eitaa logo
مدیریار
394 دنبال‌کننده
209 عکس
14 ویدیو
109 فایل
اطلاع رسانی اداری و دستورالعمل های فوری برای مدیران و معاونان مدارس پیرانشهر
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
به اطلاع مدیران محترم می رسند با عنایت به قطعی سرویس اینترنت مدارس بستر ADSL ، مدیران مدارس می توانند از طریق مراجعه به مراکز مخابراتی نسبت به تمدید 1 ماهه(تاکید می گردد فقط 1 ماه) اقدام نمایند.
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
⚠️ *قابل توجه مدارس و همکارانی که در دفتر امار خود مغایرت در تعداد آمار مردودین مشغول به تحصیل دارند* پیرو تماس های همکاران مبنی بر وجود مغایرت در آمار مردودین مشغول به تحصیل و طاقت فرسا بودن تماس با مدارس مبدا جهت اصلاح و محاسبه کارنامه برای دانش آموزان ، *گزینه مشاهده اسامی مردودین به قسمت خروجی روکش دفتر آمار اضافه گردید.* همکارانی که در آمارمردودین مشغول به تحصیل خود مغایرت دارند از خروجی روکش دفتر آمار روی گزینه نمایش اسامی مردودین کلیک کنند و *پس از آن در صفحه ی جدید باز شده در صورتی که فردی به اشتباه به عنوان مردود نمایش داده می شود بر روی گزینه محاسبه کارنامه کلیک کنند*، پس از آن اگر اسم فرد از لیست اسامی مردودین حذف گردید یعنی فرد مردود نبوده ✅ و پس از محاسبه مشکل وی حل شده است اما اگر دانش آموزی در این لیست پس از کلیک بر روی محاسبه کارنامه باز باقی ماند یعنی وی مردود شده است ❌ و در آمار مردودین به درستی محاسبه شده است و با کنترل کارنامه سال قبل این مطلب محرز خواهد شد.
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
با سلام و احترام 💫 🔹 با توجه به سوالات مکرر همکاران در خصوص نقل و انتقال با فرایند جدید دانش‌آموزان در سامانه سیدا مراحل نقل و انتقال دانش آموز در روند جدید به شرح ذیل اعلام می‌گردد: ✍ اگر انتقال داخل منطقه است 1⃣ درخواست پادا 2⃣ تایید مدرسه مقصد 3⃣ تایید مدرسه مبدا ✍ اگر انتقال خارج ناحیه و منطقه باشد 1⃣ درخواست پادا 2⃣ تایید سنجش منطقه مقصد 3⃣ تایید مدرسه مقصد 4⃣ تایید سنجش منطقه مبدا 5⃣ تایید مدرسه مبدا توضیح👨‍💻 اینکه مراحل مذکور می بایست به همین ترتیب انجام پذیرد و تا قبل از تایید هرکدام از مراحل شماره گذاری شده ، مراحل بعدی، درخواست انتقال را مشاهده نخواهند کرد.
فوری فوری * مقام معظم رهبری : "سال 1401، سال تولید ، دانش بنیان واشتغال آفرین" * *روز قدس روز اسلام است. حضرت امام خمینی (ره)* کلیه مدارس تابعه و دوایر داخلی با سلام و صلوات بر محمّد و آل محمّد (ص) بروز وقایع جهانی اخیر به ویژه حمایت اروپاییان از مردم اوکراین و غفلت جهان از مسئله ۷۴ ساله فلسطین!! اهمیت بزرگداشت این روز بزرگ را بیش از پیش نموده است . روز جهانی قدس ۱۴۰۱ به عنوان معیار عزت و ذلت امت اسلامی در سال جاری و نخستین سال از قرن جدید از اهمیت و حساسیت بسیار متفاوتی در مقایسه با سال های گذشته برخوردار و نیازمند تحول بر رویکردها و اقدامات معطوف به این رخداد بزرگ و تعیین کننده جهانی است.ان شاء الله با برگزاری شکوهمند و پرشور راهپیمایی روز جهانی قدس ۱۴۰۱ همراه با پیش‌بینی سلسله برنامه هایی با تکریم و بزرگداشت این یوم الله، گام بزرگی در تحقق آرمان قدس شریف بر خواهیم داشت. احتراماً ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات همکاران عزیز و تبریک و گرامیداشت هفته معلم ، بدینوسیله برنامه راهپیمایی شکوهمند روز جهانی قدس به شرح زیر اعلام می گردد : • حضور پر شور کلیه دانش آموزان (مقطع ابتدایی پایه های پنجم و ششم ) ، مقاطع متوسطه اول و دوم مورد انتظار و تاکید می باشد . • حضور پرشور کلیه همکاران فرهنگی بهمراه دانش آموزان و بعنوان الگوی عملی دانش آموزان مورد انتظار و تاکید می باشد . • مسیر راهپیمایی از پنج راه استقلال تا میدان جمهوری اسلامی . • محل تجمع : پنج راه استقلال . • ساعت تجمع : 10:45 صبح ------- ساعت حرکت 15 :11 . • حضور مدارس همراه با بنر ، پارچه نوشته و تراکت های مربوطه باشد . •
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
با سلام خدمت مدیران محترم مدارس احتراما پیرو اطلاع رسانی های قبلی مقتضی است مدارسی که تا کنون نسبت به چاپ دفتر آمار اقدام ننموده اند هرچه سریعتر اقدام نمایند.
هدایت شده از ائلمان&علیرضا&امیررضا&محمدطاها
با سلام و صلوات برمحمد و آل محمد (ص) احتراماًبدینوسیله زمان تجمع راهپیمایی روز جهانی قدس از ساعت 10:45 صبح به ساعت 11 و ساعت حرکت از ساعت 15 :11 به ساعت 11:30 اصلاح می گردد . یادآور می گردد حضور حداکثری همکاران و دانش آموزان مورد انتظار می باشد.
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
لینک کانال امور مالی و حسابداری پیرانشهر @hesabdari1360