🔴 چاره چیست؟
🔹در سالهای گذشته، خاصه یکی دوسال اخیر فعالان اجتماعی و مطالبهگران مختلفی را میشناسم و یا خودشان اعلام کردند که امیدشان را به اصلاح امور و اصلاح سیستم از دست دادهاند. میگویند هزینههای امنیتی و قضایی زیادی بر آنها تحمیل شده و دیگر توان و امید ادامه دادن ندارند.
🔸برخی از این دوستان که سالها در میدان مبارزه با فساد، با غولهای فساد بزرگ و کوچکی جنگیدهاند، میگویند سیستم دنبال مبارزه با فساد نیست و دیگر اصلاح امور ممکن نیست، بلکه بجای برخورد با فساد، بدنبال حذف و طرد مطالبهگران و افشاگران فساد است.
🔹لذا بخاطر این ناامیدی، فعالیت اجتماعی و مبارزه با اژدهای هفتسر فساد را رها کرده و به امورات فردی و اشتغال شخصی خود چسبیدهاند و بعضاً وارد نظریهپردازی شده و متاسفانه تز عبور از نظام را هم تبلیغ میکنند.
🔻در این شرایط چه باید کرد و چاره چیست؟
🔹طیفهای دیگری هم هستند که اساساً مردم و مسائل مردم برایشان اولویتی ندارد. مسئله تبعیض، فقر گسترده، فساد گسترده و تورم افسارگسیخته برایشان مسئله نیست. بیشتر درگیر مسائل فرعی و حاشیه هستند که به دسته اول نیش و کنایه میزنند این راه از اولش اشتباه بود چون این افراد به ناامیدی کشانده شدند و حرفهایشان از جنس ناامیدی است!
👆معتقدم این دسته، خودشان بخشی از مشکل جامعه هستند نه بخشی از راهحل! اینها از واقعیات جامعه به دورند و غالباً کانالیزه شدهاند.
🔹واقعیت قضیه این است که بخشی از نظرات دسته اول به واقع نزدیکتر است و سیستم اراده آنچنانی برای مبارزه با فساد ندارد. با شعار هم حل نمیشود که بله ما داریم با فساد مبارزه میکنیم! خب کو؟ کجا؟ نتیجه این برخورد کجاست که به مردم نشان دهیم؟
🔸به نظر حقیر، این حرفها واقعیات میدان است. اما نتیجهگیری این دوستان هم اشتباه است. توضیح خواهم داد.
🔻حضرت امیرالمومنین(ع) میفرمایند: فَلَيْسَتْ تَصْلُحُ الرَّعِيَّةُ إِلَّا بِصَلَاحِ الْوُلَاةِ، وَ لَا تَصْلُحُ الْوُلَاةُ إِلَّا بِاسْتِقَامَةِ الرَّعِيَّةِ.
((رعیت(مردم) اصلاح نمىشود جز آن كه زمامداران اصلاح گردند، و زمامداران اصلاح نمىشوند جز با استقامت و ایستادگی مردم.))
🔹اخلاق مردم، فرهنگ مردم، معیشت مردم و همه امورات مردم، اصلاح نمیشود مگر اینکه رهبران و مسئولان و مدیران حکومت اصلاح شوند و مسئولان اصلاح نمیشوند مگر با استقامت مردم(یا بخش مهمی از مردم) بر مسیر درست.
🔸این اصلاح، شدنی نیست مگر با فشار و مطالبهگری مردم. اینکه سیستم از پروندههای فساد عبور کرده، اینکه مطالبهگران، یکبه یک، سرکوب شدند و حبس خوردند یا جریمه مالی شدند یا مورد تخریب و تهمت مالهکشان واقع شدند، اینکه سیستم مقابل تغییر و تحول مقاومت میکند، هیچکدام دلیلی برای گوشهنشینی و عُزلت و پشیمانی و رها کردن نیست! این استقامت باید چنان باشد که سیستم و زمامداران مجبور شوند اصلاح کنند. یا زمامداران دیگری کار را بدست بگیرند تا اصلاح کنند.
🔹به نظر حقیر، عزیزانی که در راه مطالبهگری آرمانها، گاه از برخوردهای قضایی و امنیتی، خسته میشوند، گاه بخاطر زخمزبان ظاهرگرایان مقدسمآب، دلشان خون میشود، گاه بعلت مشکلات فردی و ضعف نفسی، کار را رها میکنند، باید استقامت خودشان را بالا و بالاتر ببرند. راهی بجز صبر انقلابی نیست. صبر انقلابی، یعنی مبارزه کن و هزینههای مبارزه را تحمل کن!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
بیش از ۱۰۰ روز ازجنایات صهیونیستها در #غزه میگذرد؛ شمار شهدای فلسطینی به ۲۴ هزار و ۱۰۰ نفر رسید/ مجروحان ۶۰هزار و ۸۳۴ نفر
بیش از یک سوم شهدا، کودکانند..
و ما همچنان زندهایم و کاری از دستمان بر نمیآید..
حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى وَ نِعْمَ النَّصیرُ
وَأَعِدُّواْ لَهُم مَّا ٱسۡتَطَعۡتُم مِّن قُوَّةٖ وَمِن رِّبَاطِ ٱلۡخَيۡلِ تُرۡهِبُونَ بِهِۦ عَدُوَّ ٱللَّهِ وَعَدُوَّكُمۡ وَءَاخَرِينَ مِن دُونِهِمۡ لَا تَعۡلَمُونَهُمُ ٱللَّهُ يَعۡلَمُهُمۡۚ وَمَا تُنفِقُواْ مِن شَيۡءٖ فِي سَبِيلِ ٱللَّهِ يُوَفَّ إِلَيۡكُمۡ وَأَنتُمۡ لَا تُظۡلَمُونَ. آیه ۶۰ سوره انفال
شما (اى مؤمنان) در مقام مبارزه با آن كافران خود را مهيا كنيد و تا آن حد كه بتوانيد از آذوقه و تسليحات و آلات جنگى و اسبان سوارى زين كرده براى تهديد و تخويف دشمنان خدا و دشمنان خودتان فراهم سازيد و نيز براى قوم ديگرى كه شما بر (دشمنى) آنان مطلع نيستيد (مراد منافقانند كه ظاهرا مسلم و باطنا كافر محض اند) و خدا بر آنها آگاه است و آنچه در راه خدا صرف مى كنيد خدا تمام و كامل به شما عوض خواهد داد و هرگز به شما ستم نخواهد شد.
نترسید و نترسانید. دشمنان هراندازه که تبلیغ و وانمود میکنند شکنندهاند. مبادا منافقینی باشند که محاسبات ما را مختل کنند. باید قدرت بازدارندگی ایجاد کنیم و چنان ضرباتی بر دشمنان وارد کنیم که به خودشان جرات ندهند نگاه چپ کنند.
مطالبه انتقام از دشمنان خبیث کشورمان، مسئله احساسی و هیجانی و خنکی دل نیست که برخی نادانسته آن را به خنککردن دل و نفس منتقدین تقلیل میدهند! این مطالبه یک مطالبه کاملاً منطقی، عقلانی، رئالیسم و واقعگرا و بر اساس منافع ملی و دکترین امنیت خارجی و البته هم منطبق با ایدئولوژی و آرمانگرایی است. باید محقق شود. اگر کسی یا کسانی به هر دلیلی مانع تحقق آن شوند یا آنرا تقلیل دهند به منافع ملی خیانت کردهاند.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هنوز نمیدانیم که دشمنان ما در عملیات اقتدارآمیز دیشب #سپاه قهرمان چقدر تلفات دادهاند و نتیجه میدانی چه شده. اما همینقدر که مواضع تروریستهای تکفیری د.ا.ع.شی و موساد و سایرین زیر ضربات موشک قرار گرفتند، ببینید چقدر به کشور قدرت بازدارندگی میدهد و منجر به حس غرور ملی میشود. غرور ملی و عزت نفس ملی عنصر بسیار مهمی در آینده کشور است که برخی متاسفانه نادانسته آن را به هیجان تقلیل میدهند!
اینکه از اربیل عراق تا ادلب سوریه، مورد اصابت قرار دادیم و هر کسی در مظان اتهام جنایت تروریستی #کرمان بود باید تنبیه شود از داعشش تا موساد، عین عقلانیت و منطق بازدارندگی و منافع ملی و امنیت خارجی است. البته که نباید فکر کنیم کار تمام شده؛ هنوز ادامه دارد.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
نخست وزیر و وزیر خارجه عراق درباره عملیات موشکی در #اربیل، حرف مفت زدند و مثلاً غیرتشون بجوش اومده و برای مصرف داخلی خودشون موضع گرفتن که چرا ایران حاکمیتشون رو نقض کرده!
شما غلط اضافه کردید. عرضه داشته باشید و تروریستهای داعشی و صهیونی را از کشورتان اخراج کنید یا بساط همین است!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هدایت شده از رحمت الله معظمی
🔴غـلـط اضـافـی
➖ فلان مقام عراقی غلط کرده اگر عرضه داشتند...
✍داود مدرسییان | فعال جبهه انقلاب
پن:
پیوند میان ایران و عراق عمیقتر و عریقتر از آن است که تقسیمات جغرافیایی و عوامل دیگر بتواند ذرهای به آن خدشه کند، تا برسد به حرفهای مفت برخی مقامات عراق...
زمانی که با توطئه آمریکا و میدانداری رژیم کثیف بعث، ۸ سال میان دو کشور آتش جنگ افروخته شد، پیوند میان ایران و عراق خدشه نشد و اربعین امام حسین و روح امام حسین علیهالسلام توطئه دشمن را خنثی کرد اکنون که خون پاک حاج قاسم و ابومهدی المهندس باز هم این پیوند را امضا کرده است.
#ایران_عراق
حجتالاسلام رحمتالله معظمی
@r_moazzami
مقر موساد در #أربيل عراق
قبل و بعد از عمل 😃
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
شانس نیاوردیم از دولتهای نانجیب در همسایگی که سرریز بحرانهاشون همیشه وارد ایران شده! نه مرزهاشونو کنترل میکنن و نه جلوی گروههای تروریستی که تو خاکشون لونه کردنو میگیرن.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 درباره حمله موشکی #سپاه_قهرمان به اربیل و پاکستان
🔹مهم است که بدانیم سیاست خارجی و روابط بین کشورها بر مبنای بیانیه ها،اطلاعیه ها و شعارها نیست؛ آنچه روابط دو دولت و یک منطقه را تعیین میکند قدرت واقعی و میدان است. اعلام مواضع مهم است اما عنصر اصلی قدرت میدانی(نظامی، اقتصادی و سیاسی) است. لذا این بیانیه ها بیشتر مصرف داخلی دارد.
🔸روابط با هر کدام از این کشورها بر مبنای قدرت و نیازهای دوطرف به همدیگر است. بطورمثال دولت عراق در حال حاضر در وضعیتی نیست که رفتار سیاسی یا نظامی ما را تعیین کند. نفوذ ایران در عراق و بین ملت و گروه های مختلف روشن است و حمله موشکی به #اربیل هم منطق روشنی در روابط بین الملل دارد.
🔹دولت عراق موظف است که گروه های نظامی تروریستی که در خاکش علیه ملت و دولت ایران توطئه می کنند را خلع سلاح کرده و جلوی آنها را بگیرد. اینکه حکومت مرکزی عراق ضعیف است و نمی تواند اقلیم کردستان را کنترل کند مقصر است. ایران هم سالها براساس توافقنامه های امنیتی با دولت عراق عمل کرده.
🔸اینکه این توافقنامه بارها و بارها زیرپا گذاشته می شود این منطق و حقوق بین الملل است که خود ایران این گروه های تروریستی را تنبیه کند. درباره #پاکستان باید عرض کنم که روابط دو کشور همیشه مسالمت آمیز بوده و همکاری های امنیتی و اطلاعاتی سالهای سال برقرار است.
🔹آنان موظف بودند که جلوی گروهک های تروریستی همچون #جیش_الظلم را بگیرند. اما وقتی از کنترل مرزها ناتوانند و بارها و بارها این مسئله تکرار شده، این حق و تکلیف دولت ایران است که از ملت خود دفاع کند. به نظر حقیر روابط دو کشور به حدی مستحکم هست و باتوجه به نفوذ ایران در آنجا و مشکلات پاکستان با هند، خللی در روابط ایجاد نخواهد شد. آنها هم تمایلی به برهم خوردن روابطشان با قدرت منطقه ای جمهوری اسلامی ندارند و این اقدام تعیین کننده بود.
🔸اقدام اخیر جمهوری اسلامی تذکر جدی برای دولت های عراق و پاکستان و عبرتی برای سایر کشورها(آذربایجان و افغانستان) بود که اگر جلوی تحرکات گروهک های تروریستی را نگیرند حتماً این حملات تکرار می شود. این اقدام نقش ویژه ای در افزایش قدرت بازدارندگی کشور خواهد داشت.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
"من كه میگویم تهاجم فرهنگی، عدهیی خیال میكنند مراد من این است كه مثلًا پسری موهایش را تا اینجا بلند كند. خیال میكنند بنده با موی بلندِ تا اینجا مخالفم. مسألهی تهاجم فرهنگی این نیست. البته بیبندوباری و فساد هم یكی از شاخههای تهاجم فرهنگی است؛ اما تهاجم فرهنگیِ بزرگتر این است كه اینها در طول سالهای متمادی به مغز ایرانی و باور ایرانی تزریق كردند كه تو نمیتوانی؛ باید دنبالهرو غرب و اروپا باشی. نمیگذارند خودمان را باور كنیم. الآن شما اگر در علوم انسانی، در علوم طبیعی، در فیزیك و در ریاضی و غیره یك نظریهی علمی داشته باشید، چنانچه برخلاف نظریات رایج و نوشتهشدهی دنیا باشد، عدهیی میایستند و میگویند حرف شما در اقتصاد، مخالف با نظریهی فلانی است؛ حرف شما در روانشناسی، مخالف با نظریهی فلانی است. یعنی آنطوری كه مؤمنین نسبت به قرآن و كلام خدا و وحی الهی اعتقاد دارند، اینها به نظرات فلان دانشمند اروپایی همان اندازه یا بیشتر اعتقاد دارند."
بیانات رهبر انقلاب در دیدار دانشجویان و اساتید دانشگاههای استان همدان
۱۳۸۳/۰۴/۱۷
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
"من كه میگویم تهاجم فرهنگی، عدهیی خیال میكنند مراد من این است كه مثلًا پسری موهایش را تا اینجا بل
🔴 مفهومی که باید روی آن کار کرد..
🔹یکی از مفاهیمی که نیاز به بازشناسی و تقویت دارد مفهوم #غرور_ملی و #عزت_نفس_ملی است. یک ملت چنانچه به گذشته و حال خود و به قدرت و ظرفیت و توانایی ها و به ویژگی ها و خصلت های خود، علاقه ای نداشته باشد و افتخار نکند، قدرت دفاعی در برابر بیگانه نخواهد داشت و حفظ موجودیت و حیات برای او بی معناست.
🔸ملتی که تحقیر شود و از سوی قدرت داخلی یا خارجی، تحقیر شود و این تحقیر بصورت مداوم تکرار شود کم کم از قدرت و قدرتمند بودن فاصله می گیرد و در نتیجه مقابل هیچ قدرتی توانِ مقاومت نخواهد داشت و موجودیتش مورد هجوم متجاوزین قرار می گیرد و فقط به تماشای نابودی خود خواهد نشست.
🔹نکته کانونیِ تهاجم فرهنگی علیه ایران طی 200 سال اخیر، همین بوده که به ملت ایران اثبات شود شما نمی توانید؛ شما عرضه هیچ چیزی را ندارید؛ شما عرضه ساخت یک لولهنگ را هم ندارید؛ شما همیشه باید وابسته باشید تا از قِبَل وابستگی، امورات خود را بگذرانید.
🔸دکتر علی شریعتی معتقد است که اروپایی ها در تهاجم نظامی و فرهنگی به ملت های مسلمان، اولین چراغی را که خاموش کردند، چراغِ غیرت و تعصب بوده. آنان مفاهیم غیرت و تعصبِ مسلمین به خود و گذشته و فرهنگ و تمدن و موجودیت خود را از بین بردند تا توانستند این ملت ها را مستعمره کنند و بیش از یک قرن بر آنان حکومت کنند.
🔹آیت الله خامنه ای نیز معتقد است که اصل تهاجم فرهنگی، بی حجابی و بیرون انداختن چند موی زنان یا لباس تی شرت پوشیدن مردان نیست، بلکه اصل تهاجم فرهنگی همین است که به ملت بقبولاند شما نمی توانید! شما باید دنباله رو غرب باشید تا پیشرفت کنید.
🔸نیک می دانید که تز #توسعه_وابسته که از دوره پهلوی –خاصه پهلوی دوم- در دانشگاه ها و مراکز علمی و فکری و برنامه ریزی ایران، تدریس و در دستور کار قرار گرفت، در همین راستاست. وقتی عزت نفس یک ملت کشته شود، ناچار است برای پیشرفت و برون رفت از مشکلات و بحران ها، به نسخه ها و دستورات بیگانه پناه ببرد.
🔹برخی نادانسته و غیرمطلع، مطالبه #انتقام را که از سوی جمع زیادی از نخبگان، علما، اساتید و مؤثرین جامعه مطرح می شد، به هیجانی بودن متهم می کردند و متوجه نبودند که انفعالِ حکومت، غرور ملی را می کشد و عزت نفس ملت را نابود می کند. این تحقیر کم کم به عقده تبدیل شده و ملت را از صحنه خارج می کند.
🔸بعد از حمله موشکی سپاه به مراکز جاسوسی و تروریستی در کشورهای همسایه، این غرور ملی و عزت نفس ملت تقویت شد و مردم به وجد آمدند. اگرچه یک عده از همان حامیان توسعه وابسته باز ساز مخالفت می زنند. همان ها که سال های سال از مفهوم #تنش_زدایی در سیاست خارجه حرف می زدند. در حالیکه این تنش زدایی، کشور را دچار تهدیدهای فراوان کرده بود.
🔹حس غرور ملی گاه با یک مسابقه ورزشی مثل فوتبال و کشتی و ... افزایش پیدا می کند، گاه با یک اقدام نظامی، گاه یک موضع سیاسی، گاه یک تصمیم اقتصادی و غیره. که البته درجه و سطح این اقدامات بسیار متفاوت است اما همه این موارد در افزایش عزت نفس و اعتماد به نفس ملت مؤثر است. باید بسیار بیشتر درباره این مفاهیم گُفت و کار اساسی کرد.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
24.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رهبر انقلاب: مردم ما مؤمنند. حتّی کسانی که به حسب ظاهر به بعضی از ظواهر شرعی هم ملتزم نیستند، این ملتزم نبودنِ عملی به معنای عدم التزام قلبی نیست؛ دلشان با خدا است، دلشان با معانی و مفاهیم معنوی است، دارای ایمانند. خب کوتاهی در عمل در همهی ماها هست. کدامِ ماها در عمل کوتاهی نداریم؟ هر کدام یک جور؛ بنده یک جور کوتاهی دارم، شما یک جور کوتاهی دارید، او هم یک جور کوتاهی دارد. مردم، مردم مؤمنیاند؛ مردم، مردم وفاداریاند؛
۱۴۰۲/۱۰/۲۶
بیانات در دیدار ائمه جمعه سراسر کشور
🔻قابل توجه اون برادری که بدون در نظر گرفتن ابعاد مباحث فقهی، یک بخش عظیمی از جامعه را تکفیر میکرد! در حالیکه غالب این افراد، اگر در ظاهر ضعفی دارند اما مومنند؛ مسلمانند.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3