.
اصرار بر نفهمیدن
🔹عبدالناصر همتی نوشته: "روسیه از FATF معلق و۸۰٪ شبکه بانکی از جمله ۱۰ بانک برتر روسیه تحریم شدند. یادتان هست روایتم از دیدار با رئیس بانک مرکزی روسیه که شرطش برای همکاری با ایران را پیوستن به FATF خواند؟ دو هفته قبل، از ارتباط با بانکهای روسی خبر داده و گفتند:«دیدید زبان دنیا را بلد نیستید» نه، شما بلدید".
♦️اصلا به خودش زحمت نداده که بپرسد عضویت روسیه چرا تعلیق شد و چرا به همان اتهام (حمله به یک کشور)، عضویت آمریکا، رژیم صهیونیستی و انگلیس تعلیق نشده؟ آیا حمله به اوکراین محکوم، اما اشغال افغانستان، عراق و فلسطین مجاز است؟!
🔹از طرف دیگر، ارمغان اجرای 37 بند از 41 بند اکشن پلن FATF در دوره روحانی و همتی، نه کاهش بلکه افزایش تحریم ها بود؟!
♦️آیا زبان دنیا این است که در برجام و اکشن پلن FATF، امتیازات نقد بدهند و وعده نسیه به علاوه مجازات های جدید بخرند؟! آقای همتی اصرار دارد نفهمد که FATF صرفا ابزار چماقداری، گروکشی و باج خواهی غرب است، و نه سازوکار صیانت از حقوق بین الملل؟
🔹ادعای FATF، مبارزه با پولشویی است اما 76 درصد پولشویی های دنیا در آمریکا و اروپا انجام می شود.
@IMANI_mohammad
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
مسموم سازی: انتقام از
آینده سازان پیشرفت ایران
🔹باید به اسرائیل، آمریکا و انگلیس تبریک گفت که از سودا های بزرگ اما خام، به #بیو_تروریسم و مسموم سازی رسیده اند!
♦️شبکه عنکبوتی وابسته به این طیف، تا همین چند ماه قبل و در ماجرای اغتشاشات، چنین انگاره سازی می کرده اند که فرزندان دانش آموز و دانشجوی ملت ایران، به خدمت غرب درآمده اند.
🔹تصویر چند دانش آموز، یا چند ده دانشجوی هیجان زده در فلان دانشگاه ده هزار نفری را به جای جمعیت چند میلیون نفری دانشجو و دانش آموز جا می زدند تا مدرسه و دانشگاه را مقابل اسلام و انقلاب وانمود کنند؛ نسلی که امید آینده ساز و پیشران پیشرفت و اقتدار کشور در چهار دهه گذشته بوده است.
♦️اما دشمن در آن عملیات فریب پیچیده، تا حدود زیادی شکست خور و از جمله، راهپیمایی ۱۳ آبان امسال (روز دانش آموز/ روز ملی مبارزه با استکبار) به یکی از با شکوه ترین راهپیمایی های دهه اخیر تبدیل شد. بنابراین آیا عجیب است دشمنان شکست خورده که نتوانستند دانشگاه و مدرسه را به تعطیلی بکشانند، از دانش آموزان و دانشجویان انتقام بگیرند؟
🔹جمهوری اسلامی، امکان تحصیل و پیشرفت را از انحصار طبقات برخوردار در رژیم طاغوت بیرون آورد. این پیشرفت چشمگیر به ویژه در میان دختران و زنان، مورد اعتراف سازمان های جهانی است و اصلا نمی توان احترام و پیشرفت زنان در بعد از انقلاب را با قبل از آن مقایسه کرد.
♦️زنان و جوانان اگر در رژیم طاغوت -به تقلید از سرمایه سالاری غرب- ابزار انگاری شده و ملعبه دست قدرت ها و کارتل ها بودند، با انقلاب اسلامی کرامت یافتند و بخش مهمی از بنیه و بنای اقتدار مردمی جمهوری اسلامی را بر ساختند.
🔹دشمن اگر بتواند، سعی می کند ولو بخش کوچکی از این اقشار را برای زدن "ایران قوی" به خدمت در آورد؛ و اگر نتواند، همین اقشار متولی پیشرفت را رذیلانه هدف می گیرد.
♦️البته مزدوران وطن فروش و اجاره ای سیا، موساد و ام آی سیکس، کمی پیشرفت کرده اند. قبلا به شکل علنی جنایت می کردند و اسنادش را به کارفرمایان نشان می دادند. همین هم مایه سرشکستگی منافقین و ریگی و الاحوازیه و تندر و داعش و کارفرمایان غربی شد.
🔹بنابراین چند صباحی است به شگرد معاویه و عمروعاص متوسل می شوند که دستور داده بودند اموال مردم را غارت کنند یا آسیب بزنند و کشته بسازند، اما خود را علوی و حسنی (علیهما السلام) وانمود کنند! مسموم سازی دانش آموزان و دانشجویان و مسموم سازی افکار عمومی از این طریق.
♦️اجمالا، باید به اسرائیل و آمریکا و انگلیس و مزدوران اجاره ای آنها تبریک گفت که از لاف گزاف "کار جمهوری اسلامی" تمام است در این ۴۴ سال -به ویژه پنج ماه قبل- و ادعای سقوط شهر ها، یا ادعای حمله نظامی و نابودی تاسیسات ایران ظرف ۴۸ ساعت، به بیو مسموم سازی دانش آموزان و دانشجویان رسیده اند!
🔹می گویند مرد متوهمی وارد کابین خلبان شد و داد زد؛ این، عملیات هواپیما ربایی است؛ فورا برو نیویورک! خلبان گفت نمیرم. یارو دوباره گفت؛ برو پاریس، لندن، یا تلآویو. اما خلبان بی محلی بیشتری کرد. هواپیما ربا که بادش خالی شده بود، این دفعه گفت؛ جون مادرت ما رو جلوی مسافرها ضایع نکن! اقلّا بذار یه بوق بزنم!
@IMANI_mohammad
هدایت شده از پژوهشکده تاریخ معاصر
✳️ قتل توسط محافظان همسر پرویز ثابتی؛
قتل در مغازه کفشفروشی خیابان ولیعصر
واقعه قتل فردی توسط محافظان همسر #پرویز_ثابتی ، مدیرکل اداره کل سوم ساواک (امنیت داخلی)، در مغازهای در خیابان ولیعصر کنونی نمونه بارزی از سوء استفادههای ساواکیان از قدرت بود. این حادثه که ابتدا از مسئله جزئی شروع شد ولی فاجعهای دردناک بهدنبال آورد، در مغازه کفشفروشی «شارل ژوردن» رخ داد. در آن مغازه مردی داشت به همسرش برای انتخاب کفش کمک میکرد که زنی وارد شد و به فروشنده دستور داد فورا آنچه را میخواهد برایش آماده کند. فروشنده هم فورا اطاعت کرد و بهرغم اعتراض مشتری اول به اجرای دستور زن تازهوارد پرداخت. بعد از آنکه زن کفش مورد نیاز خود را خرید و آماده خروج از مغازه بود، مدعی شد کیفش به سرقت رفته و مردی را که به او اعتراض کرده بود متهم به دزدیدن کیف کرد. مرد در مقام دفاع از خود برآمد و بینشان سخنان تندی رد و بدل شد. در این هنگام مأمور محافظ زن که جلوی در مغازه ایستاده بود، خیلی خونسرد جلو آمد و با شلیک طپانچه مرد معترض را در جا کشت. چون زن یادشده همسر یکی از مقامات بلندپایه ساواک بود، برای بازداشت و محاکمه عامل این جنایت هیچ اقدامی انجام نشد؛ زیرا اصولا نمیشد #ساواک را که منبع اصلی بسط عدالت در کشور تلقی میشد! به آدمکشی متهم کرد.[1]
#شرح_عکس
پرویز ثابتی در کنار همسر و دخترش، در یکی از تجمعات ضدانقلابیون در آمریکا (22 بهمن 1401)
پینوشت:
[1] . مینو صمیمی، پشت پرده تخت طاووس، ترجمه حسین ابوترابیان، تهران، مؤسسه اطلاعات، چ دوم، 1368، ص 203.
eitaa.com/iichs_ir
هدایت شده از سندان
مسجد و هیئت (۲): مسجدیها و هیئتیها
خط دقیق و مشخصی وجود ندارد که بگوییم اینور خط هیئتیها هستند و آنور خط مسجدیها. خیلی از هیئتیها مسجدی هم هستند و خیلی از مسجدیها اتفاقاً هیئتیهای تیر. اما تجربۀ زیستهام میگوید که میان مذهبیهایی که هیئت را محور زندگی قرار دادهاند و متدینینی که مسجد مرکز ثقل زندگیشان است، تفاوتهایی وجود دارد. حتی این تفاوت گاهی در یک شخص نمود پیدا میکند؛ به این معنا که رفتار و آدابی را از زندگی مسجدیاش میگیرد و رفتار و آدابی دیگر را از زندگی هیئتیاش و غلظت پایبندی به هر کدام از این رفتار و آداب، بسته به فضای مکانی و زمانی، به سمت یکی از این دو متمایل میشود.
تفاوت در نحوه فعالیت هیئت و مسجد، زندگی هیئتیها را هم با مسجدیها متفاوت کرده است. مسجد هر روز فعال است، حتی اگر به اقامۀ سریع نماز باشد و سرجمع مدت زمان باز بودنش در روز به نیم ساعت نرسد. رمضانها شلوغتر است؛ ولی تفاوت زیادی میان بهار و خزانش نیست. خط مستقیمش را میرود و اوج و شتابش آنقدری نیست که برای یک ناظر عادی حس شود. اما هیئت مناسبتی است. محرم و صفر اوج میگیرد و در باقی روزهای سال، یا تعطیل است، یا خیلی که فعال باشد، جلسات هفتگی دارد. در روزهای اوجش زمانگیر است؛ چه برای خادمش، چه مستمعاش؛ ولی در سایر روزهای سال، خللی در زندگی ایجاد نمیکند.
زندگی مسجدیها نظم روتین کارمندی دارد. وقتشان را با اذان تنظیم میکنند و تلاش میکنند وقت اذان مغرب، در مسجد محلهشان باشند. آهسته و پیوسته در بیشتر شبها، و حتی ظهرها، مسجد میروند و به مانند کارمندی که هر روز سر کارش حاضر میشود، حاضر هستند. اگر کاری در مسجد بود کمک میکنند؛ اگر هم نبود میروند. مسجد هر روز زمانی را در زندگیشان به خود اختصاص میدهد؛ ولی نه آنقدر که سایر فعالیتهای زندگیشان را مختل کند. مسجدی بودن زندگی منظم میخواهد.
هیئتیها اما پروژهای هستند. محرمها شاید کار و زندگیشان هم مختل شود. از زن و زندگی بزنند. اما بعد از محرم یک دفعه وقتشان خالی میشود. میروند دنبال زندگیشان. خیلیوقتها در مواجهه با فعالیتهای زندگی شخصی هم همین سبک پروژهای را بیشتر میپسندند. کاری که شروعی و پایانی داشته باشد و محصولش را در کوتاهمدت ببینند، برایشان جذابتر است، حتی اگر مجبور شوند در مدت این کار، از زندگی عادی و خانواده دور باشند.
این تفاوت، در شیوه مدیریت و فعالیتهای فرهنگی دیگر هم خودش را نشان میدهد. مسجدیها به کارهای کوچک، کمسروصدا و زیربنایی؛ اما مستمر بیشتر علاقه دارند و هیئتیها، کارهای بزرگ، با تبلیغات زیاد، دارای شروع و پایان و دارای اهداف مشخص و ملموس را بیشتر میپسندند. در مسجد چون فرصت برای تصمیمگیری بیشتری است، مسجدیها حساب و کتاب بیشتری در مدیریت میکنند و در هیئت چون کارها ضربتی است، مدیران هیئتی، عملیاتیترند.
هیجان و شور هیئت بیشتر از مسجد است؛ پس بیسبب نیست که هیئتیها هیجانیترند. موضعهای سیاسی هیئتیها صریحتر است. یا ضد نظامند، یا اصلاحطلب دو آتشه یا پایداریچی. قالیبافی یا هاشمیچی کمتر در هیئتیها پیدا میشود؛ اما موضع سیاسی مسجدیها معمولاً از چپ سنتی تا راست سنتی است.
همین شور و هیجان هیئت باعث شده که میانگین سنی هیئتیها کمتر از مسجدیها باشد و دادوستد میان قوای جوانی و شور هیئتی این ویژگیها را تقویت میکند.
«تقید در مظاهر تجلی» یکی دیگر از تفاوتهاست است. زندگی دینی، نمادهایی در پوشش، آرایش و متعلقات (یا به قول غربیها آکسوسوار) دارد که هیئتیها در نمود آن تقید بیشتری دارند. معمولاً هیئتیها تقید بیشتری در داشتن محاسن دارند و مسجدیها معمولاً ریشها را در حد رعایت حدود شرعی کوتاه میکنند. هیئتیها در داشتن انگشتر، چفیه، استفاده از ادبیات دینی در گفتار روزمره و ... بیپرواترند و مسجدیها در نمود بیرونی زندگی دینی خود محافظهکارتر رفتار میکنند.
این تفاوتها مثال نقض بسیار دارد. بعضیاش هم اصلاً برای بعضی هیئتها و هیئتیها یا مسجدها و مسجدیها صدق نمیکند؛ اما خیلی هم بیراه نیست. هدف متن هم نه برتریدادن هیئتیهاست، نه ارجح دانستن مسجدیها؛ بلکه دیدن تفاوتهاست.
14011208
@sendan | روزمرگیهای یک زندانی
🔴 ربا و زنا دو دلیل مهم وقوع زلزله
🔹️ فساد درخشکی و دريا به خاطر كارهايى كه مردم انجام دادهاند آشكار شدهاست؛ خدا مىخواهد نتيجهی بعضى از اعمالشان را به آنان بچشاند، شايد -بهسوى حق- بازگردند. (روم/۴۱)
❗️ در روایات، به صراحت از گسترش دو گناه بزرگِ «ربا» و «زنا» به عنوان عامل اصلی وقوع زلزله و بلایاى دیگر نام برده شده است:
☑️ پيامبر اکرم صلی الله علیه و آله:
إِذَا أَکَلَتْ أُمَّتِی الرِّبَا کَانَتِ الزَّلْزَلَةُ وَ الْخَسْف
هرگاه امّت من رباخوار شوند، گرفتار زلزله و خسف (فرو رفتن) در زمین میگردند.
إِذَا فَشَا فِیکُمُ الزِّنَا کَانَتِ الزَّلْزَلَةُ
هر گاه زناکارى میان شما آشکار شود، زلزلههاى سخت خواهد بود.
📗روضة الواعظین، ج ۲، ص ۴۸۵
هدایت شده از سندان
توزیع در گلوگاه تولید
یکی از بستگان ما، دختر نوجوانی است که در این طوفانهای مهیب فرهنگی، قایقش میان خانوادۀ سنتی و دوستان مدرنش در رفتوآمد است. هنوز تکلیفش با خودش مشخص نیست که میخواهد چادری محجبه باشد، یا قرتی شل حجاب. برای اینکه کمی از فضای مجازی دورش کنم، چندباری به او توصیه کردهام که کتاب بخواند و چندتایی کتاب هم به او پیشنهاد دادهام. دو هفته قبل، با شوق آمد و چندتایی کتاب جلوم گذاشت. خودش خریده بود و آمد تا نظرم را درباره کتابها بپرسد. کتابها همه داستان و رمان بود و همه ترجمه. نویسنده همه هم آمریکایی بود. یکی از کتابها را خوانده بودم و بقیه برایم ناآشنا بود. چند دقیقهای صحبت کردیم و قرار شد با هم کتابها را بخوانیم و بعد دربارهشان حرف بزنیم.
بعد از این گفتوگو یکی از کتابها را خواندم. داستانش در بیمارستانی بود که بیمارانش، به نوعی بیماری نادر مبتلا هستند که نباید به هم نزدیک شوند. مهمتر از قصه، فضای و شخصیتهایی است که کتاب تعریف میکند:
شخصیت اصلی دختری است که از شش سالگی به این بیماری نادر مبتلاست و هر سال چندماهی را میهمان این بیمارستان است و به همه سوراخ سنبههای آنجا آشناست. قبلاً مدت کوتاهی دوستپسر داشته است و الان به اصطلاح «سینگل» است.
او دو دوست دختر دارد که یکی از آنها عاشق پسری است که به تازگی با دوستدخترش به هم زده و دختر از فرصت اردوی دانشآموزی استفاده میکند و پسر را تور میکند.
در اتاق کناری دختر شخصیت اصلی، پسری بستری است که به واسطه حضور طولانی مدت، با دختر شخصیت اصلی دوستیای صمیمی دارد. اما این دختر و پسر به رابطه با هم فکر نمیکنند، چون پسر همجنسباز است و دختر در طول داستان تلاش میکند که پسر را به ادامه رابطه با معشوقش متقاعد کند.
و در نهایت پسر دیگری در بیمارستان بستری است که اولین مواجهه ما با او زمانی است که اتاقش را به عنوان مکان در اختیار دختر و پسر دیگری گذاشته است و خودش در راهروهای بیمارستان پرسه میزند. داستان روایت عشق میان این پسر و شخصیت اصلی داستان است. عاشقانی که همیشه باید حداقل شش قدم فاصله داشته باشند و در اواخر داستان، آنها به این نتیجه میرسند که برای رسیدن به خواستههای نفسانیشان، همه محدودیتهای فاصلهگذاری که بیمارستان برایشان گذاشته، بکشنند و با هم از بیمارستان فرار کنند.
حالا فکر کنید این فامیل ما این کتاب را از کجا خریده است؟
«اداره ارشاد» دهات ما، به مناسبت «دهه فجر» یک «نمایشگاه کتاب» برگزار کرده و کتابها را با «پنجاه درصد تخفیف» ارائه کرده است. روبان افتتاح این نمایشگاه را هم «امام جمعه» شهر بریده است. قاعدتاً ترکیب اداره ارشاد، دهه فجر، نمایشگاه کتاب، پنجاهدرصد تخفیف و امام جمعه نباید چنین سمی میبود! ولی شده است!
به کی باید خورده گرفت؟ ادارۀ ارشاد دهه فجر را گرامی داشته و چه کاری بهتر از برگزاری نمایشگاه کتاب. کتاب فروش هم آمده و پنجا درصد تخفیف داده است. امام جمعه هم برای بزرگداشت دهه فجر و ارج نهادن به مطالعه آمده ربانش را پاره کرده. حتی من شهادت میدهم که سانسورچی هم کمفروشی نکرده و به خوبی آنجایی را که دختر و پسر برهنه میشوند که با هم داخل استخر بپرند، حذف کرده است. ولی همه اینها در مرحله «توزیع» است و سیستم توزیع، مجبور است محتوایی را که تولید میشود، توزیع کند. حالا کمی هم بالا و پایین میکند و ممیزی میکند. فایدهای هم دارد؟
مشکل جای دیگری است. چند کتاب ایرانی داریم که بتواند جایگزین چنین کتابهایی شود؟ چند نویسنده داریم که کتابهای مناسب نوجوان بنویسند؟ اگر بگردیم، در دریای محتوای جذاب برای نوجوانان، چند اثر ایرانی پیدا میکنیم که هم جذاب باشد و هم وجه تربیتی داشته باشد. تا وقتی که «محتوا» تولید نکنیم، هر چقدر هم که گلوگاه توزیع را چهارچشمی بپاییم، درنهایت باید تن به تولیداتی بدهیم که دیگران برای ما تولید کردهاند.
راستی! این دختر نوجوان قصه ما گفت که کتاب را گذاشته است در ماه رمضان بخواند. کلکسیون کامل است: دهه فجر، اداره ارشاد، نمایشگاه کتاب، امام جمعه و ماه رمضان!
14011210
@sendan | روزمرگیهای یک زندانی
13.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍خیبر، خیبر یا صهیون
بلوار چگونه سه شب گزینه خوابید؟!
ایران فدک حضرت زهرا سلاماللهعلیها است.
ببینید
از دست دادید.
9.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽
🔻🎥 یک دوربین جالب و متفاوت
در تبریز و استرالیا ...
دوربین مخفی جالب و مقایسه رفتار شهروندان استرالیایی و تبریزی و واکنش آنها نسبت به یک اقدام مشابه.
همه به خصوص جماعتی که مرض خود تحفیر پنداری دارند و همیشه مردم ایران را مورد توهین قرار می دهند و فرهنگ منحط بیگانه را بر سر مردم عزیز ایران می کوبند حتما این کلیپ زیبا را ببینند تا به اصالت و فرهنگ اصیل ایرانی اسلامی و نوع دوستی مردم ایران و عزت نفس آنها پی ببرند.
🔺چقدر واکنش همشهری های عزیزم جالب بود، الکی نیست بهمون میگن شهراولین ها و بدون گدا😊
🔰صفحات مجازی #شیخ_فرهاد_فتحی🔻
ایتا | روبیکا | توییتر | اینستا | ویراستی
🔴قاچاق دختران دبستانی برای استفاده جنسی معاون نخست وزیر امارات!!!
همزمان با منتشر شدن اخبار تاسف بار پیرامون مسمومیت برخی از دختران نوجوان در مدارس، رسانه های سلطنت طلب و بهایی تلاش کردند خودشان را دلسوز دختران ایرانی نشان دهند
🔹 توجه شما را به یکی از اسناد ساواک جلب میکنم که در آن میزان دلسوزی سلطنت طلب ها و بهاییان برای دختران ایرانی به وضوح نمایان است
🔹" برابر خبر واصله شخصی به نام روحاللّه ثابتی از اتباع ایرانی که دارای مسلک بهایی است و در ابوظبی یک شرکت تجاری را اداره میکند و همسر او با زن شیخ زاید بسیار نزدیک و خود او نیز با اکثر شیوخ در ارتباط است، 🔶 اخیراً چهار نفر دختر نه تا ده ساله برای شیخ حمدان معاون نخست وزیر امارات که به شهوترانی معروف است با خود از ایران برده است 🔶
🔹 کسانی که خط ترانزیت دختر بچه های ایرانی برای استفاده جنسی شیوخ اماراتی را تاسیس کردند امروز مدعی دلسوزی برای دختران ایرانی شده اند؟
✍️نهان خانه
و حالا هوشنگ ضیائی داماد خاندان بهائی سیاح که با نامه واجا به دلیل بهائی بودن اخراج میشود ، با بازگشت معصومه ابتکار [ نیلوفر ] مجدداً برای طراحی پروژه های محیط زیست بازگرداننده میشود ...
نیلوفر از بازماندگان خاندان یهودی جدیدالاسلام مشهد در واقعه مشهور به اللهداد است.
#جاسوسان_محیط_زیست
✍️نهان خانه
یکی از یاران دیرین #هوشنگ_ضیایی [ بهائی ] بیژن فرهنگ دره شوری است ؛ جالب است که برادر وی یکی از منابع #ساواک بوده است !
بیژن فرنگ دره شوری فرزند زکی رفیق دیرین هوشنگ ضیائی است !