هدایت شده از مجموعه گرا
علیه ایران قوی.pdf
6.11M
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
حامیان خصوصیسازی انفال، جهانیسازی قیمتها و مکانیسم حراج در بورس کالا را به یک چالش دعوت میکنم: انفال متعلق به همه ملت ایران است. آیا خروجی سازکارهایی که شما مدافع آن هستید، بهرهمندی برابر مردم از انفال است؟ یا خیر، این مکانیسم توبره اقلیتی را پُر و سفره اکثریت را خالی میکند؟
طبق بیانات رهبر حکیم انقلاب اسلامی، در نگاه اسلام اولاً «تولید ثروت ملی» یک ارزش است، ثانیاً «توزیع عادلانه ثروت ملی» نیز یک ارزش است، ثالثاً منابع و امکانات عمومی باید عادلانه توزیع شود و رابعاً باید تلاش شود که منابع و امکانات عمومی موجود بیشتر شود تا به همه بیشتر برسد. مراد ایشان از «توزیع عادلانه» نیز، مساوات کمونیستی نیست که نه ممکن است و نه مطلوب، بلکه مراد «برخورداری عمومی» و «بالا رفتن سطح رفاه عمومی جامعه» است. ایشان نتیجه میگیرند که اگر منابع عمومی عادلانه توزیع شود، «شکاف طبقاتی پیش نمیآید؛ آن شکاف و آن درههای طبقاتی دیگر تحقق پیدا نمیکند تفاوت است، اما آن شکاف طبقاتی دیگر نیست.»
@syjebraily
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
حامیان خصوصیسازی انفال، جهانیسازی قیمتها و مکانیسم حراج در بورس کالا را به یک چالش دعوت میکنم: ان
برخی فعالیتهای عدالتخواهی و مبارزه با فساد، مصداقی است. از مصداق رسیدن به ساختار و نهاد و مکانیزم خیلی مهم است و در جای خود قابل تقدیر؛ گاهی ماها پروندهی فسادی را افشا میکنیم و باگها و خلاءهای سیستم را گوشزد میکنیم، که در جای خود بسیار مهم است.
اما یکی جنبه دیگر از عدالتخواهی، دیدن سیاستها و ساختارهای تبعیضآمیز است که یک مرحله از مصادیق و پروندههای فساد و افراد بالاتر است. اینجا سیاستها و ساختارهای فسادزا و تبعیضآمیز دیده و نقد میشود.
خصوصیسازی انفال(که شامل کوهها، دریاها، رودخانهها، منابع زیر زمینی نفت، گاز، معادن و غیره است)، جهانیسازی قیمتها و مکانیزم حراج در بورس کالا و سایر موارد، از این جنس است. جایی که امروز برادر جبرائیلی ایستاده و دیدهبانی میکند به نظر حقیر یکی از فعالیتهای ناب عدالتخواهانه است که خیلی از فعالان به دلایل مختلف وارد این سطح از مبارزه نمیشوند. پیشنهاد من این است که در کنار افشای مصادیق و پرونده ها و مواردی که باگهای سیستم و خلاءهای ساختارها را معلوم میکند باید به نقد ساختارها و سیاستهای اقتصادی غلط پرداخت.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
اگر ادعای رسانهها درباره عدم بازی تیم #الاتحاد درست باشد که بعلت تندیس حاج #قاسم_سلیمانی ترک میدان کردهاند، طبق قوانین فیفا، نصب تصاویر رهبران و قهرمانان ملی کشورها مصداق نشانهای سیاسی منع شده فیفا نیست و اتفاقاً اهانت به نمادهای ملی و مذهبی با محرومیت سنگین همراه است.
مسئولین ورزشی ما باید با طرح شکایت و پیگیری حقوقی، تیم الاتحاد را بعلت این اهانت نقرهداغ کنند.
سعودیها آنقدر از حاج قاسم ضربه خوردهاند هنوز عقده و کینه او را به دل دارند.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 ماجرای حراج شرکت هواپیمایی کارون(نفت سابق) / چگونه شرکت چندهزار میلیاردی را به کمتر از ۲۰۰ میلیارد
یکی از دوستان یادآوری کرد درباره پاداش سوتزنی 😁
برای پرونده شرکت هواپیمایی کارون با ارزش حداقل ۳ هزار میلیارد تومان که زیر ۲۰۰ میلیارد تومان حراجش کردن، به روایتی ده درصد و به روایتی یک درصد ارزش این پرونده، باید به ما بعنوان سوتزن داده بشه.
ده درصدش میشه: ۳۰۰ میلیارد تومان
یک درصدش هم میشه: ۳۰ میلیارد تومان
فرض کنیم ۳۰ میلیارد تومان باید به من پاداش بدن. چیکارش میکنم؟
خب؛ من میگم ۵۰ درصدش(۱۵ میلیارد تومان) برا دفتر نهضت و مابقی رو خودم تعیین تکلیف میکنم. یه مکان دفتر خیلی خوب میخریم و کلی تجهیزات رسانهای و ...، مابقی رو برا امورات جهادی و شخصی خودم تقسیم میکنم.
بعد امین غفاری میگه: نه، باید ۶۰ درصدش برا نهضت باشه، ۲۰ درصدش برا من(امین) و ۲۰ درصدش برا داود.
در ادامه محسن صباغ مسئول امور مالی میگه: نه چه خبرتونه. ۹۹ درصدش برا نهضت و یک درصدش هم برا دوتاتون. 😅
بعد من میگم باشه. ۷۰ درصدش برا نهضت، مابقی رو خودم تقسیم میکنم. دوباره امین و محسن اعتراض میکنن.
چندبار بحث میشه.
من میگم آقا اصلاً این پاداش سوتزنی رو نخواستیم. اصلاً نمیخواییم قوه قضائیه و وزارت اقتصاد به این پرونده ورود کنن. اصلاً ما اشتباه کردیم.😅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نامش ستوده است، ستایش بر او... نامش محمد است... صلیالله علیه و آله و سلم
🌹🌹🌹🌹🌹🌹
🔴 برخی عزیزان مرتباً از برگزاری دورههای مجازی و حضوری در خصوصی سوال میکنند که چرا مدتی است متوقف مانده؟ و کَی و چگونه مجدداً برگزار میشوند؟ و ...
🔻طی سالهای گذشته، توفیق بود دورههایی را به کمک برخی دوستان، بصورت مجازی و حضوری(هم در ایتا و فضای مجازی، هم در دانشگاهها توسط برخی تشکلهای دانشجویی و هم توسط مجموعههای فرهنگی در شهرهای مختلف) برگزار کردیم و الحمدلله ثمرات خوبی داشته، ولی حیف ادامه پیدا نکرد؛ به دلایل مختلف، فرصت پیگیری و امکان اجرای این سرفصلها را در مجازی نداشتهام.
🔻عناوین و سرفصلهایی که این حقیر در دورههای حضوری و مجازی ارائه کردهام:
🔹روش تحلیل سیاسی
🔸جریانشناسی صدر اسلام
🔹جریانشناسی مشروطه و معاصر
🔸مبانی، چارچوب و روشهای مطالبهگری
🔹طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن
🔸یادداشت نویسی تحلیلی
🔹سواد رسانهای
🔸اقتصاد سیاسی
🔻به علت مشغله کاری، خودم فرصت برنامهریزی و پیگیری ندارم، اما اگر مجموعههایی(چه در فضای مجازی و چه حضوری و دانشگاهی)، توان و انگیزه برنامهریزی و برگزاری این سرفصلها را دارند به شرط حیات و توفیق در خدمت عزیزان خواهم بود؛ انشاءالله.
🌹🌹🌹
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 فهم ناقص از عدالت و برابری!
🔻حقوق نخبگانی، پوشش همان حقوق نجومی است!
🔹این کلیپ آقای مجتبی یوسفی نماینده حزباللهی اهواز را ببینید. فهم "عموم" مسئولان و مدیران و نمایندگان جمهوری اسلامی و اساتید حوزه و دانشگاه از عدالت و برابری دقیقاً همین است! همین مبانیِ غلط، دههها مبنای قانونگذاری و ریلگذاری کشور بوده که کار به اینجا رسیده.
🔸اولاً برابریِ دسترسی عموم مردم به منابع ثروت، امکانات زندگی و درآمدها، مسئله اصلی عدالت است و همه مردم باید دسترسی برابر داشته باشند. هیچ فرقی بین اقشار مردم و بین مشاغل متفاوت نیست.
🔹اینکه بخاطر وقت گذاشتنِ بیشتر و ساعت کار بیشتر، کسی درآمد بیشتری داشته باشد البته منطقی و عقلانی است اما دلیلی برای فاصله نجومی نیست! پرداخت بیشتر معقول، منطقی است.
🔸از طرفی، اینکه کسی بخاطر تخصص و درس خواندن یا تحصیل رشته خاصی، بیشتر حقوق بگیرد و بهره بیشتری از درآمد را داشته باشد؛ توجیه عقلانی و شرعی ندارد. شهید مطهری در اینباره میگوید همینکه فرد بخاطر درس و تخصص، شان اجتماعی و سیاسی بالاتری پیدا میکند برای تفاوتها کافی است. همینکه فردی که درس نخوانده، کار یَدی و سختتری انجام میدهد کافی است. همین رنج کارگری و کارمندی یا مشاغل پایین دست کافی است؛ دیگر نباید در بحث درآمدها این تفاوتها وجود داشته باشد. دیگر در بحث بهداشت و درمان و مسکن و درآمدها، نباید افراد تفاوتی داشته باشند. اتفاقاً آنکه کار یَدی و جسمی و سختتری انجام میدهد به درمان بیشتری هم نیاز دارد!
🔹اتفاقاً، این جملهی "عدالت به معنای برابری نیست" زمانی کاربرد دارد که بناست بهره بیشتری از ثروت و درآمد، بخاطر مصلحتی، در اختیار طبقات پایینتر قرار بگیرد. اینجا مصلحت عموم جامعه است و حاکم میتواند برای این مصلحت، یک جایی و یک زمانی، توزیع نابرابر را به نفع فقرا انجام دهد.
🔸ولی با کمال تاسف، بیشترین کاربرد این جمله در کشور ما، برای توجیه تبعیضها به نفع طبقات برنده و بالاتر جامعه است. استاد دانشگاه با معلم چه تفاوتی دارد؟ ملوان و خلبان با پلیس جان برکف چه تفاوتی دارد؟ کشاورز و دامدار چرا باید از فلان قشر درآمد کمتری داشته باشد؟ اینها نابرابری و تبعیض است.
🔹شاید در کشور ما، فساد سیستمی نباشد ولی تبعیض قطعاً سیستمی و نهادینه است و این تبعیضها با همین مبانی غلط در نظام حقوق و دستمزد پیش میرود.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 متاسفانه برادر انقلابی و عدالتخواه ما، جناب آقای #علی_رنود دبیر مجمع مطالبهگران خوزستان دیروز چهارشنبه بعداز مراجعه به دادسرای امیدیه، بازداشت شد.
🔹بازپرس پرونده بدون اینکه به وی یا همراهش توضیح دهد و وثیقه یا چیزی بخواهد تا عصر او را دادسرا نگه داشته و غروب به زندان منتقل شد.
🔸از دیشب با برخی مسئولین دادگستری استان و استانداری و امنیتی صحبت کردیم و پیگیر بودیم. دیشب آخر وقت، به ما گفتن برای آقای رنود، قرار وثیقه صادر شده. صبح پیگیر باشید. جناب دهقان رئیس دادگستری امروز قول پیگیری داد و گفت به دادستانی امیدیه دستور دادم ولی هیچگونه همکاری صورت نگرفت.
🔹بازداشت آقای رنود به این شکل و در آخروقت اداری هفته و سپس وعده همکاریِ مسئولین دادگستری خوزستان اما عدم همکاری عملی آنها، هیچ توجیهی ندارد و آقایان باید پاسخگوی این رفتارشان باشند.
🔻اگر نیاز باشد مسائل بیشتری را به مردم اعلام میکنیم.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هدایت شده از راوی || امین غفاری
🔻 علی رنود دبیر مجمع مطالبهگران خوزستان بازداشت شد.
🔻ما که مو سفید کردیم و نتوانستیم با برخی از این آقایان مسئول کنار بیائیم.
🔻ولی حرف و اول و آخرمان این است که باید به جای این لجبازی ها اختلافات را کنار بگذارید و بار انقلاب را بسپارید به همین جوان های دلسوز و متعهد. با این شکایت ها نه مشکلی از مردم حل می شود و نه عدالت اجرا خواهد شد.
گریزد از صف ما هر که مرد غوغا نیست
کسی که کشته نشد از قبیله ما نیست
🔴 راوی | امین غفاری
✅️ @aminghafari_ir
🔴 زخم #امیدیه کهنه است. سالها پیش زمینخواریای اتفاق افتاده بود که برخی مسئولین قضایی و انتظامی وقت منتفع بودند. این بچهها با دست خالی مقابل این جماعت ایستادند.
🔹حالا سالها از آن ماجرا گذشته ولی هنوز برخی عوامل کینه این بچهها از جمله #علی_رنود را به دل دارند.
🔸مستند #امیدی_هِ درباره همین مسئله ساخته شده. همه بچههای موثر عدالتخواه در امیدیه را یک به یک، دادگاهی و محکوم و زندانی کردند و انفصال زدند و ...!
🔹مستند امیدیهِ در واقع روایت پیروزی است اما در واقعیت بعد از این مستند، آقایان ضربات جدی به این بچهها زدند. شهردار عدالتخواه را انفصال زدند و بعد از چندسال تبرئه شد، عضو شورا را همینجور و حالا علی رنود!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 چگونه چنین فردی دادستان شده؟
🔹دادستان فعلی #امیدیه، #رحمان_بنسعید، سال ۹۸ دادستان باغملک بوده که با اعمال نفوذ، یکی از سهمیههای وام ۲۰۰ میلیون تومانی خرید تراکتور را از آن خود کرده بود در حالیکه وام متعلق به کشاورزان بومی بود. سرانجام بعد از انتقاد گسترده انجمن جوانان مطالبهگر باغملک، اعلام شد انصراف داده! هرچند حاضر نشد برگه انصراف را به رسانهها نشان دهد و صحتسنجی نشد!
🔸در حالیکه وی این اقدام را انجام داد، باز در شهرهای دیگر هم دادستان شد. همان سال برای برگزاری مستند #امیدی_هِ در شهر باغملک موانع مختلفی ایجاد کرد. حالا چندماهی است دادستان امیدیه شده! به گواه شاهدان در اجرای دستور دهقان رئیس دادگستری استان برای آزادی #علی_رنود هم تعلل جدی داشته و این جوان انقلابی و فسادستیز را دو روز است در بازداشت نگه داشته!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
ریاست محترم قوه قضاییه :
امروز یکی از مسائل مهمی که مردم از ما انتظار دارند رفتار خوب، بیان خوب و تصمیم خوب است؛ نکند خدایی ناکرده هوای نفس بر ما مسلط شود و چون در منصب قضایی هستیم و میتوانیم حکم کنیم، صدای خود را بالا ببریم .
#علی_را_آزاد_کنید
#امیدیه
#علی_رنود
#عدالت_قضایی
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
.
♻️ چرا معاون اول قوه قضاییه استعفا نمیدهد
🔰جناب آقای اژهای! از جمله اتهامات اصلی فرزندان معاون اول شما #کارچاقکنی است. این جرم دو سر دارد، یک سر آنها بودهاند، تکلیف سر دیگر چیست؟ آنها یا به دلیل نفوذی که روی پدر داشتند (با فرض بیاطلاعی آقای مصدق) و یا بواسطه نسبتی که با پدر داشتند با نفوذ روی ردههای بعدی کارچاقکنی میکردند. تکلیف اضلاع دیگر چیست؟
توقع این بود که وقتی آقای مصدق، فرزندانش را سوار بر پورشه میدیده، به نحوه کسب و کار و درآمدشان شک کند؟ آیا کسی با سابقه معاونت قضایی و معاون اولی قوه قضاییه، با فرض سلامت خودش، وقتی چنین جرمی در دامنش رخ میدهد و متوجه نمیشود، آیا نباید به احترام افکار عمومی از این جایگاه استعفا دهد؟!
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1