6.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_کوتاه
#موفقیت
حتی اگر موفق نشدید، امید خود را از دست ندهید.
@modiryar
#مدیریت_ایمنی
مفهوم رنگ در لوازم و وسایل ایمنی طبق استاندارد ANSI
@modiryar
#تحلیل_مسائل_روز
زنی که به جرم «اعلام کاندیداتوری» زندانی شد
🔺 #میثم_هاشم_خانی
🔻 #پایگاه_جامع_مدیریار
💢 بیان ماجرا:
• ۱۴۷ سال قبل و در روزهای آخر تابستان اتفاق تلخی در ایالات متحده افتاد که بد نیست آن را کنار خبر دهشتناک خودسوزی سحر خدایاری (#دختر_آبی) و نیز خبر تلخ ازدواج دختری ۱۰ ساله در کهکیلویه مرور کنیم. آن وقت بهتر میتوانیم به این پرسش بپردازیم که منطقیترین کنش ما در قبال این دو حادثه غمبار و نیز انبوه تبعیضهای جنسیتی دیگری که رسانهای نمیشوند، چیست؟
💢 ماجرای خانم #ویکتوریا_وودهال:
• به اواخر تابستان ۱۸۷۲ میلادی برویم. خانم «ویکتوریا وودهال» اولین زن در تاریخ امریکا بود که کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری را از مدتی قبل اعلام کرده بود. وی در آن زمان ۳۴ سال داشت، مادر فرزندی مبتلا به آسیب مغزی بود، ۳ سال قبل اولین کارگزاری سهام ویژه بانوان را در نیویورک تاسیس کرده بود، اولین زن مالک روزنامه در امریکا بود و درآمد معاملات سهام را صرف تامین مالی روزنامه خود میکرد.
• در سال ۱۸۷۲ قوانین آمریکا تصریح داشت زنان «حق رای دادن» ندارند، اما «وودهال» با این ادعا که هیچ قانونی صریحاً اشاره نکرده که زنان حق کاندیدا شدن ندارند، کاندیداتوری اش را اعلام کرد. ۳ هفته قبل انتخابات ریاست جمهوری وودهال بازداشت شد. جرم او چیزی بود که الان خشنترین حکومتهای دیکتاتوری را در ذهنما تداعی میکند: اعلان علنی کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری و نوشتن گزارشهای منظم در روزنامه تحت مالکیت وی و خواهرش؛
#Woodhull_Claflin
💢 خانم وودهال در زندان:
• خانم وودهال در زندان شدید تحت فشار قرار گرفت تا دستنویسی را خطاب به طرفداران خود بنویسد و انصراف خود را از کاندیداتوری اعلام کرده و از آنان بخواهد که تبلیغات برای او را متوقف کنند. دادگاه روزنامههای مهم امریکایی را مجبور کرد که دو هفته قبل از انتخابات این دستنوشته را در صفحات اصلی منتشر کنند.
• وودهال پس از آزادی دهها سال به فعالیتهای مسالمتآمیز خود برای دستیابی زنان آمریکا به حقوق سیاسی برابر ادامه داد. نهالی که او کاشت و به همراه انبوهی از زنان و مردان آزادیخواه آن را «صبورانه» آبیاری کرد، پس از ۴۸ سال ثمر داد و توانست در آخرین سالهای عمرش اعطای حق رای به زنان (و نه حق کاندیدا شدن) را ببیند: سال ۱۹۲۰ که او ۸۲ سال داشت، مجلس سنای امریکا «حق رای دادن زنان» ایالات متحده مصوب کرد.
💢 مثالی مشابه در تاریخ ایران:
• اولین مدرسه دخترانه رسمی ایران با نام «دوشیزگان» ۱۱۳ سال قبل (همزمان با انقلاب مشروطه و در اواخر تابستان ۱۲۸۵) توسط بیبیخانم استرآبادی تاسیس شد. ظرف یک ماه در برابر فشار سنگین مخالفان، وی مجبور به تعطیلی مدرسه شد و دو سال طول کشید تا بتواند مجوز فعالیت را در ازای شروط متعدد بگیرد از جمله اینکه مدرسه تابلو نداشته باشد.
🔚 کلام آخر:
• به پرسش اول برگردیم: متأسفانه تنها کشور جهانیم که حضور بانوان در ورزشگاه ممنوع کرده و جزو معدود کشورهایی هستیم که ازدواج کودکان را قانونی میدانیم. تبعیضهای جنسیتی متعدد دیگری هم داریم که در قوانین یا فرهنگ ما لانه کردهاند. در قبال تبعیضهای جنسیتی، چه آن اندکی که رسانهای میشود و چه انبوهی که نمیشود، منطقیترین کنش ما چیست؟
• باید پذیرفت در همه جای دنیا کاهش تبعیضها طولانی و سخت است. پس فرق است بین افرادی که غر میزنند با افرادی که میخواهند طی گفتگو با علما و بزرگان اقوام آنان را نسبت به تبعات ویرانگر «ازدواج کودکان» آگاه کنند. یا بین آقایانی که مدام میگویند «خانه از پایبست ویران است» با آقایانی که میگویند تا زمان ممنوعیت ورود زنان ما هم به ورزشگاه نمیرویم. اول باید در خانواده و محل کار تبعیضهای جنسیتی کوچک رفع شود.
• بنابراین بهترین گرامیداشت مرحوم سحر خدایاری (#دختر_آبی)، آن است که تلاش «صبورانه» برای رشد آگاهی جمعی در حوزه عدالت جنسیتی را چند برابر کنیم. بجای تزریق ناامیدی، میشود اینطور ببینیم: قطعا تا ۵۰ سال بعد، جامعه ما وضعیت مناسبی در عدالت جنسیتی خواهد داشت. اگر با تلاشهای آگاهیبخش ما این ۵۰ سال بشود ۴۹ سال، کاری کردهایم کارستان . . .
@modiryar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فناوری_روز
#مدیریت_صنعتی
#Mercedes_Benz_Vision_EQS
رونمایی از خودروی تمام الکترونیکی #بنز
به #آینده سلام کنید:
قسمت پشت خودرو با یک تورفتگی (چال گونه) در طرفین خودرو به شکلی زیبا و ریتمیک تبدیل به سپر شده و بخش تحسین شده طراحی است.
@modiryar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فناوری_روز
#مدیریت_صنعتی
#BMW
رونمایی از کانسپت نسل جدید #بی_ام_و سری ۴
#زبان_طراحی دراین مدل کاملاً تغییر یافته و موتور کمی پایین تر روی شاسی نصب می شود.
@modiryar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_کوتاه
وقتی حیوان با #آموزش قانون را رعایت می کند و انسان نه ...
@modiryar
#شهر_هوشمند_سنگاپور
#پایگاه_جامع_مدیریار
• #سنگاپور چند سال قبل اهداف خود را برای تبدیلشدن به هوشمندترین شهر جهان تعیین کرد. از سال ۱۹۷۱، هر ۱۰ سال یکبار سنگاپور یک طرح مفهومی و تصور کلی با یک برنامه زمانی بلندمدت (۴۰ تا ۵۰ ساله) و هر ۵ سال برنامههای دقیقتری برای رشد شهر هوشمند ارائه میداد. در نتیجه اکنون سنگاپور یک #شهر_هوشمند پیشرفته و مجهز به فناوری یکپارچه ICT هست. شهر هوشمندی که امروز شکلگرفته چشماندازی بود که نخستوزیر سنگاپور #کوان_لی مطرح نمود.
• آن زمان دپارتمان برنامهریزی در دفتر نخستوزیر شکل گرفت و توانست هر ۵ سال یکبار طرح کلی را اصلاح کند. در ادامه دولت فهمید استراتژیها در برنامه اصلی بهاندازه کافی برای مواجهه با تغییرات اقتصادی و اجتماعی مناسب نیستند لذا از #سازمان_ملل یاری جست. سرانجام منجر به طرح برنامهریزی شهری در سال ۱۹۶۷ و تکمیل آن در سال ۱۹۷۱ و تدوین اولین برنامه بلندمدت سنگاپور شد که به سیاستگذاری حملونقل و تخصیص زمینهای دولتی پرداخته بود.
• این طرح به #توسعه همه مناطق شهری و ایجاد شبکهای از وسایل حملونقل سریع بهمنظور ارائه همبستگی و ارتباطات در سراسر کشور پرداخت که سال ۱۹۹۱ نهایی شد. هدف بعدی طرح ارتقای کیفیت زندگی مردم بود که بر عرضه انواع مختلفی از مسکن، امکانات تفریحی و فضای سبز تاکید شد. در دهه ۲۰۰۰ برنامههای توسعه بر ایجاد سنگاپور به یک شهر #پیشرفته و پررونق جهانی شکل گرفت. سال ۲۰۰۶ طرح جامع #ملت_هوشمند با این هدف که در طی چشمانداز ۱۰ ساله سنگاپور به یک #کشور_هوشمند تبدیل شود دنبال گردید.
@modiryar
17.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_کوتاه
#مدیریت_انگیزش
🔺وقتی چیزی رو از تهدل بخوای
🔻هیچکس نمیتونه جلوتو بگیره
@modiryar