مدل مفهومی سیستمی سکوت سازمانی
✍ #دکتر_حمید_عرفانیان_خانزاده
✅ #سکوت_سازمانی فرایند ناکارآمدی است که هزینه ها و تلاش های صورت گرفته را بی اثر می کند و ممکن است نمودهای متفاوتی داشته باشد؛ مانند سکوت دسته جمعی در ملاقات ها، مشارکت اندک در ابراز ایده و نظرخواهی ها.
✅ وقتی افراد سازمان ترجیح می دهند در برابر مسائل سازمانی سکوت پیشه کنند، این وضعیت به پدیدۀ جمعی تبدیل می شود که به آن «سکوت سازمانی» می گویند.
#مدل_مفهومی
#مدل_مدیریت
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
مدل مفهومی تببین علی انسجام تیمی بر اساس بسندگی مهارت های شغلی، ابهام نقش و رهبری مشارکتی: نقش واسطه ای اعتماد تیمی
✍ #دکتر_نوری_کعب_عمیر
✅ #کار_تیمی یکی از مهم ترین تسهیل کننده ها در دستیابی به نتایج مثبت و مقرون به صرفه در عرصه سازمان های کنونی است.
#مدل_مفهومی
#مدل_مدیریت
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
هوش هیجانی در رهبران
✍ #مدل_دنیل_گلمن
#مدل_مفهومی
#مدل_مدیریت
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
Modiryar | مدیریار
هوش هیجانی در رهبران ✍ #مدل_دنیل_گلمن #مدل_مفهومی #مدل_مدیریت #پایگاه_جامع_مدیریار www.modiryar.
هوش هیجانی در رهبران
✍ #مدل_دنیل_گلمن
✅ نقش اصلی در ترویج مفهوم #هوش_عاطفی یا هوش هیجانی بر عهدهی #دانیل_گلمن بوده است. دانیل گلمن، دکترای روانشناسی خود را از دانشگاه هاروارد دریافت کرده و سالهاست برای نشریههای مختلف از جمله نشریه کسب و کار هاروارد مقاله مینویسد.
#Harvard_Business_Review
💢 دانیل گلمن و تجاری سازی مفهوم هوش هیجانی
#تجاری_سازی یا؛
#Commercialization
✅ یک جنبهی مثبت و یک جنبهی ناخوشایند (نه الزاماً منفی) دارد. هر دو این جنبهها را میتوانید به خوبی در دانیل گلمن ببینید. جنبهی ناخوشایند، نگاه درآمدزای افراطی به مفاهیم علمی است. مثلاً شاید برای بخشی از مخاطبان جالب نباشد که تمام صفحهی اول و اصلی سایت گلمن به تبلیغ دورههای آموزشی و سمینارهای او اختصاص یافته و هیچ نشانهای از هیچ یک از فعالیتهای علمیاش در صفحهی اول دیده نمیشود.
✅ همچنین شاید حس خوبی به مخاطب ندهد که دانیل گلمن هنگام معرفی کتاب هاروارد (از سریِ Must-Read) که سه مقاله از مقالههای او را در خود جا داده است، مستقیم اشاره میکند که من خودم یک کتاب دیگر دارم که همهی مقالاتم آنجاست و تلویحاً با لحنی شوخ اشاره میکند که این را نخرید و آن را بخرید.
💢 نمونههای این رفتار در دانیل گلمن کم نیست:
✅ اما باید منصف باشیم و این را بگوییم که این جنبهی شاید ناخوشایند، روی دوم سکهی تجاری سازی است که ناگزیر از پذیرش آن هستیم.
✅ روی اول سکه این است که اگر این تلاش گلمن نبود، بعید بود بسیاری از ما امروز نام هوش هیجانی و پیتر سالووی و کسانی را که در این زمینه تلاش کردهاند، شنیده باشیم.
✅ اگر امروز میلیونها نسخه از کتابهای گلمن در سراسر جهان فروخته شده و تمرکز مدیران کسب و کار از سمت تعریف سنتی هوش و بهره هوشی به سمت اهمیت تسلط بر خود و همدلی و مهارت در تعامل اجتماعی رفته است، بیتردید بخش مهمی از این تغییر را مدیون تلاش دانیل گلمن هستیم.
#مدل_مفهومی
#مدل_مدیریت
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
5.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 برو قوی شو اگر راحت جهان طلبی
فقط کافیست قوی و باهویت باشید.
#کلیپ_کوتاه
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
10.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 پلتفرم واقعیت مجازی فیسبوک
✅ #شرکت_فیسبوک از پلتفرم واقعیت مجازی خودش برای جلسات کاری به نام؛
#Horizon_Workrooms
رونمایی کرده است. در این محیط مجازی هر شخص دارای بدن مجازی خود هست که میتواند ان را طراحی کند و در ان افراد نیاز به استفاده از هدست واقعیت مجازی Oculus دارند. با پوشیدن این هدست ، کاربران میتوانند محیط مجازی را به صورت ۳۶۰ درجه ببینند، حرکت بدن انها در واقعیت، در محیط مجازی هم اعمال می شود. علاوه بر اینها کاربران می توانند با استفاده از کنترلرهای هدست تلاش و تحقیق روی تخته وایت برد مجازی بنویسند و نقاشی بکشند ولی برای بقیه کارها نیازی به این کنترلرها نیست و تشخیص دستهای کاربر توسط سنسورهای این #هدست انجام خواهد شد.
✅ کاربر حتی میتواند کامپیوتر را در این #محیط_مجازی به اشتراک بگذارید و از طریق ماوس و کیبورد واقعی در محیط مجازی تعامل کنید و مثلا نوشته های مختلف رو تایپ کنید. این سرویس که در واقع نسخه پیشرفته تر جلسات کاری با طریق تماس های تصویری هست ، با اینکه جالب هست و کاربر رو به طور عمیق وارد جلسات میکند ولی معایب خودش را هم دارد و کاربر مثل دنیای واقعی باید اداب معاشرت رو رعایت کندو مثلا دستهایش را جای بدی نگذارد یا به کسی به طور طولانی مدت خیره نشود! این سرویس برای استفاده عموم عرضه شده و کاربرانی که دارای هدست واقعیت مجازی Oculus به تلاش و تحقیق ۲ هستند میتوانند در سایت؛
workrooms.com
اکانت بسازند و با دوستانشان در این محیط مجازی تعامل کنند.
#کلیپ_کوتاه
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
8.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 اگر کنجکاوید بدانید وقتی از این سمت کره زمین ، مستقیم به سمت دیگر کره زمین بروید از کجا سردر می آورید، #گوگل یک ابزار واقعی جالب به نام؛
#Floom
رابرای اینکار ایجاد کرده است. برای استفاده از ان فقط کافیست به سایت؛
g.co/floom
بروید، دوربین خود را روی زمین بگیرید و روی گردبادی که ظاهر میشود کلیک کنید تا بفهمید ان سر زمین به کجا ختم میشود. این سایت فقط روی مرورگر #کروم و فقط روی گوشی های اندرویدی که از فناوری؛
#ARCore
پشتیبانی می کند، فعالیت دارد.
#کلیپ_کوتاه
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
نفی مدیریت سلیقه ای، ایستا و اشرافی
✍ #دکتر_مهدی_یاراحمدی_خراسانی
🔺منبع: #روزنامه_شهرآرا،
🔻یکشنبه ۴ مهرماه ۱۴۰۰، شماره ۳۴۹۰
https://shahraranews.ir/fa/publication/content/12129/333639
#تحلیل_مسائل_روز
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
Modiryar | مدیریار
نفی مدیریت سلیقه ای، ایستا و اشرافی ✍ #دکتر_مهدی_یاراحمدی_خراسانی 🔺منبع: #روزنامه_شهرآرا، 🔻یکشنبه
نفی مدیریت سلیقه ای، ایستا و اشرافی
✍ #دکتر_مهدی_یاراحمدی_خراسانی
✅ در بند پانزدهم چرخش هایِ تحول آفرین چشم انداز جهان شهر برکت و کرامت «مدیریت علمی، جهادی و مردمی به جای مدیریت سلیقه ای، ایستا و اشرافی»، بیان شده است. چند سال قبل #رهبر_انقلاب در دیدار اعضای شورای اسلامی، شهردار، معاونین و شهرداران مناطق مختلف تهران تأکید کردند؛ «در اداره کلان شهر تهران و همچنین در اداره کشور باید روحیه خدمت به مردم با نیت خدایی و با تکیه بر علم و درایت یا همان روحیه مدیریت جهادی حاکم باشد تا بتوان از مشکلات عبور کرد و به پیش رفت».
✅ فرهنگ #مدیریت_جهادی با مصرفگرایی، اشرافیگری و شیوههای تکنوکراتی که مولود فرهنگ سرمایهداری است مغایرت دارد. تفکر سرمایهداری جامعه را به سمت مصرفگرایی و انحراف از مسیر آرمانهای اخلاقی و عدالت سوق می دهد. این نکته ی مهمی است که در سطوح مدیریتی کشور در موارد بسیاری از آن غفلت شده است. مهم ترین ابعاد و مؤلفه های مدیریت جهادی را می توان به شرح زیر ارائه نمود:
▪️الف: #بعد_ساختاری:
(دارای مؤلفه هایی نظیر: مديريت با رعایت حدود الهی، انعطاف پذيري ساختار، تشكيلات مناسب با شرايط)
▪️ب: #بعد_رفتاری:
(دارای مؤلفه هایی نظیر: خودباوري، پرکاری، تحول آفرينی، پويایی، سختكوشي، سرعت عمل در كارها)
▪️ج: #بعد_زمینه_ای:
(دارای مؤلفه هایی نظیر: مشاركتپذيری، قناعت، نهادينه كردن اخلاق و ارزشهاي ديني در محيط كار واهميت دادن به بيتالمال)
✅ در سال های قبل به دلیل انعطاف بالای قوانین و بهره مندی فراوان شهرداری ها از منابع مالی( نسبت سازمان های دولتی) در برخی حوزه های مدیریت شهری خصوصاً در کلان شهرها اشرافیت در مدیریت توسعه پیدا کرده و هزینه های فراوانی بر #مدیریت_شهری تحمیل گردیده است. زمانی که مدیریت گرفتار اشرافیت گردد آرام آرام چالاکی و چابکی خود را از دست می دهد و به سمت مدیریت ایستا، منفعل، سلیقه ای و کم تحرک حرکت می کند که این امر می تواند سبب آسیب های زیادی گردد.
✅ به مانند آنچه در اواخر دولت دوازدهم در مدیریت کرونا، تنظیم بازار و مسائل اقتصادی و اجتماعی کشور سبب بحران های جبران ناپذیری شد. به هر حال امروز در سیر تحول آفرین مدیریت در دوره ششم شوراهای اسلامی شهر این مقوله ی مهم به عنوان پاشنه آشیل عملکرد مطلوب جریان مدیریت شهری مورد توجه قرار گرفته است. لذا مبانی نظری «مدیریت علمی، جهادی و مبتنی بر مشارکت و رضایت مردم» تدوین گردیده است. امید آنکه با اجرایی شدن مجموع این تحولات و مجموعه ی اندیشه ها و تلاش هایی که در جهت رونق و آبادانی شهرها صورت می گیرد #رفاه_حداکثری و مطلوب برای مردم ایجاد گردد.
🔺منبع: #روزنامه_شهرآرا،
🔻یکشنبه ۴ مهرماه ۱۴۰۰، شماره ۳۴۹۰
https://shahraranews.ir/fa/publication/content/12129/333639
#تحلیل_مسائل_روز
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
شاخص های معانی تداوم یافته مکان
✍ #دکتر_نصیبه_چربگو
#مدیریت_شهری
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
مدل مفهومی تحقق پایداری بافت های تاریخی با رویکرد بازآفرینی یکپارچه
✍ #دکتر_مهرنوش_حسن_زاده
#مدل_مفهومی
#مدل_مدیریت
#مدیریت_شهری
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
#انس_با_نهج_البلاغه
📖 حکمت ۳۷۱
در باب ارزش هاى والاى اخلاقى (اخلاقى، معنوى، اجتماعى)
۞ وَ قَالَ (عليه السلام): لَا شَرَفَ أَعْلَى مِنَ الْإِسْلَامِ، وَ لَا عِزَّ أَعَزُّ مِنَ التَّقْوَى، وَ لَا مَعْقِلَ أَحْسَنُ مِنَ الْوَرَعِ، وَ لَا شَفِيعَ أَنْجَحُ مِنَ التَّوْبَةِ، وَ لَا كَنْزَ أَغْنَى مِنَ الْقَنَاعَةِ، وَ لَا مَالَ أَذْهَبُ لِلْفَاقَةِ مِنَ الرِّضَى بِالْقُوتِ، وَ مَنِ اقْتَصَرَ عَلَى بُلْغَةِ الْكَفَافِ فَقَدِ انْتَظَمَ الرَّاحَةَ وَ تَبَوَّأَ خَفْضَ الدَّعَةِ، وَ الرَّغْبَةُ مِفْتَاحُ النَّصَبِ وَ مَطِيَّةُ التَّعَبِ، وَ الْحِرْصُ وَ الْكِبْرُ وَ الْحَسَدُ دَوَاعٍ إِلَى التَّقَحُّمِ فِي الذُّنُوبِ، وَ الشَّرُّ جَامِعُ مَسَاوِئِ الْعُيُوبِ.
۞ و درود خدا بر او، فرمود: هيچ شرافتى برتر از اسلام، و هيچ عزّتى گرامى تر از تقوا، و هيچ سنگرى نيكوتر از پارسايى، و هيچ شفاعت كننده اى كار سازتر از توبه، و هيچ گنجى بى نياز كننده تر از قناعت، و هيچ مالى در فقر زدايى، از بين برنده تر از رضايت دادن به روزى نيست. و آنکه به اندازه كفايت زندگى از دنيا بردارد،آسایش را بدست آورد و آسوده خاطر گردد، در حالى كه دنيا پرستى كليد دشوارى، و مركب رنج و گرفتارى است، و حرص ورزى و خود بزرگ بينى و حسادت، عامل بى پروايى در گناهان است، و بدى، جامع تمام عيب ها است.
#قناعت
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar