eitaa logo
مجاهدین
31 دنبال‌کننده
4.9هزار عکس
4.3هزار ویدیو
136 فایل
این کانال جهت اجرای حکم مقام عظمای ولایت حضرت آیت الله خامنه ای مدّظلّه العالی مبنی بر جهاد تبیین ایجاد شده است.امیدواریم مفید واقع شود ان شاء الله...Mojahedin
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️رهبر انقلاب: حضرت امیر(ع) در عهدنامهٔ مالک‌اشتر بر توجه به تودهٔ مردم و دوری از نورچشمی‌ها و ویژه‌خواران تاکید دارند؛ شهید رئیسی در این مسیر حرکت می‌کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️رهبر انقلاب: شهید رئیسی در بیان مواضع انقلابی و دینی کاملاً صریح بود و دوپهلو سخن نمی‌گفت 🔹‌شهید رئیسی به توانایی‌های داخلی عمیقاً اعتقاد و باور داشت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ رهبر انقلاب: شهید رئیسی هیچگاه از زخم‌زبانها مایوس نمی‌شد. رنج می‌کشید اما مایوس نمی‌شد
9.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ رهبر انقلاب: شهید رئیسی در سیاست خارجی هم اهل تعامل بود و هم اهل رعایت عزتمندی کشور و ملت. ۱۴۰۳/۴/۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ رهبر انقلاب: خصوصیات شهید رئیسی می‌تواند الگوی مدیریتی کشور باشد. ۱۴۰۳/۴/۱۷
♦️‌مخبر: کابینۀ شهید رئیسی تا روز آخر به خدمت به مردم ادامه می‌دهد 🔹‌‌سرپرست ریاست‌جمهوری در دیدار با رهبر انقلاب: پیش‌بینی دولت سیزدهم برای رشد اقتصادی در سال جاری، ۸ درصد است که اگر همین روند ادامه یابد، تردیدی برای تحقق آن وجود ندارد. 🔹‌‌در این ایام نرخ ارز و بازار نیز ثبات داشت و با وجود فرصت کم برای برگزاری انتخابات، این کارزار سیاسی بدون هیچ‌گونه مشکل و یا اعتراضی با موفقیت به پایان رسید.
🔺رهبر انقلاب در پایان دیدار امروز به هریک از اعضای هیئت دولت یک جلد کلام‌الله مجید اهدا کردند
🌍 صدای زوزه ی گرگ ها بلند شد ! وزیر خارجه آمریکا، پیش‌شرط‌های احیای مذاکرات با دولت پزشکیان را اعلام کرد!! 🔹به گزارش سرویس سیاسی ، آنتونی ، وزیر خارجه آمریکا با اشاره به درخواست دولت ایران و شخص مسعود ، پیش‌شرط‌های مذاکره مجدد با ایران را اعلام کرد. 🔹 او با استقبال از این تصمیم ایران، گفت: اگر ایران می‌خواهد به مسیر مذاکره باز گردد، پیش‌شرط‌هایی را باید در نظر بگیرد. 🔹بلینکن اذعان کرد: ایران باید روابط خود با و را قطع و فروش سلاح و نفت به این کشورها را متوقف کند. همچنین، ایران باید به تمام بندهای برنامه جامع اقدام مشترک () برگردد و اجازه بازرسی بی‌قید و شرط تاسیسات اتمی را بدهد. 🔹وزیر خارجه آمریکا تاکید کرد: ایران همچنین باید از کلیه معاهدات بین‌المللی مانند و خارج شود. 🔹وی با اشاره به آنچه که او ضرر به منافع و برشمرد، تصریح کرد: ایران باید قبل از شروع مذاکره، تمام صدمات به منافع آمریکا و اسرائیل را که از سوی نیروهای نیابتی‌اش در یمن، عراق، سوریه و حزب‌الله لبنان و نیز عملیات انجام شده، در اسرع وقت جبران نماید.!! 🔹او همچنین با اشاره به چندین پیش‌شرط دیگر برای دولت ، در پایان گفت: هیچ تضمینی برای قبل از به نتیجه رسیدن مذاکرات، وجود ندارد و هیچ پیش‌شرطی از ایران را نخواهد پذیرفت.
📝اصلاح طلبان از ضعیف ترین مدیر خودشون یک رئیس جمهور ساختند و جریان انقلاب قویترین مدیر خود را ترور شخصیت کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چقدر این سکانس سریال با این روزهای کشور ما شباهت داره!!! حتما ببینید متین سلطان خواه که تقریبا شباهت با نقش مهدی هاشمی رفسنجانی داشت بعد از اینکه بخاطر مفاسد شدید اقتصادی به زندان افتاده میگه ما با قدرت رسانه کاری میکنبم که مردم با اینکه میدونن ما اینهمه دزدی کردیم (جبهه اصلاحات) و بهش ایمان دارن اما در نهایت پای صندوق های رای به ما رای میدن، واقعا چه اتفاقی افتاد؟ که قدرت رسانه ی اصلاحات تونست کاری کنه مردمی که با گوشت و پوست استخوان شون هشت سال نابودی کل کشور و اقتصاد و ارزش پول ملی و عزت شون رو در دوران روحانی دیدن که هردقت ایشون در صفحه تلوزیون ظاهر میشد با تمسخر با مردم صحبت میکرد و هرگز یکبار هم بین مردم نرفت یکبار دست یک نفر از مردم ایران رو در دست نگرفت اومد داخل تلوزیون با پررویی گفت اگه میخواید خوب زندگی کنید دوباره به ما رای بدین،مگه دوماه بیشتر از،شهادت کسی نگذشته که برای رسیدگی به محرومین در دورافتاده ترین جاهای کشور جون داد و یک شبانه روز کشید تا پیداش کنن، بعد مردم این سید مظلوم با این همه مردم داری رو فراموش کردن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 بغض مخبر هنگام صحبت درباره شهید رئیسی در محضر رهبر انقلاب ◀️سرپرست ریاست جمهوری : حضرت آقا بسیار برایمان سخت و جانکاه است بدون آقای رئیسی محضر شما برسیم. 🔺دولت به لحاظ عاطفی روزهای سختی را گذراند و یکی از دلایلی که کمک کرد کارها انجام شود، همین غیرتی بود که نسبت به خون این عزیز در تک تک اعضای دولت وجود داشت. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
👆پیام تبریک پر نفرت و بی ادبانه زنگنه به پزشکیان:پیروزی مردم پیروزی عقل بر جهل پیروزی راستی بر دروغ و ریا، پیروزی میانه روی بر افراط گرایی پیروزی مهربانی بر نفرت و پیروزی رحمت بر خشونت مبارک باد. خدایا شکرت، صدهزار بار شکرت که قفس را شکستی به طریقی که هیچکس تصورش را هم نمیکرد. خدایا خوانده بودم که تو میبینی و میشنوی خدایا چه شبها و روزها به درگاهت از وضع فرزندان ایران و ستمی که تندروان جاهل بر آنها روا می داشتند، شکوه کردم و چه بسیار نیز در نهان گریستم حالا باور کردم که تودیدی و شنیدی و چه خوش هم پاسخ گفتی آری خدا میبیند در محضر او به بندگان بی پناهش ظلم نکنید. پیروزی مبارک اصلاح فرایندی دشوار و تدریجی است و برای عملی شدن آن باید با عقلانیت تلاش شبانه روزی کرد درود بر همه آفرینندگان این حماسه جانانه و درود بر فرزند شریف آذربایجان ،عزیز دکتر پزشکیان که در این شرایط بسیار دشوار این بار سنگین را بر دوش گرفت. همه با هم برای ایران به افتخار همه ایرانیان بیژن زنگنه ۱۶ تیر ۱۴۰۳ 😏پ.ن: بلا تشبیه یاد مجلس یزید افتادم که به عمه سادات عرض کرد: خداوند شما را به چنین روزی درآورد!!