6.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 کلیپ #طنز | قبل از انقلاب تورم نداشتیم؟!
♨️ غذای لاکچری مردم جامعه در زمان شاه!
🔸 محتوای این کلیپ طنز برگرفته از کتاب صعود چهل ساله است
💠 #یادداشت
🖌/ #مهدی_جمشیدی
🔥 موضوع: دولت انقلابی و هزینۀ تغییر
┄┅┅┅❀💠❀┅┅┅┄
1️⃣ انتخابات برگزار شد. دولتی رفت و دولتی آمد. رئیسجمهور، تغییر کرد. دولت جدید، دولت انقلابی است و سیاستهای انقلابی را در پیش گرفته است. ما در انتظار بهثمرنشستن این سیاستهای جدید و وعدههای انتخاباتی هستیم.
2️⃣ آیا «تصویرِ پیشگفته»، همۀ واقعیّت است؟! مگر «تأثیرها» و «پیامدها»ی سیاستهای پیشین، به این زودیها برچیده میشوند؟! چگونه میتوان توقع داشت که آن همه «لطمههای بنیانی» و «آسیبهای عمیق»، در یک سال و دو سال، جبران شوند؟!
3️⃣ جبرانِ کاری که دولت فاجعهخیز و مصیبتبارِ اعتدالگرا، با معیشت و اقتصاد مردم کرده است، محتاج «صبوری» است. توقع «معجزه» از دولت انقلابی، خطاست. «مجال» دهیم که رئیسجمهورِ شریف و خدوم، «گامهای اصلاحی» را یکی پس از دیگری بردارد و گرهها را بگشاید.
4️⃣ «تلاطمها» و «نوسانها»ی کنونی، بخشی از دردهای این «تغییر ریل» هستند. چارهای نیست؛ نمیتوان از «گذشته» بگریزیم و «اکنونِ بریده از گذشته» بسازیم. گذشته بر ما سایه افکنده و در هر گام، ما را به خود «مشروط» ساخته است. این «تعیینشوندگیِ پیشینی»، پارهای از واقعیّتِ اجتنابناپذیر است. به اندازۀ اشتباهها و خطاهای گذشته، باید «تغییر مسیر» بدهیم و این «دگرگونی» و «چرخش» هرچه بزرگتر است، «دشواریها» و «دردها»یش نیز بیشتر است.
5️⃣ اگر در «مسیر درست» قدم برداشتیم، پس از «تکانهها»ی حرکت در این مسیر نهراسیم. عاقلانه این است که این «هزینههای کوتاهمدّت» را بپردازیم تا «جابجاییِ ساختاری» و «چرخشِ سیاستی» رخ بدهد و وارد افق تاریخیِ جدیدی بشویم. جامعهای که رشدِ فکری یافته، اهل «محاسبههای راهبردی» و «ارزیابیهای کلان» است و برای خوشی و شادکامی در اکنونِ گذرا، «آیندهفروشی» نمیکند و «فردای تباهشده» را رقم نمیزند.
6️⃣ «شتابزدگی» و «بیصبری»، آفت مهلکِ حرکتهای تاریخی است؛ پا بر زمین کوفتن و تحقّق وعدهها را در کوتاهمدّت طلبیدن، حربه و حیلهای که جریان غیرانقلابی برای «بازگشت به گذشته» و «ملامتِ دولت انقلابی» در پیش گرفته است. میخواهند با ناامیدسازیِ بدنۀ اجتماعیِ دولت انقلابی، «نتوانستنها»ی خودشان را به «نشدن» تعبیر کنند و به متنِ قدرت بازگردند.
7️⃣ سخن در این نیست که «اعتراضهای مردمی»، ناصواب هستند و باید مسیر سکوت در پیش گرفت و زبان در کام کشید. باید زبانِ انتقاد، گشوده باشد، امّا نباید غفلت کرد که این دردها و مصائب، ریشه در چه دولتی و چه سیاستهایی دارند و چه کسانی چنین کردند و رفتند و اینک نتایجِ مخرّبِ سیاستهایشان، زندگیِ روزمرّۀ ما را گرفتار تلخی کرده است. «مقصرانِ بیتدبیر»، در پسِ پرده نشستهاند، امّا «دولت انقلابیِ نوپا» باید پاسخگوی زنجیرۀ علّیِ سیاستهای غلطِ آنها باشد.
🔖 #روایت_درست_خدمت
🖇 #مکتب_امید #امام_انقلابی
🖇 #مکتب_خمینی #جهاد_تبیین
🖇 #بصیرت #روشنگری
🍃
📝🍃
13.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 تحلیل زیبا و تربیتی از سلام فرمانده
🌱
🌠🍃
🍃
🖼 #عکس_نوشت
♦️پشتیبانی طبقات محروم
❇️ خطر بزرگی که ما را تهدید میکند!
♻️ #تولید_محتوای_ناحیه_زاوه
🔖 #خمینی_زنده_است
🖇 #مکتب_امید #امام_انقلابی
🖇 #مکتب_خمینی #جهاد_تبیین
🖇 #بصیرت #روشنگری
🍃
🇮🇷🍃
1_1611028670.pdf
2.77M
💢 #پرده_نگار
🔻موضوع:
«جنگ روایتها در رسانهها»
👌 مناسب جهت
تدریس شبکه هدایتگر
🖇 #مکتب_امید #امام_انقلابی
🖇 #مکتب_خمینی #جهاد_تبیین
🖇 #بصیرت #روشنگری
🍃
💡🍃
🔰 #سخن_نگاشت | مقاومت، تنها راه علاج در مقابل فشارها
🔻 رهبر انقلاب، در دیدار رئیسجمهور ونزوئلا: نتیجهای که میتوان از ایستادگی و موفقیت دو ملت ایران و ونزوئلا گرفت، این است که تنها راه علاج در مقابل فشارها، #ایستادگی و #مقاومت است ضمن آنکه باید همکاریها و ارتباطات میان جمهوری اسلامی ایران و دولت بولیواری ونزوئلا بیش از پیش مستحکم و نزدیک شود. ۱۴۰۱/۳/۲۱
ج۳۰دورهآموزشیسطح۲رشتهفرهنگMusic.mp3
3.98M
🔺🔊#بشنوید
🔴هر کدام از ما باید این سوال رهبری را هر روز از خودمان بپرسیم، که تو در کجای نبرد حق و باطل زمانت ایستادهای و این در این میانه چه میکنی؟!
❇️اگر بهشت میخواهید برخیزید و جهاد تبیین را در پیش بگیرید. اگر بهشت میخواهید راه میانبر بهشت این است، و انگشت اشاره شهدا به همین سمت چرخیده، و بدانیم چنین تکلیف و وظیفهای داریم.
شنیدن این صوت را از دست ندهید.
@t_manzome_f_r
[مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری]
🔴 قیام زنان برای جهاد تبیین، مؤثرتر از قیام مردان است
🔴 اگر جهاد تبیین واجب فوری و عینی است بر زنان هم مثل مردان واجب است
📌 #جهاد_تبیین –حرم حضرت معصومه(س) - ج۴
🔻 در سه مقطع حساس که دست سه امام بسته بود، سه زن برای دفاع از دین قیام کردند
🔻 در جهاد تبیین ممکن است زنان بتوانند در جامعه کارهایی انجام بدهند که از دست مردان برنمیآید
🔻 قیام زنان علیه باطل یقیناً مؤثرتر از قیام مردان است و اثر اجتماعی آن هم بالاتر است
🔻 آفرین به مادرانی که در رژۀ فرهنگی «سلام فرمانده» بهخاطر امامزمان(ع) فرزندان خود را به میدان آوردند
____
در زمان ائمۀ هدی(ع) در سه مقطع زمانی حساس و بحرانی، دست سه امام معصوم بسته بود؛ علی بن ابیطالب، علی بنالحسین و علی بنموسیالرضا (علیهمالسلام) در هر سه مقطع، سه زن برای دفاع از دین قیام کردند و در تاریخ اثر گذاشتند.
وقتی دستان علی(ع) بسته بود، فاطمۀ زهرا(س) قیام کرد. وقتی دستان امام سجاد(ع) بسته بود، زینب کبری(س) قیام کرد. در زمان امامرضا(ع) و تبعید ناروای ایشان به مرو هم فاطمۀ معصومه(س) قیام کرد و از مدینه به سمت مرو حرکت کرد.
این اتفاقات تصادفی نیست و خیلی معنا دارد. وقتی آنچنان عرصه بر یک امام تنگ میشود که نمیگذارند اقدامی انجام بدهد، خداوند عَلَم را به دوش زنانی از اهلبیت(ع) قرار میدهد که قیام کنند و اثرگذار باشند.
اگر حرکت حضرت معصومه(س) از مدینه به مرو اثر نداشت، به کاروان ایشان حمله نمیکردند و بنا بر احتمالات تاریخی، ایشان را مسموم نمیکردند بلکه اجازه میدادند به امام رضا(ع) برسد. معلوم است این خواهر نقش ویژهای دارد و حرکتش معنای سیاسی دارد.
حضرت معصومه(س) که از نُه سالگی در فقه و علم و معرفت، شهرۀ آفاق شده بود، کاری صرفاً از سرِ عاطفه یا تفنن انجام نمیدهد؛ حتماً برای یاریِ امام زمانش احساس تکلیف کرده بود که به سمت مرو حرکت کرد. این حرکت اگر به سرانجام میرسید میتوانست برای امام رضا(ع) قدرتبخش بشود.
بعد از شهادت امام رضا(ع) وقتی حرکت زنان اتفاق افتاد، معلوم شد که اگر این خواهر به برادر میرسید و زینبوار کنار حسینِ زمان خود میایستاد، آثارش از نظر اجتماعی در زمان خودش چهبسا بیشتر از زمان حضرت زینب(س) میشد.
امروز هم در جهاد تبیین ممکن است زنان بتوانند در جامعه کارهایی انجام بدهند که از دست مردان برنمیآید. قیام زنها علیه باطل یقیناً مؤثرتر از قیام مردان است و اثر اجتماعیاش بالاتر است.
خانمها منتظر نمانند که ببینند آقایان در جهاد تبیین چه میکنند و دنبال آنها بروند. اگر جهاد تبیین واجب فوری و عینی است، پس بر زنان هم مثل مردان واجب است یعنی اگر همۀ مردان هم به جهاد تبیین عمل کنند تکلیف از زنان برداشته نمیشود.
بیتردید زنان در قیام برای جهاد تبیین مؤثرتر از مردان هستند، خصوصاً اگر در جهاد تبیین، زنان قیام اجتماعی بکنند. بر این اساس باید گفت جهاد تبیین بر زنان مؤمن واجبتر است و اولویتش بیشتر است.
همین الآن اگر زنان در جامعۀ ما علیه یک باطل، محکم قیام کنند، کسی جلودارشان نیست و تأثیرش جهانی است. در هر موضوعی اگر مردان تظاهرات چندهزار نفره کنند به اندازه اقدام زنان تأثیر ندارد. پس یکوقت زنان به حاشیه رانده نشوند.
در روایات آخرالزمان آمده است؛ زنانی که در خانه هستند میتوانند بر اساس قرآن و سنت پیامبر(ص) حکم شرع را بیان کنند چون دارای حکمت هستند و زنان حکیم، قدرت تشخیص تکلیف دارند «إِنَّ الْمَرْأَةَ لَتَقْضِي فِي بَيْتِهَا بِكِتَابِ اللَّهِ»
در قرآن بعد از توصیۀ به امر به معروف و نهی از منکر میفرماید تفرقه نکنید «وََ لَا تَكُونُواْ كاَلَّذِينَ تَفَرَّقُوا» معلوم میشود یکی از لوازم مؤثر بودن امر به معروف و نهی از منکر، کار جمعی و اتحاد کلمه است. اگر در امر به معروف و نهی از منکر یک جمع متحداً یک کلام را نگویند اثر چندانی ندارد.
در سرود «سلام فرمانده» اگر نوجوانها و خانوادههای گرامی هر کدام در خانه همنوایی میکردند و لذت میبردند و پای گیرندههای خودشان این سرود را میخواندند، این اثر جهانی را نداشت. باید دور هم جمع شد.
باید آفرین گفت به مادرانی که چنین فرزندانی تربیت کردند و به میدان محبت امام زمان(ع) و حضور در این رژۀ فرهنگی آوردند. اگر این مادران علاقه به امامزمان(ع) نداشتند کودکان از کجا متوجه حضرت ولیعصر(ع) میشدند؟
اگر زنان جامعۀ ما از الگوی حضرت زهراء(س) در تبلیغ چهره به چهره با همسایگان خود تأسی کنند، دیگر نقطهای از این سرزمین باقی نمیماند که در جهالت بهسر ببرد. مطمئن باشید جهاد تبیین مقدمۀ قیامهای بعدی است که انشاءالله در پیش خواهیم داشت بلکه امیدواریم پای رکاب خودِ حضرت ولیعصر باشد.
👤علیرضا پناهیان-
👈🏻 متن کامل:
Panahian.ir/post/7338
17.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚠️ افشاگری از پروژه خطرناک بنیاد هیفوس و حمایتش از بازیگران و سلبریتیها
♨️ پشت پرده تحرکات سلبریتیها برای به آشوب کشیدن جامعه به کجا ختم میشود.