ادامه حملات سپاه تا خلع سلاح گروههای تروریستی
فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا (ع):
🔹پس از دور اول حملات تعدادی از مسئولان اقلیم و دولت مرکزی عراق به ایران آمدند و جلساتی با وزیر خارجه برگزار کردند. آنها زمان خواستند تا خواستههای جمهوری اسلامی را عملی کنند، اما اقدامی صورت نگرفت.
🔹تا زمانی که دولت مرکزی عراق و اقلیم خواستههای جمهوری اسلامی ایران را اجرایی نکند؛ یعنی گروهکهای تجزیهطلب و تروریست را خلع سلاح نکند، حملات خود را ادامه خواهیم داد.
🔹در عملیات امروز مقرهایی را هدف قرار دادیم که در جوار جمعیت نبود و در عملیات ربیع برخی جاها مورد اصابت قرار گرفته بود که تروریستها مجدداً در آنها مستقر شده بودند و با موشک و پهپادهای انتحاری و رزمی هدف قرار دادیم. همچنین، مقرهای حاشیه مرز را هم با توپخانه هدف قرار دادیم.
🔹منطقهای به نام بکرجو در سلیمانیه یکی از مناطقیست که پس از اینکه ما مقررهای آنها را منهدم کردیم در این منطقه مستقر شدند. اینجا منطقهایست که جمعیت عادی هم در آن حضور دارند. مردم بکرجو باید این تروریستها را طرد کنند تا امنیتشان برقرار شود.
@TasnimNews
55.8K
⭕️ سوال
❓با سلام آیا کسی که اهل نماز و #عبادت نیست چنین ادمی زودتر بمیره بهتره یا با #عمر_طولانی و طبیعی؟
🔰 پاسخ
بِسم اللّه الرَّحمنِ الرّحیم
💢 اگر اهل نماز و عبادت نیست اما خیرات و مبرّات دیگری دارد مثلا به بندگان خدا کمک میکند و کارهای دیگری انجام میدهد خب باز این هم عمرش بیشتر باشد بهتر است.
📌 اما اگر فقط گناه میکند و عبادات واجب را انجام نمیدهد که خودش گناه است! [با توجه به این موضوع که] ترک نماز گناه است، عبادت نکردن گناه است، این هرچه سریعتر بمیرد بهتر است.
🎙 استاد محمدی شاهرودی
🔗 لینک
https://btid.org/fa/photogallery
📎 #اعتقادات
📎 #امام_زمان
📎 #حجاب
پرسمان اعتقادی استاد محمدی 👇👇
🔹🔸🔹🔸🔹🔸
♨️ @ostadmohamadi
🖌 #یادداشت_روز
🔹 گاز اشکآور فرانسوی و باتوم آلمانی!
#مسعود_اکبری
🔸 «واقعبینی» و «آیندهنگری» دو ویژگی بسیار مهمی است که اگر در کنار هم قرار بگیرد، نتایج بسیار خوبی در پی خواهد داشت. رویکرد مبتنی بر «واقعبینی و آیندهنگری» به ما میگوید همانقدر که باید از امید کاذب و فریبنده دوری جست، به همان میزان نیز باید از ناامیدی بیجا و ترس کاذب اجتناب کرد.
این دیدگاه دقیقا در نقطه مقابل عملیات روانی پیچیده دشمن تعریف میشود. دستگاه تبلیغاتی دشمن اینگونه القاء میکند که بر روی کره زمین، این فقط مردم ایران هستند که با مشکلات مختلف و از جمله مشکلات معیشتی دست و پنجه نرم کرده و شهروندان سایر نقاط جهان و بهخصوص شهروندان اروپایی و آمریکایی نهتنها هیچ مشکلی اعم از مشکلات اقتصادی ندارند بلکه از خوشی زیاد نمیدانند چه کنند!
رهبر معظم انقلاب در بخشی از بیانیه گام دوم انقلاب تاکید کردند:«در طول این چهل سال- و اکنون مانند همیشه- سیاست تبلیغی و رسانهای دشمن و فعالترین برنامههای آن، مأیوسسازی مردم و حتی مسئولان و مدیران ما از آینده است. خبرهای دروغ، تحلیلهای مغرضانه، وارونه نشان دادن واقعیتها، پنهانکردن جلوههای امیدبخش، بزرگ کردن عیوب کوچک و کوچک نشان دادن یا انکار محسّنات بزرگ، برنامه همیشگی هزاران رسانه صوتی و تصویری و اینترنتی دشمنان ملت ایران است؛ و البته دنبالههای آنان در داخل کشور نیز قابل مشاهدهاند که با استفاده از آزادیها در خدمت دشمن حرکت میکنند.»
یک سؤال؛ آیا شهروندان در اروپا و آمریکا در رفاه کامل به سر برده و از خوشی زیاد، گیج شدهاند؟! بهتر است پاسخ را در میان رسانهها و نشریات اروپایی جستوجو کنیم. روزنامه گاردین اخیرا به نقل از نتایج پژوهش مؤسسه نظرسنجی ایپسوس که به سفارش یک سازمان غیردولتی فرانسوی انجام شده، نوشته است که از هر چهار اروپایی یک نفر وضعیت مالی خود را متزلزل دانسته و بیش از نیمی از اروپاییها نیز پیشبینی میکنند که اوضاع مالیشان در ماههای آتی بدتر شود...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/253541
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 متهم دیپلماتفروشی باز هم طرف اروپای جنایتکار را گرفت
🔸 یک روز پس از ملاقات رئیسجمهور فرانسه با چند تن از عناصر ورشکسته اپوزیسیون و حامیان آشوب در ایران، روزنامه اعتماد نوشت: نباید عمداً از اروپا فاصله بگیریم.
روزنامه اعتماد با علی ماجدی سفیر پیشین ایران در آلمان گفتوگو کرده که به اجبار قانون منع بکارگیری بازنشستگان، بازنشسته شد. ماجدی همچنین به خاطر مصاحبههایی که پس از بازداشت آقای اسداله اسدی، علیه این دیپلمات مظلوم ایرانی انجام داد، متهم به دیپلمات فروشی است.
روزنامه اعتماد ذیل تیتر «نباید عمداً از اروپا فاصله بگیریم» و در کنار تصویر آرشیوی دیدار ماکرون با آقای رئیسی از قول ماجدی مینویسد: اگر ما سیاست بیطرفی را درستتر اعمال میکردیم، در تأمین منافع ملی موفقتر بودیم.
وی میافزاید: چند مسئله در موضعگیری اروپاییها علیه ایران مؤثر بود. یکی عدم توافق بر سر برجام مسئله دومی كه رخ داد و به عقيده من بيشترين اثر را روي روابط ايران و اروپا داشت، جنگ اوكراين بود. اروپا در پي حمله روسيه به اوكراين دچار مشكلاتي شد، اما نه آنگونه كه برخي در داخل عنوان ميداشتند اروپا فلج شده. ماجراي ادعايي حضور پهپادهاي ايراني در جنگ دردسرساز شد.
به هر حال ما در مظان اتهام حمايت از روسيه قرار گرفتيم. سر و صداي زيادي بهپا شد و به عقيده من اين مساله بيشترين تاثير را داشت. مسائل حقوق بشري هم مساله سوم بود. اين مساله هميشه وجود داشت اما اين اعتراضات در ايران باعث شد اروپاييها واكنشهايي نشان دهند. اين مساله يك عامل بود اما عامل اصلي در تعيين سياست اروپا درقبال ايران نبود. اين اعتراضات و فضايي كه در ايران به وجود آمده قطعا بيتاثير نبوده، آنها واكنشهايي به دلايل حقوق بشري داشتند.
واقعيت اين است كه ما بايد جهان را بهتر بشناسيم و براساس شناخت درست عمل كنيم.
وقتي در زمان ترامپ ما با اروپاييها صحبت ميكرديم، اروپاييها دل خوشي از رييسجمهور وقت آمريكا نداشتند. با اين وجود، روابط فراآتلانتيكي كه پس از جنگ جهاني دوم شكل گرفته بود، روابطي قوي و مستحكم بود...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/253542
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper