#جنگ_ژئوفیزیک 7
آیا عامل دیگری به طور طبیعی باعث جهش DNA می گردد؟
صداهایی که از دستگاه های الکتریکی تولید میشوند بین زمین و لایه های یونوسفر که ما را احاطه کرده اند قرار دارد با تاسف تمام ما در محیط زیست و اکوسیستمی زندگی میکنیم که سطح الکترومغناطیسی آن شدیداً آلوده است. این الودگی از تیرهای برق ، ماهواره ، تلفن همراه ، کامپیوتر و مانیتور ، مایکروویو ها است و همه ی این عوامل بشدت مخرب هستند و ارتعاشات طبیعی زمین را همپوشانی و تضییع میکنند درسته که ما این امواج الکترومغناطیسی را نمیتوانیم ببینیم اما نفوذ آنها بر مغز ما اجتناب ناپذیر است به گفته دانشمندان این افزایش در آلودگی مغناطیسی همان علت بزرگ برای افسردگی ، بیماریهای استرس و خستگی که مردم در طول روز بدان مبتلا هستند، است. دانشمندی به نام ویور نیز در آزمایشگاه پلانک آزمایشات دیگری را به مدت سی سال روی مردم انجام داد و این تحقیقات بر روی پالس ها و سیگنال های مغز در حال خواب و بیداری بود. او این نتیجه را گرفت که اگر انسان در معرض رزونانس طبیعی زمین با فرکانس ۷٫۸۳ هرتز قرار بگیرد، استرس از وی دور می شود و همچنین سیستم ایمنی و دفاعی بدن خیلی خوب کار میکند و علایم بیماری از بدن انسان ناپدید می شود در واقع رزونانس زمین با رزونانس مغز ما اگر هماهنگ شود، انسان دچار مشکلات و بیماری های جسمی و روانی نمی شود.جالب آنکه دانشمندی به نام مونته آیر با بررسی DNA آب به این نتیجه رسید که اگر دو رشته (استرند) DNA را از هم جدا کنیم و سپس رزونانس زمین را بر آن ها بتابانیم، هر رشته DNA می تواند #جهش کند و این در حالیست که تا پیش از آن دانشمندان فکر می کردند که اگر بخواهیم زندگی داشته باشیم، اسپرم ، تخمک ، هاگ و دانه گیاه باید باهم و کنار هم وجود داشته باشند و در واقع دو رشته DNA حتماً باید در کنار هم باشند تا زندگی نو خلق شود.
✅قرارگاه منتظران قائم آل محمد (ص):
👉 @mogham
May 11
چون پرسم از پناهے🌹
پشتے و تڪیهگاهے💠
آغـ🌷ـوش مهربانت✨
از هر جواب خوشتر...💚
✅قرارگاه منتظران قائم آل محمد (ص):
👉 @mogham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وای بر ما شیعیان که در خواب مشکلات فرو رفتیم و نمیدانیم اینهمه مشکل بخاطر نبود امامیست که کفار او را دجال به دنیا دارند معرفی میکنند!!
🔥🔥#نظم_نوین_جهانی💥💥(بخش24)
#دجال
✅قرارگاه منتظران قائم آل محمد (ص):
👉 @mogham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پشت پرده مبتلا کردن سیاهپوستها به ایدز توسط آمریکا و انگلیس
دو مستندساز سوئدی که در حال ساخت مستندی درباره انفجار هواپیمای دبیرکل سازمان ملل در آفریقای جنوبی در سال ۱۹۶۱ بودند، در جریان تحقیقاتشون پی به موسسهای آمریکایی-انگلیسی بردن که از طریق مراکز بهداشتی، ویروس اچ آی وی (ایدز) رو بین سیاهپوستان شیوع میدادن تا اونا رو از بین ببرن.
این گزیده فیلم، بخشی از اعترافات یکی از اعضای این گروه در مقابل دوربین این مستند هست که البته بعد از ساخت مستند به مکان نامعلومی نقل مکان کرد تا جونش در امان باشه.
حتما ببینید و نشر دهید
#تمدن_شیطان
✅قرارگاه منتظران قائم آل محمد (ص):
👉 @mogham
⭕️ سرداران گمنام وطن
🔷یکی از مسائلی که برای تخریب دکتر محمد مطرح میشود اینست که ایشان را تا دو سال پیش کسی نمیشناخت و بعد از فرماندهی قرارگاه خاتم اسمش در رسانه ها مطرح شد . این آدم گمنام و ناشناس چطور میتواند رئیسجمهور مملکت بشود وقتی هیچ سابقه سیاسی ندارد؟
🔶گفتم مگر شهید طهرانی مقدم را تا لحظه شهادت کسی میشناخت؟ او پدر موشکی ایران بود و کارهایش را مردم میشناختند اما خودش را نه
🔷گفتم مگر شهید فخری زاده را تا لحظه شهادت کسی میشناخت؟ او پدر صنعت هسته ای ایران بود و کارهایش را مردم میشناختند اما خودش را نه
🔶گفتم دکتر محمد هم یک سردار گمنام است از جنس همان سرداران گمنام دیگر که مردم اورا نمیشناسند اما پالایشگاه ها و کشتی ها و پل ها و سدها و جاده ها و بنادر و دیگر خدمات بزرگ ریز و درشت عمرانی که در گوشه گوشه کشور در ۳۰ سال گذشته ساخته را میشناسند....اگر او را هم دشمنان شهید میکردند لابد لقب پدر سازندگی کشور به او میدادند و نام آشنای همه میشد
🔷گفتم آنها که سالهاست در سیاست نام آور و شهره شده اند نتیجه کارشان را در این ۸سال دیدیم . بیایید این بار دنبال گمنام های بی هیاهو در سیاست باشیم.
#انتخابات
✅قرارگاه منتظران قائم آل محمد (ص):
👉 @mogham
دیود راکفلر در سمت راست و یاکوب روتچیلد در سمت چپ حاکمان تمدن شیطان سال 2006
#جنگ_جهانی_غذا
✅قرارگاه منتظران قائم آل محمد (ص):
👉 @mogham
#جنگ_جهانی_غذا 79
معرفی سرپل ها در داخل ایران در یک نگاه کوتاه؛
شبکۀ کشاورزی بزرگِ متعلق به بنیاد راکفلر از ۱۹۶۷ در دولتهای مختلف و بهصورت مداوم در ایران مشغول به فعالیت و همکاری با وزارتخانۀ ماست؛ مهم و عجیب اینکه «اطلاعات پایۀ کشاورزی ایران» در اختیار آنان قرار گرفته است!
دستگاهها و نهادهای کشور ما، تا سطح وزارتخانه، از دیرباز آماج تأثیر شبکۀ جهانی غذا و کشاورزی قرار گرفتهاند. پیش از این دیدیم که اولین معاهدهنامۀ وزارت کشاورزی ایران در این زمینه لااقل به 1362 شمسی بین سوامیناتان (مدیر یکی از مؤسسات مهم و تأثیرگذار متعلق به راکفلر) و عیسی کلانتری (معاون وقت وزارت کشاورزی) مربوط میشود. در این زمینه مطابق اذعان منابع بنیاد راکفلر، لااقل 264 نفر از متخصصان ایرانی ذیل مؤسسات متعلق به بنیاد راکفلر آموزش دیده و در مراکز حساس و تأثیرگذار کشاورزی کشور ما بهکار گمارده شدهاند.
طی سالهای گذشته، تلاش کردیم پرده از نفوذ این جریان و لطمات سختی که به امنیت غذایی مردم ایران وارد شده، برداریم. مقابله با جریان تجارت بیضابطۀ محصولات پرریسک تراریخته از جمله مواردی است که به آن پرداختهایم.
پروندههای «ایران، ایری، راکفلر» و «جنگ جهانی غذا»، بهروشنی نشان میدهد که نسبت این شبکۀ جهانی با خانوادۀ راکفلر تا چهاندازه وثیق و ارگانیک است.
✅قرارگاه منتظران قائم آل محمد (ص):
👉 @mogham
#جنگ_جهانی_غذا 80
یک نمونۀ دیگر از ارتباط وثیق وزارت جهاد کشاورزی ایران با “شبکۀ جهانی کشاورزی راکفلر”
شبکۀ جهانی سیجیآیایآر (CGIAR)، و بهخصوص زیرمجموعههای آن از جمله سیمیت، ایکاردا و ایری، در مجموعههای تحقیقات کشاورزی ایران نفوذ عمیقی دارند. این نفوذ، گاهی پنهانی بوده و بعضاً هم بهصورت کاملاً آشکار و حتی در نشانیهای رسمی سایتهای متعلق به وزارت جهاد کشاورزی قابل مشاهده است.
برای نمونه در ادامه تنها به یکی از این موارد اشاره خواهد شد، با تأکید بر اینکه این سطح از نفوذ تنها منحصر به این یک مورد نیست.
در بخش «دفتر ارتباطات علمی و همکاریهای بینالمللی» از «سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی» از زیرمجموعههای «وزارت جهاد کشاورزی» دبیرخانه منطقهای مرکز بینالمللی تحقیقات ذرت و گندم (CIMMYT) در ایران معرفی شده است.
بر اساس اذعان همین مطلب، دبیرخانۀ منطقهای سیمیت، در این نشانی مشغول به فعالیت است: «کرج، خیابان ماهدشت، مؤسسۀ اصلاح و تهیۀ نهال و بذر، صندوق پستی 4119».
✅قرارگاه منتظران قائم آل محمد (ص):
👉 @mogham
#جنگ_جهانی_غذا
با توجه به تصویر سایت در بخش «دفتر ارتباطات علمی و همکاریهای بینالمللی» از «سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی» از زیرمجموعههای «وزارت جهاد کشاورزی» دبیرخانه منطقهای مرکز بینالمللی تحقیقات ذرت و گندم (CIMMYT) در ایران معرفی شده است.
همچنین آدرس برای شما منتظران لینک می شود:
http://aria.areeo.ac.ir/HomePage.aspx?TabID=14699&Site=aria.areeo.ac&Lang=fa%D9%80IR
✅قرارگاه منتظران قائم آل محمد (ص):
👉 @mogham
#جنگ_جهانی_غذا 81
در معرفی این مرکز(CIMMYT)با کمال شگفتی میخوانیم:
هستۀ اولیۀ مرکز تحقیقات بینالمللی تحقیقات ذرت و گندم (International Maize and Wheat Improvement Center)که بیشتر با اختصار نام اسپانیایی آن یعنی Centro Internacional de Mejoramento de Maiz y Trigo =CIMMYT شناخته میشود در سال 1943 در پی اجرای پروژۀ مشترک بنیاد راکفلر و دولت مکزیک برای افزایش تولید گندم و ذرت در مکزیک پایهگذاری و در سال 1966 میلادی با نام مرکز بینالمللی تحقیقات ذرت و گندم (CIMMYT)تأسیس شد. این مرکز یکی از 15 مرکز بینالمللی تحقیقات کشاورزی زیر پوشش حمایتی گروه مشاوران بینالمللی تحقیقات کشاورزی (Consultative Group for International Agriculture Research =CGIAR)میباشد. در سالهای 67ــ1966 میلادی ارقام پرمحصول گندم مکزیکی از طریق این مرکز به هندوستان و پاکستان راه یافت و بهدنبال آن افزایش چشمگیری در عملکرد گندم این کشورها حاصل و منجر به وقوع انقلاب سبز (Green Revolution)گردید. این موفقیت دریافت جایزۀ صلح نوبل را برای دکتر ارنست نورمن بورلاگ، مدیر برنامۀ گندم مرکز بینالمللی تحقیقات ذرت و گندم (CIMMYT)در سال 1970 میلادی به ارمغان آورد.
در مورد کلیدواژههایی که از آنها در پاراگراف بالا با افتخار یاد شده است قسمت های 30 تا 42 جنگ جهانی غذا دوباره بخوانید.
✅قرارگاه منتظران قائم آل محمد (ص):
👉 @mogham
#جنگ_جهانی_غذا 82
دفتر ارتباطات علمی و همکاریهای بینالمللی ادامه میدهد:
مرکز بینالمللی تحقیقات ذرت و گندم (CIMMYT) یک مرکز تحقیقاتی و آموزشی غیرانتفاعی است که بهطور مستقیم با 100 کشور در حال توسعه از طریق دفاتر این مرکز در آسیا، آفریقا و آمریکای لاتین ارتباط و همکاری دارد.
همکاریهای علمی و تحقیقاتی مرکز بینالمللی تحقیقات ذرت و گندم (CIMMYT) با بخش تحقیقات غلات مؤسسۀ تحقیقات اصلاح و تهیۀ نهال و بذر در سال 1345 هجری شمسی شروع [شد] و تاکنون ادامه دارد. اولین موافقتنامه و برنامۀ کار بین مرکز بینالمللی تحقیقات ذرت و گندم (CIMMYT) و ایران در سال 1967 میلادی به امضا رسید.
در طول این سالیان یکصد و یازده نفر از محققین ایرانی در این مرکز آموزش دیدهاند و هزاران ژرمپلاسم گندم نان، گندم دوروم، جو، تریتیکاله و ذرت در قالب صدها خزانۀ بینالمللی دریافت [شده] و در مناطق مختلف کشور مورد بررسی و مطالعه قرار گرفتهاند. حاصل این همکاریهای علمی و تحقیقاتی معرفی دهها رقم اصلاحشده گندم، جو و تریتیکاله بوده است که در ارتقای کمی و کیفی این محصولات بهویژه گندم نقش بسزایی ایفا کردهاند.
بهمنظور تقویت و ارتقای سطح همکاریهای علمی و تحقیقاتی بین ایران و مرکز بینالمللی تحقیقات ذرت و گندم (CIMMYT) قرارداد تأسیس دفتر آن مرکز در ایران در اردیبهشت ماه 1383 بین طرفین به امضا رسید و در آبان 1383 این دفتر با حضور جناب آقای دکتر ایواناگا (Dr. Masura Iwanaga) رئیس مرکز بینالمللی تحقیقات ذرت و گندم (CIMMYT)، جناب آقای دکتر علی آهونمنش معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات و آموزش کشاورزی، جناب آقای مهندس عباس کشاورز رئیس مؤسسۀ تحقیقات اصلاح و تهیۀ نهال و بذر و تنی چند از مسئولان و محققان بینالمللی و ایرانی افتتاح شد. دفتر مرکز بینالمللی تحقیقات ذرت و گندم (CIMMYT) با انتخاب و انتصاب جناب آقای دکتر محمدرضا جلال کمالی بهعنوان محقق ارشد گندم و نمایندۀ آن مرکز در ایران در شهریور 1386 بهطور رسمی فعالیت خود را آغاز نموده است.
متن مطلب سازمان تات، خود گویای همهچیز هست؛ تأکید بر پایهگذاری مرکز توسط بورلاگ، در ادامۀ برنامههای راکفلر، و توسط یکی از 110 محقق ایرانی که در این شبکه آموزش دیدهاند، و طرفهتر از همه، سازماندهی این شبکه ذیل دولت ایران، از نکات تأسفبار این متن است. ایری و ایکاردا، دو مورد از فعالترین مراکز این شبکه در تهران هستند. همین نشانی برخی دیگر از دفاتر مرتبط را نشان میدهد.
✅قرارگاه منتظران قائم آل محمد (ص):
👉 @mogham
بسیاری از پژوهشگران ایرانی عمداً یا سهواً دست در دست بورلاگ و تیم او داشتهاند؛ تصویر فوق محمدرضا جلال کمالی عضو هیئت علمی مؤسسه تحقیقات و اصلاح نهال و بذر کرج و پایهگذار «سیمیت» در ایران است شخص کنار وی نورمن بورلاگ می باشد.
#جنگ_جهانی_غذا
✅قرارگاه منتظران قائم آل محمد (ص):
👉 @mogham
مقر ایکاردا در سازمان تحقیقات، آموزش و تحقیقات کشاورزی
#جنگ_جهانی_غذا
✅قرارگاه منتظران قائم آل محمد (ص):
👉 @mogham
مراکز دیگر مرتبط با سازمان که بعضاً از اعضای همین شبکهاند. تصویر یادمان بهزاد قرهیاضی (دانشآموختۀ معروف راکفلر) بهعنوان مسئولان پیشین این سازمان درخور توجه است.
#جنگ_جهانی_غذا
✅قرارگاه منتظران قائم آل محمد (ص):
👉 @mogham
اینکه این همکاریها، تنها به سیمیت محدود نیست، شامل کمکهای بلاعوض ایران به برخی از دیگر نهادهای این شبکه نیز میشود. در برخی از این موارد، کمکهای ایران بهدرخواست وزیر کشاورزی پیشین ما، «با ترک تشریفات» به حساب این سازمانها واریز شده است. برای نمونه تصویر نامۀ محمود حجتی، وزیر پیشین جهاد کشاورزی در این خصوص قابل مشاهده می باشد.
#جنگ_جهانی_غذا
✅قرارگاه منتظران قائم آل محمد (ص):
👉 @mogham
#جنگ_جهانی_غذا 83
احتمالاً قدیمیترین سندی که از حضور و فعالیتِ گیاهشناسان غربی در ایران منتشر شده، مربوط به «میکائیل زهری» باشد که در قسمت 28 و 29 به آن اشاره شد.
اما طی مطالعات مرتبط با این پرونده به نکتهی بسیار تأملبرانگیز دیگری برخوردیم که حضور گیاهشناسان غربی در ایران را حداقل از ابتدای قاجار تأیید میکند.
«سِر جان ویلیام کِی» افسر ارشد بریتانیا در حوزهی سرزمینی کمپانی هند شرقی و از تاریخنگاران برجستهی این ارتش در این زمینه است.
وی در کتابی بهنام «تاریخ جنگ در افغانستان» مینویسد:
پیش از حضور ناپلئون در مصر بود که گروهی از فرانسویها در پوشش دانشمندان گیاهشناس وارد تهران شده به آغامحمدخان قاجار پیشنهاد کردند که بصره و بغداد را به تصرف درآورد؛ و همچنین به تیپوسلطان که در هند علیه انگلیس قیام کرده، یاری رساند؛ و دیگر اینکه به فرانسویها اجازه دهد که در بندرعباس رحل اقامت بیفکنند.
لشگرکشی ناپلئون به مصر، بین سالهای 1797 تا 1801 میلادی رخ داده است؛ همچنین تاریخ مرگ آغامحمدخان را 1797 میلادی (مقارن 1176 شمسی) نوشتهاند؛ شهادت تیپوسلطان نیز در سال 1799 رقم خورده است.
اگر فرض کنیم که مقارن این سالها، آمدوشد “بوتانیست“ها (گیاهشناسان) به ایران، رایج بوده و در مورد آن حساسیت چندانی وجود نداشته است (چنانکه برای رایزنیهای سیاسی و امنیتی بسیار سطح بالا از این پوشش استفاده میشده است)، میتوان گفت که باید عملیات شناسایی گیاهان سرزمینمان توسط اروپاییها (یا بهعبارت بهتر تمدن مهاجم غرب) را حدود 140 سال دیگر عقبتر ببریم.
بر این اساس، گیاهشناسان غربی حداقل از دههی 1790 در ایران حضور داشتهاند.
✅قرارگاه منتظران قائم آل محمد (ص):
👉 @mogham
13991221_40565_1281k.mp3
11.38M
حضرت آقا امروز به شدت بر #جنگ_روایتها تمرکز داشتند. آقا مردم، خصوصا جوانان رو دعوت به روایت درست از اوضاع کشور و منطقه کردند. روایت #انقلابی به سبک روایت #آوینی
به نظر میرسد ما در روایتها که میتواند جنسش، از جنس #تواصی باشد و منجرّ به #امیدآفرینی شود، تمام توان خود را بهکار نگرفتهایم.
✅قرارگاه منتظران قائم آل محمد (ص):
👉 @mogham
#جنگ_جهانی_غذا 84
ویژه #جنگ_جمعیت
براساس یک سند معتبر، آمریکا بیش از نیم قرن گذشته، تلاش کرده تا کاهش جمعیت خود را با جنگ جمعیتی این کشور علیه کشورهای دیگر جبران کند. این یادداشت، به این سند جنگ جهانی جمعیت آمریکا میپردازد.
با وجود تحقیقات پراکندهای که در این زمینه انجام شده – که البته در جای خود بسیار ارزشمند است – هیچ ساختار مشخصی در جمهوری اسلامی، فرماندهی نبرد تمامعیار جمعیتی با آمریکا را بهعهده ندارد. همین فتور نهادهای مورد نیاز کشور، طی سه دهه، موجب بروز شرایطی در حوزهی جمعیت شده است که ادامهی آن یک «فاجعهی تمامعیار» برای ایران اسلامی بهشمار میرود.
برای تصدیق این یلگی ساختاری، اشاره به این نکته کافی است که سند بالادستی آمریکا در این نبرد تمامعیار حتی تاکنون به فارسی بازگردانده نشده است! چه رسد به بررسی و تحلیل و ساختارسازی و مقابله!!
در ابتدای سند، نام هنری کیسینجر (Henry Kissinger) یهودی شناسنامهدار و استراتژیست بیهمتای آمریکایی، نقش بسته است. وی تا هماکنون در قید حیات است و در سنّ 98سالگی هنوز در کانون مراکز سیاستگذار کلان ایالات متحده، ابرکمپانیهای فراملیتی، و گعدههای فراراهبردی دنیا (مانند بیلدربرگ ) نقش محوری ایفا میکند. در این مقال، دربارهی او کمتر خواهیم نوشت؛ چه اینکه نگاه به اقدامات و کنشهای او طی 50 سال اخیر، خود بحثی مفصل میطلبد.
این سند زمانی تدوین شد که 5 سال از انتصاب کیسینجر به سِمَت مشاور شورای امنیت ملی آمریکا و 1 سال از تصدی وزارت امور خارجهاش در دولت نیکسون میگذشت.
✅قرارگاه منتظران قائم آل محمد (ص):
👉 @mogham
#جنگ_جمعیت 2
سند پیشِرو در سال 1974 میلادی تهیه شد. در این برهه از زمان، از یک سو طی یک دهه (70-1960) نرخ رشد جمعیت کشورهای غربی به حدود نصف کاهش یافته بود، و از سوی دیگر نرخ فزایندهی زاد و ولدِ کشورهایی که در پارادایم این کشورها جایی نداشتند، میرفت تا مؤلفههای گوناگون نظامی، اقتصادی، سیاسی و راهبردی دنیا را عمیقاً تحت تأثیر قرار دهد.
این سند در این زمینه تصریح میکند:
طیّ زمان بین 1970 تا 2000 که برآوردی از این برنامه انجام شده، مناطق کمتر توسعهیافته نسبت به مناطق پیشرفته رشد سریعتری خواهند داشت…، بنابراین تا سال 2000 تقریباً 80درصد جمعیت جهان در مناطقی زندگی میکنند که اکنون آن را «کمتر توسعه یافته» مینامیم و بیش از 90درصد از افزایش سالانهی جمعیت جهان هم در همین منطقه اتفاق میافتد.
✅قرارگاه منتظران قائم آل محمد (ص):
👉 @mogham
#جنگ_جمعیت 3
اگر روند رشد جمعیت جهان به همان ترتیب ادامه مییافت، توازن جمعیتی جهان بهنفع کشورهای دیگر به هم میخورد و چهبسا اکنون آرایشِ قدرت در جهان، نمایی بسیار متفاوت با شرایط فعلی نشان میداد.
برای اجرای این طرحواره، مشکلات پیچیده و فراوانی پیشِروی ایالات متحده قرار داشت، که عبور از آنها بهنظر ناممکن مینمود. اما این سند تهیه شد تا با بهرهمندی از تمامی ظرفیتهای آن روزگار، نظامی منسجم و هماهنگ از اقدامات فراملیّتی و راهبردی را شکل دهد که به کاهش رشد جمعیت جهان انجامد.
روشهای بهکارگرفتهشده در این سند بینظیر است. این روشها بسیار هوشمندانه و دقیق طراحی شد و به اجرا رسید، لذا پس از طی حدود نیم قرن اثرات اجرایی خط به خط این سند را در کشورهای هدف مشاهده میکنیم.
در کاهش جمعیت هر کشور باید حتماً نوعی «استحالهی فرهنگی» برای ایجاد «خواست درونی» برای کاهش باروری و زاد و ولد اتفاق میافتاد، چرا که برخورد سخت و حتی نیمهسخت با مسئله، نتیجهی عکس در پی داشت، و حتی شائبهی اینکه آمریکا برای اهداف امپریالیستی بهدنبال اجرای این برنامه است، موجب میشد ملّتها از اجرای این سند سر باز زنند.
همچنین خطری وجود دارد که رهبران کشورهای کمتر توسعهیافته، فشارهای کشورهای پیشرفته برای تنظیم خانواده را بهعنوان نوعی امپریالیسم اقتصادی، یا رادیکال تصور کنند که میتواند عکسالعمل جدّی در پی داشته باشد.
✅قرارگاه منتظران قائم آل محمد (ص):
👉 @mogham
#جنگ_جمعیت 4
برای نیل به این هدف راهبردی، تغییر افکار و رویکردها ضروری بود؛ از کمبود احتمالی غذای در دسترس بشر، تا احتمال بروز جنگها، شورشها و ناامنیهای اجتماعیِ ناشی از فشار و تراکم جمعیتی، بهعنوان دلایل اصلی ضرورت کاهش جمعیت برشمرده شد.
برخی تحلیلگران معتقدند در سالهای پس از 1985 کاهش سریع باروری ضروری است تا رژیم غذایی کافی و مناسب در اختیار کل جهان قرار گیرد.
و دربارة تأثیر نرخ رشد جمعیت بر شورشها و جنگها تصریح میکند:
تعدیل نرخ رشد جمعیت در کشورهای کمتر توسعهیافته در نیازهای غذایی تا 1985 تغییراتی ایجاد میکند، این تغییرات تا 2000 اساسی خواهند بود و در اوایل قرن آینده بسیار گسترده میشود… آنها احتمال قحطیهای دورهای از این منطقه به آن منطقه را کاهش میدهند که بهتبع آن شورشها بر سر غذا و همچنین بیثباتیهای اجتماعی و سیاسی در این مناطق کاهش مییابد، امکان پیشرفت بلندمدت و یکپارچگی صلحآمیز هم افزایش مییابد.
✅قرارگاه منتظران قائم آل محمد (ص):
👉 @mogham
#جنگ_جمعیت 5
گذشته از تشریحِ ضرورتهای کاهش نرخ رشد جمعیت کشورهای هدف (که خود عامل مهمی در اقناع ذینفعان بهشمار میرفت) محرّکهای فرهنگی و اجتماعیِ مهمی طراحی و اجرا شد. این سند برنامههای اساسی پیشنهادی را «برای سطح عامه» بهشرح ذیل برمیشمرد:
* فراهم کردن دستکم سطح تحصیلات بهویژه برای زنان
* کاهش مرگومیر نوزادان و کودکان
* گسترش فرصتهای شغلی درآمدزا بهویژه برای زنان
* ایجاد جایگزینهایی برای «امنیت اجتماعیِ» فراهمشده توسط فرزندان برای والدین سالمند
* دنبالکردن راهبردهایی که درآمد را بهسمت فقرا تغییر میدهند و هدایت میکنند بهویژه توسعه روستایی با تمرکز بر فقر روستایی
* تمرکز بر تحصیلات و آموزش نسل بعدی کودکان دربارهی ضرورت اندازهی کوچکتر خانوادهها
گذشته از سطح عامه، این سند وظیفهی هریک از مسئولان و نهادهای آمریکایی، دولتهای و رهبران جوامع هدف، سازمانهای مردمنهاد مرتبط و همچنین سازمانهای بینالمللی را کاملاً روشن کرده است. این سند در ادامه بهکارگیری نخبگان جوامع هدف را «یک عنصر مبنایی و زیربنایی» میداند و تصریح میکند:
یک عنصر زیربنایی در راهبرد کلی برخورد با مشکل جمعیت، بهدست آوردن حمایت و تعهد رهبران کلیدی در کشورهای در حال توسعه است. این شرایط تنها زمانی ممکن میشود که این رهبران بتوانند تأثیر منفیِ رشد نامحدود جمعیت و منافع کاهش نرخ تولد در کشورهایشان را ببینند؛ و باور کنند که میتوان از طریق ابزارهای این سیاست عمومی از پسِ مشکلات ناشی از جمعیت برآمد. چون بیشتر مقامات بالا بهمدت نسبتاً کوتاهی دارای آن مقام هستند، باید منافع زودهنگام را ببینند یا ارزش یک سیاستگذاری طولانیتر را درک کنند. در هر مورد خاص، رهبران، با توجه به ارزشها و منابع و اولویتهای موجود در کشور خودشان، جداگانه باید با مشکلات جمعیتی مواجه شوند. بنابراین حیاتی است که رهبران مهمترین کشورهای کمتر توسعهیافته، خودشان رهبری برنامهی تنظیم خانواده و ثبات جمعیت را بهعهده بگیرند.
و همچنین میافزاید:
امروزه در بسیاری از کشورها تصمیمگیران نگرانِ بهوجود آوردن برنامههای جمعیتی هستند؛ البته نه به این خاطر که توجهی به رشد سریع جمعیت ندارند، بلکه چون از موفقیت این برنامهها اطمینان ندارند؛ ولی باید فعالانه کار کنیم و به چنین رهبرانی نشان دهیم که برنامههای ملی تنظیم جمعیت و خانواده در بسیاری از کشورهای فقیر پیشرفت داشتهاند. ایالات متحده میتواند رهبران بسیاری از کشورها را قانع کند که سرمایهگذاری در برنامههای ملّی تنظیم خانواده منافع قابل توجهی دارد.
برخی از این موارد در نگاه اول عجیب، و بیربط به مسأله جمعیت بهنظر میرسد، اما هر یک از موارد فوق بهصورت دقیق، در سرفصل جداگانهای بررسی و تبیین شده است، برای مثال ممکن است نقش توصیهی «اقدامات بهداشتی برای کاهش مرگومیر نوزادان و کودکان» با هدف کنترل جمعیت عجیب بهنظر برسد.
کیسینجر در این زمینه مینویسد:
نرخ بالای مرگومیر نوزادان و کودکان – که در بسیاری از کشورهای درحالتوسعه دیده میشود – باعث میشود والدین دربارهی میزان زندهماندن فرزندانشان نگران باشند؛ به این ترتیب والدین احتمال از دست دادن فرزندان را با داشتن فرزندان بیشتر جبران میکنند.
یا دربارهی نقش «توانمندسازی روستاییان» در راهبرد کاهش جمعیت تصریح میکند:
درواقع یک راهبرد توسعهای که بر روستاییان فقیر تأکید کند، افزایش درآمد را برای خانوادههایی که بالاترین سطح باروری را دارند، بهارمغان میآورد. هیچ کشور کمتر توسعهیافتهای نمیتواند به ثبات جمعیتی دست یابد، مگر اینکه فقرای روستاییاش در افزایش درآمد و کاهش باروری مشارکت داشته باشند.
حتی برای کشورهایی که بهدلایل مختلف با ایالات متحده روابط سیاسی ضعیفی دارند، برنامههای روشن و مدونی تهیه شد:
در سایر کشورهای دارای اولویت، کمکهای ایالات متحده ممکن است با توجه به روابط سیاسی یا دیپلماتیک با این کشورها یا بهخاطر کمبود علاقهی شدید دولت به برنامههای کاهش جمعیت محدود باشد، در این موارد اگر کشورها مایل به دریافت کمک باشند، باید از کانال سایر یاریگران و سازمانهای خصوصی و بینالمللی این کمکها تأمین شود. با وجود این، دولت ایالات متحده باید به مشکلات جمعیتی این کشورها، و برنامههای احتمالیشان برای کاهش نرخ رشد جمعیت علاقه نشان دهد، علاوه بر این، بهویژه در مورد کشورهای اولویتدار باید منتظر فرصتهایی برای گسترش کمکها و نشاندادن پیامدهای رشد سریع جمعیت و فواید کاهش باروری به رهبرانشان باشیم.
✅قرارگاه منتظران قائم آل محمد (ص):
👉 @mogham
#جنگ_جمعیت 6
رویکرد کلی این سند در واقع این است که بهصورت دقیق و جامعنگر تبیین کند چه ظرفیتهایی را میتوان بهکار گرفت و چه اقدامات مؤثری میتوان انجام داد تا به «تغییر رویکرد درونی ملتها» برای «کاهش باروری» منجر شود. کیسینجر بهخوبی میدانست برای تحقق یک استحالهی فرهنگی جامع، زمانبندی دستکم 30ساله لازم است:
بسیار لازم است مردم قانع شوند که منافع فردی و ملی آنها در داشتن میانگین 3 فرزند تأمین میشود. با توجه به پیشزمینهی فرهنگیِ بزرگسالان کشورهای کمتر توسعهیافته و حتی پیشزمینهی فرهنگی جوانان آنان، احتمال کمی وجود دارد که این نتیجه محقّق شود، بنابراین بدون کاهش اقدامات روی بزرگسالان، باید بر تغییر نگرش نسل بعد بیشتر تمرکز کنیم، کسانی که الآن در مدارس ابتدایی تحصیل میکنند، یا حتی کوچکترند، اگر این کار را انجام دهیم، رسیدن به سطحِ باروری جایگزین، طی 20 سال ممکن خواهد بود؛ و در واقع در عرض 30 سال به آن خواهیم رسید.
نکتهی مهم دیگر پاسخ به سندیّت و اعتبار منبع این کتاب است. این کتاب عیناً در دو نشانی مهم و معتبر آمده است؛ گو اینکه دلایل مهمی برای افشای این سند وجود داشته و دارد.
مهمترین این دلایل، احتمالاً خروج دولت ایالات متحده از زیر فشار کشورهای هدف، و نشان دادن صداقت و همراهی آمریکا با این برنامه بوده است، البته جمعیت ایالات متحده در این برنامه هیچ جایی نداشته است. این سند در یکی از مصادیق این فشارها به یک کنفرانس و توضیحاتی که نمایندهی آمریکا ارائه کرد، اشاره میکند:
ایالات متحده اعتبار خود را بهعنوان یک حامیِ نرخ پایین رشد جمعیت تقویت کرد و توضیح داد با اینکه ایالات متحده یک سیاست جمعیّتی مکتوب ندارد، ولی از مواردی مانند قانونگذاری، سیاستهای شاخهی اجرایی و احکامِ دادگاه بهرهمند است، چه اینکه سطح باروری ملی ما از قبل هم از سطح جایگزین پایینتر بوده، و احتمال دارد تا سال 2000 به ثبات جمعیتی برسیم.
✅قرارگاه منتظران قائم آل محمد (ص):
👉 @mogham