eitaa logo
یادداشت‌های محسن مقدس‌زاده
130 دنبال‌کننده
937 عکس
20 ویدیو
17 فایل
📚 تخصص در علم اخلاق (روانشناسی اسلامی و مشاوره و ...) و علوم عقلی (فلسفه و ...) 📖 آشنا با نجوم و طب سنتی-اسلامی و ... 🕌 ساکن قم ✍🏻 راه‌های ارتباطی با بنده👇 zil.ink/mohsen1440 ✉️ سؤال و مشاوره👇 @moghaddaszadeh
مشاهده در ایتا
دانلود
با سلام و عرض تسلیت به مناسبت شهادت مظلومانه مولای متقیان، امیرالمؤمنین، حضرت علی (علیه السلام) و نیز آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما عزیزان در ماه مبارک رمضان نقشه جهانی پیش‌بینی وضعیت رؤیت‌پذیری هلال ماه سال ۱۴۴۱ هجری قمری به محضر گرامی‌تان تقدیم می‌گردد. @mohsen1440_ir
تصویر فوق، نقشه رؤیت‌پذیری هلال ماه شوال ۱۴۴۱ در غروب شنبه ۳ خرداد ۱۳۹۹ می‌باشد. همانطور که در نقشه فوق ملاحظه می‌فرمایید، احتمال رؤیت هلال ماه شوال در غروب شنبه با چشم مسلح در ایران و مناطق اطراف (از جمله عراق و افغانستان) بسیار زیاد است و احتمال رؤيت آن با چشم غیرمسلح (عادی) در این مناطق بسیار کم است. البته همانطور که در این نقشه ملاحظه می‌فرمایید هر چه به سمت مناطق جنوبی و غربی برویم احتمال رؤیت با چشم غیرمسلح بیشتر می‌شود. ضمنا با توجه به توضیحات فوق و با توجه به اینکه در تقویم رسمی کشور عربستان (تقویم ام‌القری) روز یکشنبه عید سعید فطر اعلام شده است؛ به احتمال زیاد برخلاف سال قبل عید فطر رسمی کشور ایران و عربستان روز یکشنبه و عید فطر شیعیان عراق (بر اساس نظر آیت الله العظمی سیستانی) روز دوشنبه خواهد بود.
تصویر فوق، نقشه رؤیت‌پذیری هلال ماه شوال ۱۴۴۱ در غروب یکشنبه ۴ خرداد ۱۳۹۹ می‌باشد. همانطور که در نقشه فوق ملاحظه می‌فرمایید، هلال ماه شوال در غروب یکشنبه در تمام مناطق زمین به سهولت و با ارتفاع و روشنایی بسیار زیاد رؤیت خواهد شد. همچنین باید توجه داشت که ارتفاع و روشنایی بالای هلال ربطی به رؤیت‌پذیری یا عدم رؤیت‌پذیری در روز و شب قبل ندارد و حتی مراجع معظمی که مطوق و ... بودن هلال را نشانه شب دوم بودن می‌دانند، تصریح می‌فرمایند که اگر ما به محاسبات نجومی یقین داشته باشیم باید به آن عمل کنیم و چنین نظری حتی بر اساس فتوای این مراجع بزرگوار، در حالت تردید و عدم یقین می‌باشد.
راهنمای نقشه: هر قسمتی از نقشه‌های فوق دارای رنگ خاصی است که معنی و مفهوم آنها به ترتیب خدمت شما عرض می‌شود: سبز پررنگ: هلال به راحتی با چشم غیرمسلح (عادی) دیده می‌شود. سبز فسفری: در شرایط جوی ایده‌آل با چشم غیرمسلح دیده می‌شود. سبز کم رنگ: پس از پیدا کردن ماه با ابزار اپتیکی (مثل دوربین دوچشمی) دیدن هلال با چشم غیرمسلح ممکن است. زرد: برای دیدن هلال حداقل دوربین‌های دوچشمی یا تلسکوپ معمولی نیاز است. نارنجی: هلال با تلسکوپ‌های معمولی دیده نمی‌شود. قرمز: ماه قبل از خورشید غروب می‌کند. بنفش: قبل از مقارنه (ماه نو) باقی قسمت‌ها: هلال قابل مشاهده نیست (زیر حد دانژون)
وضعیت رؤیت‌پذیری هلال ماه شوال سال ۱۴۴۱ هجری قمری در نقاط مختلف جهان استخراج به کمک توسط استاد گرامی جناب آقای مهندس
ماه در غروب شنبه ۳ خرداد ۱۳۹۹ در افق شهر قم
ماه در غروب یکشنبه ۴ خرداد ۱۳۹۹ در افق شهر قم همانطور که عرض شد، هلال ماه شوال در غروب یکشنبه ۴ خرداد ۱۳۹۹ به سهولت و با ارتفاع و روشنایی بسیار زیاد رؤیت خواهد شد و ارتفاع و روشنایی بالای هلال ربطی به رؤیت‌پذیری یا عدم رؤیت‌پذیری هلال در روز و شب قبل ندارد.
موقعیت و و و در غروب ۳ خرداد ۱۳۹۹ در افق شهر قم با توجه به اینکه سیاره زهره پس از خورشید و ماه پرنورترین جرم آسمانی است و در غروب ۳ خرداد نزدیک به ماه و تقریبا هم‌‌سمت با ماه می‌باشد؛ کمک زیادی برای پیدا کردن هلال ماه کم‌نور شوال ۱۴۴۱ خواهد کرد.
توضیحات بیشتر در مورد رؤیت‌پذیری هلال ماه شوال ۱۴۴۱ هجری قمری و مسائل فقهی پیرامون آن را می‌توانید در کانال ستاد استهلال استان قم به آدرس زیر مشاهده بفرمایید: eitaa.com/estehlalemahane/668