علیکم السلام
درسته. آزار دهنده شده.
ولی
من بیشتر از این وضعیت، میترسم مردم به جان هم بیفتند.
چون صریحا گفتند که مسئله حجاب از اولویتهای کشور نیست و برای جماعت مذهبی و حزبالهی هم این مسئله بسیار مهمه. اگر احساس کنند قانون ورود نمیکنه، امکان حرکت های خودسرانه(به بهانه آتش به اختیار بودن) وجود داره و آن وقت است که دیگر اتفاق خوبی نخواهد افتاد.
سالهای گذشته، از اول سال ذهنمون درگیر و نگران فتنه نبود. اما امسال متفاوته. چرا که از الان با حدود سه ماهِ خیلی حساس روبرو هستیم. و رفته رفته اوضاع بدتر میشه.
بنظرم تکلیف ما صبوری و امر به معروف در حدِ مقدور و میسور هست. هی سوال نپرسید چی میشه؟ چیکار کنیم؟
و البته و صد البته که دستگاه های قانونی نباید از وظایفشان غافل بشوند.
اما تکلیف ما همینه که عرض کردم.
نمیشه و نباید با مردم درافتاد.
#حدادپور_جهرمی
من سال ها با عشق جنگیدم
یک روز تنهایی شکستم داد
می خواستم مال خودم باشم
چشمانت اما کار دستم داد
دلخوش به زانوی خودم بودم
آغوشت این سر را بد عادت کرد
آرام بودم مثل چشمانت
عشقت مرا اهل حسادت کرد
جوری حسودم کرده ای دیگر
از کوه و دارآباد بیزارم
از هر کسی که دوستش داری
از "حامد بهداد" بیزارم
لعنت به هر چیزی که می خواهی
لعنت به چتر و روز بارانی
لعنت به هر کس دوستش داری
لعنت به چشمان "علیخانی"
ای کاش میشد ساعتی جای
ان سینه ریز لعنتی باشم
اصلا برای دیدن ذوقت
گاهی "جواد عزتی" باشم
روزی به من هم گوش خواهی کرد
اندازه "باران پاییزی"
روزی که از من شعر خواهی خواند
روزی که مثل من غم انگیزی..
#علی_صفری
خوردم....
گرچه آرام و بیصدا خوردم
هرچه در سفره بود را خوردم
هرچه را بود بیادا و اصول
ساده، بیچون و بیچرا خوردم
قبل از اینکه اذان شود آغاز
لقمهای بعدِ رَبنا خوردم
بعد از آن طبق آنچه مرسوم است
چند خرما و زولبیا خوردم
لقمههای نخست را آرام
موقع گفتنِ دعا خوردم
آش و سوپی که بود را بعدش
بهر ایجاد اشتها خوردم
بعد از آنکه تمام شد عدسی
دو سه تا کاسه لوبیا خوردم
پدرم گفت شیر تازه دواست
شیر با نیت دوا خوردم
توی بشقاب نه فقط با دیس
پلویِ توی سفره را خوردم
از خورش هم فقط سه ظرف بزرگ
تا پلو را دهد صفا خوردم
چشم من بود در پیِ سالاد
چون به من کم رسید جا خوردم
درهم و برهم و قر و قاطی
نه مرتب ، جدا جدا خوردم
بیخیال از زیانِ نوشابه
جای یک قوطیاش دوتا خوردم
بگذر از مابقی که یادم نیست
که چهها دیدم و چهها خوردم
رد شدم از حریم انسانی
قدرِ حیوانِ چارپا خوردم
پر شدم از صفای ماه صیام
همه را از سرِ صفا خوردم
چونکه با نیت عبادت بود
سخت محجوب و بیریا خوردم
بهرِ خود نه، که روزه دارم من
همه را در رهِ خدا خوردم
✍#احمد_رفیعی_وردنجانی
😍مژده😍
کتاب رمان امنیتی #زیتون۱ مجوز گرفت و انشاءالله در نمایشگاه کتاب تهران(اردیبهشت) رونمایی خواهد شد.
این کتاب، همان رمان شوربه است که تصمیم گرفتیم حداقل در سه جلد(زیتون۱و۲و۳) ، ادامه بدیم و ابعاد تازه ای را برای مخاطبان عزیز روشن کنیم.
منتظر شگفتانههای دیگر باشید😉
ضمنا
احتمالا
شاید
اگر خدا بخواد
تا ببینیم چی پیش میاد
حالا خیلی هم منتظر نباشین
تاکید میکنم شاید
اگر حال دلم خوب بود
حوصلم شد
ضعف و روزه منو نبُرد
به امید الهی
و عنایات امام عصر
ی صلوات ختم کنین لطفا
بعله
میگفتم
حالا امکان داره
ممکنه
از یکی دو شب آینده
ی رمان همچین لطیف و ماه رمضونی
تقدیم کنم
سلامتی گل باغا صلوات😌
از امشب، یک داستان خاص میذارم که نمیدونم از بعد از اون، واکنش رفقا چی باشه؟
کلا خودم را برای هر گونه ترکشی آماده کردم اما خواهشم اینه که لطفا بدون عینک تعصب به این داستان نگاه کنید.👇👇
ضمنا ارسالش به دوستانتون به شرط حفظ لینک کانالم اشکال نداره.
ولی خواهشا اگر کسی با شما مخالفت کرد و یا برخورد تندی در خصوص محتوای داستان با شما داشت، با کسی بحث نکنید. از هرگونه تنش جلوگیری کنید. اینطوری برای هممون بهتره.
بسم الله الرحمن الرحیم
🔷 «یکی مثل همه» 🔷
✍️ محمد رضا حدادپور جهرمی
قسمت اول
حوزه علمیه-دفتر حاج آقا خَلَج
پیش از ظهر بود و تقریبا کسی در حوزه نبود. طلبهها یا رفته بودند به روستاها برای تبلیغ و یا مشغول تبلیغ در مساجد سطح شهر بودند. حاج آقا خلج که یک مرد حدود 57 ساله و جاافتاده بود وسط سه چهار تا آخوند در دفترش گرفتار شده بود و آن سه چهار نفر مثل مسلسل حرف میزدند.
یکی از آخوندها به نام سلمانی که حدودا 30 سالش بود و محاسن بلندی داشت و از همه دهاندارتر بود، داشت حرف میزد و در حالی که دهانش کف کرده بود با حالت خاصِ علمایی و مصلحت اندیشی میگفت: «آقا مگه مسجدالرسول جایِ کمی هست؟ محله پولدار و کلاسبالای شهر نیست که هست. آدماش خاص نیستند که هستند. دومین مسجد بزرگ این شهر بعد از مصلای جمعه نیست که هست. از قدیم الایام، علما در اونجا منبر نمیرفتن که میرفتن. دیگه من چقدر و چطوری باید بگم که این مسجد چقدر مهمه؟ الان هم که ده روز از ماه رمضون گذشته. رفیق عزیز ما حاج آقای مهدوی هم که بنده خدا برای دومین بار کرونا گرفت و حالش خیلی بده و فکر نکنم تا آخر ماه رمضون بتونه برگرده مسجد. من میگم یکی از بین خودمون که تجربه مسجد داری و منبر و سر و کله زدن با اون مردم داره، جای حاجی مهدوی بگیره تا ببینیم بعدش خدا چی میخواد! بد میگم حاج آقا؟»
حاج آقا خلج هیچ نگفت و همین طور که سرش پایین بود، اندکی سرش را تکان داد. یکی دیگر از آخوندها که سعادتپرور نام داشت و یکی دو سال از سلمانی کوچکتر بود اما ماشاءالله عمامه بزرگی بسته بود و یه کم چاقتر از بقیه بود گفت: «نباید سنگر به اون مهمی خالی بمونه. خدا بیامرزه پدرتون. شنیدم مرحوم پدرتون بیست سال در اون محل نماز و منبر داشتند. طوری که مسجد الرسول را به اسم پدر بزرگوار شما میشناختند. درسته که مردم را همین طور رها کنیم و مومنین و مومنات اونجا بیکس و کار بشن؟ نه. مشخصه که نه! پیشنهادم اینه که خودِ حاج آقای سلمانی که ماشالله رودست ندارن و مبلغ درجه یکی هستند، بسم الله بگن و سنگر رفیقمون رو خالی نذارن!»
این را گفت و همه ساکت به دهان و چهره حاجی خلج نگاه کردند. حاجی خلج سرش را بالا آورد و گفت: «دستتون درد نکنه. واقعا جای تشکر داره که اینقدر نگرانِ خالی نبودنِ سنگرِ رفیقتون هستید. ولی یه سوال!»
فورا همه راست نشستند ببینند حاجی خلج میخواهد چه بگوید؟ خودشان را برای هرگونه سوالی آماده کرده بودند. حاجی خلج گفت: «مگه نتیجه تستِ حاجی مهدوی اومده که با قاطعیت میگین کروناست و دو سه هفته هم نمیتونه بیاد مسجد؟»
انتظار شنیدن این سوال را از حاجی نداشتند. به هم نگاه کردند. سلمانی خواست فورا جمعش کند که گفت: «مشخصه حاج آقا. کروناست دیگه. کرونا هم میندازه آدمو. اصلا کرونا نیست؟ باشه. آنفولانزا که هست. نیست؟ باشه. سرماخوردگی که هست. بالاخره سنگر خالیه. بازم هر طور صلاحه.»
حاجی خلج با صلابت خاص خودش گفت: «پس دارین از پیش خودتون میگین کروناست. سوال دوم! مگه خودِ حضراتِ حاضر در جمع، نماز جماعت ندارن؟ مگه مسجد ندارین؟ خودِ شما جناب سلمانی عزیز! مگه مسجد و منبر و پایگاه بسیج و مجتمع فرهنگی ندارین؟ مسجد شما سنگر نیست؟ خالی نمیمونه؟»
یکی از آخوندها که تقریبا از همه جوانتر و خوش سیماتر بود و بنکدار نام داشت گفت: «اون با ما. یکی از طلبههای پایههای پنج و شش پیدا میکنیم و میذاریم جای حاج آقا سلمانی! اصلا مسجد محله حاج آقا سلمانی براشون کوچیکه. ظرفیت و بنیه علمی و معنویِ حاج آقا سلمانی بالاتر از این حرفهاست. قطعا میتونن در مسجدالرسول موفقتر عمل کنند.»
حاج آقا خلج کمی صدایش را بالاتر آورد و گفت: «نخیر آقا! به محله و کوچک و بزرگی مسجد نیست. قصه سنگر و این حرفها را پیش کشیدید، فقط خواستم یادآوری کنم که خبر از همه اینا دارم. لطفا دیگه هم بحث نکنید. ضمنا احدی در این جمع با خودِ آقای مهدوی مشورت کرده؟ شاید کسی مدنظر داشته باشه. شاید با کسی هماهنگ کرده باشه. حرف زدین باهاش یا مستقیم کله انداختین پایین و اومدین دفتر من و سنگر سنگر میکنین؟!»
سعادتپرور فورا گوشی اَپلش را درآورد و شروع به گرفتن شماره مهدوی کرد. همین طور که شماره را میگرفت میگفت: «خب این که کاری نداره. حق با حاج آقا خلج هست. الان میذارم رو بلندگو و ایشون هم در بحث ما حاضر میشن. قطعا دلش میخواد یکی از خودش قویتر مثل حاج آقا سلمانی به مسجدالرسول بره و مستقر بشه.»
گوشی مهدوی شروع به زنگ خوردن کرد. بدون هیچ آهنگ پیشوازی. سه چهار تا بوق که خورد، مهدوی گوشی را برداشت و با صدای گرفته گفت: «سلام برادر»
@Mohamadrezahadadpour
ادامه 👇👇
-سلام مهدوی جان! خوبی؟ بهتری الحمدلله؟
-خدا را شکر. نه. بدترم. دعا بفرمایید.
-ای بابا. خدا نکنه. ایشالله بهتر بشی. ببین مهدوی جان! ما الان دفتر حاج آقای خلج هستیم و خدمت حاج آقا و حاج آقا سلمانی و یکی دو نفر دیگه از رفقا هستیم و صدای شما هم روی آیفونه. همه سلام میرسونن. مخصوصا حاج آقا سلمانی که خیلی نگران سلامتی شما و وضعیت مسجد و این چیزا بودند. حالا من گوشی رو میدم خدمت حاج آقا خلج. از من خدافظ!»
همین طور که گوشی را به خلج میداد، نگاهِ ریزی بین سعادت و سلمانی رد و بدل شد و خنده معناداری بین آنها شکل گرفت. خندهای که معنایِ«دمت گرم. خوب تونستی به صورت غیرمستقیم بیاریش تو باغ!» در صورت سلمانی نقش بست.
حاجی خلج گوشی را گرفت و گفت: «سلام آقا. چطوری؟»
مهدوی یکی دو تا سرفه کرد و جواب داد: «سلام از ماست حاج آقا. تشکر. صدای شما را شنیدم خوب شدم.»
-الهی شکر. ایشالله زود بهتر بشی و ببینمت. میگم مهدوی جان! شما جای خودت، کسی برای مسجد گذاشتی؟
-والا حاج آقا میخواستم چند دقیقه دیگه براتون تماس بگیرم. ببخشید. زحمت شد.
-خواهش میکنم. بگو. نظرت چیه؟
-والا من از حساسیت مسجد و مردم و موقعیتش تقریبا بیشتر از همه دوستان خبر دارم. ما سی ساله که تو این محل زندگی میکنیم. بخاطر همین حرفی که میخوام بزنم، فکر کردم و میخوام بگم. نه این که همین جوری و از روی رفیق و رفیقبازی بخوام یه چیزی گفته باشم. بنظرم اگه کسی قرار باشه بتونه مسجدالرسول رو جمع کنه و با ملتِ اروپایی مسلکش زندگی کنه و بعد از دو سه روز، مردم ازش خسته نشن و اونم از مردم خسته نشه...
همین طور که مهدوی داشت مقدمه چینی میکرد، سلمانی و سعادت و آن دو نفر دیگر، سانت به سانت بالاتر میرفتند و از هیجان نزدیک بود بچسبند به سقف!
مهدوی ادامه داد: «والا بنظرم فقط یه نفر میتونه اون مسجد و اون محل رو جمعش کنه. اونم هم مباحث خودمه.»
همه هاج و واج به هم نگاه کردند! سلمانی رو به سعادت کرد و در حالی که قیافه چندشی به خودش گرفته بود پرسید: «همبحثش دیگه کیه؟!»
سعادت که داشت چشماش از حدقه درمیآمد گفت: «دِیوید!»
صدای مهدوی در اتاق پیچیده بود که میگفت: «اسمش آقا داود هست. از بس بچه گُلیه، بچهها بهش میگن دِیوید!»
همه به جز خلج روی صندلیهاشون ولو شدند.
مهدوی ادامه داد و گفت: «خیلی پسر به روز و خوبیه. مثل بقیه بچهها مقدس نیست اما یه جورایی به دل میشینه.»
سلمانی دیگر تحمل نکرد و صدایش را بلند کرد و رو به گوشی که دست حاجی خلج بود گفت: «برادر من! حواست هست داری چیکار میکنی؟ مگه بچه بازیه؟ دست گذاشتی رو کسی که میشناسمش. خوبم میشناسمش. نه ریش داره. نه وجاهت علمایی داره. نه معمم هست. نه منبر خاصی رفته. نه اصلا معلومه اصل و نسبش کیه؟ از همشبدتر، مجررررده! مجرد!»
سعادت هم گفت: «میشناسمش. تو کلاس خودمونه. یه بچه شهرستانیِ غیر معروف! که چهار روز دیگه ول میکنه و میره قم. فایدهای برای شهر نداره. همه معمم هستند تو کلاس ما الا همین داودی که میگی.»
مهدوی دو سه تا سرفه دیگر هم کرد و گفت: «حاج آقا خلج! جسارتا اگر قراره من نظر ندم، دیگه چرا با من تماس گرفتند؟! ثانیا داود شاید نمره اول کلاس نباشه اما خیلی پسر مهربونیه. هیچ حاشیهای هم نداشته. مثل بعضی آقابونه که استاد را سر کلاس جوری به حاشیه بکشند تا این که استاد به گریه بیفته و نفرینشون کنه؟»
وقتی اینجوری گفت، سلمانی سرش را پایین انداخت.
مهدوی گفت: «یا مثلا تا حالا کسی به خاطر کارایی که دیگه نخوام بگم، نامه از دادسرای ویژه روحانیت آورده و داده دستش و تا حالا سه چهار بار سابقه در افتادن با مردم داره؟»
با گفتن این حرف، سعادت سرش را پایین انداخت و حرفی نزد.
مهدوی که تازه موتورش داغ شده بود ادامه داد: «یا مثل بعضی دیگه از آقایون هست که با این که معمم هستند، به بهانه آموزش و پرورش، دیگه نه نماز جماعت برن و نه تبلیغ و منبر قبول کنن؟ دلشون خوش کرده باشن به پنج شش میلیون تومن حقوق آموزش پرورش؟ یا فورا مثل از خدا خواستهها با تیپهای اونجوری برن سر کلاس مدارس و انگار اصلا هیچ وقت طلبه نبودند؟!»
@Mohamadrezahadadpour
ادامه👇👇
با گفتن این حرف، آن دو شیخ دیگر سرشان را پایین انداختند و شروع به ور رفتن با موبایلشان کردند. خلج هم از زیر عینکش به آن سه چهار نفر نگاه معناداری کرد و سرش را به نشان تاسف تکان داد! به مهدوی گفت: «بسیار خوب. دست شما درد نکنه مهدوی جان. من به جوابم رسیدم. مراقب خودت باش. التماس دعا.»
وقتی مهدوی قطع کرد، سلمانی و سعادت فورا شروع به حرف زدن کردند.
-سلمانی: این داود میزنه همه چیزایی که حوزه و علما و مرحوم ابویتون و بقیه تا حالا بافته بودند، پنبه میکنهها. این پسره همش حرفای روشنفکری میزنه. روحیه جهادی نداره. تا حالا تو هیچ کدوم از اردوهای جهادی ما نبوده. تو هیچ کدوم از تجمعات خودجوش نبوده و موضِعش در خصوص عدالت محوری مشخص نیست. طلبهای که پایه ده باشه اما هنوز چفیه گردنش ندیده باشیم طلبه نیست. مهدوی هم گشته و گشته و اد دست گذاشته رو یه عَتیقه! خوبه والا.
-سعادت: ینی اگه میخواین فردا پس فردا در و دافهای اون محل بیفتن دنبالش، بفرستینش مسجدالرسول. اصلا ریش نمیذاره. آخه ته ریش هم شد ریش؟! خط ریشش از بس پایینه انگار ... استغفرالله... میدونین تا حالا چند بار سر کلاس، استاد در حال درس دادن بوده و این آقا دیوید(!) در حال خوندن فلان رمان خارجی بوده؟! یه سر برین حجرهاش. دریغ از یه عکس شهید! دریغ از یه عکس مراجع و علما و عُرفا! یه سر به کتاباش بزنین. اگه دیکشنری و مثنوی و عین صاد و شریعتی وسط کتاباش نبود، من اسم خودمو عوض میکنم. آخه طلبه و این کتابا؟ کجا داریم میریم ما؟
بندکدار که انگار نمیخواست از قافله عقب بماند گفت: «والا خودتون میدونینا اما ما از سر تکلیف اومدیم خدمت شما و میخواستیم مسجدالرسول بیصاحاب نمونه. وگرنه لااقل یکی رو انتخاب کنین که به اسم معتدل بودن و دوری از هیجان و افراط، به جون بچه انقلابیهای کلاس نیفتاده باشه! یکی رو انتخاب کنین که به جای جلسههای سهشنبههای هیئت، تو حجرهاش نقد سریالهای جهان کفر رو نذاره! همین. دیگه حرفی ندارم. الان مشکل ما اینه که مردم احکام طهارت و نجاست نمیدونن و اصلا طهارت نمیگیرن؟ یا مشکل ما اینه که کریستوفر نولان داره با ذهن بچههای ما چیکار میکنه و آخرین کارش چیه؟
همه ساکت شدند و به حاج آقا خلج نگاه کردند. حاج آقا خلج رو به بنکدار گفت: «ینی من اینطور طلبهی جالبی بغلِ گوشم داشتم و خبر نداشتم؟!»
بنکدار که فکر کرد پیروز میدان شده و زده وسط خال، فورا گفت: «بعله حاج آقا! بعله. همین آقا داود یا به قول حاج آقا سعادت، دِیوید! این کارا رو میکرده و...»
حاج آقا خلج نگذاشت بنکدار ادامه بدهد. همین طور که لبخند معناداری روی لبش بود، گفت: «عجب! جالبه. کجاست حالا این آقا داود؟!»
سعادت با حالت تمسخر گفت: «هیج جا. حجرهاش گرفته خوابیده. ماه رمضون که کلاسا تعطیله، این آقا تا کله ظهر خوابه! طلبه امام زمان باشی و تا کله ظهر ماه مبارک...»
خلج کلام سعادت را قطع کرد و بلند شد و به نزدیکی پنجره اتاقش رفت. مش رسول که خادم حوزه بود را وسط حیاط دید. به او گفت: «مش رسول! برو حجره داود. همین که پایه دهم هست. اگه خوابه، آروم بیدارش کنیا. بگو بیاد که کارش دارم.»
@Mohamadrezahadadpour
ادامه دارد...
بسم الله الرحمن الرحیم
🔷 «یکی مثل همه» 🔷
✍️ محمد رضا حدادپور جهرمی
قسمت دوم
مسجدالرسول-طبقه فوقانی-کتابخانه مسجد
« ... ما خیلی باید حواسمون جمع باشه. حریف خیلی قَدَر هست. اینقدر کتاب و محتوای غیر اخلاقی و ضد دینی در جامعه ما زیاد شده که از حد و حصر خارجه. دقیقا برای مبارزه با همین نوع تفکرهای الحادی و برای تقویت جبهه خودی و آشنایی نسل جوان ما با فرهنگ مطالعه، تصمیم گرفتیم یکی از خوش فکرترین و پای کارترین نیروهای انقلابی را هم زمان هم به عنوان«سرپرست نهضت کتابخوانی» و هم«فرمانده گروه امر به معروف و نهی از منکرِ واحد خواهران مسجد» قرار بدیم.
من از همین حالا اعلام میکنم که منتظر روزهای خوب و خوش جبهه فرهنگی کتاب و مطالعه و همچنین گروه امر به معروف و نهی از منکر بانوان هستیم و توقعمان هم بالاست. خواهشی که از همه دوستان دارم اینه که با ایشون نهایت همکاری را به عمل بیارید تا ان شاءالله با قدرت و درایت، این دو جبهه در این محل و مسجد تقویت بشه. باردیگر از همه شما تشکر میکنم و منم مثل شما مشتاقم که صحبت های سرپرست جدید را بشنوم و استفاده کنم. امیدوارم موفق باشید. برای سلامتی خودتون یه صلوات بفرستید»
در فضایی که بینِ قفسه های کتاب به وجود آورده بودند، پنجاه تا صندلی چیده بودند. فقط هفت هشت نفر حضور داشتند که همگی خانم بودند. صدای همان چند نفر بلند شد: «اللهم صلّ علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم»
مجری که از آن دخترخانمهای چادری و پرانرژی بود و آن روز یک ته آرایش مختصری هم داشت، با همان حالتهای طنازانه مجریانه پشت تریبون حاضر شد و با لبخند خاص خودش گفت: «بعله ... ای کتاب ... ای همه چیز ما ... ای که ما را از تنهایی در می آوری ... ای مادر همه فضائل ما ... تو را دوست داریم و جان تو را جانانه ورق میزنیم و سرمیکشیم.
تقدیر و تشکر میکنم از جناب آقای ذاکر که همه را به فیض رسوندند. منم مثل همه شما مشتاقم تا صحبت های سرپرست جدیدمون را بشنوم. از طرف همه شما دعوت میکنم از سرکار خانم نرجس ایزدی که به جایگاه تشریف بیارن و جان های مشتاق و تشنه همه ما را سیراب نمایند. به افتخار سرکار خانم نرجس ایزدی... یه صلوات بلند ... بفرمایید نرجس خانم!»
خانم ایزدی که همان ردیف اول نشسته بود، خانمی حدودا چهل ساله و با قدی بلند و به غایت لاغراندام بود. از سر جایش بلند شد و قدم قدم جلو رفت. وقتی به مجری رسید، در حالی که همه ایستاده بودند و صلوات و کف و صدای همه چیز با هم قَر و قاطی شده بود، توقف کرد و چند کلمه در گوش مجری زمزمه کرد و گفت: «الهام خانم مگه من نگفته بودم دیگه ته آرایش قدغنه؟ تاکید نکردم خیلی لوس حرف نزن؟ نگفتم وای به حالت اگه یک تارِ موت پیدا باشه؟ این چه وضعیه دختر؟ آخه طلبه و این جِلافتا! یه کم خودتو جمع و جور کن!»
الهامِ بیچاره که اندکی تپل بود و خیلی هم تیپ و قیافش فاجعه نبود، شروع کرد و خودش را جمع و جور کرد. فورا دستی به پیشونیش و کنار صورتش کشید و اندک موهایی که بیرون بود را زیر روسری لبنانیش کرد و نوکِ روسریش را هم زیرِ چادرش مخفی کرد. الهام که فقط دوست داشت در آن لحظه، نرجس بیخیال بشود و از او رد شود لبهایش یواش یواش تکان خورد و در حالی که میگفت «چشم ... چشم ... شما بفرمایید ... حالا وقت این حرفهاست؟ یادت نیست چقدر التماستم کردی که مجری این جلسه بشم؟» با لبخندی مصنوعی، دستش را به طرف تریبون دراز کرد و مثلا او را به طرف تریبون راهنمایی کرد.
وقتی نرجس روی صندلیش نشست، کسی چیز خاصی از چهرهاش را نمیدید. فقط قابِ عینک و نوک دماغ مبارک نرجس خانم مشخص بود. در حالی که نفسهای همان هفت هشت نفر بیچاره حبس شده بود و منتظر بیانات شریف و عرشی ایشان بودند، نرجس گلویی صاف کرده و شروع کرد: «بسم الله الرحمن الرحیم. الحمدلله رب العالمین. و صلی الله علی سیدنا ونبینا و اشرف مخلوقات جهان، محمد و آله الطاهرین!»
صدای صلواتِ ضعیفی در فضا پیچید. نرجس ادامه داد: «بسم الله الرحمن الرحیم. والعصر، ان الانسان لفی خسر، الا الذین آمنوا و عملوا الصالحات و تواصو بالحق و تواصو بالصبر. صدق الله العلی العظیم»
دوباره صدای صلوات آمد: «اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.»
نرجس ادامه داد: «از همه آقایان و خانم ها و مسئولین گرانمایه و خانواده های معزز شهدا و ایثارگران و خانواده های کتابدوست و کتاب رفیق و همه بچه های کتابزاد و متصدیان محترم فروش ما در همه شهرها و شعبهها که از راه های دور و نزدیک در خدمتشون هستیم، تشکر و قدردانی میکنم. عزیزان! همونطور که میدونید، قبلا جنگ از روبرو بود و دشمن را میدیدیم و با ما درگیر میشد و ما هم براش برنامه ریزی میکردیم و مقابله میکردیم.
@Mohamadrezahadadpour
ادامه👇👇
اما امروز جنگ ما از پشت هست!! دقیقا از پشت! به ما حمله میکنند. به بچه هامون از پشت. به خودمون از پشت. به جوان های ما از پشت. به پسران و مخصوصا به دختران و زنان جامعه ما از پشت حمله ور میشن. خدا لعنت کنه همه دشمنان داخلی و منافقین و عملههای دشمن که اینطور ناجوانمردانه باعث میشن مردم شریف و حزب الهی ما در دردسر بیفتد.»
یعنی نفس تو سینه همه حبس شده بود و همه مثل برق گرفته ها به لابهلای عینک و دماغ نرجس نگاه میکردند.
نرجس در ادامه صحبت های نافذش فرمود: «ما اجازه نمیدیم دیگه به ما اینقدر وحشیانه و بی هوا حمله کنند. ما با تقویت خانوادههای کتابخوان باید جلوی این هجمه ها را بگیریم. باید کاری کنیم که کتابهای مذهبی و نویسندگانی که ما تعیین میکنیم و درصد خلوص و بصیرتشون رو سنجیدیم در سبد مایحتاج خانوادهها قرار بگیرد. عزیزان! لطفا توجه کنید که کسی از طرح و نقشه ما نباید آگاه بشه. طرح و نقشه را در جلسات بعدی کاملا تشریح میکنیم و امید به خدا بستیم و امیدواریم بتونیم دهان یاوه گویان را با پخش آثار فاخر گِل بگیریم.
ضمنا بنده از امروز به عنوان فرمانده گروه امر به معروف و نهی از منکرِ واحد خواهران این مسجد منصوب شدم. ما با توکل بر خدا و استمداد از خون مطهر شهدا کاری میکنیم که این محله، برای بیحجابها و حتی شُلحجابها ناامن بشود. ما این همه شهید و مفقود الاثر و مفقود الجسد و جانباز ندادیم که خانمه موهاشو بریزه رو شونههاش و با وضعیت زننده آنچنانی... دیگه نگم... ماه رمضان هست و یاد کردن از اراذل باعث تیره و کِدر شدن حالات معنویمون میشه. من اجازه نمیدم هیچ دختر و زنِ بیحجابی در این محله آب خوش از گلوش پایین برود. صحبت های خودمو در همین جا به اتمام میرسونم. باز هم تشکر میکنم که قدم رنجه کردین و به اینجا تشریف آوردید. به امید روزهای بابصیرت و مملو از کتاب و اتفاقاتِ خوبِ معنوی در این مسجد و ریشه کن شدن سرطان بی حجابی در این محله! و السلام علیکم و رحمت الله. راستی جناب ذاکر! شما خبر ندارین به جای حاج آقای مهدوی چه کسی میخواد بیاد؟ امروز نماز جماعت ظهر برقرار هست؟»
🔶حوزه علمیه🔶
مش رسول به درِ حجره داود رسید. خدابیامرز خیلی اعتقادی به در زدن و اجازه و این چیزا نداشت. اول وارد میشد و بعدش میگفت: «یاالله!»
تا وارد حجره داود شد، با خودش گفت چه خبره اینجا؟!! تا چشم کار میکرد روی زمین کتاب و دفتر و کاغذ وجود داشت. اما خداییش نامرتب نبود. همگی در چهار کنج حجره، در کنار قفسههای بزرگ کتاب چیده شده بود و تا یکی دو متر بالاتر از سطح زمین آمده بودند. وسط حجره، داود را دید که بدون بالشت، کنارِ لبتابش(که روشن بود و داشت چیزی را دانلود میکرد) در حالی که زیرپیراهن آستین حلقه ایِ مشکی با شلوار ورزشی چسبان پوشیده بود، از خستگی غش کرده بود.
مش رسول تا چشمش به داود خورد، سری از بابت تاسف تکان داد و زیر لب «استغفرالله» غلیظی گفت و با نوکِ عصایش، به پاهای داود اشاره کرد و او را صدا زد: «پاشو مینم ... داود ... با تو اَم ...»
@Mohamadrezahadadpour
ادامه👇👇
اما دید هیچ اثر و حرکتی از داود به چشم نمیخورد. مشخص بود که تا صبح بیدار بوده و از صبح گرفته خوابیده و شاید تا افطار قصد بیدار شدن ندارد. اما مش رسول کاری به این چیزها نداشت. وقتی حاجی خلج با کسی کار داشت و مش رسول را دنبال آن بخت برگشته میفرستاد، شده حتی با سر بریده اش برگردد اما دست خالی برنمیگشت. اینقدر مصمم و متعهد!!
اینبار نوک عصایش را بالاتر آورد و روی بازویِ لخت داود محکمتر فشار داد و با صدای بلندتر گفت: «پاشو گفتم!»
داود یکباره از خواب پرید و بلند شد نشست. هنوز چشمانش درست نمیدید. فقط شَبَحی از یک نفر با یک آلت قَتاله میدید که روبرویش ایستاده و میگوید بلند شو! چشمش را مالاند. دوباره نگاه کرد. دید مش رسول خودمان با عصایش ایستاده. گفت: «مش رسول خدا بد نده! شما کجا اینجا کجا؟! نکنه تو هم سریال مریال میخوای بلا!»
مش رسول گفت: «به جای سلام کردنته؟ پاشو که حاج آقا خلج کارِت داره. پاشو گفتم. حاج آقا خیلی وقته منتظره!»
داود خواب از چشمش پرید. گفت: «یا حضرت عباس! چیکارم داره؟»
مش رسول گفت: «پاشو یه آب بزن به صورتت. پیراهن و عبا و یه شلوار درست درمون بپوش! حضرت عباسی چطوری با این سر و وضع میخوابی؟ خوابت میبره؟ مرد باید وقتی میخواد بخوابه، شلوار راحتی بپوشه. چیه از این تَنگ و چَسبونا؟»
چند دقیقه بعد داود یک تک پوش راهراه تنش بود و با یه عبای نازک روبروی حاج آقا خلج در دفتر مدیربت نشسته بود و داشت با تعجب به قیافه حاج آقا نگاه میکرد. خبری از سلمانی و سعادت و یاران و اعوانشان نبود. با همان حالت تعجبش لب باز کرد و گفت: «من؟ چرا من؟ این همه طلبه اهل تبلیغ و باحال. به یکی دیگه بگید خب!»
حاج آقا خلج گفت: «حرفشم نزن. باید خودت بری. این که تو بری، هم نظر مهدوی هست و هم نظر خودم. منم هر حمایت و کمکی از دستم بربیاد دریغ نمیکنم. مهدوی هم میدونم که دوستت داره و کمکت میکنه. تو پسر اهل مطالعه و مودبی هستی. بارها از دور دیده بودم که مباحثه میکردی و قشنگ حرف میزدی. اما فکر نمیکردم اهل مطالعات غیر درسی و رسانه و این چیزها هم باشی.»
داود گفت: «حاج آقا شما لطف دارین. اما من نمیتونم. آمادگیش ندارم. اون مسجد، یه مسجد معمولی نیست. من حداکثر بتونم با سه چهار تا دوستام که سالهاست درباره بازیهای کامپیوتری و رسانه و فیلم و سریال و این چیزا مطالعه داشتیم... ای بابا ... حاجی مردم دوس دارن تو ماه رمضون توبه کنن و مسئله شرعی بشنون و دو قدم به خدا نزدیک بشن. آخه من؟ شما یه نگا به قیافه و تیپ من بنداز. اصلا مگه اونا راضی میشن پشت سر یه غیر معمم نماز بخونن؟!»
خلج که از اولش یه لبخند ملیح رو لباش نقش بسته بود لب باز کرد و گفت: «اصلا. تو هم قرار نیست غیر معمم بری! باید عمامه بذاری و خیلی شیک و عالی بری نماز جماعت بخونی و با مردم دوست بشی.»
داود که دیگر داشت شاخ درمیآورد گفت: «اما من اصلا نمیخوام معمم بشم. من تا الان حتی یک روز هم عمامه نذاشتم. جسارت نباشه اما ... ببخشید اینجوری میگم ... شاید کسی دلش نخواد اصلا معمم بشه. مگه همه باید معمم بشن؟»
خلج که لبخندش داشت لحظه به لحظه عمیقتر میشد گفت: «از همین امروز باید بری! ینی دقیقا کمتر از یک ساعت دیگه، راننده میاد دنبالت. ضمنا امروز روز دهم ماه رمضون هست و وفات حضرت خدیجه و باید یه چیزی آماده کنی و چند دقیقهای بعد از نماز عصر حرف بزنی.»
خلج این را گفت و از سر جایش بلند شد. داود که دیگر داشت دیوانه میشد، به خلج نزدیکتر شد و دستان حاج آقا را مودبانه گرفت و گفت: «ببین حاجی جان! من تا صبح بیدار بودم. یکی مثل من اصلا تو این فازها نیست ... اصلا قیافه و چهرهام به عمامه گذاشتن نمیخوره ... یه ته ریش دارم که اینم بخاطر معاون تهذیب حوزه گذاشتم. چرا دروغ بگم؟ وقتی ریش میذارم صورتم به خارش میفته. دوس ندارم. صبح قبل از این که بخوابم، فصل سوم سریال خانه کاغذی را گذاشتم رو حالت دانلود که تا وقتی غروب بیدار میشم دانلود شده باشه و بعد از افطار با دوستام ببینم و تحلیلش کنم. اصلا به امام حسین تو این نخها نبودم. یهو مش رسول با عصا بیدارم کنه و بیام اینجا و شما بگی یه ساعت دیگه با عمامه پاشو برو یه مسجد و تا آخر ماه رمضون برو منبر و نماز بخون ... آخه خدا را خوش میاد؟ درسته به نظرتون؟»
حاج آقا که داشت آستینهایش را بالا میزد برای وضو گرفتن، خیلی عادی و با حالتی که انگار نه انگار داود دارد مثل اسپند روی آتش بالا و پایین میپرد، گفت: «سپردم یه عمامه شیک درست کنن و با یه لباده رنگ روشن و یه عبای سیاه چهارفصل بذارن تو حجرهات. اینو یکی هدیه داده که خواسته اسمش فاش نشه. البته شاید بعدا بهت گفتم که اسمش چیه؟ ضمنا یه عکس از وقتی عمامه رو سرت گذاشتی و فُکُلِ قشنگت از زیر عمامه زده بیرون واسم بفرست ایتا. میخوام جایِ پسرِ نداشتم ذوقت کنم. یاعلی. در پناه خدا.»
@Mohamadrezahadadpour
ادامه دارد...
🔹سلام قسمتهای اول داستان جدیدتون و خوندم خیلی عالی بود عین واقعیت فقط تفاوتش با واقعیت اینه که اینجا حاج آقای خلج اول زنگ میزنه به سخنران و طلبش ولی در دنیای واقعی طلبه میره مجلسش میبینه یکی دیگه سخنرانی میکنه بعد هم محترمانه میگن ببخشید شما که همیشه هستید یا گفتن تو حوزه سرتون شلوغه دیگه مزاحم ایشون شدیم😔😔واقعا زیبا بود ان شاالله ادامش.
🔹سلام علیکم حاج آقا.عبادات قبول. داستان خوبی رو شروع کردین. چون خودم طلبه هستم و مثل آقا داوود دنبال مسائل به روز جامعه و پیدا کردن جوابها و آگاه کردن دیگران، و دلم گرفته چون برخی اوقات مورد تمسخر دیگران واقع شدم که چرا یه طلبه باید دنبال این مباحث بره.خلاصه ممنون
🔹حاجی سلام
نماز روزه هاتون قبول...
حاجی اصلا این داستان جدید رو که توکانالتون میذارین...
من واقعا به وجد میام...
ان شالله شهید شید🌹🌹🌹
🔹سلام
چقدمن امشب این قسمتودوست داشتم❤️❤️❤️
چون پسره مثل خودم عاشق فیلم دیدنه😍😍😍😍
تازه جمله آخرم عالی بود،عالی نه ها......عااااااااااااالی😍
جای پسرنداشتم ذوقت کنم😊😊😊😊
🔹یعنی فقط روایت هیکل ها....😂😂😂
از دیشب گفتیم طرفمون سلمانی ها و سعادتاس...
امان از نرجس ایزدی ها.....تو یه گروه کشوریشون هستم ...امروز فرداس که تکفیرا شروع بشه...
حالا چرا نرجس؟؟؟؟
به بعضیا برنخوره😐
🔹حاج آقا خدمت سربازی بدون کتاب هات نمی گذشت حسابی کیف کردیم
🔹سلام حاج اقا طاعات قبول شمام مث ما شب زنده داریا.
التماس دعا.
شک ندارم یکی از بهترین داستاناتون میشه.
موضوع شم عالیه.دمت گرم که اینقد منصفی و
انقلابی بودنو اتش به اختیار بودن حرف اقا زو مث خیلیا با خالی کردن عقده های درونی اشتباه نگرفتین.
ممنون از شما بابت اینکه هستین و زحمت میکشین.ایشالا تکثیر بشین و توی حوزه ها مث شما زیادتر داشته باشیم.
نسل جوون خیلی نیاز دارن.
نسل ماهم خیلی برای تربیت بچه هامون.
التماس دعا
🔹سلام حاجی جان
طاعات و عبادات قبول درگاه حق
میگم همین چند روز پیش داشتم تو دلم غیبت شما رو میکردم که دیگه داستان نمیذارید!
حلال کنید
تشکر که دوباره داستان گذاشتین
نمیشه یکم بیشتر بذارید؟؟
دو تا قسمت؟؟
🔹عااااااالی
آفرین، مرحبا
حظ بردم واقعا
علاوه بر جنبه های اصلی داستان، فقط یک روحانی میتونه اینقدر خوب طیفهای مختلف هم لباسهاش رو توصیف کنه.
🔹سلام
امیدوارم مثل حاج آقا خلج وجود داشته باشه...قطعا هستن اما مدیر هم باشه..یعنی دستش باز باشه...و امیدوارم داستان تون یا واقعی باشه و یا براساس واقعیت باشه...
خداحفظتون کنه...شما و خونوادتون رو
🔹سلام حاج آقا
طاعات و عبادات قبول
چقدر خوب کردین یک داستان داخل کانال گذاشتید اونم داستانی به این جذابی
بی صبرانه منتظر قسمت های بعدی داستان هستم فوق العاده است این داستان
خدا خیرتون بده
التماس دعا
🔹یا حضرت عباس،بنده خدا دیوید قراره توی مسجد با کی کار کنه.
از همون اول سوهان روح و مته اعصابش جور جوره.
بیدار کردن از خواب که اونجوری باشه تا تهش بنده خدا داستان داره.
همیشه سخت ترین قسمت ها ساختن با افراد این چنینی هست.
🔹خداخیر حاج خلج بده
کاشکی ما شاگردش بودیم
🔹سلام و رحمة الله و برکاته.
حاج آقا چقددددددددر قشنگه داستان جدید یکی مثل همه!
عااااااااالیه موضوعش
کاش منم توی این مسیر دیوید باشم.
همین الان فقط قسمت اولشو خوندم وبی موضوعش رو فهمیدم و حقیقتا دست گلتون درد نکنه خدا خیرتون بده 🌹🌹🌹🌹❤️❤️❤️❤️🙂🙂🙂🙂🍀🍀🍀🍀
🔹سلام حاج آقا
خوبین ان شاءالله
البته با فرستادن داستان جدید و هشدارهای قبلش معلوم هست کاملا خوب و سرحال هستین، خب الحمدلله
چندتا گروه داستان رو انتقال دادم
هنوز دوستان خواب هستند بیدار شدند موعظه و نصیحت و تیکه هاشون شروع میشه 😅 البته یکم ترسیدم ولی واقعا میخوام بدونم شما چ جرأتی دارید ک کم نمیارید!!
ما به اسم آبرو داری خیلی جاها سکوت کردیم و شکست این حصار محافظه کارانه استخون هامون رو آب کرد
چرا ک خانواده ای دارم که جوری آسته میرن آسته میان ک کوچکترین حرفی پشتشون نباشه
البته خدا ی دختر جسور و نترس داده بهشون ک هرچند وقت یکبار عین داستان نوشتن های سما ی آتیشی میسوزونه😌
یادمه ی بار مادرم بهم گفت بعضی ها آنقدر حرف پشتشون هست ک من جاشون بودم میمردم☹️ البته برو خودم نیاوردم و گفتم مامان جان خدا باید عزت بده حرف مردم رو بی خیال
خلاصه اینکه داستانتون رو ارسال کردم
البته کمی پیر شدم و محتاط
ولی هنوزم دوست دارم بخاطر اعتقاداتم فحش بخورم
امیدوارم در نشر و رساندن کلمات حق شما ما هم سهم کوچکی داشته باشیم ک به وجودتون افتخار میکنیم
انشاءالله سالی همراه با عافیت و معرفیت و در رأس همه فرج آقامون براتون رقم بخوره 🙏🏻