فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅انچه را که باید در مورد داروی امام کاظم بدانید.
#درمان_کرونا
⭕️ نشرحداکثری...
🌹🌹🌹جهت پیشگیری از ابتلا استفاده شود.
🆔 @mogham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#درمان_کرونا
⭕️ نشرحداکثری...
🌹🌹🌹جهت پیشگیری از ابتلا استفاده شود.
🆔 @mogham
28.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ⏰ دو مستند خبری بسیار مهم مربوط به خبرنگاران متعهد صدا و سیما ؛
🔴 7 دلیل مهم برای نشر حداکثری؛
1. به صفر رسیدن آمار مرگ و میر کرونا ؛در عرض یک هفته در ایران _ به نظر شما مانع اصلی دیده شدن و عمل به این مستندات در بیمارستان های ایران چه شخصی است؟
2. بازگشایی مجدد مساجد؛ بازارها ؛ مراکز اقتصادی ؛ امام زاده ها ؛ هیئت های مذهبی و . . .
3. ریشه کن کردن تفکر خود تحقیری در مقابل غرب وایجاد عزت ملی در ایرانیان به خاطر تولید این داروی بسیار مهم و استراتژیک و مورد تایید وزارت بهداشت در کشورشان والبته فاصله گرفتن مردم از نگاه همیشه مرعوب غرب بودن؛
4. خنثی سازی توطئه احتمالی برای انتخابات پیش رو ؛و اتمام محدودیت های کرونایی برای نیروهای دلسوز فعال در انتخابات ۱۴۰۰ درکوتاه ترین زمان ؛
5. نجات جان انسان های بیشماری که دراین جنگ بیولوژیک قربانی نگاه غرب گرایانه به سازمان بهداشت جهانی در درمان کرونا شده اند.(عزیزان پیگیر آزمایش داروهای این سازمان در ایران و کشته های بی شمار آن به گفته مسولین رسمی باشید _ایرانیان نباید موش آزمایشگاهی غرب شوند )
6. رسوا سازی سازمان بهداشت جهانی و پیروان منحرف آن (آمار مرگ و میر کرونا در چین که دارای طب سنتی بسیار دقیقی است ؛چندین ماهه که صفر شده)
7. حمایت میدانی در قالب گروه های جهادی از این تولید ملی؛ آنهم برای محصولی که آمار مرگ و میر کرونا را به صفر می رساند بویژه درشرایط بسیار حساس و حیاتی که بسیاری از مشاغل به تعطیلی کشیده شده اند.
#درمان_کرونا
🌹🌹🌹درصورت مثبت شدن تست کرونا استفاده شود.
🆔 @mogham
🌀 شماره های پشتیبانی شبانه روزی داروی مجرب و اثربخش در درمان کرونا #آلرگارد
🔻 ثبت سفارش دارو در داروخانه های سراسر کشور
🔻 دریافت آدرس نزدیک ترین داروخانه به محل سکونت شما
⭕️ نشرحداکثری...
#درمان_کرونا
🌹🌹🌹درصورت مثبت شدن تست کرونا استفاده شود.
🆔 @mogham
💠 اعمال شب قدر ١٩ ماه مبارک رمضـان
🌙 اين شب با عظمت آغاز شب هاى قدر است، و شب قدر آن شبى است كه در طول سال، شبى به خوبی و فضليت آن يافت نمىشود، و عمل در اين شب از عمل در طول هزار ماه بهتر است، و تقدير امور سال در اين شب صورت میگيرد، و فرشتگان و روح كه اعظم فرشتگان الهى است، در اين شب به اذن پروردگار به زمين فرود میآيند، و به محضر امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف مىرسند و آنچه را كه براى هر فرد مقدّر شده بر آن حضرت عرضه میدارند.
#ماه_مبارک_رمضان
#بهار_قرآن
#شب_قدر
✅قرارگاه منتظران قائم آل محمد(صلیالله):
👉 @mogham
70.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔥🔥 #نظم_نوین_جهانی💥💥(بخش60)
⭕️ در انیمشن مشکوک چه برنامه پنهانی وجود دارد؟؟؟
وَ مَكَرُوا وَ مَكَرَ اللَّهُ وَ اللَّهُ خَيْرُ الْماكِرِينَ
⭕️حتما ببینید...⭕️نشر حداکثری دهید...
🌙جهت تعجیل ظهور در #ماه_بندگی ، #ماه_مبارک_رمضان دعا با حالت اضطرار...🤲
🆔 @mogham
#سرطان_اصلاحات_آمریکایی 90
در نگاه دمارانش ، همین صحنههای انقلاب اسلامی ایران بذر «جنگ جهانی چهارم» را پاشید؛ همان «جهاد شیعه علیه غرب» یا «جنگ شمال و جنوب» که دمارانش در توصیفش مینویسد:
در این مُهلکترین «جنگ عقیدتی تاریخ» که دورنمای عینی «پایان تمدن غربی» را به ما نشان میدهد، چیزی هولناکتر از گلولهی آتشزای «امام خمینی» وجود ندارد. ممکن است همهجا طعمه این حریق شود.
او امام را بهتر از دیگر رؤسای سرویسهای جاسوسی بلوک غرب میشناخت. با سعدون شاکر، رئیس سازمان امنیت عراق که مسئول مستقیم حفاظت از امام در نجف بود، رفاقت و آشنایی دیرین داشت و شاکر، گزارش جزییات روحیات و روابط امام را نزد دمارانش میفرستاد. براساس تحلیل او، حضور امام در بخش شیعینشین عراق، خطر بزرگی علیه حزب بعث محسوب میگشت و یکبار به صدام حسین پیغام فرستاد:
هوشیار باش! هیچ چیز خطرناکتر از جنگلی که آتش گرفته باشد، نیست. [امام] خمینی مرزهای فکری را در مینوردد.
صبح سوم اسفند 1357 کُنت دمارانش برای حضور در جلسهای فوری و سرّی با محمدرضا پهلوی سوار بر جمبوجت شخصیاش پاریس را به مقصد مراکش ترک کرد.حالا، 11 روز پس از پیروزی انقلاب اسلامی که عدم پیشبینی آن چون یک «فاجعه اطلاعاتی» و زلزلهای مهیب سرویسهای جاسوسی غرب را میلرزاند، در مسیر پرواز تا فرودگاه مراکش، پاسخ آن «معمای قدیمی» را میدانست؛ مثل خیلیهای دیگر.
💥💥ویژه #انتخابات🗳💥💥
#حاج_قاسم مرد میدان بود.
🆔 @mogham
#سرطان_اصلاحات_آمریکایی 91
گرچه در آن روزها فقط نگران نخستین پیامد «جنگ جهانی چهارم» بود، یعنی از دست رفتن یک کارگزار دیگر بلوک لیبرال سرمایهداری که پس از سقوط شاه به او پناه داد. برای همین، بیدرنگ سراغ ملک حسن دوم رفت و مدعی شد که مسلمانان تندرو در پی ترور پادشاه مراکش یا دزدیدن خانوادهاش هستند. بنابراین، خاندان سلطنتی ایران باید خیلی سریع به جای دیگری بروند. حسن پس از ملاقاتی طولانی این پیشنهاد را پذیرفت و دمارانش نیز محمدرضا پهلوی را قانع به ترک مراکش کرد.
پایان تلخ ششمین دیدارش با شاه مخلوع نیز رقم خورد؛ از قضاء در سالگرد کودتای سوم اسفند و روز به قدرت رسیدن رضاخان. هنوز تا کلید خوردن پروژه رئیس سرویس جاسوسی فرانسه برای «بیثباتسازی سیاسی ایران» با تکیه بر «استراتژی جنگهای علم» دو سال باقی مانده بود.
💥💥ویژه #انتخابات🗳💥💥
🤲 همراه دعای #حاج_قاسم در شب های قدر و #ماه_مبارک_رمضان دعا کنیم با ظهور #امام_زمان انتخابات را به نفوذی ها نبازیم...آمین یا رب العالمین
🆔 @mogham
AUD-20210501-WA0000.
9.58M
#شبنامه / آیا غربگرایان سرنوشت انتخابات را تغییر خواهند داد ؟ / نقش شبکه های اجتماعی بر انتخابات 1400 / جناح چپ میتینگ ها را به مجازی منتقل خواهد کرد ؟ / موثر ترین شبکه اجتماعی 1400 کدام شبکه اجتماعی خواهد بود ؟ / مرور چند نکته قابل تامل / اندیشکده های آمریکایی راجع به 1400 چه می گویند ؟
💥💥ویژه #انتخابات🗳💥💥
🤲 همراه #حاج_قاسم در شب های قدر #ماه_مبارک_رمضان دعا کنیم برای ظهور امام زمان و انتخابات را به نفوذی ها نبازیم...آمین یا رب العالمین
🆔 @mogham
4_5793948763915553107.mp3
34.51M
🎙فایل صوتی
"شب قدر و حضور در اکنون بیکرانه خود "
▫️ با حضور #استاد_طاهرزاده
📆 ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۰
#فتح_جان
🆔 @mogham
4_5922694226839078247.mp3
19.48M
🔊 #سخنرانی استاد #رائفی_پور
📑 موضوع: قضا و قدر (شب ۱۹ ماه مبارک رمضان)
🗓 تاریخ: ۱۳۹۶/۳/۲۳ - تهران
🆔 @mogham
دعای روز نوزدهم #ماه_مبارک_رمضان
🌙جهت تعجیل ظهور در #ماه_بندگی ، #ماه_مبارک_رمضان دعا با حالت اضطرار...🤲
🆔 @mogham
#سرطان_اصلاحات_آمریکایی 92
سابقه دوستی دمارانش با شاه ایران به سال 1351 بازمیگشت؛ یعنی دو سال پس از آنکه ژرژ پمپیدو، رئیس جمهور فرانسه، کُنت الکساندر دمارانش 49 ساله را در روزهای اوج جنگ سرد به ریاست سرویس اسناد خارجی و ضد جاسوسی با دو هزار نفر پرسنل برگزید و به او مأموریت بازسازی سیستم جاسوسی فرانسه را داد. او سالهای آغازین جنگ سرد را به عنوان یک جاسوس جوان در آمریکا گذراند و این شانس را داشت که همراه ژنرال جرج مارشال در جلسات سه جانبهی سرّی وزارت امور خارجه، پنتاگون و سیا برای براندازی احزاب و دولتهای ضدسرمایهداری در سراسر قاره اروپا شرکت کند؛ جلساتی سرنوشتساز که اولینبار خطوط کلی استراتژی «بیثباتسازی سیاسی» در آن تعریف شد همچنین آموخته بود که در بسیاری از ماموریتهای امنیتی باید کارها را بدون جا گذاشتن ردپایی و خیلی تمیز با کمک «روشنفکران نخبه»، «هنرمندان»، «روزنامهنگاران»، «ناشران» و «مترجمان» پیش برد، هدفهای جاسوسی را تحقق بخشید و در عین حال، آنان و خود را گرفتار رسواییهای جبرانناپذیری مانند «قتلهای زنجیرهای روشنفکران» یا ماجرای لو رفتن «شبکه فیلسوفان یهودی» در CIA و MI6 نکرد.
انگلیسیها و آمریکاییها عاشق استخدام نخبگان و دانشگاهیان در سرویسهایشان بودند؛ از آنان هم مثل یک «طعمه» و هم در سطوح رهبری عملیات امنیتی «جنگهای علم» و «بیثباتسازی سیاسی» نیز استفاده میکردند، اما دمارانش چنین افراطی را نمیپسندید و از رسواییهای آن هم میترسید.
💥💥ویژه #انتخابات🗳💥💥
🆔 @mogham
01.mp3
3.57M
#علائم_ظهور (جلسه 1)
🌤اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🌤
در #ماه_مبارک_رمضان دعا کنیم برای ظهور #امام_زمان و انتخابات را به نفوذی ها نبازیم...آمین یا رب العالمین🤲
🆔 @mogham
#سرطان_اصلاحات_آمریکایی 93
چند زیر و بَم پروژه «براندازی نرم» را میشناخت و به نقش حیاتی اندیشمندان واقف بود؛ از قضاء دختر عمویش ترز دوسن فال، رماننویس و ویراستار ارشد انتشارات دو لودئون بود که شب و روزش را با نویسندگان و هنرمندان اروپایی میگذراند. دوسن فال گاهی به 20 کیلومتری پاریس و مقر فرماندهی «سرویس محرمانه» در پادگان تورل میرفت و به پیشبرد نقشههای پسرعمویش کمک میکرد. در عین حال دمارانشنمیخواست تا آنان و خود را گرفتار رسواییهای جبرانناپذیر «ترورهای آکادمیک» مانند «ماجرای قتل پروفسور بنبرکه» کند.
سرویس جاسوسی فرانسه همراه دیگر شرکاء امنیتی خود مانند موساد در دهه 1960 پروژه تشکیل یک «شبکه جاسوسی دانشگاهی» را در مراکش دنبال میکردند و همه تلاش خود را به جلب همکاری غیرمستقیم پرفسور مهدی بنبرکه سیاستمدار ضد آمریکایی مشهور و رهبر اتحادیه ملی نیروهای تودهایمعطوف ساختند. بنبرکه از بانیان «استقلال مراکش» بود و به فکر تاسیس دانشگاه سه قاره برای تربیت «روشنفکران ضد استعماری» افتاد. این یک فرصت استثنایی جهت کنترل نامحسوس و تأثیرگذاری پنهانسرویس جاسوسی فرانسه روی محافل آکادمیک و روشنفکری ضد آمریکایی به شمار میرفت. فرانسویها دو گزینه را دنبال کردند. اول، کوشیدند تا به هر طریقی به بنبرکه نزدیک شوند تا او را جذب کنند و دوم اینکه در صورتِ شکست عملیات جذب، پروژه ترور او را نیز طراحی کردند تا مانع افزایش فزاینده قدرت تئوریک و علمی مخالفان نظام سرمایهداری شوند.
💥💥ویژه #انتخابات🗳💥💥
🆔 @mogham
#سرطان_اصلاحات_آمریکایی 94
روز 29 اکتبر 1965، وقتی مهدی بن برکه به دعوت مارگریت دوراس (داستاننویس فمینیست و نویسنده فیلمنامه هیروشیما عشق من) و ژرژ فرانجو /ژرژ فرانژو به کافهای در مرکز شهر پاریس رفت، ربوده شد و جسدش هرگز به دست نیامد.
اتفاق کثیفی افتاد. فیگون (رابط سرویس جاسوسی فرانسه یا هنرمندان) در سال 1965 مامور میگردد تا به بهانه ساختن فیلم مستندی با عنوان مبارز ضد استعمار: مهدی بنبرکه پروژه ترور او را پیش ببرد. نویسنده فیلمنامه مارگریت دوراس و کارگردانش راژرژ فرانجو (فیلمساز مشهور فرانسوی و سازنده فیلم مرد بدون چهره) انتخاب کردند. فیگون ابتدا با پروفسور بنبرکه در مصر قرار ملاقات گذاشت و در آنجا یک ژنرال پلیس مخفی مراکش به عنوان «تهیهکننده جعلی فیلم» او را شناسایی کرد. سپس برای مقدمات تولید فیلم، با بنبرکه در پاریس قرار دیداری گذاشتند تا مارگریت دوراس را به عنوان فیلمنامهنویس و ژرژ فرانجو را به عنوان کارگردان به او معرفی کنند. بنبرکه، همراه یک روشنفکر مراکشی دیگر، برای ملاقات با آنان عازم کافهای در پاریس شد، اما همان ابتدای ملاقات، چند مامور لباس شخصی پلیس مخفی فرانسه او را ربودند و پس از انتقال به روستایی کشتند. سالها بعد فاش گشت بنبرکهقربانی معامله پادشاه مراکش با سرویس جاسوسی موساد و سرویس جاسوسی فرانسه شده است؛ معاملهای کثیف که با مشارکت «مهمترین روشنفکر زن» فرانسه، یعنی مارگریت دوراس و فیلمساز شهیری مانند ژرژ فرانجو رخ داد و پشت پردهی ماجرا، موسادطراح اصلی نقشه و سرویس جاسوسی فرانسه مسئول اجرای عملیات ترور بود.
💥💥ویژه #انتخابات🗳💥💥
🆔 @mogham