eitaa logo
ساکنِ کنج ِ عزلت
31 دنبال‌کننده
17 عکس
28 ویدیو
5 فایل
_برایِ سر و سامان دادن به افکار ِ درهم _صِرفِ نوشتن های بی چهارچوب برای خودم _وقتتون رو بزارید پای چیزهای با ارزش‌تر نه اینجا .
مشاهده در ایتا
دانلود
26.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این کلیپ طنز حقایقی راجب MBTI هست که این روزها خیلی بولد شده و اکثراً بر این اساس تیپ شخصیتی شون رو مینویسن. ولی در واقع بهتره ببینیم کهMBTI تا کجا علمی و قابل اثباته و از کجا استنباط شده ؟! و آیا قابل دفاعه یا نه؟!
ساکنِ کنج ِ عزلت
-Happiness
شادمانی آرزوی دیرباز بشریست. آرزویی که تمام صبح از خواب بیدار شدن ها، کار کردن ها، شب ساعت کوک کردن ها در راستای به حقیقت پیوستن اون صورت میگیره و انسان در تمام حیات چندین ساله‌ش در اینجا دنبال این گوهر حیات بخشه. و انیمیشن شادمانی نماد تلاش مذبوحانه ی بشر امروزی برای به دست آوردن شادمانیه. حالا از اونجایی که شادمانی ارتباط مستقیمی با نحوه ی زیست داره؛ و باز هم از اونجایی که نحوه ی زیست در قرن اخیر و در نظام سرمایه داری امروزی رو مصرف انبوه فوکوس کرده. بنابراین با این تعبیر [شادمانی یعنی توانایی مصرف. و شادمانی بیشتر=مصرف بیشتر معنا میشه. ] و در نتیجه‌ این باور در ذهن ما نهادینه میشه که: «هرقدر انسان مصرف گرا تر باشه شادمان تره.» هرقدر پول، مقام، نوع ماشین ، وسعت خونه،سمت شغلی،خرید بی حد و مرز و دهن پر کن تر باشه شادمانی انسان هم بیشتره و انسان خوشحال تر. من هم که میخوام خوشحال و خوشبخت باشم. پس میرم به دنبال کار سخت تر، پول بیشتر، لذت بیشتر البته با فدا کردن دو چیز: شرافت و مفهوم اصلی شادمانی _مفاهیم «خرید تراپی» و «بلک فرایدی» ذیل این باور موجودیت پیدا میکنه.
ساکنِ کنج ِ عزلت
شادمانی آرزوی دیرباز بشریست. آرزویی که تمام صبح از خواب بیدار شدن ها، کار کردن ها، شب ساعت کوک کردن
حالا ما گفتیم شادمانی بیشتر منوط به مصرف بیشتره و ما برای آروم کردن این عطش درونی، این نیاز مبرمی که تنها نزد خودمون و جلوه هایی از خودمون و مفاهیم درونی میتونیم درکش کنیم مدام به دنبال مصرف بیشتر نه برپایه ی شادمانی بلکه بر پایه ی لذت هستیم. و حالا هرچه بیشتر مصرف کنیم بیشتر باید کار کنیم، بیشتر باید از لحظه های کوچک کنار هم بودن بگذریم؛ هرچه بیشتر مصرف کنیم ترافیک بیشتر میشه،قرض و وام و قسط و دغدغه ی اقتصادی و دل مشغولی بیشتر میشه؛ هرچقدر دل مشغولی زیاد تر بشه انسان افسرده تر میشه. افسردگی استیصال ایجاد می‌کنه و استیصال مانع شادمانیه. _[یک دورِ باطل غم انگیز رئال]
ساکنِ کنج ِ عزلت
حالا ما گفتیم شادمانی بیشتر منوط به مصرف بیشتره و ما برای آروم کردن این عطش درونی، این نیاز مبرمی ک
نهایت هم اینکه تراژدی ترین تصویر بشر امروزی میشه: ما داریم از کیسه ی شادمانی هامون خرج میکنیم تا شادمانی به دست بیاوریم.
ساکنِ کنج ِ عزلت
-Happiness
نکته ی آخر فراموش شده توسط آدم های این شهر، یعنی شهر موش ها که نماد یک زندگی فاضلابی‌ست هم اینکه: «لذت» با« آرامش و شادمانی و احساس خوشبختی» توفیر داره. لذت یه مفهوم اعتیاد آور و کم عمره که سیری ناپذیر و بریده بریده ست.ولی شادمانی مهارت پس زدن لذت های سطحیه ،یه احساس عمیق و ملموس درونیه و صرفاً یه حباب کم عمرِ مملو از سرمستی سرخوشانه نیست. شادمانی قرص نیست. شادمانی مهارت عمیق زیستنه. عمیق زندگی کنید :)
نمی‌دونم چرا هرچی میخونم و فکر میکنم آخرش همه چیز ختم میشه به تنها مسیر استاد پناهیان :/
چه شروعی! چه پایانی! همه چیز بی نظیر بود.
14.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جدیداً یک جمله ای هم از زبان نسل جدید باب شده که: «بچه باید در رفاه بزرگ بشه و اگر کودک و نوجوان ذره ای رنج بکشه ، یکسری چیزها رو نداشته باشه، عقده ای بار میاد و این رنج؛ انسان رو عقده ای می‌کنه»؛ این نکته از کتاب ژان ژان راسو از زبان شهید مطهری شاید درک صحیح تری از رنج بهمون بده و در این مورد روشن مون کنه.
یکسری فایل خیلی خیلی مفید گوش دادم که به عنوان یه نقطه ی عطف می‌تونه تاثیر خیلی زیادی تو روابط فردی و حس ارزشمندی درونی تون بزاره و خیلی حیفم میاد اگر کسی ببینه و ساده از کنارش رد بشه.
این فایل سه ساعته که به تدریج براتون قرار میدم در مورد یکی از کلیدی ترین مباحثی هست که در زندگی هر فردی دخالت همه جانبه ای داره یکی از بنیادی ترین مفاهیم فردی هست و خیلی بیشتر از آنچه در تصور مردم بگنجه تاثیر بسزایی در روابط ، موفقیت و شکست و شادمانی افراد داره و اگر تقویت بشه میتونه نتایج خیره کننده ای رو در شخصیت انسان ایجاد کنه. این مبحث در قالب یک فایل یک ساعته و از زبان جناب دکتر محمد رضا شعبانعلی تقدیم به شما: قسمت اول قسمت دوم قسمت سوم اگر گوش دادید و دوست داشتید تو لینک ناشناس برام پیام بزارید و برای هرکسی که نیاز داره هم ارسال کنید. ممنون.