✳ مفلس حقیقی
🔻 امام در وصیتها و نصیحتهای خود به مرحوم حاجاحمدآقا میفرماید: بعد از #مرگ آنجا که کار ما با #خدا باشد «ارحم الراحمین» است ولی آنجا که کار ما با #مردم باشد، مردم دیگر ارحم الراحمین نیستند و بهسادگی نمیگذرند چون آنجا همه کم دارند و تا یک چیزی از تو نگیرند، رهایت نمیکنند.
🔸 در روایت داریم که #مرصاد گذرگاهی است در #عالم_آخرت و کسی که حقی به گردن دیگری داشته باشد از آن عبور نمیکند. آنجا دیگر رضایت به یک کلمهی حلالم کن معمولی تمام نمیشود.
🔺 پیغمبر در جمعی از اصحاب فرمود میدانید #مفلس به چه کسی میگویند؟ اصحاب گفتند آن که با جیب خالی، کلی بار زندگی بر دوش داشته باشد. پیامبر فرمود این فقط بیپول است. مفلس کسی است که در عالم آخرت کیسهی اعمال خیر او پر است اما او را به همین مرصاد میآورند. صاحبان حق که حقی را از آنها ضایع کرده، آبرویی ریخته، اذیتی کرده و مالی از آنها خورده را میآورند و باید از آنها رضایت بگیرد. در این حالت از کیسهی #خیرات این فرد برمیدارند و به دیگران میدهند تا راضی شوند. اگر اعمال خیر او تمام شد از #گناهان دیگران بر دوش این فرد میگذارند. پیامبر فرمود مفلس این فرد است که اول، باری از خیرات داشت اما الان کیسهای از گناهان بر دوش دارد.
👤 #استاد_مسعود_عالی
📝 #پیادهشده_سخنرانی
👇👇👇👇👇👇👇
➖➖➖➖➖➖➖➖
@mohebinhazratzahra
🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺
ترفند «منصور» برای جلوگیری از حذف بیشتر شخصیتها
🔹تهیهکننده فیلم منصور: بعضی از شخصیتها که با شهید ستاری در فیلم مقابله میکنند، برگرفته از اتفاقات و شخصیتهای واقعی هستند.
🔹مثل شخصیتهای «مهندس لقمان» و «مهندس حشمتزاده» در فیلم که به ترکان و نعمتزاده اشاره دارد. چون حدس میزدیم که این سکانسها هم به سرنوشت سکانسهای حذف شده دیگرمان دچار شود، تصمیم گرفتیم این شخصیتها با اسم و گریم دیگری در فیلم حضور داشته باشند.
🔸قبل از اکران هم سکانسهایی از دیدار شهید ستاری و مرحوم هاشمی برای اکران عمومی حذف شده بود.
👇👇👇👇👇👇👇
➖➖➖➖➖➖➖➖
@mohebinhazratzahra
🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺
🔻بعد از ماه صفر، تصمیم بگیر هر هفته یک زحمتی برای حسین(ع) بکشی؛ ببین زندگیات چقدر متحول میشود!
🔻متناسب با عظمت هر نعمت، باید برایش زحمت کشید
👈🏼حرم جعفربنموسی(ع)-پیشوای ورامین
انسان وقتی یک نعمتی دریافت کرد، متناسب با بزرگی آن نعمت، باید زحمت بکشد؛ زحمت در مقام شکرگزاری و حفظ نعمت و بهرهبرداری بهتر از آن و بهرهرسانی به دیگران.
ما معمولاً وقتی به نعمتی میرسیم، به یک بهرۀ حداقلی از آن، اکتفا میکنیم و برای بهرهبرداری بیشتر از آن، زیاد خودمان را به زحمت نمیاندازیم، مثل کسی که از نعمت باران، فقط از هوای خوبش استفاده میکند، اما برای یک کشاورز، باران آغاز کشت و زرع است.
طبق روایت، بزرگترین نعمتی که روز قیامت از آن سؤال میشود نعمتِ محبت و ولایت اهلبیت(ع) است، نعمتی که قرآن میفرماید: «لَتُسْئَلُنَّ یَوْمَئِذٍ عَنِ النَّعیمِ»
اقامۀ عزای امامحسین(ع) به هر زحمتی، قدردانی از نعمت محبت امامحسین(ع) است، ولی ما معمولاً کمترین هزینه و تلاش را برای قدردانی از این نعمت، متحمل میشویم. ما آنقدر که باید، برای این نعمت بزرگ به زحمت نمیافتیم و بهرهبرداریِ حداقلی از این نعمت داریم.
متأسفانه در جامعۀ ما فرهنگِ غالب این است که فقط بعضیهایمان برای امامحسین(ع) به زحمت میافتیم؛ یعنی همان کسانی که هیئتداری و اقامۀ عزا میکنند. خیلیها یا هیچ کاری نمیکنند یا فقط به مجلس عزا میروند و بر میگردند و این قدردانی از نعمت نیست.
ما بهخاطر این نعمت، چهکار باید بکنیم؟ مثلاً روضۀ هفتگی بگیرید، روضۀ خانگی بگیرید، روضۀ محلی داشته باشید، یک نذری بکنید و هرسال این کار را انجام بدهید. بگو «یا أباعبدالله، میخواهم برایت به زحمت بیفتم» ببین زندگیات چقدر متحول میشود!
🔻علیرضا پناهیان
👈🏼 پیشوا - ۱۴۰۰.۰۷.۱۴
🎙صوت:
Panahian.ir/post/7043
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
@mohebinhazratzahra
15.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 لذت روضه را به چند نفر منتقل کردی؟
🔻راز رونق روزافزون جلسات هیئت و روضه در دانشگاههای کشور در چیست؟
👈 سخنان عجیب و کمتر شنیده شده از امام خمینی در مورد اثرات روضه
#تصویری
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
@mohebinhazratzahra