🔘 لزوم پالایش دولت از عناصر ناکارآمد
🔹وجود تهماندههایی از دولت اصلاحات در دولت کنونی باعث بروز مشکلاتی در عرصههای مختلف شده که متاسفانه علی رغم تذکرات زیاد، این مطالبه مورد توجه جدی دولتمردان محترم قرار نگرفته است.
🔸در همین راستا یکی از نکات مهمی که امام جمعه قم در دیدار وزیر ارشاد به ایشان تذکر دادند، این بود: «شما دولتی هستید که ادعای مردمی بودن، مذهبی بودن و مکتبی بودن دارید و نمیشود با عناصری که در این مسیر نیستند این کارها را انجام داد.»
#رحا_مدیا
@rahamedia
دریافت گزارشات تصویری مردمی «کشف حجاب» و «توهین به آمران به معروف»
🇮🇷سامانه ناظر پلیس امنیت عمومی
آیدی: @s_nazer
کانال: @police_amniyat_omumi
8.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎧 #پادکست_اعتقادی
⁉️ کافر چرا نجس است مگر انسان نیست؟
🎙 استاد محمدی شاهرودی
📎 #ایران_مقتدر
📎 #امام_زمان
https://btid.org/fa
پرسمان اعتقادی استاد محمدی 👇👇
🔹🔸🔹🔸🔹🔸
♨️ @ostadmohamadi
هدایت شده از کانال بسیج ناحیه یک
تغییر نام بوستان توسکا (محل خاکسپاری شهید گمنام) به نام حضرت ام البنین (س).
پیکر مطهر این شهید عزیز در روز رحلت آن بانوی مکرمه در این محل آرام گرفت.
📢 فیضی در سَحَر هست که در غیر سحر نیست و اگر انسان در سحر بخوابد و بعد از سحر عبادت کند، جای سحر را نمیگیرد.
شب جمعه هم همینطور است، ماه رجب هم همینطور است، ماه شعبان و ماه رمضان همینطور است.
همانطور که مکانهای خاصی برای رزقهای خاص داریم، در زمانهای خاصی هم رزقهای خاصی عطا میشود.
💠 استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری:
«استاد بزرگواری میفرمود: «مَثَل سَحَر، مَثَل کرۀ دوغ است؛ از یک مَشک دوغ، مختصر کرهای میگیرند. حالا اگر کسی کره را بخورد، عصاره دوغ را خورده، اما اگر کره را نخورد همه دوغ را هم بخورد جای کره را نمیگیرد؛ یعنی اگر انسان مناجات سحر را درنیافت، اگر تمام روز را هم تلاش کند آن فضیلت را کسب نمیکند». نمیخواهیم بگوییم تلاش نکند! بالاخره هر اندازه که آدم بتواند به فیض برسد، رسیده است؛ استغفار کند، توبه کند، ولی فیضی در سحر هست که در غیر سحر نیست و اگر آدم در سحر بخوابد و بعد از سحر عبادت کند جای سحر را نمیگیرد. شب جمعه هم همینطور است، ماه رجب هم همینطور است، ماه رمضان همینطور است. یعنی همانطور که مکانهای خاصی برای رزقهای خاص داریم، زمانهای خاصی هم برای رزقهای خاص داریم. ابواب بهشت در ماه رمضان باز میشود؛ رزق خاص ماه رمضان، قرآن است؛ «شَهْرُ رَمَضَانَ الَّذِی أُنزِلَ فِیهِ الْقُرْآنُ»؛ در ماه رمضان قرآن ثمرات خودش را نازل کرده؛ آنچه در بیرون ماه رمضان با یک دور ختم قرآن به دست میآید، در ماه رمضان با تلاوت یک آیه قرآن به دست میآید.»
☑️ @mirbaeri_ir
♨️ فکری به حال خود کنید!
‼️ بحمدالله اکثریت مردم و محرومین، که از متدیّن ها هستند ؛ شما فکری به حال خود کنید که مدت هاست مواضعتان تیتر خبریِ شبکۀ بهایی "منوتو " و شبکۀ انگلیسی "بی بی سی" شده است!
#قیل_و_قال
🌐آنتی سکولار را دنبال کنید👇🏻
ایتا | تلگرام | اینستاگرام | آپارات | توییتر
🆔 @antisecular_ir
🔺هدف دشمن کشتن امید مؤمنان است
🔹مکتب 1079
🖊سیدحسین خاتمی خوانساری - دبیر گروه معارف
📝هنگامی که حضرت موسی(ع) اقدام به تبلیغ دین در میان قوم بنیاسرائیل و هدایت آنان به سمت خداوند و نجاتشان از ستم فرعون فرمود، طبیعی بود که فرعون مقاومت کرده و بر بنیاسرائیل سختگیری بیشتری کند. ادامه سختیها و بیشتر شدن آن برای بنیاسرائیل ناگوار بود و خود را در وضعیت بدی مشاهده کردند تا جاییکه حضرت موسی(ع) را به بیشتر شدن سختیها متهم کردند. بنیاسرائیل به حضرت موسی(ع) گفتند: «پيش از آنکه به سوى ما بيايى آزار ديديم، [هماکنون] پس از آمدنت نيز آزار مىبينيم! [کى اين آزارها به سر خواهد آمد]؟ موسی گفت: اميد است پروردگارتان دشمن شما را هلاک کند و شما را در زمين جانشين [آنها] سازد، تا ببيند چگونه عمل مىکنيد.»(اعراف/ ۱۲۹) حضرت موسی(ع) آنان را به دو چیز توصیه فرمود که لازمه موفقیتشان بود و باید به آن توجه میکردند. در آیه 128 سوره اعراف آمده است: «موسى به قوم خود گفت: از خدا يارى جوييد و استقامت پيشه کنيد، که زمين از آن خداست و آن را به هر کس از بندگانش که بخواهد، واگذار مىکند و سرانجام [نيک] براى پرهيزگاران است.» فرعون میخواست بنیاسرائیل به همان وضعیت قبل رضایت دهند و پیامبر خود را رها کنند. همچنین میخواست آنها به ظلمت عادت کنند؛ در حالی که حضرت موسی(ع) میخواست آنان را به سوی نور و آزادی حقیقی هدایت کند، هرچند این تابش نور در هنگام خروج از ظلمت برای آنان سخت بهنظر میآمد. راه حضرت موسی(ع) در دسترس بود و قابل وصال، اما آنان راه را طولانی میدیدند. کسانیکه در راه خدا قدم برمیدارند، نباید مقصد را...
🔗متن کامل را بخوانید
📥 پی دی اف این شماره را از قسمت 《سنجاق شده》دریافت کنید
@ssweekly
و إذا سَمِعُوا الْلَّغْوَ أعْرَضُوا عَنْهُ وَ قالُوا لَنا أَعْمالُنا وَ لَكُمْ أعْمالُكُم سَلامٌ عَلَيْكُمْ لانَبْتَغِى الْجاهِلِین (قصص، ۵۵)
ترجمه:«و چون سخن لغوى (مانند مسخره و فحش و غيبت و هتاكى) بشنوند، از آن روى برتابند و (با زبان حال) گويند: عملهاى ما از آن ما و عملهاى شما از آن شما، سلام بر شما، ما نادانها را (به دوستى و رفاقت) نمیطلبيم».
🕋 #معارف_قرآن | مؤمنان اهل سخنان بیهوده نیستند
🔸️این آیه، در وصف مؤمن مىفرماید: وقتى سخن لغوى مىشنود، از آن سخن اعراض مىکند و سخن آنها را به رُخشان نمىکشد، بلکه مىگوید: ما رفتارى داریم براى خودمان و شما هم رفتارى دارید براى خودتان. منظورش این است که در اینگونه کارها شریکشان نمىشود و اهل چنین کارهایى نیست، بلکه مسیر دیگرى در زندگىِ دینى و اعتقادىِ خود دارد و البته که اذیت و آزارى هم براى آنها ندارد؛ ولى راهشان جدا است و راه افراد نادان را دنبال نمىکند.
📚اخلاق در قرآن، جلد۳ ، صفحه۳۸۰
📱 @mesbahyazdi_ir