خلاصه این متن این است:
برخی نهایتاً بگویند کاش دولت با مردم صحبت کند و طرح را توضیح دهد و اینگونه مردم را همراه کند.
اما به نظر حقیر مسئله خیلی عمیقتر از این است. مهمتر از صحبت کردن و پاسخگو بودن، مشارکت دادنِ مردم در سیاستگذاریها و اتخاذ تصمیمات مهم و میدان اجراست. مردم باید بلاواسطه و مستقیم در همه عرصهها حضور داشته باشند. به تعارف و حرف نیست، به عمل است!
حکمرانی مردم پایه.
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
🖊بچههای شیکاگو؛ از سانتیاگو تا تهران
1⃣بخش نخست
آنچه در عرف به افشاگری موسوم است، نه شیوه این قلم بوده و نه شان آن است. اما خطری که از جانب سیاستهای نئولیبرال کشور را تهدید میکند، طرح این بحث مهم را ضروری ساخته است. مخاطب این نوشته کوتاه هم دستگاههای امنیتی نیستند که از فردا راه بیفتند و بگیر و ببند راه بیندازند و پسفردا هم خیال کنند که توانستهاند به نفوذ پایان دهند؛ چه، مسئله یک یا دو فرد و یک تیم نیست که با بازجویی و بازداشت، خاتمه یابد. مخاطب اصلی حقیر در اینجا، نخبگان فکری و اجرایی انقلابی در کشور هستند که با شیوههای دشمن آشنا شوند و از یک #تفکر_مسموم که ابزار دشمن است، فاصله بگیرند.
در دوره جنگ سرد، رقابت سختی میان آمریکا و شوروی برای قرار دادن کشورها در بلوک تحت سلطه خود در گرفته بود و هر یک با ابزارهایی در پی گسترش سلطه خود و جلوگیری از گسترش بلوک مقابل بودند؛ هم حاکم شدن ایدئولوژیشان بر کشورهای جهان را دنبال میکردند، هم در برابر حاکم شدن ایدئولوژی مقابل، میایستادند.
آمریکا با شعار کمک به توسعه کشورها در پی توسعه سلطهاش بود و این انگاره را تبلیغ میکرد که لیبرال-دموکراسی توسعه میآورد، اما کمونیسم ضد توسعه است.
در همین چارچوب، هری ترومن سی و سومین رئیسجمهور آمریکا در سخنرانی تحلیف خود، از برنامهای رونمایی کرد که به "اصل چهار ترومن" معروف شد. او مدعی بود آمریکا به دنبال استثمار کشورها با روشهای استعماری نیست، بلکه میخواهد به توسعه آنها کمک کند. پیرو این مباحث، کنگره آمریکا قانونی تحت عنوان "کمک اقتصادی خارجی" برای حمایت از توسعه کشورهایی که پیمان دوجانبه با آمریکا منعقد میکردند- بخوانید زیر بلیط آمریکا قرار میگرفتند- تصویب کرد. اولین کشوری هم که تحت این برنامه مورد حمایت آمریکا قرار گرفت، ایران بود. سال ۱۹۷۳ توماس پترسون در مقالهای نشان داد که این برنامه، در جهت تامین منافع یکجانبه واشنگتن عمل کرده است؛ آمریکا واردات مواد خام استراتژیک از این کشورها را افزایش داده، بدون اینکه تاثیر قابل توجهی روی محرومیت و توسعهنیافتگی آنها بگذارد.
کمکهای اقتصادی آمریکا در چارچوب اصل چهار ترومن، صرفا بخش کوچکی از برنامه را تشکیل میداد. کمک اصلی، کمک فنی به قربانیان برای تدوین برنامههای توسعه بود.
شیلی یکی از قربانیان این کمکهای فنی آمریکا در چارچوب اصل چهار ترومن بود. آنگونه که دیوید هاروی در کتاب تاریخچه مختصر نئولیبرالیسم گزارش میکند، در دهه ۱۹۵۰ میلادی، وزارت خارجه آمریکا از محل بودجه جنگ سرد، و با واسطه دو بنیاد فورد و راکفلر، تعدادی از اقتصاددانان شیلیایی را بورسیه کرد تا در دانشگاه شیکاگو زیر نظر میلتون فریدمن (از اجداد نئولیبرالیسم) علم اقتصاد بخوانند و پس از بازگشت به کشورشان، این علم را پیاده کنند تا توسعه پیدا کنند. وقتی در سال ۱۹۷۳ دولت سالوادور آلنده با کودتای تحت حمایت آمریکا توسط آگوستو پینوشه سرنگون شد، دستآموزهای فریدمن- که به بچههای شیکاگو معروف شدند- برنامهریزی برای اقتصاد شیلی را در دولت پینوشه به دست گرفته و آنچه را اصلاحات میخواندند، آغاز کردند. اخذ وام از IMF، خصوصیسازی، مقرراتزدایی، آزادسازی، کاهش هزینههای عمومی دولت و هرآنچه امروز به عنوان سیاستهای نئولیبرال شناخته میشود را در شیلی پیاده کردند. فجایعی که در دوره پینوشه بر ملت شیلی گذشت، حدیث مفصلی است که شهره عالم شده است.
موفقیت این سیاستها در گسترش سلطه و تامین منافع آمریکا به قدری بود که ترویج و تجویز سیاستهای نئولیبرال تبدیل به بخشی رسمی از سیاست خارجی آمریکا شد و نهادهایی چون صندوق بینالمللی پول در خدمت این سیاستها قرار گرفتند.
لینک به بخش دوم
@syjebraily
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
🖊بچههای شیکاگو؛ از سانتیاگو تا تهران
2️⃣بخش دوم
لینک به بخش اول
در دوران ریاست جمهوری باراک اوباما، هیلاری کلینتون که وزارت خارجه را برعهده داشت، از یک برنامه جدید رونمایی کرد که به نوعی در امتداد همان اصل چهار ترومن بود. این برنامه IDEP نام داشت و هدف آن، استفاده از ظرفیت خارجنشینان برخی کشورهای هدف، برای پیشبرد برنامههای آمریکا بود. کلینتون از قدرت هوشمند سخن میگفت و معتقد بود آمریکا باید در کنار داشتن ارتش قوی، روی دو بحث "دیپلماسی و توسعه" تمرکز ویژهتری داشته باشد. در همین راستا، دقیقا مانند دوره ترومن، بحث کمک فنی به توسعه کشورهای هدف در دستور کار قرار گرفت. دقیقا مانند دوره ترومن، وزارت خارجی آمریکا چندین بنیاد خاص را انتخاب کرد تا اقتصاددانانی را از کشورهای قربانی بورسیه کنند و دقیقا در دانشگاه شیکاگو، علم اقتصاد تعلیمشان دهند تا به کشورهای خود بازگشته و سیاستهای نئولیبرال را پیاده کنند. یکی از این کشورها که آمریکا خیلی دغدغه توسعهاش را داشت ایران ما بود.
بنیادی با نام HAND توسط خانمی با نام نوشین هاشمی در چارچوب برنامه IDEP و با بودجه وزارت خارجه آمریکا ماموریت یافت که افرادی را از ایران بورسیه کرده و به دانشگاه شیکاگو اعزام کنند تا در آنجا علم اقتصاد بیاموزند و راهی ایران شوند تا ایرانی را که آمریکا تحت شدیدترین تحریمها قرار داده بود، توسعه یافته کنند.
این افراد، پس از بازگشت به ایران، وارد سازمان برنامه و بودجه کشور شدند. یکی از اولین دستپختهایشان، سند اصلاح ساختار بودجه کشور بود که اردیبهشت ۹۸ با همکاری یک هیئت چهار نفره از صندوق بینالمللی پول تدوین کرده و به دست اجرا سپردند. یکی از برنامههای کوتاهمدت این سند، افزایش قیمت حاملهای انرژی بود که منجر به فاجعه آبان ۹۸ شد.
این افراد، که یک شبکه کامل هستند و جمعی از پژوهشگران انقلابی، مستندات قابل توجهی از ربط و ارتباطات و اقدامات این شبکه جمعآوری کردهاند، مدیریت یک دانشکده اقتصاد در یک دانشگاه فنی-مهندسی را نیز بهعهده گرفتند. با روی کار آمدن دولت آقای رئیسی، در کمال شگفتی همین تیم و همان افراد خاص بورسیه شده توسط بنیاد HAND، به عضویت شورای تدوین سند تحول دولت در آمدند و با تمام توان، همان سیاستهایی را که در دولت آقای روحانی دنبال میکردند و کارشان ناتمام مانده بود، در دولت جدید پی گرفتند. در کمال تعجب، آقای رئیسی در روز دانشجو میهمان همان دانشکده اقتصاد شد...
امروز به جرات میتوان مدعی شد که سیاستهای اقتصادی دولت جدید، تفاوتی با سیاستهای اقتصادی دولت آقای روحانی ندارد و ریشه این همسویی، اینهمانی تصمیمسازان است. آمریکا با دغدغه کمک به توسعه ایران، افرادی را مامور اجرای سیاستهای خاص اقتصادی در ایران نکرده است. راقم این سطور معتقد است سیاستهای اقتصادی نئولیبرال، مکمل تحریم هستند. پروژه تقابل مردم و حاکمیت که از طریق تحریم دنبال شد و به بن بست رسید، اینک از مسیر دیگری پی گرفته میشود. به تعبیر رهبر حکیم انقلاب، "کم اهمیتترین شکل نفوذ، جاسوسی است. گاهی نفوذی کارش بالاتر از خبرکشی و خبردهی است. تصمیم شما را عوض میکند. شما یک مسئولی هستید، میتوانید حرکت بزرگ یا موثری انجام دهید. نفوذی کاری میکند که شما آن حرکت را جوری انجام دهید که به نفع دشمن تمام شود؛ یعنی تصمیمسازی".
امروز اگر جوانان انقلابی میخواهند با آمریکا مقابله کنند، و اگر باور دارند که آمریکا علیه کشورمان دست به یک جنگ تمامعیار اقتصادی زده است، بدانند اجرای سیاستهای اقتصادی نئولیبرال در ایران که از طریق یک شبکه خاص و تحت عنوان علم اقتصاد دنبال میشود، سلاح استراتژیک دشمن است. باید به جنگ آن رفت. امروز کمک به آقای رئیسی برای رهایی از چنگ این جریان، از هر کمکی اولیتر است...
@syjebraily
🔴 تحریمها و سیاستهای غلط اقتصادی دولت که ادامه همان سیاستهای #نئولیبرالیسم دولت سابق است، مثل دو تیغه قیچی عمل میکنند؛ قیچیای که سفره معیشت مردم را پاره پاره میکند و عملاً همان هدف تحریمها که قراردادن مردم مقابل حاکمیت است، با این سیاستهای غلط محقق خواهد شد.
🔹راهبرد #بچههای_شیکاگو، مکمل تحریمهاست؛ شاید تحریمها، مقاومت همه مردم را نشکند اما یقیناً این سیاستها که نتیجه آن فقیرتر شدن اقشار متوسط و ضعیف است، هدف تحریمها را محقق میکند!
🔸آقایان دولت؛ آقای رئیسی؛ به این هشدارها توجه کنید. نمیتوان با تیمی که دولت روحانی را به عبرت انقلاب تبدیل کرد، ماشین اقتصاد کشور را هدایت کرد!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
نت خوزستان چند ساعته قطع شده متاسفانه فقط ایتا با سرعت لاکپشتی باز میشه!
آقایون ماکارونی رو گرون می کنند، نت خوزستان رو قطع می کنند.
تدبیر شوک درمانی یعنی همین!
آقای رئیسی تدبیر شما در #ماکارونی خیلی هم تفاوتی با تدبیر آشیخ حسن در بحث #بنزین نداشت! تازه ایشون صبح جمعه خبردار شده بود شما معلوم نیست کی مطلع شدید!
چیزی که ما میبینیم این آقایون هم مثل سابقون نه اهل توضیح هستن نه عذرخواهی! حاضرند نظام و انقلاب فحش بخوره ولی خودشون یه عذرخواهی ساده هم نکنن!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هدایت شده از راوی || امین غفاری
🔸️ هرچند که چیزی در رابطه با قطعی اینترنت امروز در خوزستان گفته نشده اما میشه حدس زد مشکلات ناشی از افزایش قیمت ماکارونی و نان فانتزی باعث اعتراضات مردمی شده که مثل همیشه دشمن هم از این فرصت استفاده کرده است.
متاسفانه باید بگیم که دولت و شخص آقای رئیس جمهور که انتظار میرفت بابت این سوء مدیریت(طبق فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری) شخصا به مردم توضیح دهد ، ترجیح داد که سکوت کند و حالا دولت در خوزستان به جای اقناع مردم اینترنت را قطع کرده.
موضوعی که ما را به یاد قضایای افزایش قیمت بنزین و با خبر شدن صبح جمعه روحانی می اندازد.
و حالا این کوتاهی دولت و آقای رئیسی به پای نظام و نیروهای انقلابی نوشته خواهد شد.
🔸️ از جمله سوء تدبیرهای دولت در اقدام افزایش قیمت آرد میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
عدم اطلاع رسانی و اقناع سازی مردم پیش از اجرای طرح
عدم ایجاد زیرساخت های لازم و پرداخت یارانه نان به مردم
رها سازی بازار و نبود نظارت کافی از سوی دولت و افزایش قیمت دیگر اقلام
عدم پاسخگویی مناسب و عذرخواهی نسبت به سوء مدیریت در اجرای این طرح
🔴 راوی | امین غفاری
http://eitaa.com/joinchat/535363612C2a863024c1
برخی دوستان میگن ادبیات نسبت به رئیسی تنده اینجا و قابل قیاس نیست رئیسی با روحانی.
بله ادبیات اینجا خیلی صریحه، خیلی تنده. ولی اهانت نیست.
رفتار این دولت با دولت سابق در ماجرای بنزین و ماکارونی هیچ تفاوتی نداره. نه از قبل اطلاع دادن درباره افزایش سه چهار برابر قیمت آرد، نه مقامات اصلی توضیحی داده یا عذرخواهی کردهاند.
نعل به نعل ماجرای بنزین!
حالا بجای توضیح و عذرخواهی نت رو قطع میکنن که مردم اعتراض نکنن! تجمع نکنن!
باید با زبان سرخ و صریح به این آقایون گفت که تدبیر ندارید. اگر ادعای انقلابی بودن دارید، هوای مردم متوسط و ضعیف رو داشته باشید بجای درآمدهای دولت!
نمیشه به اسم پازل دشمن و مخرج مشترک، دهان مردم رو بست و جلوی اعتراض قانونی را گرفت!
حتماً درباره #شوک_درمانی سرچ و مطالعه کنید.
در شوک درمانی میگن، قیمت کالاهای اساسی را یهو چندبرابر کنید، بعد اگر اعتراضی شد، پلیس برود جمع کند!
این از سرفصلهای توصیههای حضرات #نئولیبرالیسم است!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 این بیمار چقدر جان دارد؟!
🔹طی ۱۲ سال اخیر، بارها طرحهایی برای حذف یارانه(ریالی و دلاری) از کالاهای اساسی جامعه،در کشور اجرا شده؛ به بهانه جلوگیری از قاچاق و..؛ با تیتر جراحی اقتصادی! حقیقتاً این کارها اسمش #جراحی_اقتصادی نیست اسمش برداشتن ماسک اکسیژن قشر متوسط و ضعیف جامعه است!
🔸این چرخه معیوب همواره ادامه دارد؛ هر سال حاملهای انرژی افزایش پیدا میکند؛ به بهانه جلوگیری از قاچاق، بنزین را افزایش میدهند؛ قیمت آرد را یهویی چندبرابر میکنند؛ سایر کالاهای اساسی مردم را چندبرابر میکنند؛ برای هرکدام هم وعده #افزایش_یارانه دادهاند. اما مبلغ یارانه۱۱،۱۲ سال ثابت است.
🔹برادر عزیز؛ این اسمش جراحی نیست! اسمش زانو گذاشتن روی گلوی قشر متوسط و ضعیف است که بعد از پرواز گوشت قرمز از سفرهشان، قیمت مرغ را هم افزایش دادهاید و حالا نوبت #ماکارونی و نانباگت و #فلافل(قوت ضعفا!) و ... است! این چه جراحی است که هر سال انجام میدهید؟! مگر این بیمار چقدر جان دارد؟
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 وعده افزایش یارانه مخبر؛ امیدواریم مثل وعده تولید ۵۰ میلیون دوز واکسن نشود!
🔹آقای #مخبر بعد از چندروز(هرچند دیر ولی قابل تقدیر) در تلویزیون حاضر شده و همان توجیهات قبلی را تکرار کرده؛ که کمبود منابع ارزی دولت و گرانی در دنیا و جنگ #واکراین و ... تاثیر داشته و یارانه خوبی بجای افزایش قیمت آرد به مردم میدهیم.
🔹اولاً هنوز به وعده پرداخت یارانه بنزین به مردم عمل نشده. طی این ۱۱،۱۲ سال چندین بار افزایش قیمت حاملهای انرژی صورت گرفته ولی یارانه آن به مردم پرداخت نشده است.
🔹ثانیاً امیدواریم مثل #وعده_۵۰میلیون_دوز #واکسن_برکت نشود و واقعاً نظام پرداخت یارانه اصلاح شود.
🔸البته مشکلات اقتصاد ایران، بسیار مهمتر و ریشهای تر از بحث یارانه است. اصلاح نظام مالیاتی کشور، تحقق شفافیت و عدالت در ساختار بودجه و ... بسیار مهمتر از این بحثهاست که فعلاً ارادهای نمی بینیم!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 هروقت نسخههای غربی را به کار گرفتیم، سودی نبردیم، از یک جاهایی ضرر کردیم؛ قضیه تعدیل وقتیکه در دهه ۷۰ پیش آمد، مشکل عدالت اجتماعی در کشور ما بهمعنای واقعی کلمه ضربه خورد، شکاف طبقاتی به وجود آمد؛ ممکن است یک فوائدی داشت اما این ضررهای عمده را هم ما تحمل کردیم|رهبر حکیم انقلاب
🔹سیاست تعدیل اقتصادی بارها در این کشور آزموده شده؛ ولی متاسفانه هنوز روسای جمهور مدعی اند که آبرویشان را وسط گذاشته اند تا اقتصاد را متحول کنند!
🔸اما نمیدانند آبروی آنان مهم نیست. دیروز روحانی و امروز رئیسی. آبروی اسلام و انقلاب مهم بود که ریخته و مردم امروز این وضعیت را به نام اسلام گره میزنند و میگویند اسلام نمیتواند!
🔻آقایان؛ شما را بخدا از این راه برگردید!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
این کلیپ از رهبری رو ببینید و بعد یه مطالعه ای درباره سیاست های تعدیل اقتصادی داشته باشید.
سیاستهایی چون کاهش یارانهها، کاهش ارزش پول ملی، افزایش مالیاتها، عدم کنترل قیمتها، آزادسازی قیمتها، خصوصی سازی و ... .
اینا در دهه ۷۰ اجرا شد و رهبر انقلاب به همین ها اشاره میکنه.
همهش هم توصیه #بچههای_شیکاگو بوده. 😅
🔴 معدودی از حزباللهیها در دهه ۷۰ آینده سیاستهای تعدیل اقتصادی لیبرالی را فهم، پیشبینی و انتقاد میکردند. اما اکثریت شعار میدادند "مخالف هاشمي مخالف رهبري است، مخالف رهبري دشمن پيغمبر است".
🔹حالا منتقدین #سیاستهای_تعدیل دوران رئیسی را #مخرج_مشترک و تکمیل کننده پازل دشمن مینامند!
🔸خط توجیه و ماله کشی و دفاع کور، همان خط است.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 دوستانی که جدیداً از اصطلاح #مخرج_مشترک برای سرکوب منتقدین استفاده میکنید؛ یه سوال؟
🔹الان موضع دشمن نسبت به سیاستهای تعدیل اقتصادی چیه؟ آمریکاییها موافق این سیاستها هستن یامخالف؟
🔸اتفاقاً ما معتقدیم #سیاستهای_تعدیل، مکمل راهبرد تحریمهاست که مردم را مقابل نظام قرار دهد! مستندات این ادعا هم همین #بچههای_شیکاگو هستند که با واسطه بنیاد HAND بورسیه شدند تا در آمریکا اقتصاد بخوانند و سیاستهای نئولیبرال را در ایران پیاده کنند.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
آقای جبلی
نقش شما در پخش اعتراض ملت به این سیاستها و این مدل حکمرانی چیست؟ آیا صداوسیما قرار است پشتیبان ملت و تریبون مردم و صدای منتقدین باشد یا قرار است کماکان پادو و پاسوز دولتها باقی بماند؟ چرا مناظراتی بین حضرات مسئولین با منتقدین برگزار نمیشود؟ #مرگ_بر_گرانی
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 بخشی از اسناد #بچههای_شیکاگو
🔹هری ترومن در انتخابات ۱۹۴۸ برای دومین بار به ریاست جمهوری آمریکا برگزیده شد. وی نطق افتتاحیه دور دوم ریاستجمهوری خود را در ابتدای سال ۱۹۴۹ ایراد کرد. نطق افتتاحیه وی شامل چهار اصل سیاست خارجی ایالات متحده بود؛ ولی اصل چهارم آن بیش از باقی اصول شهرت یافت و عامل مهمی در گسترش سیاست خارجی و همچنین برنامه کمکهای خارجی آمریکا شد.
🔸آمریکا به دنبال اجرای طرحهایی برای مقابله با کمونیسم در نقاط مختلف جهان و وابسته کردن اقتصاد کشورها به خود بود و در این راستا طرح مارشال را برای کمک به توسعه اقتصادی و صنعتی اروپا و اصل چهار ترومن را برای کمک به کشورهای توسعهنیافته به اجرا درآورد.
🔹این طرح دو هدف عمده داشت: نخست ایجاد ثبات اقتصادی برای جلوگیری از رشد کمونیسم و دوم کمک به اقتصاد آمریکا از طریق قادر ساختن اروپاییان و کشورهای توسعه نیافته به خرید کالاهای آمریکایی. یعنی کشورهای هدف بازار مصرفی آمریکا شوند!
🔸وزارت خارجه آمریکا با پیگیری و اجرای این طرح در ایران، اقتصاد ایران را به شدت به آمریکا وابسته کرد.
🔹در دوران اوباما، هیلاری کلینتون با ارائه طرح IDEP در امتداد اصل چهار ترومن، از کمک فنی به توسعه برخی کشورها سخن گفت. پوشش این طرح، کمک به توسعه و اقتصاد سایر کشورهاست اما هدف اصلی، وابستگی آنان و طراحی ساختارهای اقتصاد این کشورها متناسب با ارزشهای نئولیبرالی است.
🔸برای پیشبرد این اهداف، بنیادهایی راهاندازی شد که یکی از این بنیادها، بنیاد HAND است که توسط نوشین هاشمی و همسرش مدیریت میشود. رسالت اصلی این بنیاد، بورسیه کردن افرادی است که به دانشگاه شیکاگو رفته و در رشته اقتصاد (نئولیبرالی) تحصیل کرده و سپس به ایران بازگشته و در مراکز مهم به تصمیمسازی و ارائه طرحهای کلان اقتصادی مشغول شوند!
🔹با کمال تاسف، این افراد از سه سال قبل به سازمان برنامه و بودجه وارد شدند و تاکنون اقداماتی چون سند اصلاح ساختار بودجه کشور و افزایش قیمت حاملهای انرژی(#بنزین #آبان۹۸) انجام دادهاند و حالا سیاست #حذف_ارز_ترجیحی در دولت رئیسی جزو همان سیاستهای تعدیل اقتصادی است که در دست اجرا قرار گرفته.
🔻سند ارتباط خانم نوشین هاشمی رئیس بنیاد HAND با پروژه IDEP و وزارت خارجه آمریکا:
👇👇
https://2009-2017.state.gov/secretary/20092013clinton/rm/2012/07/195479.htm
🔻سند بورسیه تعدادی از دانشجویان ایرانی توسط بنیاد HAND در دانشگاه شیکاگو:
The HAND Foundation Announces 2009 Economics Scholarship Awards
05/13/09
👇👇
http://www.payvand.com/news/09/may/1132.html
🔻لیست برخی افراد که توسط بنیاد HAND بورسیه شدند:
thehandfoundation.org/fellows.php
🔻حضور نانسی پلوسی رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در جشن تولد نوشین هاشمی:
https://www.sfgate.com/style/article/Noosheen-Hashemi-honors-women-s-rights-4358042.php
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 دل و قلوه #فرهاد_نیلی برای #نوشین_هاشمی رئیس بنیاد HAND. نئولیبرالیسم، یک شبکه پیچیده سیاسی-اقتصادی است. مراقب باشیم در این بزنگاه فقط یک فرد را قربانی نکنند تا شبکه نجات یابد. شغل اینها هدف قرار دادن سفره فقرا به نام جراحی است و هرگز جراحیشان سمت سرمایههای بادآورده نمیرود!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 تقدیر و تشکر هیلاری کلینتون از رئیس بنیاد HAND، نوشین هاشمی در مجمع جهانی دیاسپورا
و سندی که نشان میدهد نوشین هاشمی عضوی از این مجمع بوده. حامی مالی آنان هم دولت آمریکاست.
از یک طرف ایران را تحریم میکنند از طرفی بنیاد راه میاندازند و برخی از اساتید و دانشجویان ایرانی را بورسیه تحصیلی اقتصاد میکنند تا بازگردند در ساختارهای حساسی چون سازمان برنامه و بودجه در راستای تحریمهای بیرونی، از داخل دولت را هدایت کنند!
مخرج مشترک با دشمن یعنی همین!!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
مطالب بالا رو بخونید و تامل کنید
بهترین کمک به دولت آقای رئیسی، همین آگاهیبخشی و مطالبهگری است تا دولت از این عناصر پاکسازی شود. با کسانی که مدام مالهکشی و توجیه میکنند کار پیش نمی رود!
هم اینجا و این مرکز، هم تیم مذاکرهکننده و جاهای دیگه، نیاز به بازسازی انقلابی داره.
هدایت شده از راوی || امین غفاری
🔸️ مدتهاست به مدیران استانی و دوستان رسانهای پایتخت تذکر میدهم که چاره مسائل و مشکلات خوزستان دیدن اونها ، ضریب دادن و در پی علاج بودن است، نه نادیده گرفتن و کنار گذاشتن و در نهایت قطع کردن اینترنت و ارتباط اونها با کشور
🔸️ اما متاسفانه مدل رفتاری که شاهد آن هستیم تبعیض آمیز و امنیتی زده است. و اندک مجال و فرصتی به مجموعههای مردم نهاد و فعالین اجتماعی برای دخالت و ارائه پیشنهاد در زمینه مدیریت بحرانهای اجتماعی داده نمیشود.
🔹️ در هر صورت ما اساس و پایه این انقلاب را جمهوری اسلامی میدانیم و بیان این مطالبه را بخشی از حقوق و ساختار این حکومت میدانیم که مردم حق دارند بر سرنوشت خود و کشورشان نقش تعیین کننده داشته باشند. نقشی که فقط محدود به صندوق رای نیست. و مدیران باید آشنا شوند و بیاموزند چیستی جمهوریت نظام را
و نقش و جایگاه مردم در انقلاب خمینی کبیر
🔴 راوی | امین غفاری
http://eitaa.com/joinchat/535363612C2a863024c1
🔴 بخدا قطعی اینترنت، راهکار نیست!
🔹آقایون یاد گرفتند تا گوشهای از مردم نقد و اعتراض و تجمعی دارند، اینترنت خوزستان را قطع کنند. به بهانه سوءاستفاده دشمنان(!) جلوی هر اعتراض و نقد و تجمعی گرفته میشود! آیا این مدل سیاستورزی حق مردم خوزستان است؟ آیا حرف انقلاب این بود؟ آیا حرف اسلام این بود؟ والله قسم که نه انقلاب و نه اسلام با این مدل حکمرانی سودی نمیبرد! شاید در کوتاه مدت با این برخوردها، هر کنشی را جمع کنید ولی این بغض را درون مردم خوزستان پرورش میدهید! در حالیکه اگر اجازه دهید طبق قانون و شرع اسلام، اگر مردم به یک سیاستی اعتراض دارند، اعتراضشان را بکنند، حرفشان را بزنند، دوام قدرتتان هم میسر است!
🔸قریب دو الی سه ماه هست که مرتباً هر روز، ریزگردها مهمان این مردم مظلوم است. هیچ مقام مسئولی در این مملکت اعلام همدردی نکرده! دستوری نداده! تلاشی نکرده! اینا را مردم خوب میفهمند. مردم کور نیستند. در بحثای روزمرهشان این هست که در این کشور هیچکس، هیچکس؛ به فکر این مردم نیست!
🔹عزیزان ما در استانهای دیگر دغدغه اقتصاد و صنعت و کشاورزی و فولاد را دارند و تلاش میکنند هرسال حجم بیشتری از آب خوزستان را برای این موارد به استانهای خود منحرف و منتقل کنند، اما امروز دغدغه مردم خوزستان نه شغل است، نه صنعت است، نه کشاورزی و نه هیچ! امروز دغدغه این مردم، فقط حیات است! زنده ماندن است! تنفس است!
🔸وقتی حقابه محیط زیست داده نشود، حقابه هورالعظیم و تالاب شادگان قطع شود ریزگردها بلند میشوند و بدانید به این استان هم بسنده نمیکنند و تا ۲۵ استان دیگر پرواز میکنند!
🔹حالا نهایت سیاستورزی شما، قطع اینترنت باشد. خوشحال نباشید از اینکه توانستید هر اعتراضی را جمع کنید. اعتراض مردم به سیاستهای غلط، به حکمرانی غلط، مقدس است. اصالت دارد. اعتراض مردم تهدید نیست! اگر تهدید صندلی شما باشد، بیایید از این تهدیدها، فرصت بسازید. اما چه کنیم که شما همیشه مردم فرصتسوزی بودید و هستید!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3