هدایت شده از مستضعفین تیوی
7.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ نیایشی برای فلسطین
🎙#دکتر_علی_شریعتی:
🔹ای خدای کعبه،
این مردمی را که همهی عمر هر صبح و شام در جهان رو به خانه تو دارند، رو به خانه تو میزیند و رو به خانه تو میمیرند...
قربانی #جهل_شرک
و در بند #جور_نمرود مپسند!
🔸و تو ای محمد،
پیامبر بیداری و آزادی و قدرت
در خانهی تو حریقی دامن گستر درگرفته است و بر سرزمین تو سیلی بنیان کن از غرب تاختن آورده است!
و خانوادهی تو دیری است که در بستر سیاه ذلت به خواب رفته است!
بر سرشان فریاد زن، «قُم فَأنذِر»؛ بیدارشان کن...
🔹و تو ای علی،
ای شیر، مرد خدا و مردم، رب النوع عشق و شمشیر...
تو ستمی را بر یک زن یهودی که در ذمهی حکومتت میزیست تاب نیاوردی،
و اکنون مسلمانان را در ذمهی #یهود ببین و ببین که بر آنان چه میگذرد!
🔻ای صاحب آن بازو که یک ضربهاش از عبادت جن و انس برتر بود!
ضربهای دیگر...
🎬@Mostazafin_tv
هدایت شده از راوی || امین غفاری
.
خدا رو شکر همه چیز به قائده
سر جای خودش است.
مدیران همه لایق و پاسخگو
دادستانها دادرس فریاد مردم
نماینده ها پیگیر مشکلات کشور
دزدان بیت المال و مفسدین در بند
در اینجا فقط ۴ تا خبرنگار و مطالبه گر زبان دراز ، اضافی مانده اند که اگر این دادگاه رفتن ها خسته نکند ، سپیدی موی و بالا رفتن سنشان آنان را از مشکل آفرینی برای مسئولین خدوم استان باز خواهد داشت.
پن: این عکس مربوط به دادگاه چند روز قبل ما برای یکی از چندین شکایتی است که مدیران شهر و استان از من و دوستانم داشته اند. در این مرحله رای به برائت ما صادر شد. گرچه که تا قطعی شدن رای تبرئه بیست روز فرصت اعتراض است. بنابراین به توصیه دوستان تصویر پست قبل حذف شد تا وضعیت نهایی پرونده مشخص شود. تا بعد هر چه خدا بخواهد.
🔴 راوی | امین غفاری |عضو شوید👇
✅️ @aminghafari_ir
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
. خدا رو شکر همه چیز به قائده سر جای خودش است. مدیران همه لایق و پاسخگو دادستانها دادرس فریاد مرد
البته به امین گفتم این تیتر رو قبول ندارم. 😊 آخرشب گفت تیتر بده، نتونستم.
تیتر پیشنهادی من اینه: تا مبارزه هست، ما هستیم. تا فقر و غنی هست، ما هستیم. تا آخرین قطره خون و تا آخرین نفس، در این کارزار خواهیم بود. انشاءالله
🔴 در تعجبم از کسانی که افزایش حقوق و دستمزد #کارگران را عامل تورم میدانند اما افزایش نرخ #ارز را عامل تورم نمیدانند!
از طرفی، آزادسازی قیمتها را تبلیغ میکنند و کنترل قیمتها را سرکوب و اقتصاد دستوری مینامند اما در مقابل بر کنترل و #سرکوب_دستمزد_کارگران تاکید دارند!
🔹این همان تفاوت نگاه مکتبی در اقتصاد است. در لیبرالیسم، سرمایه ارزش بالاتری نسبت به کار و کارگر و انسان دارد. اساساً کار و کارگر در لیبرالیسم اصالت ندارد بلکه سود و سرمایه اصالت دارد. کارگر به اندازه کالا ارزش ندارد. دستمزد او باید سرکوب شود اما کالا روز بروز افزایش پیدا میکند.
🔸لیبرالیسم فحش نیست که برخی ناراحت میشوند. لیبرالیسم یک دین و مکتب است. وقتی شما دستورالعملهایش را تبلیغ و اجرا میکنی، پس لیبرال هستی! البته برخی به این دین افتخار هم میکنند.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 ظاهراً بناست مردم #کرمان بزودی با رهبر انقلاب دیدار کنند؛ بعد از سالها بعد از انتقادات به دفتر رهبری، نسبت به تبعیض در دیدارهای استانی، برای جلب نظر مردم #خوزستان هم گفتند جمعی ازخوزستان در این دیدار شرکت کنند.
🔹دستاندرکاران امر، افرادی را طبق روالی تعیین میکنند اما از همین حالا، این احساس تبعیض در فضای واقعی ومجازی مشاهده میشود که چه کسانی قرار است در این دیدار شرکت کنند و چه کسانی بناست حرف بزنند؟
🔻دو پیشنهاد دارم:
1⃣ پیشنهاد اول: افراد را به قید قرعه انتخاب کنید. خیل عظیمی مشتاق دیدار رهبری هستند. ثبتنام و قرعهکشی بصورت مجازی انجام شود. اینکار به عدالت نزدیکتر است تا انتخاب بر اساس سهمیه یا سلیقه یا ..! کار پیچیدهای نیست.
2⃣ پیشنهاد دوم: اجازه دهید افرادی از منتقدین وضعیت موجود در محضر رهبر انقلاب ایراد سخن کنند. منتقدین سیستم، منتقدین سیاستها و منتقدین مدیریت خوزستان طی چنددهه اخیر، در محضر ایشان حرف بزنند. تا اطلاع و تحلیل دقیقی از وضعیت استان ارائه کنند.
با این دو پیشنهاد، این دیدار بسیار سودبخش خواهد بود. انشاءالله
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 خطر تعیین کنندگی پول در انتخابات مجلس!
🔹انتخابات در نظامات دموکراسی(به معنای عام) یا مردم سالار، پایه مشروعیت است. در نظام اسلامی بعنوان مردم سالاری دینی، مردم حق دارند حاکمان خود را انتخاب کنند با رأی مستقیم یا غیرمستقیم. هیچ کسی حق ندارد که مشارکت سیاسی مردم را تضعیف کند و مردم را از این حق محروم کند.
🔸انتخابات نمایشی یا فرمایشی، مردم را از صحنه حذف می کند؛ خروجی اینگونه انتخابات ها، تضعیف پایه های مردم سالاری است. وقتی مردم فکر کنند که رأی و نظر آنها منجر به اصلاحات عمیق ساختاری یا تغییر سیاست ها و عملکردها و مدیران نمی شود، از شرکت در انتخابات ناامید می شوند و عرصه را رها می کنند. در این زمان است که طبقات خاص منفعت طلب و سودمحور، نقش تعیین کننده پیدا می کنند.
🔹اگر مردم احساس کنند مجلس شورایی که تشکیل داده اند توان نظارت بر دولت و قوه قضائیه و نهادهای ذیل رهبری را ندارد و سهمی در تعیین سیاست های اقتصادی و تغییر برنامه و بودجه ها ندارد، خود را عقب می کشانند. حاصل عقب نشینی مردم به مرور، حذف جمهوریت و شکل گیری دیکتاتوری است.
🔸 تجربه مشروطه پیش روی ماست؛ وقتی مردم با پرچمداری علما و نخبگان به صحنه آمدند تا در شکل گیری سرنوشت خود دخالت کنند ولی به در بسته خوردند، کار را رها کردند؛ نتیجه چه شد؟ بعد از انحراف مشروطه از مسیر اصلی خود که همان برقراری عدالت و محدودیت قدرت شاه بود و شهید فضل الله نوری به دار آویخته شد، آخوند خراسانی از علمای بزرگ حامی مشروطه، در آستانه حرکت به سوی تهران در سال 1329 ق (که با مسمومیتش در همان شب عزیمت به دست عناصر نفوذی، نافرجام ماند) فرموده بود: «سرکه انداختیم شراب شدهاست، میروم ایران خمره اش را بشکنم!»، نتیجه کار، کنار گذاشتن مردم از صحنه و شکل گیری دیکتاتوری مطلقه رضاخان شد.
🔹انتخابات مجلس شورا تا قبل از انقلاب اسلامی هم، هرچندوقت یکبار برگزار می شد. در اواخر قاجار که بیشتر صنفی و بر مبنای خان سالاری بود و در دوره پهلوی اول و دوم با اندک تفاوت هایی برقرار بود و کرسی های مجلس در دست ملاکان و زمین داران بزرگ و بانفوذهای وابسته به دربار پهلوی بود. مجالس کاملاً نمایشی و فرمایشی و هیچ قدرتی برای تغییرات اساسی در ساختارها و سیاست های کلان کشور نداشت. بالتبع مردم هم در این مجالس هیچ کاره بودند.
🔸بعد از انقلاب اسلامی اما غالب دوره ها، با حضور اکثریت مطلق و بعضاً نسبی مردم برگزار شده و مجالس متفاوتی تشکیل شد اما به اعتراف همگان، مجلس اول شورای به جهت شور انقلابی و تکثر سلایق گوناگون و سلامت عمومی نمایندگان بهترین دوره بود.
🔹شاید بعد از مجلس ششم که بیشتر درگیر حاشیه و تقابل با نظام بود، ضعیف ترین مجلس تاریخ انقلاب، مجلس اخیر است. یکی از دلایل این ضعف، نمایشی و فرمایشی بودن این مجلس است. مجلسی که اختیاراتش را به شوراهای عالی سپرده اند از شورای عالی مجازی گرفته تا شورای عالی اقتصادی تا شورای عالی فرهنگی و ... . مجلسی که مصوباتش براحتی توسط شورای نگهبان یا مجمع تشخیص متوقف شده یا تغییر پیدا می کند، مجلسی که توان سوال از رئیس جمهور و سایر مسئولان ارشد را ندارد، فرمایشی و نمایشی است.
🔸دلیل دیگر، انتخابات حداقلی و انتخاب افراد بسیار ضعیف است که بدون سواد و تخصص آنچنانی وارد مجلس شده اند. مشارکت پائین منجر به ورود افرادی شده که پول در رأی آوری آنان مؤثر بوده است. در انتخابات حداقلی، پولداران می توانند با خرید لیدرها و بزرگان مناطق و خرید بزرگان و مؤثرین، نتیجه را به نفع کاندیدای خود تغییر دهند. حتی در برخی مناطق می توانند با خرید رأی و خرید شناسنامه ها در نتیجه نهایی تأثیر بگذارند.
🔹یکی از خطراتی که انتخابات پیش رو تهدید می کند نقش تعیین کنندگی عنصر #پول است. متأسفانه باید اعتراف کنیم که بسیار بسیار بعید است نامزدی در حوزه انتخابیه ای بدون عنصر پول موفق به ورود به مجلس شورا شود! این همان تضعیف جمهوریت و انتخابات فرمایشی و نمایشی است.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 خطر تعیین کنندگی پول در انتخابات مجلس! 🔹انتخابات در نظامات دموکراسی(به معنای عام) یا مردم سالار،
رهبر معظم انقلاب در دیدار هزاران نفر از مردم کرمان و خوزستان: دو کلمه جمهوری و اسلامی هر دو وابسته به انتخابات است/بعضیها در مورد لزوم انتخابات اشکالتراشی میکنند/انتخابات جلوی دیکتاتوری، هرج و مرج و ناامنی را میگیرد
هدایت شده از KHAMENEI.IR
8.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رهبر انقلاب هماکنون در دیدار هزاران نفر از مردم کرمان و خوزستان:
انتخابات جلوی دیکتاتوری، هرج و مرج و ناامنی را میگیرد
💻 Farsi.Khamenei.ir
🔴 مشارکت مالی شما عزیزان در هزینه برنامههای ما(دفتر نهضت شفافیت وعدالت، فریاد خوزستان و ...)
🔻فقط اجاره ماهانه دفتر ۵ میلیون و ۶۰۰ تومانه 😊
بنام داود مدرسی یان:
6037998140806919(روی شماره ضربه بزنید تا کپی بشه)
🔴 دورهمی هلدینگ اقتصادی رسانهایِ #دنیای_اقتصاد با حضور ناطق نوری، جهانگیری، ظریف، حناچی و ... .
رسانه، هم وسیله رسیدن به قدرت است هم خود قدرت! بدینشکل که هیچ قدرتی بدون رسانه، قدرت نیست! بدون رسانه توانایی اعمال قدرت نخواهد داشت.
گروه رسانهای دنیای اقتصاد را میتوان یکی از هلدینگهای رسانهای موثر و قدرتمند در کشورمان دانست که در راستای اقتصاد لیبرال حرکت میکند.
یکی از پایگاههای رسانهای متمایل به جریان راست سنتی و کارگزاران و اصلاحات است که در پیشبرد سیاستهای اقتصادی این جریانات موفق عمل کرده.
یکی از نقاط ضعف ما، نداشتن رسانه موثر است. البته به برکت پلتفرمهای اجتماعی توانستهایم تریبونهای ناچیز و حداقلی را بدست بیاوریم اما واقعیت این است که در عرصه اقتصادی و اقتصاد سیاسی، پایگاه قدرتمندی نداریم. لذا در بسیج افکار عمومی و هدایت دولتها و فشار به ارکان قدرت، ناتوانیم!
بنگاههای اقتصادی و صنایع، سالانه پول های کلانی را به این رسانهها تزریق میکنند اما ما در تامین مالی یک رسانه محلی و منطقهای هم ناتوانیم!
رسانههای وابسته به حاکمیت مثل کیهان و وابسته به سپاه مثل فارس و تسنیم و مشرق و ... هم بیشتر پیرو دنیای اقتصادند و هرروز در راستای نئولیبرالیسم، گرانسازی و سیاستهای سرمایهداری هستند و تریبون نئولیبرالیسم شدهاند؛ البته گاه درگیر اولویتهای دست چندم هم هستند!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3