دلنوشته های یک طلبه
در فلافلی خرمشهر دعاگوتونم😊
صدهزاران مشکل معده و سوء هاضمه
با فلافل های بین راه درمان می شود
#اربعین
رهبر فرزانه انقلاب روز دوشنبه 30مهرماه در دیدار جمعی از خانواده های شهدای مدافع حرم: حرکت شهدای شما شبیه کسانی است که با جان خود توانستند قبر اباعبداللّه را حفظ کنند. بنی عباس گفتند اگر بیایید، دست و پایتان را قطع میکنیم، به قتل میرسانیم؛ عده ای رفتند و نگذاشتند. همان رفتنها بود که حالا رسیده به 20میلیون زائر پیاده اربعین. اگر فداکاری نمیکردند، امروز محبت اباعبداللّه الحسین دنیا را فرا نمیگرفت.
سلام رفقا
خوبین؟
من خوبم الحمدلله. ینی حال دلم داره خیلی بهتر میشه. هرچند هنوز خیلی کار داره. اما بالاخره پاش وایسادم. یا درستش میکنم یا میذارمش و میام. مگه باهاش تعارف دارم. والا
امروز به بچه های موکب میگفتم:
بچه ها میگن بعد مرگ قسمت چپ مغز هشت دقیقه بیشتر زنده میمونه، دقیقا همون قسمتیه که #خاطره ها توشن.
شما فکر کن خاطراتمون بوی اینا بده:
تاول پا
درد زانو
تیر کشیدن کمر
بوی اسپند و دود خوشش
عرق کردن بدنت و با آستینت پاک کردن پیشونیت
خرماهای تازه و کهنه عراقی
کاسه های کوچیک و بابرکت غذاهای نذری
هندزفری
صدای میثم که میخونه: کنار قدم های جابر ... سوی کربلا رهسپاریم ...
سیل جمعیت از همه رنگ و زبون
اصرار و التماس برای مهمونشون شدن
شربتای خنگ جیگر حال آور
یه موکب پر از آدمای عاشق و خسته
ازش میپرسی: چرا با خودت این کارو میکنی؟ دنبال چی هستی؟
میگه: گلی گم کرده ام میجویم او را😭
#اربعین
#یا_حسین
#دلنوشته_های_یک_طلبه
@mohamadrezahadadpour
🏵🌱🏵🌱🏵🌱🏵🌱🏵🌱🏵
پنجره پنجره یک شهر هواخواهانت
دم به دم منتظر سر زدن چشمانت
تا قدم رنجه کنی رخ بنمایی هر شب
دل بیداردلان بی سر و بی سامانت
یازده ماه به امید طلوعت تا صبح
چشم ها پنجره ها آینه ها گریانت
یازده ماه زمین منتظر این لحظه ست
یازده ماه در این دایره سرگردانت
در دل حوضْ تو در جلوه ای و هر لحظه
ابر و باد و من و خورشید و فلک حیرانت
عاقبت خاک سر کوی تو خواهم بود و
دیگر آن روز فقط دست من و دامانت
#قاسم_اردکانی
⚘اللهم عجل لولیک الفرج⚘
@mohamadrezahadadpour
✔️ امشب توفیق منبر موکب خدام الحسین علیه السلام داشتم. بعدشم حاج آقای سماواتی عزیز مداحی زیبایی کردند که خدا حفظشون کنه.
بعد از مراسم با سه چهار نفر از شیعیان قطیف عربستان گفتگو کردیم و لحظات خوبی بود.
محور صحبت ها را که در مقاله ای توسط یکی از دوستان ارسال شده بود را تقدیم میکنم👇
🇮🇷 گروه مطالعات امنیت آمریکا (SSG) در گزارشی به چرایی نیاز آمریکا به عربستان سعودی پرداخته است. این گزارش بیان میدارد که عربستان سعودی چهار نقش مهم رادر نظم جهانی به رهبری آمریکا ایفا میکند. بخوانیم مطلب این گروه را با عنوان:
💢 چرا آمریکا به عربستان سعودی نیاز دارد؟
1️⃣ تقابل با تسلط ایران بر حوزه انرژی
ایران و متحدانش روسیه و چین از نفت به عنوان یک سلاح علیه متحدان آمریکا استفاده میکند. دقیقاً همان کاری که روسیه برای غلبه بر اروپا میکند. با این وجود متحدان آمریکا در آُیا در معرض خطر هستند. چرا که باید توجه داشت دو آبراه مهم و راهبردی در مبادلات جریان انرژی جهان کاملاً تحت کنترل و سیطره ایران است.
در تنگه هرمز ایران با کنترل و تسلط بر آن در واقع بر منافع آمریکا مسلط است. در تنگه بابالمندب نیز به واسطه نیروی نیابتی خود یعنی حوثیها موفق به کنترل آن شدهاند. بازگشایی مجدد و تحت کنترل قرار دادن آن برای آمریکا یکی از منافع بسیار مهم و راهبردی در دفاع از متحدان خود است.
عربستان سعودی نقش بسیار مهمی را در این کارزار ایفا میکند. که این نقش رهبری همکاریهای دریایی کشورهای حوزه خلیج فارس برای بازنگه داشتن این معابر استراتژیک و همچنین تلاش در یمن است. جنگ در یمن اگرچه ناگوار است اما نه آمریکا و نه ملتهای آزاد جهان نمیتوانند از آن اجتناب کنند.
عربستان سعودی مرکز تلاشهای آمریکا برای شکلدهی ساز و کاری به نام ناتوی عربی در منطقه است. که بر اساس آن متحدان آمریکا همچون اردن و مصر با کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس هماهنگ میشوند. هدف این است که نیروهای ورزیده و برخوردار از تجهیزات یکسان در منطقه دایر شوند. و همچنین دارای یک سیستم فرماندهی و کنترل مشترک و یکسان باشند. چنین ساز و کاری میتواند ثبات را در منطقه به ارمغان بیاورد و به مقابله با ایران بپردازد. اگر عربستان سعودی در منطقه تضعیف شود و یا سقوط کند این امر تسلط ایران و متحدان آن یعنی روسیه و چین را بر منطقه هموار میکند.
2️⃣ نفوذ و تسلط بر یکی از اصلیترین مذاهب کلیدی اسلام
بیش از یک قرن است که پادشاهی عربستان سعودی از فرقه وهابی برای پیشبرد اهداف، دفاع از خود و تسلط بر قدرت بهره گرفته است. آموزشگاهها و مدارس این فرقه در سراسر جهان گستردهاند. این مدارس عامل اصلی شکلگیری القاعده و خلق حادثه 11 سپتامبر بودهاند.
این خواسته مهم آمریکا و در واقع جهان است که عربستان سعودی رهبری خود را به گونهای اعمال و هدایت کند که منجر به اصلاحات و همزیستی در این مکتب (مکتب وهابی) شود. در این میان ارتباط با دستگاههای امنیتی عربستان سعودی برای کنترل و اشراف بر این شبکه ضروری است.
3️⃣ محدود کردن جریانهای پناهندگی به اروپا
جنگ در سوریه موجب شده است که جریانهای گستردهای از پناهندگان به اروپا شکل بگیرد. همانگونه که در طی جنگ افغانستان نیز شاهد آن بودهایم. این جریانها به اندازهای مؤثر بودهاند که برای قدرتهای بزرگ اروپایی عامل بیثباتساز محسوب میشوند.
این در حالی است که جمعیت سوریه نیمی از جمعیت کنونی عربستان سعودی است و اگر آمریکا تعهدات امنیتی خود در قبال عربستان سعودی را اجرا نکند باعث فروپاشی عربستان براثر جنگهای داخلی خواهد شد و در نتیجه اروپا شاهد موج گستردهای از پناهجویان سعودی خواهد بود. در عوض اگر دولت ترامپ ساز و کار ناتو را در منطقه غرب آسیا و در اطراف عربستان، اردن و مصر شکل بدهد، ثبات را در منطقه ایجاد خواهد کرد و در نتیجه فشارها بر متحدان اروپایی کاهش مییابد.
4️⃣ دفاع از رژیم صهیونیستی
عربستان در حال حرکت به سوی عادیسازی روابط بین رژیم صهیونیستی و جهان عرب است،که پیش شرط هرگونه مذاکرات صلح با رژیم صهیونیستی است. حمایت از این حرکت در راستای منافع آمریکا است.
موقعیت عربستان سعودی به عنوان یک مانع در برابر تسلط ایران بر منطقه برای آمریکا و رژیم صهیونیستی بسیار حائز اهمیت است. دفاع آمریکا از متحدش رژیم صهیونیستی به واسطه نقش مهم عربستان سعودی نتیجه بخش خواهد بود.
💠 بعضی نکات قابل تامل اربعین 💠
۱. ما اصلا کلمه نه از موکب داران و میزبانان عراقی نشنیدیم. تحت هر شرایطی شما را راضی میکردند.
۲. مردم کوفه خیلی مهربان بودند و حقیقتا شعار ما اهل کوفه نیستیم را به چالش کشیدند!
۳. طالب هر نوع خوردنی که بودیم، فورا فراهم میشد. بدون اینکه بر زبان بیاریم.
۴. در موکب بچه های نیجیریه که رفتیم، وقتی عکس حضرت آقا را به آنها هدیه دادیم، بوسیدند و به چشم کشیدند.
۵. ضعف ما در زبان عربی محلی و یا کمبود جدی متون و بورشورهای عربی و لاتین فاحش بود.
۶. ما هیچ اثری از دولت و اونچنان خدماتش برای زائران ایرانی ندیدیم. شاید بخاطر همین بود که حالمون خیلی بهتره علی برکت الله!
۷. اخبار و حاشیه های حاشیه سازان در داخل و خارج از کشور، به هیچ وجه نتوانست قیام بزرگ اربعین را تحت شعاع خودش قرار بدهد.
۸. به کوری چشم حرام لقمه های فتته جو، ارتباط ملت ها مخصوصا دو ملت بزرگ ایران و عراق ، عمیق تر و احساسی تر و برادرانه تر شده بود.
۹. توجه مردم به موکب های عمامه های انگلیسی و طرفداران کذاب یمانی خیلی خیلی کمتر شده بود و تقریبا در حد صفر بود و به چشم میومد و بچه ها میگفتن هر موکبی که خلوت تر هست و رونقش کمتره، متعلق به همین دو گروه انحرافی است.
۱۰. میزان آشنایی و تعامل و ارتباط بچه های مومن انقلابی از تمام شهرها و بلکه کشورها با محور امام حسین علیه السلام از هر سال بیشتر بود و تقریبا همه میگفتند و انگار سالهاست که همدیگه را میشناسند.
و ...
#اربعین
#حدادپور_جهرمی
#کانال_دلنوشته_های_یک_طلبه
@mohamadrezahadadpour
سلام💐
امروز اربعین سالار🏴
شهیدان است
خدایا به حرمت
این روزهای معنوی
نیکوترین سرنوشتها
حلالترین روزیها
پربارترین زیارتها
صالحترین عملها را
برای دوستانم مقدر بفرما
الهی که در این ایام معنوی
همگی حاجت روا باشید🙏🌺
4_321216150186755088.mp3
6.53M
فایل صوتی زیارت اربعین
استاد فرهمند
✔️این چند روز که مشغول عتبات و اربعین بودیم، چند تا نکته را بهش نپرداختیم. ان شاء الله به تدریج خدمتتون مطالبی را یا از خودم یا از دیگر رفقا تقدیم میکنم👇🌹
🔴 استفسار از محضر مرجعیت معظم
سلام علیکم
🔸(فارغ از نامه آیت الله یزدی) و با احترام به مقام منیع مرجعیت، چند سوال از محضر حضرت آیت الله العظمی شبیری زنجانی (زید عزه) :
🔻۱. علت حضور مرجعیت محترم در منزل فردی که به اتهام توهین به مقدسات، نشر اکاذیب، اقدام علیه امنیت ملی، در دادگاه ویژه روحانیت محکوم به زندان شده است، چیست؟ حضور در جمعی که حداقل دو نفر از آنها (عبدالله نوری و کرباسچی) سابقه محکومیت و زندان در جمهوری اسلامی (دقت شود) را دارند، چیست؟
🔻۲. ملاقات با فردی (خاتمی) که با اتهام دروغ بزرگ تقلب به جمهوری اسلامی و دستور و حمایت از اردوکشی خیابانی فتنه گران، این نظام مقدس را حدود ۹ ماه به لبه پرتگاه بردند و تاکنون نیز از آن اقدام تبری نجسته است، آیا توجیهی دارد؟
🔻۳. سابقه عملکردی خاتمی در زمان وزارت ارشاد، ریاست جمهوری، بنیاد باران و... نشان می دهد جریان غربگرا و #شریعت_ستیز در کشور به صورت غیرمستقیم و مستقیم توسط وی حمایت شده اند. از موارد مکرر توهین به مقدسات اسلامی که توسط حلقه روشنفکرنمایان اطراف خاتمی صورت گرفته بگذریم؛ آیا مرجعیت بزرگوار موارد شبهه پردازی ها و خلاف شریعت گویی های شخص خاتمی را به خاطر مبارک دارند؟
🔸حال :
با توجه به موارد فوق الذکر، آیا معظم له مراوده با این اشخاص و افراد مشابه را از جهت شرعی؛ عقلی و اخلاقی جایز شمرده و توصیه می فرمایند؟ آیا اگر در موارد فوق حتی اگر یقین نباشد؛ از نظر شرعی حداقل از باب احتیاط و دفع ضرر محتمل لازم نیست از مراوده اجتناب گردد؟
🔸بدنه متدین و انقلابی، حفظ شئون مرجعیت را بر خود فرض می داند و البته با #صبر_هوشمندانه از دامن زنندگان به شکاف مرجعیت و نظام اسلامی تبری جسته و در کنار آن با #بصیرت_انقلابی با تمام وجود از این نظام الهی و آرمان های امام راحل و رهبری معظم دفاع و حفاظت خواهد کرد.
⭕ به نقل از #کانال_تبیین.
@mohamadrezahadadpour
من به رئیسجمهور چه گفتم
محمد فاضلی
این نوشته در روزنامه ایران روز چهارشنبه دوم آبان 1397 منتشر شده است.
--------------------------------
✅ رئیسجمهور روز سهشنبه میزبان نزدیک به سی نفر از اصحاب علوم اجتماعی ایران بود. جلسه حدود سه ساعت طول کشید و قریب به دو تا سه دقیقه زمان من برای گفتن حرفهایم بود. حرفم را در چند گزاره مشخص و در پاسخ به سؤال ایشان که پرسیدند تبیین شما از وضع موجود و بانشاط نبودن جامعه ایران چیست ارائه کردم.
✅ اول، ایران کشوری متوسط در بین کشورهای جهان است، با دستآوردها و کاستیهایش، که نه سوئیس است و نه سومالی. اگر وقت کافی داشتم ادامه میدادم که هیچ سیاستمدار و اندیشمندی هم نباید تلاش کند کشور را به یکی از این دو قطب بچسباند و دستآوردها و کاستیها را بیشتر و بزرگتر از واقعیت تصویر کند.
✅ دوم، ما ایرانیان از زمان انقلاب مشروطه تاکنون به دنبال ساختن دولت مدرن بودهایم. دولت مدرن حداقل دو پایه دارد. پایه اول، کارآمدی در حکمرانی نظیر اثربخش بودن در بهبود کیفیت زندگی مردم و حل مسائلشان و مبارزه با فساد. پایه دوم دولت مدرن، بهرسمیت شناختن گروههای اجتماعی است. گروههای اجتماعی در دولت مدرن دیده میشوند، صدا دارند و نادیده گرفته نمیشوند. دولت مدرن شمولیت دارد. حکومت در ایران هر بار گروههایی را نادیده میگیرد، میراند و صدایشان را نمیشنود.
✅ سوم، اقدامات دولت و حکومت دائم گروههای نادیده و ناشنیده ایجاد میکند. زنان، جوانان، سلبریتیها، فقرای شهری، گروههای شغلی مختلف و همین طور الی آخر، بر شمار نادیدهگرفتهشدگان افزوده میشود. سیاستها، برنامهها و پروژههای دولتها هم همین نقش را ایفا میکنند.
✅ چهارم، سیاستها، برنامهها و اقدامات دولتها بدون ارزیابی تأثیرات اجتماعی آنها انجام میشود، فرقی هم نمیکند ساختن سد باشد یا اجرای هدفمندی یارانهها یا اجرای طرح کارت یا کوپن سوخت. بنابراین به دولت دستور دهید که پیآمدهای اجتماعی اقدامات خود را ارزیابی کنند و اصحاب علوم اجتماعی متخصصان این کار هستند.
✅ پنجم، ما دو مسیر پیش رو داریم. مسیر اول آنکه «آینده به مردم بفروشیم» و مسیر دوم اینکه «آینده مردم را بفروشیم.» نظام سیاسی و با ایفای نقش مهم دولت است که تعیین میکند آنچه انجام میشود «آینده فروختن به مردم» است یا «آینده مردم را فروختن». اعتماد وقتی خلق میشود که مردم احساس کنند نظام سیاسی آیندهای تضمینشده را به ایشان میفروشد.
@mohamadrezahadadpour
دلنوشته های یک طلبه
🔴 استفسار از محضر مرجعیت معظم سلام علیکم 🔸(فارغ از نامه آیت الله یزدی) و با احترام به مقام منیع م
به دنبال ملاقات آیت الله #شبیری_زنجانی با سران فتنه، و نقد آیت الله یزدی از اقدام ایشان، رادیو آمریکا هم نگران جایگاه مقام مرجعیت در ایران شده است!!
احتمالا باید منتظر حمایت ترامپ و نتانیاهو هم باشیم!
خط و ربطها را باید جست....
#داستان_کف_خیابون
#نورمن_لامونت در #قم چی میخواد؟!!
دیدار با بعضی #نخبگان_حوزوی؟!
اونم دیدار #محرمانه؟!
@mohamadrezahadadpour
💠 آخرالزمونه
نگرانم
در کربلا و لحظه لحظه خدمت در موکب خدام الحسین علیه السلام زیر لب میگفتم:
"چون بید بر سر ایمان خویش میلرزم"
يَا مُقَلِّبَ القُلُوبِ
ثَبِّت قَلْبِي عَلَى دِينِكَ🙏😔
#حدادپور_جهرمی
#کانال_دلنوشته_های_یک_طلبه
@mohamadrezahadadpour