🤫
*شش نشانه اشخاص نامناسب برای مشورت؟*
مشورت کردن با دیگران، چه دربارهی زندگی و چه دربارهی کسبوکار میتواند به تصمیم گیری درست و کاهش احتمال خطا کمک کند، اما بهشرط اینکه از شخص شایستهای مشورت بگیرید. گاهی افراد با اینکه نیتی جز یاری و همراهی ندارند، صرفا چون از همهی جوانب قضیه مطلع نیستند، ممکن است بدون هیچ تعمدی راهنمایی اشتباه بکنند. در اینجا ۶ نشانه در اختیار شما قرار میدهیم که دریابید شخص مناسبی را برای مشورت کردن انتخاب نکردهاید.
۱. *مشورتدهنده فاقد صلاحیت است:*
اگر مشورتدهنده شخصی تصادفی است و حتی زمینهی کاریاش با شما یکسان نیست، باید اعتبار مشورت دریافتی و مشورتدهنده را دوباره ارزیابی کنید. بهویژه دربارهی مشورت کسانی که به مصلحت و منافع طرف مقابل نمیاندیشند، باید بسیار محتاط بود. کسانی که حواسشان به شما هست و به شما و موفقیتتان اهمیت میدهند، بهترین افراد برای مشورت هستند.
۲. *مشورت دریافتی با موقعیت شما جور نیست:*
افراد معمولا براساس تجربیات خودشان مشورت میدهند که آن هم شاید با موقعیتی که مشورتگیرنده درگیر آن است مطابقت نداشته باشد.
۳. *مشورتدهنده بدون اینکه گوش کند فقط حرف میزند:*
اگر مشورتدهنده زیاد از «باید» استفاده میکند مراقب باشید. مشورتدادن خوب نیازمند اطلاع از شرایط طرف مقابل است و زمانی مشورتدهنده میتواند بهدرستی از شرایطتان مطلع شود که وقت بگذارد و سؤالاتی از شما بپرسد.
۴. *مشورت صرفا حول محور نتیجهی نهایی میچرخد و نه فرایند تصمیم گیری:*
دربارهی مشورتهایی که فقط بر خود تصمیم متمرکزند و درخصوص مراحل تصمیم گیری کمکی نمیکنند محتاطتر رفتار کنید، چراکه فرایند ارزیابی بهاندازهی جواب نهایی حائز اهمیت است.
۵. *مشورتدهنده جهتگیری احساسی دارد:*
غلیان احساسی زیاد میتواند نشانهی جهتگیری مشورتدهنده باشد. شاید او برنامهای در سر دارد که با برنامهی شما نمیخواند.
۶. *مشورت دریافتی با حس درونیتان مغایر است*
اگر ندای درونتان با مشورت دریافتی مخالف است، شاید بد نباشد که به حس درونیتان اعتماد کنید.
*چگونه به مشاورهی غلط پاسخ بدهیم؟*
اگر متوجه شدید که درحال دریافت مشورت درستی نیستید، باز هم میتوانید ادامهی صحبتهای طرف مقابل را بشنوید. اشکالی ندارد به مشورتی که لزوما کمککننده نیست گوش کنید. شاید مشورت کردن با طرف مقابل بهکارتان نیاید، اما حداقل میتوانید از خلال صحبتهایش به چیزی دربارهی خود آن شخص پی ببرید که بعدها بهدردتان بخورد یا حتی میتوانید در فکرتان، برای طرف مقابل استدلال مخالف بیاورید .
https://eitaa.com/modir03
مدیریت ذرهبینی، سبکی از مدیریت در حوزه کسب و کار است که به موجب آن مدیر ارشد، اقدام به کنترل و نظارت بر فعالیتهای کارکنان زیرمجموعه خود مینماید. استفاده از تکنیکهای مدیریت ذرهبینی همواره با عدم آزادی کارکنان در محیط کار همراه میباشد و در مجموع یک روش منفی در حوزه مدیریت شناخته میشود. https://eitaa.com/modir03
👆👆👆👆👆👆👆👆👆مدیریت ذرهبینی، سبکی از مدیریت در حوزه کسب و کار است که به موجب آن مدیر ارشد، اقدام به کنترل و نظارت بر فعالیتهای کارکنان زیرمجموعه خود مینماید. استفاده از تکنیکهای مدیریت ذرهبینی همواره با عدم آزادی کارکنان در محیط کار همراه میباشد و در مجموع یک روش منفی در حوزه مدیریت شناخته میشود.
مدیریت ذرهبینی فناوری نیست.
اگر چه از فناوری به عنوان یک ابزار تسهیلکننده سود میبرد.
مدیریت ذرهبینی دستورالعمل نیست.
اگر چه مدیریت راهبردی در گروی مدیریت ذرهبینی موفق است.
مدیریت ذرهبینی استراتژی تجاری هم محسوب نمیشود.
گر چه یک استراتژی تجاری همسو با جریان مدیریت ذرهبینی باید وجود داشته باشد.
مدیریت ذرهبینی فرهنگی را میطلبد که اعتماد بین افراد را برای ادراک گروهی و اشتراک گذاری ذرهبینی بالا ببرد. https://eitaa.com/modir03
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند نمونه آداب معاشرت بسیار مهم... https://eitaa.com/modir03
کلاوس شواب (klaus showab) اقتصاد دان ،کار آفرین و استاد دانشگاه در آلمان است و همچنین بنیانگذار و رئیس هیات مدیره مجمع جهانی اقتصاد می باشد.
او باور دارد در دنیای امروزی ما ،دیگر ماهی های بزرگ ( شرکت های بزرگ ) نیستند که ماهی های کوچک ( شرکت های کوچک ) را تهدید می کنند بلکه این سرعت حرکت و انعطاف پذیری شرکت هاست که اهمیت پیدا کرده . هر چه شرکت ها در درک تغییرات و انجام اقدامات لازم با آن سریعتر عمل کنند . نرخ موفقیت آنها بالاتر خواهد بود. https://eitaa.com/modir03
آرایش زنان درایران باستان بر7خط بوده است و منظور از " 7 قلم آرايش " به شرح زيرست :
1⃣ حنا
2⃣ بند
3⃣ وسمه
4⃣ سرمه
5⃣ سرخاب
6⃣ سفیداب
7⃣ خال https://eitaa.com/modir03
✅در علم مدیریت اصطلاحی داریم به نام
Life long learning
یا
Contineus learning
که به معنابی یادگیری مادام العمر یا پیوسته است و معنی ساده آن در مدیریت به آموزش و توسعه بعد از تحصیلات رسمی اشاره دارد .
🔶آموزش و توسعه ادامه دار دانش و مهارت ها که بعد از تحصیلات رسمی است و زندگی یا حرفه و کسب و کار افراد را در بر می گیرد .
🟠در دنیایی که هر روز با سرعتی چند برابر روز قبل خود در حال تغییر است و تکنولوژی ها ،علوم و حوزه های تخصصی دانش و حتی سبک زندگی ما پیوسته در حال تغییر است . هیچگاه یادگیری متوقف نمی شود.
❓به آخرین دانش ،مهارت و فراگیری خود بیاندیشید چقدر از آن می گذرد؟
آیا برای مهارت ها یا دانش تخصصی خود برنامه ایی دارید ؟
https://eitaa.com/modir03
آنقدر کارکنان تان را بخوبی آموزش دهید (توانمندسازی ) که آنها بتوانند سازمان را ترک کنند و آنقدر با آنها بخوبی رفتار کنید که آنها مایل به اینکار نباشند.(نگهداشت)
✍️ریچارد برانسون https://eitaa.com/modir03
تبادل اطلاعات
ادمین کانال
@rasoull313
مدیر روابط عمومی (public relations manager)، یک متخصص ارتباطی ماهر است که استراتژیهای بازاریابی شرکتی را رهبری میکند و توسعه میدهد. او مسئول مدیریت وجهه عمومی و شهرت یک شرکت یا سازمان و افزایش آگاهی از برند آن است. https://eitaa.com/modir03