🔴 میگویند از #حاج_قاسم_سلیمانی پرسیدند که شما در جنگ، نیروی #علی_هاشمی بودی؟ محکم جواب داد: "نه" و بعد از مکثی گفت: "من نیروی مجید سیلاوی بودم و مجید سیلاوی نیروی علی هاشمی بود. مگر نیروی علی هاشمی بودن الکی بود؟"
🔹حاجیه خانم زکیه اهوازیان مادر شهید هاشمی(و به قول خودش مادر حاج قاسم) دارفانی را وداع گفت و به فرزندان شهیدش پیوست. رحمت خدا بر او باد.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هدایت شده از عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 سخنان ٤٩ سال پیش رهبر انقلاب در خصوص کنگره جهانی اربعین
🔻چهل و نه سال پیش، یعنی زمانی که هنوز مراسم اربعین، به شکوه امروز شکل نگرفته بود، حضرت آیتالله خامنهای در سال ۱۳۵۲ مصادف با روز جمعه ۲۰ صفر سال ۱۳۹۴ هجری قمری در جریان سلسله جلساتی در مسجد امام حسن (ع) در مشهد مقدس که به شرح و تفسیر خطبههای نهجالبلاغه اختصاص داشت، بهمناسبت تقارن با شب اربعین حسینی، تحلیلی تاریخی و جامع از چرایی اهمیت زیارت اربعین ارائه دادند. این بیانات را به شرح زیر میخوانیم:
🔹میدانید یکی از علائم ایمان زیارت اربعین است؟ بنده نمیدانم این روایت چقدر صحیح است، اصراری هم ندارم که بگویم معنای این روایت همین است که من گمان کردهام، واقعش هم این است که احتمال میدهم معنایش یکی از شقوق و احتمالات دیگری باشد که در این زمینه بیان میشود؛ امّا اگر این احتمال هم که من میگویم باشد، مؤیّد فراوانی دارد؛ «زیارة الاربعین».
🔸شیعه یک جمع متفرقی بود. یک جامعهای بود که در یک جا، در یک مکان زندگی نمیکردند. در مدینه بودند، در کوفه بودند، در بصره بودند، در اهواز بودند، در قم بودند، در خراسان بودند، اطراف و اکناف بلاد. اما یک روح در این کالبد متفرق و در این اجزا متشتت در جریان بود.
🔹مثل دانههای تسبیح یک رشته و یک نخ همه اینها را به هم وصل میکرد. چه بود آن رشته؟ رشته اطاعت و فرمانبری از مرکزیت تشیع، از رهبری عالی تشیع یعنی امام. همه این رشتهها به آنجا متصل میشد. قلبی بود که به همه اعضا فرمان میداد. و به این ترتیب تشیع یک سازمان و یک تشکیلاتی بود. ممکن بود دو نفر از حال هم خبر نداشته باشند اما بودند کسانی که از حال همه با خبر بودند. اطاعت و فرمانبری آنها به حساب بود، فریاد زدنشان از روی دستور بود، سکوتشان بر طبق نقشه بود.
🔸همه چیزشان با حساب بود. فقط یک عیبی کار آنها داشت و آن اینکه همدیگر را کمتر میدیدند. اهل یک شهر، شیعیان یک منطقه البته یکدیگر را میدیدند. اما یک کنگره جهانی لازم بود برای شیعیان روزگار ائمه (ع).
🔹این کنگره جهانی را معین کردند. وقتش را هم معین کردند. گفتند در این موعد معین در آن کنگره هر کس بتواند شرکت کند. آن موعد روز اربعین است و جای شرکت، سرزمین کربلا است. چون روح شیعه روح کربلایی است، روح عاشورایی است. در کالبد شیعه تپش روز عاشورا مشهود است. شیعه هر جا که هست دنبالهروی عاشورای حسین است. این هم که میبینی همه جا این تپشهایی که در شیعه مشهود شده، از آن مرقدِ پاک ناشی شده. این شعلههایی بوده که از آن روح مقدس و پاک و از آن تربت عالی مقدار سرکشیده. به جانها و روحها رسیده. انسانها را به گلولههای داغی تبدیل کرده و آنها را به قلب دشمن فرو برده.
🔸بنابراین مسئله اربعین یک مسئله مهمی است، اربعین یعنی میعاد شیعیان در یک کنگره بینالمللی و جهانی برای سرزمینی که خودش خاطرهانگیز است آن سرزمین. سرزمین خاطرهها است، خاطرههای باشکوه، خاطرههای عزیز، سرزمین شهدا، مزار کشتهشدگان راه خدا، اینجا جمع بشوند تشیع، پیروان تشیع و دست برادری و پیمان وفاداری هر چه بیشتر بدهند.
🔹اگر امروز هم بتوانند شیعیان آن سرزمین پاک و مقدس را یک چنین میعادی قرار بدهند. البته بسیار کار بجا و جالبی خواهد بود و همین دنبالهگیری از راهی است که از ائمه هدی (ع) به ما ارائه دادند.
🔻سخنرانی در مسجد امام حسن مجتبی (ع) / مشهد ۲۴ اسفند ۱۳۵۲
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
⭕️ مسئلهگویی که اهتمام به امور مسلمین نیست!
▶️ #امام_خمینی (۲۲مهر ۱۳۶۱):
🔹 #نماز_جمعه و #مساجد در صدر اول اسلام، یک وضعی داشت و بعد به تدریج، آن محتوای خودش را از دست داد. در بین مسلمین، یک طایفهشان اصلاً اقامهی جمعه نمیکردند و یک دستهای هم که اقامهی جمعه میکردند، تقریبا #بیمحتوا بود؛ مسائل منحصر میشد به یک چند جمله نصیحت و ختم میشد.
🔸در صدر اسلام، مسجد و نماز جمعه یک ابزاری بود در دست کسانی که میخواستند فعالیت در امور کشوری بکنند. از مسجد، همهی این مسائل بیرون میرفت؛ شکل میگرفت و نماز جمعهها اینطور نبود.
🔹 شما خطبههایی [را] که در نماز جمعههای آن وقت خوانده شده است، ملاحظه میفرمائید که چه وضعی بوده است آن نماز جمعهها و چه محتوایی داشته است. و معالأسف، دستهای خائنی از اول تقریباً به تدریج این را از بین بردند؛ به طوری که نماز جمعه اصلاً هیچ محتوا دیگر نداشت.
🔸 #پیغمبر سفارش کرده است که باید اهتمام [به] امور مسلمین [داشته باشید] اهتمام به امور مسلمین فقط همین است که ما بگوییم نماز چند رکعت است و شک بین کذا چی است؟! این اهتمام به امور مسلمین است؟!
🔹 مسئلهگویی که اهتمام به امور مسلمین نیست. امور مسلمین عبارت از امور #سیاسی مسلمین است، امور #اجتماعی مسلمین است، #گرفتاریهای_مسلمین است و کسی که اهتمام به این نکند، به حسب آن روایت، فَلَیْسَ بِمُسْلِمْ. و ما امیدواریم که لااقل از این دنیا نرویم و مشمول این نشویم که [بگویند:] شما مسلم نبودید؛ برای اینکه در امور مسلمین اهتمام نداشتید. ما باید دنبال این مسئله باشیم که با اهتمام تمام، بر امور مسلمین نظارت تام و تمام بر امور داشته باشیم.
🔸 اینطور نباشد که توی مسجد اگر یک امام جماعتی، جمعهای بخواهد یک کلمهای بگوید که مربوط به اجتماع مسلمین است، مورد طعن واقع بشود: «این چرا این طور کرده است؟!» بیایند و او را طعنش بدهند.
🔹 طعن به آن [کسی] وارد بشود که در امور مسلمین دخالت نمیکند، کنارهگیری میکند، عزلت میکند.
🔺 شما ببینید قضیه عزلت در اسلام اصلاً نبوده؛ اساس نداشته این عزلت... این در یک طوایفی بوده است غیرمسلمین؛ اما آمده است در مسلمین؛ یک وقت رسیده به آنجایی که «آقا خیلی آدم خوبی است، اصلاً توجه ندارد به اینکه فلان چیز چه جور میشود!»
🗓به مناسبت ۳۰ مرداد، روز جهانی مسجد
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 درباره #كودتاى_٢٨مرداد
بخش اول
🔹برای فهم وقایع #مرداد_۳۲ باید در کنار نگاه به سلسله اتفاقات و وقایع، یک نگاه کلان به میدان انداخت. وگرنه با جزئینگری و نگاه کاریکاتوری نمیتوان آن اتفاق را تحلیل کرد. اما فهم کلان با توجه به اجزاء این وقایع چیست؟
🔻این مطلب را بخوانید.
🔹دهه۱۳۲۰ بعد از برکناری رضاخان توسط انگلیس و منصوب کردن فرزند جوان او #محمدرضاشاه به سلطنت، فصل جدیدی را در عرصه سیاسی شاهدیم. به علت جوان بودن شاه و اشغال کشور توسط بیگانگان، هنوز پایههای قدرت او تحکیم نیافته بود لذا فضای تنفس جریانات سیاسی بعد از دوره استبداد رضاخانی باز شد.
🔸در این دهه، سه جریان کلان در عرصه سیاسی فعال شد: ملیگراها، اسلامگراها وچپگراها. این سه با وجود اختلافات جدی، در یک نقطه بهم رسیدند: لزوم #ملی_شدن_صنعت_نفت. ملیگرایان واسلامگرایان با انگیزه استقلال کشور و چپگراها با انگیزه قطع ید انگلیس بعلت بی بهره بودن شوروی از نفت شمال!
🔹یکی از اشتباهات رایج تحلیلِ ماجرای ملیشدن نفت، محدود کردن این نهضت به ۲۹ اسفند سال ۱۳۲۹ است. برای بررسی درست روند ملی شدن صنعت نفت باید به اتفاقات ۵،۶ سال منتهی به ۱۳۲۹ اشاره کرد.
طرح ملی شدن نفت برای اولین بار توسط غلامحسین رحیمیان، نماینده مردم قوچان در ۱۲ آذر ۱۳۲۳ ارائه شد، ولی مورد توجه نمایندگان قرار نگرفت. اگرچه این طرح در مجالس چهاردهم و پانزدهم چندباری مطرح، ولی تصویب نشد؛ اما به نهضتی ملی تبدیل گشت؛ به نوعی یک حرکت سیاسی کلان، متحد از ملیگراها، اسلامگراها و چپگراها ذیل چتر این نهضت بوجود آمد که در فضای آن روز بسیار موثر بود.
🔸رژیم که در سطح شاه، نخستوزیر و شخصیتهای با نفوذ و نمایندگان به شدت به انگلیس وابسته بود به انحاء مختلف جلوی این طرح ایستاد و دراقدامی عجیب در انتخابات مجلس شانزدهم، توسط عبدالحسین هژیر (وزیر دربار) دست به تقلب زد تا مصدق، آیتالله کاشانی وسایر اعضای جبهه ملی وارد مجلس نشوند!
🔹آیتالله کاشانی در این ایام، اگرچه به اتهام مشارکت در قتل نافرجام شاه(1327) در تبعید(بیروت) به سر میبرد اما در نهضت نقش فعال داشت. پدرش در جنگ جهانی اول،در عراق علیه انگلیس قیام کرد و خودش را در سال۱۳۲۰ بعد از اشغال ایران(جنگ جهانی دوم) به اتهام همکاری با آلمان تبعید کرده بودند!
🔸یکبار در انتخابات مجلس چهاردهم، توسط مردم تهران بصورت غیابی انتخاب شد اما بدستور انگلیس اعتبارنامه او تایید نشد؛ در مجلس شانزدهم نیز با تقلب از ورود او و مصدق و غیره جلوگیری شده بود.
فدائیان اسلام، هژیر را اعدام انقلابی کردند تا شاه مجبور به برگزاری مجدد انتخابات تهران شود.
🔹با برگزاری انتخابات مجدد، مصدق، کاشانی، مظفر بقایی، حسین مکی و حائری زاده به مجلس شانزدهم راه پیدا کردند. آیت الله کاشانی که در تبعید به سر می برد غیابی توسط مردم تهران انتخاب شد و از تبعید بازگشت و مورد استقبال مردم قرار گرفت و فصل جدیدی از اتحاد ملی مذهبی ها شکل گرفت.
🔸طرح ملی شدن صنعت نفت در این مجلس مجدد طرح می شود اما با ممانعت نخست وزیر حاجعلی رزم آرا به تصویب نمی رسد. رزم آرا تحت نفوذ انگلیس بنا داشت قرارداد موسوم به «گس-گلشائیان» را در مجلس به تصویب برساند که از این طرف، نمایندگان پرنفوذی چون مصدق و کاشانی و .. اجازه تصویب نمی دادند.
🔹سرانجام 17 اسفندماه 1329، سپهبد رزم آرا نخست وزیر دست نشانده بریتانیا(و امضای محمدرضاشاه) بدست یکی از اعضای فدائیان اسلام اعدام انقلابی می شود تا زمینه ملی شدن صنعت نفت کمتر از دو هفته در 29 اسفندماه 1329 مهیا شده و این روز در تاریخ بعنوان «روز ملی شدن صنعت نفت» ثبت شود.
ادامه 👇👇👇
https://eitaa.com/modaresian/6714
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 درباره #كودتاى_٢٨مرداد بخش اول 🔹برای فهم وقایع #مرداد_۳۲ باید در کنار نگاه به سلسله اتفاقات و و
🔴 درباره کودتای ۲۸ مرداد ۳۲
🔻بخش دوم
🔹این پیروزی منجر به حمایت عمومی مردم از جبهه ملی و اعضای آن شد و زمینه انتخاب مصدق با رأی مجلس به عنوان نخست وزیر را فراهم کرد تاشاه فرمان نخست وزیری او را صادر کند. درقانون اساسی مشروطه هیچ جا به چگونگی انتخاب رئیسالوزرا یا نخستوزیر اشاره نشده بود ولی عُرف بر این بود که شاه، فرد یا افرادی را به مجلس معرفی کرده تا مجلس رأی اعتماد بدهد. عدم صراحت قانون اساسی مشروطه درباره نخست وزیری، منجر به باز بودن دست شاه و مطلق العنان بودن وی بوده؛ به گونه ای که جایگاه شخص نخست وزیر در نزد شاه، به پشتیبانی مردمی یا نفوذ او بین نظامی ها بستگی داشت. قانون نانوشته!
🔸بطور مثال، مصدق در سال اول نخست وزیری بر واگذاری اختیارات وزارت جنگ به خودش بسیار اصرار می ورزید که با مخالفت شاه مواجه شد. مصدق برای تحقق این درخواست، اقدام به استعفا کرد و شاه در اواخر تیرماه 1331 احمد قوام را به جای او منصوب کرد بدون اینکه نیازی به رأی مردم داشته باشد!
🔹اما با اطلاعیه آیت الله کاشانی در 30 تیرماه 1331 مردم به میدان آمدند و شاه مجبور شد فرمان نخست وزیری قوام را لغو و مجدد مصدق را به قدرت بازگرداند. همین اتفاق در مرداد 32 هم رخ داد اما این بار، بدلیل اختلاف بین جبهه ملی و عدم حمایت آیت الله کاشانی از مصدق و عدم حضور مردم، کودتای آمریکایی انگلیسی موفق شد!
🔸در طی دوسال نخست وزیری مصدق، جدا از اقدامات مثبتی چون اجرای طرح ملی شدن صنعت نفت و تلاش برای استقلال کشور و اصلاحات اقتصادی، اما برخی اقدامات وی منجر به متلاشی شدن جبهه ملی و اختلاف بین او و آیت الله کاشانی شد و سرانجام کودتا علیه او به ثمر نشست.
🔹برخی اقدامات غلط #مصدق عبارتند از: استفاده از توده ای ها و برخی از افرادی که سابقه سرکوب مردم را داشتند در کابینه، زیاده خواهی و درخواست اختیارات وزارت جنگ و اقدام به منحل کردن مجلس؛ اکثر کارشناسان معتقدند چنانچه مجلس منحل نمی شد درجلوگیری از کودتا میتوانست پشتیبان مصدق باشد.
🔸خلاصه؛(نگاه کلان) یک نهضت ملی بوجود آمد متشکل از سه جریان اصلی کشور؛برای استقلال کشور گام اساسی برداشت؛ قدرت مجریه ومقننه را دراختیار گرفت اما بیگانه ها با طراحی انگلیس و اجرای آمریکایی ها به کمک عوامل دست نشانده(شاه و نیروی نظامی به رهبری سرلشکر زاهدی)،این دولت را ساقط کردند.
🔹بله باید خطاهای مصدق و دیگرانی که پازل دشمن را تکمیل کردند گفته شود! اینکه مصدق با انحلال مجلس به شاه بهانه داد که بدون مجلس نخست وزیر انتصاب کند،باید طرح شود اما مسئله اصلی در این ماجرا، طراحی بیگانه و همراهی شاه و کودتای نظامیان به رهبری سرلشکر فضل الله زاهدی بود.
🔸زاهدی موقتاً دولت را برعهده گرفت تا کار را پیش ببرد و سرانجام به دیگری بسپرد. دانشجویان چندماه بعد از کودتا در اعتراض به حضور نیکسون معاون رئیس جمهور آمریکا در ایران بعنوان عامل اصلی کودتا راهپیمایی کرده ودر 16 آذر 32 سه نفرشان شهید شد.کسی نمی تواند طراحی بیگانه را انکار کند.
🔹انتقال قدرت صورت گرفته در این کودتا، نمونهای ديگر از تلاش و طراحی استعمار خارجی به مدد استبداد داخلی برای محروم ساختن ملت و کشور ايران از سه مولفه استقلال، آزادی و کرامت انسانی بود. دولت ملی به دولت دست نشانده ی بیگانه و حکومت مشروطه پادشاهی به سلطنت مطلقه تبدیل شد!
🔸بعداز سقوط این دولت بود که دیکتاتوری محمدرضا تحکیم پیدا کرد و توانست 25 سال دیگر بر امورات مملکت حاکم شود وکشور را به طور کامل به انگلیس و آمریکا وابسته و تسلیم کند وآن همه عقب ماندگی و مصیبت وغارت برای این ملت به ارمغان بیاورد. بعداز این کودتا دیگر دولت مستقل و ملی تشکیل نشد!
🔹بعد از سقوط این دولت بود که جریانات سیاسی از اصلاح ناامید شده و سرکوب شدند و برخی از آنان به اقدامات مسلحانه روی آوردند(چریک های فدایی خلق بعنوان خروجی چپ گراها، سازمان مجاهدین خلق به عنوان خروجی نهضت آزادی که خروجی جبهه ملی بود و سایر گروه های مسلح مذهبی).
🔸اگرچه عموم اندیشمندان علوم سیاسی خاصه خارج از کشورمان، ازاین اتفاق به عنوان کودتا یاد میکنند اما به فرض که نامش را کودتا نگذارند اما سقوط دولت مصدق با طراحی انگلیس و آمریکا و شاه، ضربه ای جدی به کشور وارد کرد و منجر به منزوی شدن جریانات سیاسی کشور و نهادینه شدن استبداد مطلق شد.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
به تماشا سوگند
و به آغاز کلام
و به پرواز کبوتر از ذهن
واژه ای در قفس است
حرف هایم ، مثل یک تکه چمن روشن بود
من به آنان گفتم:
آفتابی لب درگاه شماست
که اگر در بگشایید به رفتار شما می تابد
و به آنان گفتم : سنگ آرایش کوهستان نیست
همچنانی که فلز ، زیوری نیست به اندام کلنگ
در کف دست زمین گوهر ناپیدایی است
که رسولان همه از تابش آن خیره شدند
پی گوهر باشید
لحظه ها را به چراگاه رسالت ببرید
و من آنان را، به صدای قدم پیک بشارت دادم
و به نزدیکی روز ، و به افزایش رنگ
به طنین گل سرخ ، پشت پرچین سخن های درشت
و به آنان گفتم :
هر که در حافظه چوب ببیند باغی
صورتش در وزش بیشه شور ابدی خواهد ماند
هر که با مرغ هوا دوست شود
خوابش آرام ترین خواب جهان خواهد بود
آنکه نور از سر انگشت زمان برچیند
می گشاید گره پنجره ها را با آه
زیر بیدی بودیم
برگی از شاخه بالای سرم چیدم، گفتم
چشم را باز کنید، آیتی بهتر از این می خواهید؟
می شنیدیم که بهم می گفتند
سحر میداند، سحر!
سر هر کوه رسولی دیدند
ابر انکار به دوش آوردند
باد را نازل کردیم
تا کلاه از سرشان بردارد
خانه هاشان پر داوودی بود
چشمشان را بستیم
دستشان را نرساندیم به سر شاخه هوش
جیبشان را پر عادت کردیم
خوابشان را به صدای سفر آینه ها آشفتیم
شعر #سوره_تماشا از
#سهراب_سپهری
و تنها معدودی به سراغ کارهای اساسی و زیربنایی میروند...
🔴 راهِحل اصلی همینجاست!
🔹پیوستن ایران به #شانگهای و حالا #بریکس در افزایش تعاملات خارجی و تجارت بینالمللی کشور حتماً مفید است و توسعه دیپلماسی با جهان، در این دولت با دولت سابق قابل مقایسه نیست، اما فراموش نکنیم که مسئله اصلی در اقتصاد کشورمان، سیاستهای خارجی نیست بلکه سیاستهای اقتصادی داخلی است.
🔸آمریکا و بلوک غرب سالها بدنبال منزوی کردن ایران بودند اما پیوستن کشورمان به شانگهای و بریکس این حلقه محاصره را شکسته است. توسعه روابط خارجه و #سیاست_همسایگی جزو افتخارات و ابتکارات این دولت است. این روابط حالا باید در خدمت اقتصاد کشور قرار بگیرد. اما مواظب گرهزدن اقتصاد به خارج نباشیم.
🔹به تعبیر رهبر انقلاب، کلید حل مشکلات اقتصادی، نه در ژنو است، نه در وین، نه لوزان، نه شانگهای، نه مسکو، نه برازیلیا و ...!
🔸راهحل، اصلاح سیاستهای اقتصادی داخلی است. راهحل، توقف سیاستهای نئولیبرال، اصلاحات ساختاری و بانکی، نهادینه کردن عدالت و شفافیت در بودجه و شکستن آقایی دلار است.
🔹راهحل مشکلات کشور، برقراری برابر و عادلانهی دسترسی عموم مردم به منابع ثروت و امکانات است؛ توزیع عادلانهی فرصتهاست. راهحل، واگذاری ۲۵ درصد اقتصاد کشور به سهدهک پایین جامعه در قالب تعاونی برای ریشهکن کردن فقر مطلق است؛ راهحل اجرای #اصل_۴۳ قانون اساسی است. چرا اینها را نمیبینیم؟
🔸راهحل، شفافیت بودجه کشور است که سال به سال شفافیتش کاهش پیدا میکند! راهحل، شفافیت #اوقاف، بنیاد مستضعفان، ستاد اجرائی فرمان امام و قرارگاه خاتم است؛ توقف فروش محصولات پتروپالایشگاهها، پتروشیمیها و فولادیها به قیمت دلار است؛ شکستن انحصار خودروسازها و سایر تولیدکنندههاست؛ راهحل، تعطیلی بانکهای خصوصی است. اصلاح نظام مالیاتی و جلوگیری از فرارهای بزرگ مالیاتی است!
🔹راهحل، اصلاحِ سیاستهای به بنبست رسیدهی #اصل_۴۴ و توقف #خصوصیسازی، شخصیسازی و #مولدسازی اموال ملت است؛ مبارزه واقعی با فسادهای کلان و خرد اقتصادی و اداری است؛ مبارزهی بیامان با اژدهای هفتسر فساد است؛ راهحلِ مسکن، واگذاری زمین بصورت رایگان به مردم است.
🔸مادامیکه سیاستهای اقتصادی، همان سیاستهای پیشین باشد مشکلات معیشتی بجای خود باقی است و برجام و شانگهای و بریکس سودی نخواهد داشت. اگر سیاستهای اقتصادی اصلاح شد آنگاه افزایش روابط خارجه هم جداً سود خواهد داشت.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 رسانههای داخلی از جمله #صداوسیما، مدام از محاکمه وبازداشت ترامپ در آمریکا، نتانیاهو در سرزمینهای اشغالی و سارکوزی در فرانسه و مقامات سایر کشورها، به اتهام مفاسد اقتصادی و ... خبر منتشر میکنند در حالیکه اینجا شجاعت محاکمه رئیسجمهور و وزیر که هیچ، شجاعت محاکمه یک سلبریتی چون علی دایی را هم ندارند!
🔹پیشنهاد میکنم اخبار سایر کشورها را هم سانسور کنید تا مردم فکرای بَد بَد نکنند!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 "مردم مرا از روی ویلچر بلند کنید" 🔻این جملهی جوان روستایی است که بعلت حجم بالای کارگری و کشاورزی
برای این مورد مبلغ ۴۱ میلیون جمع آوری شد. دوستان گروه برای تکمیل واحد همین روزها شروع می کنند انشاءالله.
یکی از دوستان هم وعده داد برای مابقی مبلغ درمان کمک کند. امیدواریم انشاءالله.
🔴 چرا میگوئیم تعطیلی و انحلال بانکهای خصوصی، یکی از راهکارهای اصلی حل مشکلات اقتصادی به صورت ریشهای و ساختاری است؟
🔹طبق اطلاعات بانک مرکزی، ۴ بانک پاسارگاد، خاورمیانه، سامان و اقتصاد نوین در ۳ ماه نخست سال ۱۴۰۲ حدود ۲۰۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات دادهاند که غالب این تسهیلات هم به شرکتها و اشخاص مرتبط با خود این بانکها بوده؛ اما تسهیلاتی که برای نهضت ملی مسکن در نظر گرفتند نزدیک به صفر بوده!
🔸درحالی که طبق قانون جهش تولید مسکن، این بانکها باید حداقل ۲۰ درصد از تسهیلات خود را صرف مسکن ملی میکردند!
🔹۲۰ درصد تسهیلات سهماه اخیر این ۴ بانک، حدود ۴۰ هزار میلیارد تومان است؛ با این مبلغ، حداقل ۱۰۰ هزار خانوار میتوانستند با وام ۴۰۰ میلیون تومانی، خانه بسازند!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 جهانگیر و جهاندار!
🔹این چندروز،در حال مطالعه کتابی هستم با عنوان "منشور حکومت علوی؛ شرح هفت خطبه از نهجالبلاغه؛ توسط آیت الله خامنهای؛ سالهای ۱۳۵۲ و ۱۳۵۳ در مشهد".
این مباحث برای امروز جامعه ماست؛ اصلاً مال خود این ایام است؛ ۵۰ سال پیش طرح شده ولی تازه تازه است و متاسفانه چقدر نخبگان دینی و دانشگاهی ما و عموم مسئولین ما از این منشور و این ادبیات و گفتمان به دورند!
برخی حضرات هم معتقدند این بحثها برای "جهانگیری" خوب بود ولی به درد "جهانداری" نمیخورد!
توصیه میکنم این سه صفحه را بخوانید درباره چرا جوامع متلاشی میشوند؟
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 این روزها در حال تحقیق درباره واگذاری #شرکت_هواپیمایی_کارون ( #شرکت_هواپیمایی_نفت سابق) در سال 98 هستم. کلکسیونی از فساد، تخلف، لابی گری و ... در این مسئله وجود دارد.
بزودی نتیجه تحقیق را منتشر می کنم ولی واقعاً سوال دارم مسئولین نظام در همه ارکان و قوا، از این ماجرا بی خبرند؟!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 آقای ظریف اخیراً مصاحبهای داشته با عنوان: "هشتسال مواجهه دولت روحانی با موسیقی".
هر مخاطبی میداند تخصص و حوزه اختیارات و وظایف ظریف، امور خارجه بوده نه موسیقی؛ اما چرا ظریف در این حوزه میخواهد حرف بزند؟
پاسخ روشن است؛ انتخابات. اصلاح طلبان برای پیروزی در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری دوسال آینده، باید از دریچه موسیقی، رفع فیلترینگ و این دست مسائل وارد شوند؛ چون عملکرد درست درمانی که در اقتصاد و سیاست خارجه نداشتند، باید از بحث موسیقی شروع کنند.
سوال دوم؛ چرا موسیقی و رفع فیلترینگ در عرصه سیاسی و انتخاباتی تعیین کننده است؟ چرا باید سطح دغدغه و مطالبه اینقدر پایین بیاید که شعار رفع فیلترینگ، رایساز باشد؟ اینجا هم پاسخ روشن است. سیاستهای نابخردانه دولت رئیسی در عرصه فرهنگی.
دولت رئیسی نه تنها در سیاست های اقتصادی موفقیتی نداشته و نتوانسته مشکلات معیشتی مردم را لاقل کمتر کند بلکه بدتر کرده و در مقابل، سیاست های نابخردانه و غلطی را در حوزه فرهنگی به اجرا در آورده که نتایج فاجعه باری داشته.
حالا میوه خروجی این وضعیت را جریان اصلاحطلب به خوبی خواهد چید. مگر اینکه آقایان بخواهند از طریق ابزار شورای نگهبان جلوی بازگشت به قدرت اصلاحطلبان را بگیرند. مثل سال۹۲ که با ردصلاحیت هاشمی، یک عنصر دست چندم آن جریان توانست آرای مردم را کسب کند.
این نتایج، محصول سیاستورزی کسانی است که حاضر به شنیدن نقدهای دلسوان نشدند و یکیدو روز در قدرت آنها را مست و مغرور کرده!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻برکتی که اربعین حسینی برای مردم مناطق محروم طریق الحسین خوزستان داشت.
🔻جهت اطلاع از آخرین اخبار مرز چذابه کانال ما رو دنبال کنید.
🔴 راوی | امین غفاری
https://eitaa.com/joinchat/535363612C2a863024c1
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 در پاسخ به برادر اشتری درباره #محسن_برهانی نوشتم:
🔻وحیدجان، چند نکته را درباره #محسن_برهانی عرض میکنم:
🔹اولاً سابقه وکالت آقای برهانی به یک دهه نمیرسد.
🔸ثانیاً، یک بررسی کوچک و نگاهی به درآمد جنابشان از این راه و محل دفتر وکالت ایشان در نقطه گرانقیمت تهران خود گویای همه چیزاست.
🔹ثالثاً، بین فعال مدنی با یک قاتل خیلی فاصله است. هر آدم منصفی، فرق بین فعال مدنی و روزنامهنگار را با قاتل و شرور مسلح به سلاح سرد و گرم، خوب متوجه میشود. دفاع از قاتلین و اشرار کجا و وکالت داوطلبانه برای یک روزنامهنگار کجا! اگر برای شما یا روزنامهنگاری دیگر هم رایگان وکالت کرده، دلیلی بر وکالت رایگان اشرار و قاتلین هم هست؟!
🔸رابعاً، آیا میدانی آقای برهانی که این روزها از #اخراج_اساتید دم میزند، خود چگونه به کرسی استادی دانشگاه تهران رسیده؟ سال۹۰ آقای #تهمورث_بشیریه از دانشکده حقوق دانشگاه تهران توسط غلامحسین الهام اخراج میشود و با رانت الهام، برهانی از دانشگاه شهرکرد با انتقال غیرقانونی، جایگزین وی میشود!
🔹بعدها بشیریه در مطلبی هم این نکته را تایید میکند و البته میگوید آنها فکر میکردند برهانی (که سال۸۸ به احمدینژاد رای داده) در تقابل با من و مثل من عمل میکند اما او راه ما را با شجاعت بیشتری ادامه داده!
🔸((برهانی خود معترف است که در دانشگاه تهران دچار تغییراتی هم شده! در مشی فکری و سیاسی!))
🔹برادر عدالتخواه؛ برای من و شما که با رانت و #سیسمونی_گیت ها مخالف بوده و مبارزه میکنیم، رانت و انتقال غیرقانونی از شهرکرد به تهران چگونه قابل توجیه است؟!
🔸از دوره سیاه آقای آملی لاریجانی گفتی؛ اما رابطه برهانی با آملی، خیلی هم بد نبوده و برهانی هماکنون استاد مدرسه فقهالقضاء آملی در قم است!
🔹عرض من این است که گذشته خوب، توجیه عملکرد فعلی فرد نیست! برهانی طی یکسال اخیر به شکل فاجعهباری از قاتلین، محاربین و برهم زنندگان امنیت کشور دفاع کرده. اینها چگونه قابل توجیه است؟
🔸کنشگری حقوقی-رسانهای برهانی در یکسال گذشته، چیزی غیر از بازارگرمکنی برای کسب درآمد اقتصادی یا اعتبار اجتماعی یا هر منفعت دیگری نیست.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 میدانستید پلیس امنیت اقتصادی هم وجود دارد؟
🔹دیروز از #پلیس_امنیت_اقتصادی تماس گرفتند که بیایید در رابطه با یکی از پروندهها صحبت کنیم. گفتم چه خوب، بعد از سالها پلیس امنیت اقتصادی ذیل نیروی انتظامی فعال شده و پیگیر است.
🔸امروز رفتم؛ گفتن #فولاد_خوزستان از شما شکایت کرده، بازپرس، پرونده را فرستاده اینجا. به سوالات ما پاسخ بدید!
🔹گفتم برادر، فولاد قبلاً شکایت کرده و یکی دوبار دادسرا هم رفتم و به سوالات جواب دادم. این پرونده هم باید به همان شعبه ارجاع شود. گفتند این موضوع جدیدیه. اجازه ندادند پرونده رو ببینم اما برخی مطالب رو برام خوندن.
🔸گفتم اینها بخشی از همون پرونده است و به این شعبه بازپرسی بگید با اون یکی تجمیع کند و این پرونده را هم به شعبه اولی ارجاع دهد. کمتر یک ساعت اونجا بودم وبه سوالات پاسخ دادم و مابقی قرار شد در دادسرا انشاءالله.
🔹برخلاف عنوانش، خیلی خلوت بود! انگار فساد اقتصادی نداریم و فساد ریشهکن شده که این مرجع با این عنوان پر طمطراق خلوت بود. مراجعه کنندههای کمی داشت و بیشتر مراجعهکنندهها از تیپ آدمهای پاپتی مثل خودم و افراد عادی بودند شاید هم پرونده کلان و جرائم سنگین داشتند و قیافه و تیپشان غلط انداز بود! نمیدونم.
🔸خلاصه برخلاف اسم و عنوانش، خیلی جای چشمگیر و موثری ندیدمش؛ آب و چای هم ندیدم بخورم. حتی مایع دستشویی هم نداشت!
🔹رفتم رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان را حضوری ببینم و باهاش صحبت کنم که آقا شما خیلی میتونید کار کنید و موثر باشید. ظرفیتهای مردمی هم در کنار شماست. ولی درب اتاقش بسته بود. سربازی گفت شاید جلسه استانی داشته و رفته. شاید درگیر اقدامات اربعین است. نمیدونم.
🔸در کل برخلاف انتظاراتم بود. شاید من انتظاراتم بالاست! من انتظار داشتم با توجه به حجم مفاسد کلان و خرد در خوزستان و پروندههای متعدد در حوزه فساد اقتصادی و قاچاق گسترده کالا، این اداره شلوغ و پررفت آمد و محل تردد مسئولان سیاسی، مدیران شرکتهای اقتصادی پتروشیمی ها، فولادیها، پالایشگاهها، گمرکات، بنادر و راه و شهرسازی و غیره باشد. چه عرض کنم!
🔹در پایان؛ البته خلوت بودن یا عدم دیدن برخی مسئولان متخلف در راهروهای پلیس اقتصادی به منزلهی انکار تلاش ها و اقدامات این مرجع انتظامی و پرسنل محترم نیست. بلکه مراد، عدم رویت مجرمین یقه سفید از سوی بنده در مراجعه امروز بود. بجای اینکه فولادیها پاسخگو باشند من باید پاسخ بدهم! حداقل باید در رسانهها خروجی عملکرد این دستگاه برای همگان روشن شود.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 در مسائل امنیتی که امنیت کشور و جان مردم مسئله است، نباید مسامحه شود که کار به اقدامات ضدفرهنگی برسد. #حبیب_اسیود از طراحان چندین عملیات بمبگذاری در اهواز و حمله به رژه اهواز در ۳۱شهریور بود؛ قاتل کودک ۵ ساله #شهید_محمدطاها_اقدامی و ۲۳ شهید دیگر در رژه!
🔹برخی مثل #مهدی_یراحی راحت از این تروریست جانی حمایت کرده بودند و هیچ تاوانی هم ندادند تا امروز برای دخترانمان علیه روسری و چادر بخوانند!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«خدمتی که بعضی از این مدارس(مدارس پولی شخصیتهای کشوری) در تربیت کردند، دانشگاهها نکردند».
«شما وقتی یک ماشین مدل بالاتری بخوای انتخاب کنی باید پول بیشتری براش پرداخت کنی»
اینها جملات وزیر آموزش و پرورش درباره مدارس غیرانتفاعی است. فهم وزیر آ.پ کشور از آموزش و پرورش همینه. گذشتگان هم همین بود. اینها حتی در ادبیات و در عرصه فکری و نظری نسبت به #عدالت_آموزشی صدها کیلومتر دورند.
در سیاستگذاری و برنامهریزی برای کشور هم اینگونه فکر و عمل میکنند.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 نظر کارشناسیِ مخالف نظر رهبری!
از این واضحتر؟!
متن 👇👇
https://eitaa.com/modaresian/6733