#کتابنگار
📔 بهارستان
✍ نورالدین عبدالرحمن جامی
🐜موری را دیدند به زورمندی کمر بسته و ملخی را ده برابر خود برداشته. به تعجب گفتند:
🐜 این مور را ببینید که با این ناتوانی باری را به این گرانی چگونه می کشد؟
🐜 مور چون این بشنید بخندید و گفت: مردان، بار را به نیروی همت و بازوی حمیت کشند نه به قوت تن و ضخامت بدن.
@modiryar
#تجربهنگار
📚 چراغ ها را من خاموش می کنم
✍ نویسنده: زویا پیرزاد
🔸یاد پدر افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هرکی هرچی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن.
🔸آدم ها که عقیده ات را می پرسند، نظرت را نمی خواهند. می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.
@modiryar
#تجربهنگار
🌈 موضوع: داستان موفقیت K F C
✍ سرهنگ ساندرس
🍟سرهنگ ساندرس در منزل نشسته بود که نوه اش آمد و گفت: بابابزرگ این ماه برایم یک دوچرخه می خری؟ او که نوه اش را خیلی دوست داشت، گفت: حتماً عزیزم.
🍔 حساب کرد با ماهی ۵۰۰ دلار حقوق بازنشستگی حتی در مخارج خانه هم می ماند. شروع کرد به خواندن کتاب های موفقیت. در یکی از بندهای یک کتاب نوشته بود: قابلیت هایتان را روی کاغذ بنویسید.
🍟او شروع کرد به نوشتن تا اینکه دوباره نوه اش آمد و گفت: بابا بزرگ داری چه کار می کنی؟ پدربزرگ گفت: دارم کارهایی که بلدم را مینویسم. پسرک گفت: بابا بزرگ بنویس مرغ های خوشمزه هم درست می کنی.
🍔 درست بود؛ پیرمرد پودرهایی درست می کرد که وقتی به مرغ ها میزد مزه اش شگفت انگیز میشد. او راهش را پیدا کرد. پودر مرغ را برای فروش نزد اولین رستوران برد اما صاحب آنجا قبول نکرد! دومین رستوران نه! سومین رستوران نه! او به ۶۲۳ رستوران مراجعه کرد و ششصدوبیست و چهارمین رستوران، حاضر شد از پودر مرغ سرهنگ ساندرس استفاده کند.
🍟 امروز کارخانه پودر مرغ کنتاکی (KFC) در ۱۲۴ کشور دنیا نمایندگی دارد. اگر در آمریکا کسی بخواهد تصویر سرهنگ ساندرس و پودر مرغ کنتاکی را بالای درب رستورانش نصب کند باید ۵۰ هزار دلار به این شرکت پرداخت کند.
@modiryar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رخدادروز
ولادتامامزمان(عج) مبارک باد.
🎬کلیپ کوتاه
🔺نزدیکی ظهوراززبان آیه الله بهجت
🔻پیرمردهاهم ظهوررادرک می کنند
⛱عالم دگر فهمیده مهدی(عج)خواهد آمد...
@modiryar
#تحلیلمسایلروز
🌈مديريت مناظره با «جدال احسن»
✍مهدي ياراحمدي خراساني
✏️منبع: پایگاه خبری تحلیلی الف
🗓بازنشر: جمعه 7ارديبهشت 1396
🔴 طرح مسأله
یکی از عوامل مهمی که نقش فراوانی در مسائل نامطلوب انتخابات دوره دهم ریاست جمهوری داشت، پرده دری ها و بی احترامی هایی بود که در جریان برخی مناظره ها صورت گرفت. مسأله ای که به دلیل عدم لحاظ اصول صحیح مناظره، اجرای ضعیف مجری و عدم رعایت مسائل اخلاقی اثرات نامناسبی داشت. ازاینرو ضرورت دارد برای انتخابات پیش روی ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی، کاندیداها و یا طرفداران آنها که در کرسی مناظره می نشینند اصول"جدال احسن"را شناخته و رعایت نمایند.
♦️مفهوم شناسي "جدال احسن"
🔸جدال احسن يعني؛ گفت و گو با مخالفان بر اساس شيوه درست و با هدف روشن کردن حقيقت نه بيرون کردن رقيب از ميدان و غلبه بر او.
♦️روش شناسي مناظره با "جدال احسن"
🔸در جدال احسن، شخص با تکيه بر اصول و اعتقادات مشترک حقانيت سخنان خود را تبيين میکند.
🔸مناظره با جدال احسن زماني شدني است که شخص مقابل بر باطل خود اصرار نکند.
♦️آداب مناظره براساس اصول"جدال احسن"
🔸هدف صحيح ونیت خالص
🔸قول لين(پرهيز از تندي)
🔸رعايت ارزش هاي اخلاقي
🔸احترام به طرف مقابل بحث
🔸خود را در محضر خدا دانستن
🔸دفاع از حقيقت و رعايت انصاف
🔸رعایت معيارهــاي عقلي و علمي
🔸رعایت صبر و متانت،انديشه و درايت
🔸دفع شبهات و ازبين بردن سوء ظن ها
♦️فنون "جدال احسن" در مديريت مناظرات
🔸بهره گيري ازمباني پذيرفته شده طرفین
🔸مشخص شدن چارچوب بحث برای طرفین
🔸شفاف سازی واژگـان بحث برای طرفین
🔸انجــام بحث منظــم از مقدمه تا نتیجــه
🔴 نتیجه گیری
برخي افراد هنگام مناظره از کوره در ميروند، سخنان ناصحيح گفته و رفتارهايي از آنها سرميزند که شرم آور است. خروج از دايره آداب سخن گفتن زماني تشديد ميشود که فرد از سوي طرف مقابل استهزاء شود. اگر فرد در مناظرات اجتماعی اين توان را ندارد که با مخالف به شيوه نيکو سخن گويد از همان آغاز نبايد وارد ميدان شود. از آنجاکه جدل به هر حال گفت وگويي با قصد چيرگي و منصرف کردن شخص از نظر و رأي خود است بنابراين باید بهترين برخورد و نيکوترين سخن صورت پذیرد و از تمسخر کلامي و غيرکلامي اجتناب شود.
@modiryar
#تجربهنگار
🌈 عنوان: مديريت ناپلئونى
🔸ناپلئون بناپارت در حكومت قدرتمند خود در فرانسه، نامه هاى دريافتى را تا دو ماه يا بيشتر نمى خواند! هنگامى كه پس از اين مدت نامه ها را باز میكرد، بسيارى از مسائل و مشكلات مورد اشاره در نامه حل شده بود و نياز به رسيدگى و تصميم گيرى نداشت! اين سبك مديريتى را "مديريت ناپلئونى" گویند.
🔸در برخى موارد، ورود سريع و عجولانه مديران به مسائل ساختارنيافته و غيرمترقبه سازمان موجب پيچيده تر شدن مسائل می شود و تصميمات مدير، نتايج وخيم ترى را به دنبال خواهد داشت.
🔸مديريت ناپلئونى بر اين محور استوار است كه گذر زمان مى تواند منجر به حل بسيارى از مسائل حاشيه اى و فرعى سازمان شود به نحوى كه ورود مدير به مسئله را غير ضرورى سازد.
🔸ورود عجولانه به مسائل حاشيه اى و جزئى سبب افول جايگاه مدير و اثربخشى رهبرى وى در مسائل استراتژيك و كلان مى شود. در صورت عدم حل مسائل اينچنینی پس گذر زمان معين، توصيه مى شود حل آنها به مديران ميانى و عملياتى سازمان تفويض گردد.
@modiryar