eitaa logo
یادداشت‌های محسن مقدس‌زاده
131 دنبال‌کننده
937 عکس
20 ویدیو
17 فایل
📚 تخصص در علم اخلاق (روانشناسی اسلامی و مشاوره و ...) و علوم عقلی (فلسفه و ...) 📖 آشنا با نجوم و طب سنتی-اسلامی و ... 🕌 ساکن قم ✍🏻 راه‌های ارتباطی با بنده👇 zil.ink/mohsen1440 ✉️ سؤال و مشاوره👇 @moghaddaszadeh
مشاهده در ایتا
دانلود
توضیحات.pdf
162.3K
👆👆👆👆👆 نسخه توضیحات درباره قمر در عقرب
قمر در عقرب سال ۹۹.pdf
198K
👆👆👆👆👆 نسخه اوقات قمر در عقرب در سال ۱۳۹۹ هجری شمسی
عامل یک چیز با نتیجه آن فرق میکند. به فرموده قرآن عامل همه مشکلات و بلاها و سختی‌های عمومی بی‌تقوایی و نادیده گرفتن حق است (سوره طه - آیه ۱۲۴ و سوره اعراف - آیه ۹۶) ولی وقتی به سبب بی‌تقوایی و رویگردانی از حق گرفتار بلا و مصیبت و سختی و مشکل شدیم، تر و خشک با هم می‌سوزند. هر چند کسی که باتقوی باشد و به حق توجه کند همیشه و در دل بلا و مصیبت و سختی آرامش و نشاط عمیق و پایدار قلبی خواهد داشت. آرامش و نشاطی که همه انسان‌های روی زمین به دنبال آن هستند و اگر دنبال پول و ... هم می‌روند هدف نهایی رسیدن به همین آرامش و نشاط است. غافل از اینکه چنین آرامش و نشاطی فقط با توجه به حق امکان‌پذیر است. (سوره رعد - آیه ۲۸ و سوره طه - آیه ۱۲۴)
حتی اگر حرفی را صد در صد غیرمنطقی بدانیم نباید برخورد غیرمؤدبانه داشته باشیم. علاوه بر اینکه ممکن است ما در چیزهایی که کاملا ‎ می‌دانیم هم اشتباه کنیم، حتی اگر کاملا حق با ما باشد هم برخورد غیرمؤدبانه نشان دهنده ضعف شخصیتی و اخلاقی و باعث تضعیف حق (با جلب حس ترحم نسبت به مخاطب) و کم شدن ‏‎احتمال پذیرش ‎ توسط مخاطب و ایجاد ‎ و ‎ بیهوده و ... خواهد شد.
کسانی که با جعل لوگوی خبرگزاری حوزه، چنین دروغ بزرگی را منتشر می‌کنند؛ آیا از چنین افرادی می‌توان انتظار اصلاح و تغییر مثبت داشت!؟ البته کسانی که بدون تحقیق چنین دروغ‌هایی را باور می‌کنند و آن را نشر می‌دهند، شریک گناه چنین افرادی هستند!
با سلام و عرض ادب و نیز آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما در ماه‌های پرفضیلت رجب و شعبان نقشه جهانی پیش‌بینی وضعیت رؤیت‌پذیری هلال ماه مبارک سال ۱۴۴۱ هجری قمری به محضر گرامی‌تان تقدیم می‌گردد. @mohsen1440_ir
تصویر فوق، نقشه رؤیت‌پذیری هلال ماه رمضان ۱۴۴۱ در غروب پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ می‌باشد. همانطور که در نقشه فوق ملاحظه می‌فرمایید هلال ماه رمضان در غروب پنجشنبه در ایران و مناطق اطراف (از جمله عراق و عربستان) به هیچ عنوان و حتی با قوی‌ترین تلسکوپ‌ها رؤیت نخواهد شد.
تصویر فوق، نقشه رؤیت‌پذیری هلال ماه رمضان ۱۴۴۱ در غروب جمعه ۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ می‌باشد. همانطور که در نقشه فوق ملاحظه می‌فرمایید، هلال ماه رمضان در غروب جمعه در بیشتر مناطق زمین (از جمله ایران و عراق و عربستان) به راحتی با چشم غیرمسلح (عادی) رؤیت خواهد شد.