحه و شروهخوانی مرحوم #سجاد_رزمجویی در وصف #سردار_سلیمانی
🔹خدا رحمت کنه مرحوم رزمجویی صدای کهگیلویه و بویراحمد رو. دیروز تشییع و تدفین وی در یاسوج برگزار شد.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 جناب #زنگنه وقتی در راس کار بود باید در تلویزیون حاضر میشد و درباره فاجعه #کرسنت پاسخگو میبود نه حالا که مسئولیتی ندارد! وی دنبال سوءاستفاده از تریبون یک طرفه و بدون مناظره تلویزیون است! آقایان چرا همهش دنبال تریبون یک طرفه هستند؟
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3