eitaa logo
محدثه عامری|مدرسه تخصصی نانِ ایتا🇮🇷
86.4هزار دنبال‌کننده
5.5هزار عکس
1.8هزار ویدیو
3 فایل
🍞🥖🥐نانوایی یک علمِ آرامبخشه🥐🥖🍞 اینجا دعوتی به یک فنجان چای🌱 و لذّتِ عطر نان داغ🥧 ❌استفاده از محتوای کانال بدون ذکر منبع مجاز نیست❌ ⁦👇🏻⁩ارتباط با من: @Cafenan
مشاهده در ایتا
دانلود
💯⁦ بعد از هر آموزش کلی سوال و جواب تو خصوصی صورت میگیره تا جایی که برام ممکنه در حل چالشایی که باهاش درگیر هستید کمکتون میکنم🤓 راستی میدونستید که خوده تست گرفتن از خمیر هم قلق داره؟؟؟ دیگه دارم کم کم همه چی رو لو میدما همین روزاست که داد هنرجوها در بیاد😅 .
❗❗ من خیلی جاها تو کانال در مورد تست کشش یا همون تست پنجره گفتم ولی ظاهرا دوستانی که جدید وارد شدن ندیدن دوست دارید فردا در موردش براتون بگم اگه درخواستا بالای۳۰ تا باشه آموزش فردا رو به این موضوع اختصاص میدیم ✳️ اگه دوست دارید بیشتر بدونید اینجا بهم بگید‌👈🏻⁩ @cafenan
. لطفا فقط🌹 بفرستید تا با سوالات قاطی پاتی نشه‌🤓🙏🏻 @cafenan
🏴 سلام دوستای مهربونم ،روزتون سرشار از برکت و رحمت الهی شهادت امام زین العابدین رو بهتون تسلیت میگم 🖤 . .
1.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁦🙏🏻⁩🌹🌹🌹 همیشه گفتم بازم میگم شما ثابت کردید لایق بهترینها هستید ممنونم از مشارکتتون عزیزای من😍 .
‌✋🏻⁩‌🖐🏻⁩ دوباره سلام🙂 صبح داشتم میرفتم تو فاز آموزش که گوشیم زنگ خورد و یه کاری پیش اومدم رفتم بیرون تا برگشتم ظهر شد و بعدشم ناهارو... این شد که الان تونستم بیام برای قولی که بهتون داده بودم‌♥️⁩‌🙏🏻⁩ .
6.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁦👌🏻⁩ میدونم که همتون دوست دارید وقتی نون میپزید تهش با این صحنه مواجه بشید مگه نه؟؟؟؟ پس تا پایان آموزشای امروز با من همراه باشید⁦🙏🏻⁩ @mohadese_ameri
🌾 برای اینکه یک نان با بافت خوب ،متخلل و ماندگاری بهتر داشته باشیم عوامل مختلفی موثره که امروز میخایم در مورد یکیش که تقریبا مهمترینشم هست صحبت کنیم قلم و کاغذا کنارتونه دیگه؟؟📝 .
⁦🖐🏻⁩ حتما تا حالا تو کلیپ انواع نون ها دیدید که گفتم خمیر رو ورز بدید تا به تست کشش(پنجره) برسه ... توی عکس به روایت تصویر این تست رو میبینید 🤓 یه اعترافم کنم: اینجانب هر وقت از خمیرام تست پنجره میگیرم یه عکس یادگاریم از این منظره میگیرم 📸 اصلنم واسم تکراری نمیشه مخصوصا اگه با ورز دست به این درجه نائل شده باشم 😅😂 .
ولی شما بهم نخندید چون بعدا این صحنه تو گوشی همتون بارها تکرار میشه😁 و یاد حرف من میفتید .
🌾🖐🏻 شاید تا حالا براتون پیش اومده بعد از اینکه خمیر رو ورز میدین موقع استراحت به خوبی افزایش حجم پیدا نمیکنه یا بعد از پخت ، سطح نان ترکدار میشه❌❌ یکی از دلایلش نرسیدن به تست پنجره مناسب هست 🌀 @mohadese_ameri .
🌾⁦🖐🏻⁩ زمانی که میخوایم متوجه بشیم ورز دادن خمیر تا حد کافی انجام شده و گلوتن ها فعال شدن یه تست ازش میگیریم به اسم تست پنجره به این شکل که گوشه ای از خمیر رو با دست جدا میکنیم و به آرومی از اطراف میکشیم تا خمیر بقدری باز بشه که رد انگشت دستمون رو ببینیم ولی خمیر در حین باز شدن نباید پاره بشه ، اگه تست پنجره موفق بود باعث میشه گاز های دی اکسید کربن که توسط مخمر تولید میشن درون خمیر حبس بشن و در حین استراحت به خوبی افزایش حجم داشته باشه و به بافت متخلخل و حباب دار برسیم ✅ حباب های پوست خمیرو ببینید🔮 @mohadese_ameri .