ای لشکر صاحب زمان آماده باش آماده باش.mp3
1.81M
ثعبان1، یک تیربار سبک انفرادی بوده که در حقیقت محصول بهینهسازی تیربار سبک هجومی است. این تیربار در دوران دفاع مقدس بهصورت غنیمتی در اختیار سپاه پاسداران قرار گرفت و بعداً بهدلیل مشکلاتی که در زمینه مسلح شدن داشت از رده خارج شد. با تغییراتی که در صفحه خوراکدهنده، قبضه، قنداق، لوله و سیستم چکاننده این سلاح رخ داده، وزن آن نسبت به نمونه روسی 1 کیلوگرم کاهش پیدا کرده است. ثعبان از کالیبر 62/ 7*39 سلاح کلاشنیکف بهره میبرد و با جعبههای 100 و 200فشنگی تغذیه میشود، البته با استفاده از کوله حمل مهمات میتوان ظرفیت مهمات همراه این سلاح را به 700 فشنگ افزایش داد. این سلاح همچنین به یک سامانه نشانهروی رددات برای افزایش دقت در تیراندازی مجهز شده است. بهجای روپوش لوله قدیمی این سلاح نیز یک ریل برای نصب تجهیزات تعبیه شده است. این سلاح همچنین به یک هندگار با قابلیت تبدیل به دوپایه برای راحتی رزمنده و ثبات در تیراندازی هجومی و ثابت تجهیز شده است. کنار اینها، نوعی شعلهپوش برای این سلاح طراحی شده است تا هم اثر کاهش برد سلاح بر اثر کوتاه شدن لوله را جبران کند و هم عقبنشینی و صدای سلاح در تیراندازی را کاهش دهد. ثعبان1 تمامی تستهای خود را با موفقیت پشتسر گذاشته و قرار است در اختیار یگانهای واکنش سریع نیروی زمینی قرار گیرد. نوع جدید این سلاح نیز امکانسنجی شده و تا پایان سال 99 بهشکل کاملاً بومی به مرحله تولید خواهد رسید. ثعبان5 سلاحی سبکتر، با نواخت تیر بالاتر، دقت بهتر و متناسب با ارگونومی رزمنده ایرانی طراحی میشود.
✅قرارگاه منتظران قائم آل محمد (ص):
👉 @mogham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ای لشکر صاحب (عج) زمان آماده باش آماده باش...
تیربار ثعبان یک
✅قرارگاه منتظران قائم آل محمد (ص):
👉 @mogham
هدایت شده از شاخص
15.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 داستان عجیب یک کاخ، از حمام شیر تازه تا اتاق تریاک و حرمسرای مردانه!!
♦️ تصاویری از کاخ اشرف پهلوی، شهرستان نور مازندران
♦️روایت بخشی از زندگی اشرف پهلوی خواهر شاه
🌍 eitaa.com/shakhes1 ایتا
🌍http://sapp.ir/shakhes.1 سروش
جنگ جهانی غذا 20
این ثروت عظیم دامنهی نفوذ خاندان راکفلر را در آمریکا گسترش داد. بسیاری از شخصیتهای آمریکایی که از (دستکم) دهه 1930 میلادی تاکنون به پستهای کلیدی دست پیدا کردهاند، بهنوعی در این بنیاد «خیریه» یا سازمانهای تابعه آن فعالیت داشته یا از کمکهای آن استفاده کردهاند. در بین سیاسیون، مشهور است که بنیاد راکفلر بهنوعی رختکن مسئولین کاخ سفید برای ورود به عرصه قدرت بهشمار میرود!این بنیاد دارای بخشهای مطالعاتی پیشرفتهای در زمینهی مطالعات استراتژیک، روانشناسی، جامعهشناسی و رسانه است. این بخشها در زمینهی شناخت چالشهای آمریکا و تدوین راهبردها و سیاستهای جهانی این کشور فعالیت میکنند.
وقف ستاد سازمان ملل
بررسی نقش مؤثر این بنیاد در تشکیل نهادهای فراملی و جهانی، میتواند بسیار شیرین و جذاب باشد، اما به جهت حفظ پیوستگی مطالب در این پرونده، از پرداختن تفصیلی به این موضوع خودداری میکنیم. تنها بهعنوان مشت نمونه خروار، جالب است بدانیم که «ستاد سازمان ملل متحد» موقوفهی خانواده راکفلر است! ساختمان سازمان در نیویورک در سالهای 1949 و 1950 میلادی در کنار «ایست ریور» (7) بنا شد. زمین این ملک را جان دی راکفلر جونیور (8) به قیمت 8.5 میلیون دلار خرید و پس از احداث بنا توسط فرزندش نلسون راکفلر (9) آن را به سازمان ملل متحد اهدا کرد.این سطح از قدرت، تصمیمات سازمان ملل را بهکلی تحتتأثیر منویات این بنیاد قرار داد. در ادامه برای روشن شدن موضوع به یک نمونه اشاره میشود:
در روزهای ابتدایی دیماه 1395، پس از تصویب تنها قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل علیه اسرائیل درخصوص محدودیت شهرکسازی این رژیم (که برای اولین بار طی 4 دهه توسط آمریکا وتو نشد!) کامران نجفزاده از نیویورک گزارش داد که بنیاد راکفلر بهخاطر این مصوبه، کمکهای مالی خود به این نهاد بینالمللی را محدود کرده است!
در این زمینه مثالهای فراوان دیگری نیز وجود دارد که نشان میدهد حاتمبخشی این بنیاد، بیدلیل نبوده و استیلای این خانواده بر سازمانملل و نهادهای تابع آن را کاملاً تضمین کرده است. در بخشهای بعد خواهیم دید که گزینش رؤسای نهادهای بینالمللی، کاملاً باید زیر نظر این بنیادها صورت گیرد تا آن نهاد را در اختیار اهداف جهانی این بنیادها قرار دهد. (10)
آیا خاندان راکفلر یهودی هستند؟
در سلسله مباحث مربوط به یهودیان مخفی دیدهایم که بسیاری از یهودیان دنیا تلاش میکنند آیینشان را مخفی نگه دارند. درباره خانواده راکفلر میتوان گفت که گرچه یهودی بودن آنان در هالهای از ابهام قرار دارد و محل اختلاف است، اما همبستگی عمیق آنان با یهودیانِ برجسته و کنشهای هماهنگشان با شبکه یهود از گزارههای قطعی است. لذا متد کنشهای این خانواده، یهودی بودن یا نبودن آنها را در درجات بعدی اهمیت قرار میدهد. ذیلاً شواهدی آورده شده که انگارهی یهودی بودن و جهانروا بودن مکتب این خانواده را تقویت میکند.
این خاندان خود، دینشان را «مسیحی پروتستان» معرفی میکنند و ریشهی 500 سالهشان را (مانند دو خانواده مورگان و روچیلد) از سرزمین ژرمنها میدانند؛ گرچه برخی گزارشها مدعی هستند ریشهی آنان از یهودیان سفاردی (11) و خاستگاه آنان مناطقی از اسپانیا و پرتغال است.
درباره مکتبی بودن و تعصبات تند مذهبی این خاندان، شواهد زیادی در دست است؛ برای نمونه بررسی شجرهنامه راکفلرها از قرن 16 میلادی نشان میدهد این خاندان طی چهار سده اخیر اسامیای روی فرزندان خود مینهادند، که یک خانواده متعصب مذهبی یهودی ممکن است این اسامی را بهکار ببرد. (12)
البته طبعاً شواهدی اینچنین (به همراه ادعاهای پرشمار و بدون سندی که در این زمینه وجود دارد) برای اثبات یهودی بودن این خاندان کفایت نمیکند؛ ضمن اینکه پیوند وثیق این خانواده با محافل خاص اوانجلیستی [13]، کابالیستی [14]، فرقههای ایلومیناتی [15] و سایر نحلهها و فرقههای آخرالزمانی و جهانروا اهمیت کیش مذهبی این خاندان را درجات بعدی اهمیت قرار میدهد. عبدالله شهبازی، مورخ و جریانشناس معاصر نیز درباره آیین این خاندان معتقد است:
«مستندی درباره یهودی بودن راکفلرها وجود ندارد. خیلی مهم هم نیست. شبکه بانکداری آمریکا کلاً در اختیار خاندانهایی مانند مورگان بوده که اصالتاً آلمانی هستند و به احتمال قوی یهودیتبار. به هر حال مستند قابل اتکاء وجود ندارد.»
✅قرارگاه منتظران قائم آل محمد (ص):
👉 @mogham
دستور پدافندی فرمانده در مورد کرونا.mp3
2.76M
فرمان پدافندی امام خامنه ای فرمانده تمدن مهدوی در مورد آفند کرونایی تمدن شیطان...تا چه مقدار عمل کردید؟
✅قرارگاه منتظران قائم آل محمد (ص):
👉 @mogham
دعای هفتم صحیفه سجادیه.mp3
4.05M
فرمان پدافندی واجب الاجراست...
ای لشکر صاحب زمان آماده باش آماده باش...
✅قرارگاه منتظران قائم آل محمد (ص):
👉 @mogham
جنگ جهانی غذا 21
دیوید راکفلر [17] خود در سال 2002 در کتاب خاطراتش تصریح میکند:
«توصیف من و خانوادهام این است که ما بهعنوان «انترناسیونالیست» [18]، همداستان عدهای دیگر در جهان، برای ساخت یک جهان با ساختار یکپارچهتر سیاسی و اقتصادی هستیم. اگر اتهام ما این است، من ایستادهام و به آن افتخار میکنم.» [19]
در گزارشی دیگر گلوبال ریسرچ [20] در این زمینه نوشت:
دیوید راکفلر در خلال صحبتهایش در نشست بیلدربرگ (Bilderberg) سال 1991 میلادی درخصوص اهمیت حضور رسانهها در چهار دهه گذشتهی این کنفرانس گفت:
«واشنگتن پست، نیویورک تایمز، مجله تایم و دیگر نشریات بزرگ که مدیران آنها در تمام 40 سال گذشته در جلسات ما حضور داشتند، بهخاطر وعدههای از روی بصیرتشان مورد احترام هستند. این برای ما غیرممکن مینمود که نقشهی خود را برای جهان، بدون روشنگری این مجلات پیش ببریم. اما اکنون جهان برای یک دولت جهانی آمادهتر است؛ حاکمیتی فراملی متشکل از نخبگان و بانکداران جهان قطعاً از حکومتهای ملیِ تجربهشده در قرنهای گذشته بهتر است.» [21]
به هر رو گام برداشتن راکفلرها در مسیر جهانیسازی همراه و همنوا با سایر معتقدان به حکومتداری جهانروا، روشن و مبرهن است. در ادامه به مواردی از تمهیدات و کنشهای این خانواده در راستای تشکیل حکومت واحد جهانی اشاره خواهد شد.
الف. همکاری راکفلرها در تشکیل اسرائیل
خانواده راکفلر در تشکیل اسرائیل همکاری راهبردی داشتهاند. دلیل این مسأله دقیقاً روشن نیست، اما بهطور قطع تنها «همسویی مذهبی» یا «یکسانی اهداف راهبردی» میتواند چنین ارتباط نزدیکی را شکل دهد. برخی پژوهشگران در مطلبی در این خصوص مینویسند:
«ویلیام بلاکستون (1841ـ1935) ثروتمند، جهانگرد و بشارت دهنده «اِوانجیلی و یکی از مهمترین شخصیتهای مسیحی – صهیونیستی آمریکایی است که این جنبش را [در آمریکا] تأسیس کردند.
ویلیام بلاکستون از همان کودکی شیفته خواندن عهد قدیم و پیگیری پیشگوییهایی بود که در این کتاب درباره ظهور مسیح ذکر شده بود. او که با ساخت و ساز و سرمایهگذاری در این زمینه، ثروت هنگفتی به دست آورده بود، اعتقاد داشت، این ثروت بیجهت به او داده نشده، به همین دلیل مسئولیت فراهم ساختن زمینههای ظهور مسیح را برعهده گرفت. با توجه به موارد یاد شده، رهبری جنبشی را که هدف آن بازگرداندن یهود به فلسطین قبل از ظهور مسیح بود، عهدهدار شد.
بلاکستون فعالیتهای خود را با نوشتن کتاب «یسوع میآید» که در سال 1878م منتشر شد، آغاز کرد. کتاب یاد شده تأثیر بسیار زیادی بر پروتستانیسم انجیلی آمریکا گذاشت. این کتاب تبدیل به یکی از مهمترین کتابهایی شد که «آرمانگرایی صهیونیستی» را در چارچوب اعتقاد به «عصر هزاره خوشبختی» منعکس میکرد.
این کتاب، بیش از هر کتاب دیگری که در زمینه ظهور مسیح به چاپ رسیده بود، توانست توجه رهبران و روحانیون مسیحی را به بازگشت مسیح جلب کند. از جمله این افراد میتوان به «ملویل فولر» قاضی بزرگ و استاندار ایالتها و نماینده کنگره آمریکا اشاره کرد. در میان این افراد روحانیون پروتستان، کاتولیک، سرمایهداران و سیاستمدارانی از قبیل «دی پونت»، «مورگان»، «جان راکفلر»، «ویلیام راکفلر»، «راسل زیگ» و «چارلز اسکوبنر» نیز به چشم میخوردند…
در سال 1891، بلاکستون «درخواستی» برای «بنیامین هاریسون»، رئیسجمهور آمریکا نوشت و در آن از او خواست، جهت بازگرداندن یهودیان به فلسطین وارد عمل شود. او این درخواست را به امضای 413 تن از شخصیتهای برجسته مسیحی آمریکا رساند. در میان این افراد، امضای بزرگ خاندان راکفلر در آن زمان، یعنی «جان راکفلر» نیز دیده میشد.» [22]
ب. صهیونیستهای کلاسیک و برجسته در رأس بنیاد راکفلر
حرکت شانهبهشانه یهودیانِ شناخته شده با این بنیاد نیز قابل توجه است؛ همواره صهیونیستهای شاخص و شناختهشده بینالمللی مسئولیت ردههای بالای این بنیاد (از جمله مدیریتعامل، عضویت و ریاست هیئت مدیره و مسئولیت در هیئت امنا) را برعهده داشته و دارند. در ادامه به سه نفر از این افراد اشاره میشود:
هنری کیسینجر
یکی از این یهودیان شناخته شده، هنری کیسینجر [23] است. این فرد، قطعاً یهودی است و نماد صهیونیستهای آمریکایی بهشمار میرود. وزن فردی او (جدای از نهادها و تشکیلات یهود) چنان بالاست که در کنار نهادهای شناختهشده بینالمللی، عضوِ حقیقیِ کنفرانس «بیلدربرگ» است. ویکیپدیا کیسینجر را یهودی آلمانیتبار معرفی میکند و مینویسد:
«کیسینجر، در سال 1923 در دوران جمهوری وایمار، در بایرن آلمان در خانواده یهودی آلمانیتبار متولد شد.» [24]
✅قرارگاه منتظران قائم آل محمد (ص):
👉 @mogham
جنگ جهانی غذا 22
راکفلر درخصوص ارتباط کیسینجر و خودش ادامه میدهد:
«ارتباط او با برادران راکفلر تا آنجا تنگاتنگ شد که کیسینجر به هیئت امنای بنیاد برادران راکفلر دعوت شد.» [25]
اما کیسینجر تنها صهیونیست کلاسیک در جمع راکفلرها نبوده و نیست.
جودیت رودین
مدیرعامل بنیاد راکفلر طی دوازده سال (2005-2017) خانم جودیت رودین [26] بوده است. جودیت (= جهودیت: نام یهودی) 73 ساله در سال 2005 به بنیاد راکفلر پیوست. وی که در فیلادلفیا در خانوادهای یهودی به دنیا آمده، مدارج ترقی را یکی پس از دیگری تا مدیرعاملی بنیاد راکفلر طی کرد.
ژاکوب هرار
در نمونهای دیگر میتوان از ژاکوب (یعقوب) جورج هرار [27] بهعنوان مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره سابق راکفلر نام برد. سایت راکفلر درباره او نوشت:
«ژاکوب هرار بهسرعت سلسله مراتب موفقیت را در این بنیاد طی کرد. هرار در سال 1951 به سمت معاون بخش کشاورزی، در سال 1955 به سمت مسئول این بخش، در سال 1959 بهعنوان معاون مدیرعامل و در سال 1961 به سمت «امین» و مدیرعامل بنیاد راکفلر برگزیده شد و تا سال 1972 در این سمت باقی ماند. او پس از بازنشستگی در خلال سالهای 1973 تا 1979 ریاست شورای حکومتی راکفلر را بر عهده داشت.» [28]
به این ترتیب گرچه دین خاندان راکفلر در هالهای از ابهام قرار دارد؛ اما روشن است که این خانواده و تشکیلاتشان، با فرقههای آخرالزمانی و همچنین یهودیان و صهیونیستهای برجسته، ارتباطی وثیق دارند.
✅قرارگاه منتظران قائم آل محمد (ص):
👉 @mogham