✅
*یک اشتباه مهلک و نابود کننده ی یک سازمان یا شرکت* ، انتخاب مدیری بی تجربه، با تحصیلات و سواد کاریِ کمتر از کارکنان، فاقد محبوبیت و احترام در بین اعضای سازمان و نداشتن تیپ و شخصیت مدیریتی، است.
📛 چنین مدیری نه تنها نخواهد توانست در جایگاه مدیریت موفق عمل کند، بلکه باعث خواهد شد کارمندان لایق و دلسوز، سازمان یا شرکت را ترک نمایند.
❌ *هرگز به عنوان مالک، پیمانکار یا مدیر کل یک ارگان، صرفا با دلایلی از قبیل خویشاوندی، آشنایی دیرینه، سفارش شده، رفاقتی و یا هر دلیل غیر تخصصی دیگر، افراد نالایق را بر کرسی مدیریت ننشانید*
#دکتر_کامران_رخشانی
http://eitaa.com/modir03
📍
داشتن امکانات به تنهایی، باعث ایجاد تغییر نمی شود. اینکه از امکانات موجود، ولو حداقل، چگونه باید استفاده شود، اهمیت دارد.
http://eitaa.com/modir03
♦️
مدیران بخوانند😊
*کارکنانتان باید چیزهای جدید یاد بگیرند*
این یکی از بزرگترین آزمونهای رهبری است: آیا افراد چیزهای جدید یاد میگیرند؟ چون اگر اینطور نیست، یعنی که آنها در پی رشد و توسعه نیستند و این ممکن است به خاطر زیادی آسانگیرانه بودن سبک مدیریتی شما باشد.
حصول اطمینان از یادگیری افراد کار سختی نیست. ماهی یک بار از اعضاء تیمتان بپرسید: «این ماه چی یاد گرفتی که ماه پیش بلد نبودی؟» اگر جوابی نداشتند این بار بپرسید: «خب، ماه دیگه دوست داری چی یاد بگیری؟» یا «سال آینده میخوای چه مهارتی رو در خودت پرورش بدی که بتونی به اهدافت برسی؟»
به افراد خود اهداف سختی بدهید که آنها را به چالش بکشد و از محدودهی امنشان خارج کند. به آنها نشان بدهید که فکر میکنید از عهدهی آن چالش برخواهند آمد. جالب اینجا است که اگر از رهبران بپرسید: «شاخصترین هدفی که در زندگی به آن رسیدهاید چه بوده؟ سخت بوده یا آسان؟» همیشه پاسخشان «سخت» است. با این حال، همین مدیران اهداف زیادی آسانی برای کارمندانشان تعریف میکنند که دستیابی به آنها آسان و واقعگرایانه است و بعد میپرسند چرا آنها «بزرگ» نمیشوند.
بهترین هدفها آنهایی نیستند که کاملا در محدودهی آسایش شما قرار داشته باشند. بهترین اهداف، مغز شما را فعال کرده و اکثر فعالیتهای ذهنی، شما را در جهت مثبت هدایت میکنند. اینها اهدافی هستند که ۲۰ تا ۳۰ درصد خارج از محدودهی آسایش شما قرار دارند. باید بتوانید بعد از دسترسی به این اهداف به عقب نگاه کنید و بگویید: «راستش اصلا مطمئن نبودم بتونم همچین کاری انجام بدم. همینجوری رفتم جلو، ولی کلی چیز یاد گرفتم.»
http://eitaa.com/modir03
اندر حکایت قدرت کار تیمی!
گویند دویست نفر را سه نفر سرباز لاغر اندام به اسارت گرفته و به صف کرده و میبردند. تعدادی نظارهگر بر این جماعت اسیر میخندیدند و میگفتند: "ای بیچارهها، چگونه است این سه نفر نحیف بر شما چنین چیره گشته و اینچنین خوار شدید؟"
یکی جهاندیده درمیان آنان فریاد زد که ای مردم بر ما نخندید، که آن سه نفر با هم هستند و ما دویست نفر تنها...
امثال و حکم - علامه دهخدا
#کار_تیمی http://eitaa.com/modir03
♦️
*رزومهتان را برای بازار کار جدید بهروز کنید!*
🔸آیا هنوز عباراتی مثل «تسلط بر مایکروسافت آفیس»، «مهارت در کار تیمی» یا «سختکوش بودن» را در رزومه کاریتان لحاظ میکنید؟ اگر پاسختان مثبت است که باید بگوییم شما دیگر رزومه بهروزی ندارید.
🔸کارفرماهایی که میخواهند نیرو جذب کنند، برای استخدام نقشهای مورد نظر خود با مشکل مواجه شدهاند، چون بازار کار مهارتهای موردنیاز آنها را تامین نمیکند، یا بدتر از آن، متقاضیان قابلیتهای مورد نظر را دارند، اما نمیتوانند آن را به طور موثری نشان دهند و در رزومه شغلی خود به آن ارجاع دهند. در نتیجه هر دو طرف، بازنده این فرآیند هستند و این در حالی است که روند افزایشی تورم، شرایط را برای جویندگان کار سختتر میکند.
◀️ مهارتهای موردنیاز در رزومه
با توجه به نکاتی که گفته شد، مجمع جهانی اقتصاد، لیستی از مهارتهای کلیدی را به کمک یک نظرسنجی پژوهشی گسترده در سال ۲۰۲۳ تهیه کرده است. این مهارتها را کارفرماها به طور خاص، اولویتهای در حال افزایش عنوان کردهاند. ۱۰ مهارت برتری که بهتر است در رزومههای جدید عنوان شوند عبارتند از:
1⃣ تفکر خلاق
کارفرماها به کارکنانی نیاز دارند که تفکر قالبی نداشته باشند و بتوانند به راحتی ایدههای خود را مطرح کنند.
2⃣ تفکر تحلیلی
آیا به مهارت خودتان در تجزیه و تحلیل حجم انبوه داده که از منابع مختلفی به دست آمده تا شما را به نتیجهگیری و تصمیمگیری داده-محور برساند، اطمینان دارید؟ اگر در نقشهای قبلی، از این مهارت با ابزارهای خاصی استفاده کردهاید، آن را در رزومهتان بیاورید.
3⃣ سواد تکنولوژیک
سواد تکنولوژیک یعنی شناخت و کاربرد عملی ابزارهای دیجیتال به شیوهای درست. هرچند برنامههای قدیمی مایکروسافت آفیس مثل ورد و پاورپوینت همچنان جایگاه خودشان را دارند، اما آشنایی با Power BI یا دیگر ابزارهای پیشرفته و جدید مایکروسافت، شما را به گزینه جذابتری برای استخدام تبدیل میکند.
4⃣ کنجکاوی و یادگیری مادامالعمر
داشتن رویکرد کنجکاوی برای نیروی کار امروزی بسیار موردنیاز است، چون وقتی فردی تمایل به یادگیری مادامالعمر ندارد، مجموعه مهارتهایش قدیمی میشود و نمیتواند خود را به شکل موثری سازگار کند. این یعنی ارزشش نزد کارفرماها کمتر میشود.
5⃣ انعطافپذیری و چابکی
کارفرماها میخواهند نمونهای از شرایطی را که شما به طرز موثری یک تغییر را هدایت کردهاید یا از یک مشکل یا بحران به سلامت بیرون آمدهاید، ببینند.
6⃣ تفکر سیستمی
تفکر سیستمی ارزیابی میکند که مشکلات مختلف، به عنوان بخشی از یک سیستم گستردهتر وابسته، چطور به هم ربط پیدا میکنند و بنابراین یک روش منحصر به فرد برای حل مشکل است.
7⃣ هوش مصنوعی و دادههای بزرگ
آشنایی نیروی کار با هوش مصنوعی به کارفرماها این امکان را میدهد که با یکی از بزرگترین چالشهای سال جدید - یعنی بهکارگیری هوش مصنوعی در محصولات و جریانات کاری - رودررو شوند.
8⃣ انگیزه و خودآگاهی
باید آنقدر خودآگاهی داشته باشید که بدانید عملکردتان کجاها ارتقا مییابد و برای همکاری با کارفرما و رسیدن به سطوح بالای عملکرد، چه اقداماتی باید انجام دهید.
9⃣ مدیریت استعداد
این مهارت صرفا محدود به متخصصان منابع انسانی نیست. اگر میخواهید در حوزه مدیریت یا رهبری سازمانی فعالیت کنید، باید در مدیریت استعداد، مدیریت عملکرد و آموزش مداوم تجربه داشته باشید.
🔟 خدمتمحوری و خدمات به مشتری
هوش مصنوعی میتواند جایگزین خیلی از نقشهای پایهای شود که نیازمند رودررویی مستقیم با مشتری هستند؛ نقشهایی مثل پاسخگویی به سوالات متداول. اما درست کردن رابطه با مشتریان، مهارتی است که روباتها از پس آن برنمیآیند، چون به سطوح عمیقتر از شناخت، اعتماد و تخصص انسانی نیاز دارد.
✳️ تا وقتی این مهارتها را به خوبی نشان ندهید، کارفرماها از این موضوع آگاه نیستند. دلتان را به این خوش نکنید که بخواهید این مهارتها را در مصاحبه شغلی به نمایش بگذارید. اگر در مرحله ارائه رزومه به اندازه کافی به آنها اشاره نکنید، کار اصلا به مصاحبه کردن نمیکشد!
http://eitaa.com/modir03
🦅
"If you want to fly,
you have to give up the stuff
that weighs you down."
*"اگر می خواهید پرواز کنید
باید چیزهایی را که شما را سنگین می کند
کنار بگذارید."*
http://eitaa.com/modir03
هدایت شده از 💐پایگاه جامع مدیریت💐
اندر حکایت قدرت کار تیمی!
گویند دویست نفر را سه نفر سرباز لاغر اندام به اسارت گرفته و به صف کرده و میبردند. تعدادی نظارهگر بر این جماعت اسیر میخندیدند و میگفتند: "ای بیچارهها، چگونه است این سه نفر نحیف بر شما چنین چیره گشته و اینچنین خوار شدید؟"
یکی جهاندیده درمیان آنان فریاد زد که ای مردم بر ما نخندید، که آن سه نفر با هم هستند و ما دویست نفر تنها...
امثال و حکم - علامه دهخدا
#کار_تیمی http://eitaa.com/modir03
♦️🔰♦️
*نشانه هایی که به شما می گوید کدام کارمند دیگر شایسته همکاری با شما نیست* !
🔸اگر با مشکلاتی که کارکنان شما به وجود آورده اند، دست و پنجه نرم می کنید و یا با یکی از مسائلی که در ادامه مطرح می شود، روبرو هستید، پیشنهاد می کنیم که هرچه سریعتر ارتباط را قطع کرده و جلوی ضرر را بگیرید.
1️⃣
*افرادی که با غیبت و شایعهسازی رشد میکنند*
فرض کنید که در محیط کار نشسته اید و نام یکی دیگر از همکاران شما به میان می آید؛ ناگهان یک نفر از میان جمع می گوید: "چیزی را در مورد او می دانم...!" شما باید به سرعت از اینگونه افراد فاصله بگیرید.
2️⃣
*کسانی که خودشان را محق میدانند*
برخی افراد به دلیل سابقه ی زیاد یا پیش زمینه های معتبر، خودشان را نسبت به همه چیز محق می دانند.
3️⃣
*کسانی که مشکلات خود با شرکت را با مشتریان در میان میگذارند*
دی هستند که از مشکلات خود با شرکتی که در آن فعالیت می کنند، پیش مشتریان شکایت می کنند؛ اینگونه از افراد، اغلب با این جواب روبرو می شوند: "اگر تا این حد ناراضی هستید، چرا برای شرکت های دیگر کار نمی کنید؟"
4️⃣
*کسانی که دستاوردها را بزرگتر از چیزی که هست جلوه میدهند*
گاهی اوقات در میان اعضای تیم کسانی هستند که انجام دادن وظایف خود را به عنوان دستاوردهای مهم جلوه می دهند و یا اینکه، دستاوردهایی که توسط دیگران انجام شده را به نام خود می زنند. شما به اینگونه از افراد در تیم خود نیازی ندارید.
5️⃣
*کسانی که از عمد، دیگران را به عقب میکشند*
کسانی هستند که مدیر یا رئیس را به گوشه ای می کشند و اشتباهات کاری دیگران را به صورت مبالغه آمیز، بازگو می کنند. این افراد احتمالا در جلسات با مشتریان، مافوق خود را کوچک می کنند.
6️⃣
*کسانی که بیاحترامی میکنند و متکبر هستند*
آیا شما هم با کارمندانی روبرو بوده اید که جلسه ی رسمی با حضور مدیران اجرایی را برای تماس های تلفنی ترک می کند و حتی از این بابت عذرخواهی نمی کند؟ یا کسانی که برای مثال به رئیس خود می گویند: "شما باید فرد دیگری را برای انجام دادن این کار انتخاب کنید."
هیچ راهی برای تحمل این رفتار وجود ندارد.
7️⃣
*کسانی که اغلب رئیس خود را تهدید میکنند*
اگر کارمندی دارید که شما را با پیشنهادات کاری دیگر تهدید می کند، پس کار را برای او آسان کنید و اجازه دهید که برود. نگرش مغرضانه و محقانه ی آنها، به سمی تبدیل خواهد شد که وارد جریان سازمان می شود.
✍منبع: inc
http://eitaa.com/modir03
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سال ۱۴۰۲: ۱۷ هزار نفر ؟!؟!؟!
خودرو ناایمن، عامل 60 درصد تصادفات فوتی
مهر 1403: سردار احمدرضا رادان، فرمانده کل انتظامی، تاکید کرد که برخی از خودروهای ایرانی ارابه مرگ هستند. همچنین توضیح داد باید بدانیم که 50 الی 60 درصد علت تصادفات فوتی مربوط به خودروهای ناایمن است، چراکه در تصادفات نتوانسته است جان سرنشین را حفظ کند؛ موضوع ایمنی خودرو در کاهش جان باختگان تصادف نقش اصلی دارند.
. در سال 1402 متاسفانه با افزایش 4.9 درصدی جانباختگان تصادفات مواجه بودیم یعنی 17 هزار و 177 نفر از هموطنان در تصادفات جان خود را از دست دادند.
-----------------------------------------------------
امروز از هر کدام از سوال بپرسند که به چیزهایی معتقد است می گوییم:
حلال خوری
تعهد
کار درست
می گوییم من مسئولیت که قبول می کنم پای عهدم هستم و برام مهمه.
می گوییم من خیلی برام مردم مهم هستند
می گوییم من قتل نکردم
من مال حرام نخوردم
من به کسی ظلم نکردم
من از دیوار کسی بالا نرفتم
من به کار خودم واردم
من متخصصم
من متعهدم
من معتقدم
من ... من ... من .....
پس چرا این همه بی کیفیتی ، این همه نقص ....
فقط خودمان از خودمان سوال کنیم . من از خودم می پرسم .....
چرا ؟!
http://eitaa.com/modir03