🔴 سوالی محترمانه از آیتالله موسوی جزایری زعیم حوزه علمیه #اهواز دارم:
حضرت آیتالله؛ سلام علیکم
🔹رهبر بزرگوار انقلاب درحکم انتصاب حضرتعالی بعنوان ریاست حوزه علمیه اهواز، تاکید کردهاند: "مقتضی میدانم که آنجناب همچنان سکونت در #اهواز را ادامه داده".
🔸حال اینکه شما بیش از یکسال است از اهواز نقل مکان کردهاید، آیا خلاف فرمایش علنی رهبری عزیز نیست؟ نه تنها در حکم علنی، بلکه به چندین نقل، در خصوصی هم فرمودهاند که در #اهواز بمانید و به قم، تهران یا نجف نروید؛ به نظر حضرتعالی، دلیل این تاکید رهبری چه بوده؟ و آیا زمین گذاشتن فرمایش رهبری عزیز، دلیل خاصی دارد؟ براستی با این فرمایش روشن ولی فقیه، چرا از تهران نامزد شدهاید؟
🔹این اصرار رهبری را هم حجت الاسلام موسویفرد با تاکید تکرار میکنند که رهبری اصرار کردند که در #خوزستان بمانید. (حالا نظر حاج آقای موسوی فرد این است که چون ایشان ستون خیمه است رهبری خواستند در خوزستان بماند. اما تحلیل ما چیزی دیگری است و لازم به اشاره نیست) اما اصرار رهبری بر ماندن در استان است و همگان این اصرار را می دانند.
❇️ امیدوارم پاسخ قانعکنندهای برای ما جوانان و مطالبهکنندگان دستور ولی داشته باشید. این پاسخ را علنی و عمومی بفرمائید تا مردم پاسخ این مسئله را بدانند.
باتشکر
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
27.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 اما سوالی هم از حجتالاسلام سیدرضا تقوی(رئیس سابق شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور و نماینده فعلی مردم تهران در مجلس که معلوم نیست کجای مجلس تشریف دارند) دارم که چرا و به چه دلیل، بر خلاف تاکید و اصرار رهبری به آیتالله جزایری، مبنی بر ماندن در خوزستان، شما اصرار دارید ایشان به تهران بیاید؟
🔹آیا حضرتعالی از فرمایش رهبر انقلاب مطلع بودید و هستید یا نمیدانستید و اینگونه اصرار میکنید و از الفاظ سنگین برای آیتالله جزایری استفاده میکنید؟ چرا برخلاف تاکید رهبری شما تاکید دیگری دارید؟ براستی علت چیست؟
🔸این نکات و سوالات محترمانه را امیدوارم بزرگواران عزیز پاسخ دهند.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هدایت شده از محسن صباغی
🔴 حذف آگاهانهی علمای خوزستان از حوزه علمیه
🔹️یکی از مسائل مهم ذکر شده در پیام مقام معظم رهبری خطاب به آیت الله جزایری، اشاره ایشان به حضور و اقامت علمای بزرگ در طول چند دهه گذشته در #اهواز و استان #خوزستان است. نکتهای که اهمیت تکریم علما و مشاهیر علمی و حوزوی استان و لزوم استفاده طلاب حوزههای علمیه و عموم مردم مؤمن از محضر علمای ربانی را نشان میدهد.
🔸️ در اینباره یک سؤال مهم مطرح است؛ به چه دلیل در دهههای گذشته از ظرفیت علمایی که در پیام رهبری نام آنها ذکر شده استفاده نگردید و برخی از آنها عامدانه کنار گذاشته شدند؟! بسیاری از این بزرگان که در طول حیات و پس از رحلتشان باید مورد تکریم و توجه قرار میگرفتند، امروزه شاهدیم که نامشان از ذهنها پاک شده و حتی طلّاب فاضل هم از سیره و منش و میراث علمی و اخلاقی آنها اطلاعی ندارند. جوانان مسجدی اهوازی چقدر نام فحول معاصری چون آیات عظام کرمی، مروّج، بهبهانی، انصاری و ابنالعلم را شنیدهاند و با آنها آشنایی دارند؟ برخی از این بزرگان حتی از تدریس در حوزههای علمیه محروم بودهاند!
🔹️ آیت الله مروج که یکی از بهترین شارحان کتاب کفایه بود، با اینکه در #اهواز زندگی میکرد، طلّاب حوزهی اهواز هنگام مباحثهی کتاب ایشان از آن شخصیت علمی به عنوان «مرحوم مصنف» یاد میکردند، حال آنکه آیت الله مروّج آن زمان در قید حیات بودند!
آیت الله سید طیب موسوی نیز در این سالها به طور کامل گوشه نشین بودند.
یکی از طلاب نقل میکند که یک مرتبه ایشان را برای درس اخلاق چند نفره و غیر رسمی به حجره خودمان در حوزه دعوت کردیم که ناباورانه از ورود ایشان به حوزه جلوگیری شد!
🔸️ برخورد با مرحوم علامه کرمی با برچسب «ضدانقلاب» و «تجزیه طلب» شاید بارزترین مصداق از ظلم به بزرگان در آن سالها باشد! شخصیتی که بارها از جانب رهبر معظم انقلاب مورد تکریم قرار گرفته بود.
مرحوم هاشمی رفسنجانی در کتاب خاطرات خود نقل کرده است: «آقای جزایری از اهواز آمد و نوشتههایی از شیخ محمد کرمی آورده بود و میگفت ایشان مرجع عربهای خوزستان است و منشأ فتنه میشود!»
(به سوی سرنوشت، خاطرات سال ۱۳۶۳)
کار به جایی رسیده بود که در گزینشهای سازمانی، افراد به جرم تقلید از علامه کرمی، رد میشدند!
🔹️ آیا امروز کسی هست که پاسخ دهد به چه دلیل علمایی چون علّامه کرمی و حضرات آیات مروّج، انصاری و در همین اواخر مرحوم آقاسید محسن شفیعی بیش از چند دهه از تدریس در حوزه علمیه اهواز محروم شدند؟ آیا طلّاب حقجوی حوزههای علمیه میدانند فردی که به تعبیر مقام معظم رهبری از امیدهای آینده بود و فقدان ایشان خسارتی بزرگ محسوب میشود، از تدریس در حوزهی علمیه اهواز محروم بود؟!
🔸️ آیا کسی پاسخ میدهد که چرا مدارس علمیه آیات عظام انصاری و کرمی به صورت غیررسمی دایر بودند و به عنوان حوزههای علمیه رسمی در اهواز ثبت نمیشدند؟ و یا حوزه حجت الاسلام آل طیب را با فشار از ایشان گرفتند؟
🔹️ آیا این ظن ناصواب است که سالیان متمادی علما و فقهای بزرگ خوزستان را با برچسبهای «ضدانقلاب»، «فتنهگر» و «بیبصیرت» از حوزه علمیه دور کردند تا در فضای علمی و مرجعیت اجتماعی بیرقیب بمانند؟
🔴 پاسخ مسئولان وقت حوزه علمیه اهواز، متولیان امر در آن سالها و جناب آیت الله جزایری به عنوان زعیم حوزههای علمیه اهواز شاید بتواند شبهاتی را که در ذهن بسیاری از مطلعین هست، بزداید.
✍️#محسن_صباغی
https://eitaa.com/joinchat/1255669890C3777f84af6
هدایت شده از بازگشت || محمدامین رضایی
▪️دو سال پیش خبرگزاری فارس در سال ۱۴۰۰ قیمت های ۹۲ تا ۱۴۰۰ را مقایسه و استدلال کرده بود اگر همین مسیری که دولت آقای روحانی رفته با یک دولت شبیه آن فکر ادامه دهد به این قیمت ها در گوشت، تخم مرغ، شکر و....در ۱۴۰۸خواهیم رسید، حالا در دو سال آن قیمت ها در دولت آقای رئیسی محقق شده! عکس ها را نگاه کنید
🔻دولت سیزدهم در بعضی مسائل مثل تسهیل مجوزهای کسب و کار، احیای کارخانه های تولیدی، اتمام پروژه نیمه تمام و...موفقیت های خوبی داشته اما در کنترل تورم، بحث خودرو و...نه! مساله اینجاست اگر سیاست های اقتصادی عوض نشود فرقی نمیکند یک دولت با چه گرایش سیاسی باشد، نتیجه این است زندگی مردم هر روز گران تر خواهد شد!
🔻یکی مهم ترین علل این وضعیت این است که رئیس دولت که بیش از ۷۰٪ تصمیم هایش اقتصادی است در اکثریت مسائل یک جمع بندی ندارد! نه در سطح کارشناسی یا حتي مدیران میانی که دولت در عرصه اقتصاد حتی بین وزرا و معاونین در موضوعات مختلف با آرا متناقض روبروست؛ در این موقعیت رئیس جمهور باید بتواند بواسطه قدرتی که حاصل از تخصص، تجربه و احاطه به موضوعات دارد تصمیم های بزرگ و به موقع بگیرد؛ یکی از بزرگترین علل وضعیت فعلی فقدان چنین امری است.
🔻متاسفانه بعد از دوسال نیم هنوز رئیس جمهور در مساله های حیاتی و کلان به یک جمع بندی درستی نرسیده تا تمام کننده باشد. این وضعیت نشان میدهد بر خلاف تبلیغاتی که شد ایده "کارنامه"جواب نداده، البته پیش بینی هایی در مورد کاهش تورم در سال پیش رو هست اما این عدم احاطه موجب مشکلات جدی در ساحت عدالت اجتماعی میشود.
✍ #محمدامین_رضایی
@m_amin_rezai