🔰 روزه؛ فناوریای برای خودسازی و جامعهپردازی
✍️ سید محمدحسین دعائی
یکی از چیزهایی که باید از همین اول ماه مبارک رمضان به آن توجه ویژه داشته باشیم این است که:
«چرا باید روزه گرفت؟» یا «قرار است با روزهگرفتن چه اتفاقی برای انسان بیفتد؟»
پاسخ تفصیلی این سؤال را باید ذیل عنوان «فلسفه روزه» دنبال کرد.
اما اجمالا اینکه:
«روزه» ـ اگر با شرائط و آدابش گرفته شود ـ یک «فناوری معنوی» با «کاربری چندمنظوره» است.
یعنی همانطور که هم برای «جسم» مفید است و هم برای «روح»، قرار است هم رابطه ما با «خدا» را ارتقاء داده و هم روابط اجتماعیمان با «خلق خدا» را تنظیم کند.
مادر اولیاء حضرت زهراء سلام الله علیها فرمودند: «فرض الله الصیام تثبیتاً للاخلاص.»
یعنی: روزه کمک میکند که کمکم بیتوجهی به غیرخدا در وجود انسان نهادینه شود.
از امام عسکری علیه السلام هم نقل شده است که: «لیجد الغنی مسّ الجوع فیمنّ علی الفقیر.»
یعنی: روزه، با ایجاد حس گرسنگی در اغنیاء، زمینهساز توجه همدلانۀ آنها به فقراست.
اجازه دهید کمی بیشتر توضیح دهم:
روزه علاوه بر آنکه میتواند روح روزهدار را از آلودگیهای توجه به عالم ماده پاک کرده و حال «اخلاص» و سپس «ایثار» را در او به ملکه تبدیل کند، همچنین میتواند با ایجاد «درک مشترک از واقعیتهای زندگی»، فاصلههای ادراکی و عاطفی انسانها را از بین برده و زنجیرهای از «همگراییهای اجتماعی» را باعث شود: همدردی، همدلی، همیاری، همبستگی و همافزایی.
بهعبارت دیگر، وقتی «فاصلههای ادراکی و عاطفیِ» افراد یک جامعه از بین بروند، «فاصلههای طبقاتیِ» آنها نیز میل به کاهش پیدا کرده و ناهنجاریهایی مثل «خودپرستی» و «تکاثر»، جای خود را به ارزشهایی مثل «مواسات» و «تکافل» میدهند.
بر همین اساس جامعه بهرهمند از «فناوری روزه»، جامعهای همبسته، نفوذناپذیر، تابآور و متکامل است؛ همان جامعهای که بهیقین در منازعات فرهنگی، اقتصادی، سیاسی، امنیتی و نظامی دنیای امروز، دست برتر را خواهد داشت.
و اما حرف آخر:
مرز ما عشق است هر جا اوست آنجا خاک ماست
سامرا، غزه، حلب، تهران چه فرقی میکند؟
در این ماه رمضان، همه مسلمانان باید بیش از همه به فکر «غزه» باشند؛
غزه مظلوم، غزه گرسنه، غزه زخمی، غزه ویران، غزه در حال احتضار.
بدونشک تأثر عاطفی، سوز و گداز معنوی، هیجان فکری، کمک مالی و تحرک اجتماعی آحاد مسلمین روزهدار در حمایت از غزه، علاوه بر تأثیرات ملکوتی و ماورائی، میتواند دولتمردان خائن یا بیخاصیت کشورهای اسلامی و غیراسلامی را به مقابله مؤثر با رژیم صهیونیستی واداشته و با ایجاد یک موج بین المللی، جلوی جنایتهای این جانیان را بگیرد.
آری؛ همۀ اهل اسلام، در این ماه رمضان، باید به این پویش جهانی بپیوندند: #روزه_برای_غزه
اصلا بگذارید اینطور بگویم:
اگر روزۀ امسال امت اسلامی، منجر به احیاء غزه نشده و گره از کار او باز نکند، روزه نیست. والسلام!
🏷 #نوشتار #یادداشت #روزه #غزه
🆔 @Smh_Doaei
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام همراهان
ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات
مناسب دیدیم مؤمنین روزه دار را در این ماه پر فضیلت به -نه توصیه عالی از مرحوم آیت الله کشمیری برای ماه مبارک رمضان-
دعوت کنیم:
١- “*کمیت گرا نباشید؛ کیفیت جو باشید!*” دنبال ختم آیات و ادعیه نباشید؛ بلكه در پی هضم آنها باشید! غذای اندک را خوب بجوید تا جزء جان تان شود. بزرگترین مشکل ما قشرینگری به دین و شریعت است. با خود فکر کنید آنقدر در سال های قبل با ولعِ زیادخوانی اعمال انجام دادید، به کجا رسیدید؟! آغاز ماه رمضان حتماً نیت کنید فقط براى الله روزه بگیرید؛ فقط الله! آداب روزهداری را تا آنجا که نشاط دارید، انجام دهید:
٢- *تفکر* : حتماً دقایقی از ساعات رازآمیز روزهداری خود را به برترین عبادت اختصاص دهید و آن هم چیزی نیست جز «تفکر»! با خود و خدای خود خلوت کنید. خصوصاً به نوع رابطه حضرت حق با خودتان بیندیشد؛ امید است ابوابی از معرفت به رویتان باز شود.
٣_ یکی از مهمترین حالات بندگی خصوصاً در ماه رمضان، حالتی است که توصیهى مؤکد نبی مکرم است و آن «*سجده طولانی*» است. فقط خدا و اولیاء الهی میدانند هنگام سجدهى عبودیت چه بارانی از ابر رحمت و چه برکاتی از عالم ربوبیت بر سر شما میبارد. حتماً در روز یک سجدهى طولانی داشته باشید.
۴- حتیالمقدور *در خانه خود افطار کنید*؛ حتی در مساجد افطار نکنید. بگذارید برکت افطار و دعای مستجاب لحظهی افطار به خانواده و خانهى شما تعلق گیرد. در ضمن، *هنگام افطار دِلال کنید! “دِلال يعنى ناز کردن هنگام افطار برای خدا ناز کنید!* چون براش روزه گرفتید وحضرتش خوان کرم گسترده؛ لقمهى اول را نزدیک دهان ببرید، اما نخورید! دعا کنید؛ یعنی به خدا عرض کنید: “اگر حاجتم را بدی، افطار میکنم!” این حالت معجزه میكند!
۵- رمز ماندگاری در ضیافت الهی رمضان کیمیای«*حُسن خلق*» است. با فرزندان، خویشان و دوستان خود با اکسیر حسن خلق و مهربانی برخورد کنید. لحظهى عصبانیت و خشم شما همان لحظه اخراج شما از این مهمانی الهی است!
۶- کشتی رؤیایی رمضان سوار بر امواج دریای «*اشک*» به ساحل نجات می رسد! از خدای سبحان در این ماه خصوصاً اسحار سحرآمیز آن اشک و گریه درخواست کنید.
۷- از ابتدای ماه رمضان *باید هدفگذاری شما “لیلة القدر” باشد* که جان رمضان است. در این خصوص، سخن زیاد است؛ لکن، «مصلحت نیست که از پرده برون افتد راز» فقط سعی کنیم شب قدر در ما واقع شود نه در ماه!
۸- این ماه ماه «ربیع القرآن» ماست. در این بهار قرآنی *هرروز یک آیه را انتخاب کنید و تا افطار به طور متناوب تلاوت و در پیرامون آن تدبر نمایید.* امید است دم دمای افطار آن آیه برای شما پرده از رخسار بردارد!
۹- در سراسر ماه رمضان *توجه شما به روزهدار حقیقی و انسان کامل یعنی امام عصر نباید منقطع شود*.
*حلول ماه مبارک رمضان ماه رحمت و فضیلت بر شما و خانواده محترمتان تبریک عرض میکنم. ما را از دعای خیرتون در ایام پر برکت فراموش نکنید. التماس دعا*
4_5929152410248285403.mp3
1.64M
﷽
🍃برای شنیدن مناجاتهای زیبا وارد کانال شوید و با ما همراه باشید
🌙 حلول ماه مبارک رمضان را محضر همه عاشقان حضرت دوست تبریک عرض میکنیم.
📌 کانال معرفتی آوای ملکوت
✅ @avayemalakut
[فرستاده شده از سبک زندگی سالم]
*•{﷽}•*
تدابیر طب سنتی در ماه مبارک رمضان
@hoseiniiteb
👈 ۱ - کسانیکه با گرفتن روزه دچار معده درد میشوند موقع سحر مقداری ترنجبین و خاکشیر مخلوط کنند و بخورند و موقع افطار یک لیوان عرق نعناع با نبات یا عسل میل کنند.
👈 ۲ - سعی کنید یک ساعت بعد از سحری بخوابید و بلافاصله بعد از خوردن سحری نخوابید.
👈 ۳ - دیابتیها اصولاً مشکلی برای روزه داری ندارند ولی کسانیکه مشکل کلیوی دارند با مجوز پزشک روزه بگیرند.
👈 ۴ - سعی کنید حتماً در وعده سحری از خورشت استفاده کنید مثل خورشت کدو و یا خورشت آلو یا خورشت بامیه یا از غذاهای گرم و مقوی مثل ارده و عسل،ارده و خرما استفاده کنید.
👈 ۵ - در وعده سحری به هیچ وجه ماهی نخورید.
👈 ۶ - اگر میخواهید دهانتان کمتر طی روزهداری بو بگیرد دهان خود را بعد از مسواک موقع سحر دهان خودرا با آب و نمک بشویید.
👈 ۷ - در وعده افطار سعی کنید روزه خود را با خرما و یک استکان گلاب گرم شده باز کنید یا با یک لیوان آب ولرم و عسل و خرما افطار کنید.
👈 ۸ - برای همه افراد به ویژه افراد لاغر وعده سحری واجب است و باید حتماً میل شود.
👈 ۹ - نان و پنیر و سبزی در رأس افطار نباشد برای معده مضر میباشد بهتر است افطار را با سوپ یا فرنی گرم یا حلوای آرد گندم بخورید.
👈 ۱۰ - سعی کنید، زولبیا بامیه که از شیرینی جات مصنوعی درست شدهاند نخورید یا اگر میخواهید میل کنید 2 ساعت بعد از افطار استفاده شود.
👈 ۱۱ - افراد روزهداری که کلیهشان زمینه سنگ سازی دارد هنگام افطار یا شام ترب یا تربچه و سحر یک استکان عرق خارشتر میل کنند.
👈 ۱۲ - در وعده سحری تا حد امکان ماست نخورید❌
👈 ۱۳ - سعی کنید حداقل در این ماه از روغن کنجد و زیتون استفاده کنید...
@hoseiniiteb
👇آب گرم موقع افطار:👇
۱ ) کبد را شستشو میدهد
۲) دهان را خوشبو میسازد
۳) دندانها را محکم میکند
۴) باعث تقویت چشم میگردد
۵) معده را شستشو میدهد
۶) آرام کننده رگهای به هیجان آمدهاست
۷) صفرا را میبرد
۸) بلغم را برطرف میکند
۹) حرارت معده را فرو مینشاند
۰۱) سردرد را آرامش میبخشد.
@hoseiniiteb
🌹🌺حلول ماه رمضان مبارک🌹🌺
@hoseiniiteb
در ایام ماه مبارک رمضان یکدیگر را از دعای خیر فراموش نفرمائید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میراث دست فاطمه
🇮🇷 کانال قرار بندگی👇
https://eitaa.com/ghararebandegi
حضرت آیت الله زمانیفرد (دام عزه العالی) در ابتدای درس خارج تفسیر، مردم جامعه دینی، را، به سه گروه مؤمنین، منافقین و خاکستری تقسیم کرد و در تعریف قشرخاکستری گفت: این قشر کسانی هستند، که باور لازم را برای مقاومت در تندبادها وسختیها ندارند و به نوعی دارای ضعف معرفتی هستند و قرآن از چنین افرادی با عنوان «قلب مریض» یاد میکند.
عضو شورای عالی حوزه علمیه خراسان در خصوص قشر خاکستری در قرآن توضیح داد:
بخش مهمّی از آیات قرآن کریم به توضیح حال این افراد، مشکلات و راهحل هدایت آنها میپردازد، خداوند در سوره آلعمران و ماجرای جنگ اُحُد چنین میفرماید: «يَقُولُونَ لَوْ كَانَ لَنَا مِنَ الْأَمْرِ شَيْءٌ مَا قُتِلْنَا هَاهُنَا»
استاد سطوح عالی حوزه علمیه خراسان، با بیان اینکه افرادی در شهادت سردار دلها قلب آنها اصلاح شد و به اسلام و انقلاب گرایش پیدا کرد و عدهای با گرانی بنزین و مشکلات اقتصادی ناامید شده و اصل پیشرفت را منکر میشوند گفت: مشکلات و پیشرفت جامعه وابسته به مدیریّت و هدایت صحیح قشر خاکستری است.
✨دو رویکرد درباره ارز مسافرتی
پیرو تخصیص ۱۰۰۰ دلارِ ۴۵ هزار تومانی برای مسافرتهای خارجی، دو طیف نسبت به این اقدام دولت معترض هستند.
طیف نخست، کسانی هستند که معتقدند؛ اولا چرا باید تعیین نرخ ارز، به بازار سپرده شود که دولت بخواهد برای مدیریت این بازار، ارزپاشی کند؟ ثانیا اگر منابع ارزی ما کم است و تقاضای ارز بیش از عرضه است، چرا به جای اینکه به تقاضاهای غیرضرور (نظیر مسافرتهای غیرضرور) ارز داده نشود، برعکس عمل میشود و به این تقاضاها، ارز بیشتری داده میشود؟ اگر در شرایط جنگ اقتصادی هستیم و ارز کم داریم، چرا باید دولت جمهوری اسلامی ارز سفرهای آنتالیا و پاتایا را تامین کند؟ لذا راهکار این است که تمام ارز حاصل از هر صادراتی در اختیار کامل دولت باشد و دولت نیز، فقط با یک نرخ، این ارز را به نیازهای اولویتدار کشور و موارد مرتبط با منافع عموم مردم تخصیص دهد. در چنین شرایطی، بلاتردید نیازهای غیرضرور از صف دریافت ارز حذف خواهند شد. مسئله این است که سیاستمداران ما میخواهند محبوب قلوب مسافران پاتایا و آنتالیا هم باشند و تصمیمی نگیرند که این قشر را ناراحت کند. محرومان که صدایشان به جایی نمیرسد و لذا ناراحتیهای آنها جای نگرانی ندارد!
طیف دوم مخالفان ارز مسافرتی اما کسانی هستند که میگویند دولت چرا ارز ۴۵ هزار تومانی به مسافرت خارجی میدهد. قیمت ارز، همان ۶۰ هزار تومان بازار است. لذا اولا نرخ ارزی که مسافران میگیرند، ۶۰ هزار تومان باشد، ثانیا نباید برای این سفرها محدودیتی وجود داشته باشد. هر کسی هرکجا خواست برود، هر مقدار ارز هم خواست بگیرد، فقط باید نرخ ارز ۶۰ هزار تومان باشد. پشت پرده این طیف دوم، همان جریانی است که از گرانسازی دلار نفع میبرد. دقت بفرمایید الان بحث سر این است که اگر کسی ۱۰۰۰ دلار را به قیمت هر دلار ۴۵ هزار تومان بخرد و ۶۰ هزار تومان بفروشد، ۱۵ میلیون تومان سود میکند! حال تصور بفرمایید کسی که سالانه یک میلیارد دلار صادرات دارد، با افزایش نرخ ارز از ۲۸۵۰۰ تومان به ۶۰ هزار تومان، ناقابل ۳۱ هزار میلیارد تومان پول بادآورده به جیب میزند. این ۳۱ هزار میلیارد تومان از کجا میآید؟ کالاهای وارداتی، ۳۱ هزار میلیارد تومان گرانتر به ملت ایران فروخته میشود! یعنی از سفره محرومان کم میشود و به توبره صادرکنندگان ریخته میشود.
لذا دقت باید کرد که درد این طیف دوم، عدالت نیست؛ اینها به دنبال رسمیت بخشیدن به ارز ۶۰ هزار تومانی بازار آزاد هستند که محرومان را بدبختتر و ثروتمندان را ثروتمندتر میکند.
برخی عزیزان سوال میکنند که سیاست شما چه خواهد بود؟ موضع حقیر عدم تخصیص ارز به مسافرتهای غیر ضرور است. تا زمانی که شرایط ارزی کشور عادی شود، این قاعده باید برقرار باشد. تمام!
@syjebraily
این تحلیل جناب دکتر یاسر جبراییلی را به تمامه قبول دارم واگر توفیق خدمت در پارلمان نصیب میشد با تمام وجود جلوی انحرافات وحشتناک سیاستهای ارزی کشور را با کار فشرده در مجلس میگرفتم .
دوستان رو این مطالب فکر کنند تا اگر بشود کمپین قدرتمندی برای جلوگیری از این اشکالات تشکیل داد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دکتر #حسین_راغفر : دولت با گران کردن ارز در یک مارپیچ تورمی مرگبار افتاده و این چرخه آنقدر ادامه خواهد داشت تا روزی که سقوط کند!
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
🔸 #سخن_حق
✨ إيّاکم وَالتَّنَعُّمَ وَالتَّلَهِّيَ وَالفاکهاتِ؛ فَإِنَّ في ذلِک غَفلَةً وَاغتِرارا
💭از نازپروردگى و خوش گذرانى و رفاه زدگى بپرهيزيد؛ زيرا که اينها مايه غفلت و غرورند
🍃امام علی (ع)
کتاب من لا يحضره الفقيه: ج ۱ ص ۵۱۶ ح ۱۴۸۲، دانشنامه قرآن و حديث جلد هفدهم، صفحه: ۳۹۴
🇮🇷 اخبار مجلس شورای اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/2884370684C177c1422e0
نماهنگ پر ستاره.mp3
3.46M
بر درگهت آمدم دوباره
با جرم و خطای بی شماره
گویم به دو چشم پُر ستاره
تو لطف نموده ای مرتب
ما را به علی ببخش یا رب
🎙 #حاج_محمود_کریمی
#جدید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌙 مراقب خوراکهای فکرت باش!
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نیویورک حسینیه شد
نماز جماعت مسلمانان در میدان تایمز نیویورک به مناسبت حلول ماه مبارک رمضان
#حسین_دارابی | عضوشوید 👇
http://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴نسلی که ریزه خوار دلقکهای مجازی شدهاند
🔻بلاگری شغلی است که فرد تفکر، گرایش یا درصدی از زندگی حقیقی خود و حتی یک زندگی تقلبی را به اشتراک میگذارد و در بیشتر موارد از آن کسب درآمد میکند و آنچه که برای یک بلاگر مهم است مخاطب و لایکهایی که از آنها میگیرد. در کشور ما هم بلاگری رونق فراوانی دارد و متاسفانه هر کسی میتواند بلاگر شده و هر محتوایی را تولید کند. یکی از این محتواهای ترند تمسخر مادری است. محتوای تمام بلاگرهای طنز تمسخر والدین، بالاخص مادر است. مادری که کنترلگر، خشن، بی عاطفه است.
پیچ بلاگرهای طنز پر است از کلیپهایی که مادری خودآزاری و دیگر آزاری دارد. صبح جمعه جاروبرقی میکشد، فضول است، روی وسایل خانه حساس است، جیغ جیغو است و در نهایت مادر موجودی غیر عادی در خانه است.
🔻 اما به گمان شما چه باید کرد؟
با نوجوانی که هر روز لااقل ده مورد از این کلیپها را لایک میکند میشود از احترام به مادر و شان بهشتی مادری صحبت کرد؟ برای نوجوانی که یک سال هست عضو این پیچهاست میشود بهشت زیر پای مادر را ترسیم کرد و به او از لزوم اطاعت از والدین گفت؟
آیا این دست تولید محتوا نقض آشکار حقوق مادر و کم انگاشتن زحمات مادران نیست؟ آیا نباید برای حفظ جایگاه تربیتی و لزوم حرمت گذاری زن هم شده فکری برای کنترل تولید این همه محتوای سخیف کرد؟
✍عالیه سادات
ـــــــــــــــــــــــ
♨️دریافت بهروز ترین #خبرهای_داغ_سیاسی👇
@khabarsyasi
به داد نسل جوان کشور باید رسید .
یکی از برنامههای ما که در ایام انتخابات مجلس بیان و روی آن تاکید داشتیم پیوست نگاری کلیه فعالیت های اجتماعی ،فرهنگی،و اقتصادی بود که معلوم شود هر برنامه در شاخص های اصلی فرهنگ اصیل ما چه تاثیری میگذارد .
حال شما دوستان گرامی همفکر و مباحثه کنید برای کند کردن و متوقف نمودن روند فاجعه بار فعلی چه باید بکنیم .
موفق باشید
هُوَالمَحْبُوبْ
مرحوم آخوند ملّا حسینقلی همدانی کسی بوده است که جریان سلوکیِ عرفان متشرعیِ خالصِ ناب از آن بزرگوار جوشیده.
مرحوم آقا سیّد علی شوشتریِ معروف که استادِ میرزا و استاد خیلی از بزرگان بود و خودش فقیه بزرگواری بود، توانست یک نفر را تربیت کند و او آخوند ملّا حسینقلی همدانی است که این سلسله را به راه انداخته است.
مرحوم آقا شیخ محمد بهاری، مرحوم آقا سیّد احمد کربلایی. مرحوم آقا میرزا جواد آقای تبریزی _ پدر مرحوم آقا میرزا علی آقای قاضی _ و بزرگان دیگر، هر کدام در این عرصه، تلاش فراوانی کردند.
📚(از فرمایشات مقام معظَّم رهبری ۱۳۸۳/۴/۱۵)
💢 باید این عرفان عملی را، این حالت سلوک را توی طلبهها راه انداخت ... اگر این شد، به نظر من حوزه از جهت اخلاقی راه میافتد.
رهبرمعظم انقلاب:
در بخش تهذیب، من حرف دارم. در بخش تهذیب، کارهائى که به من گزارش شده، کارهاى تهذیبى نیست.
مثلًا فرض کنید برگزارى اردوهاى فلان- که حالا اسامى آنها یادم نیست، اما توى گزارشها بود- ربطى به تهذیب ندارد. ...
البته حفظ قرآن و حدیث هم خوب است، اما انصافاً بحث تهذیب، اینها نیست؛ تهذیب یک فکر دیگرى میخواهد. باید فکر کرد، مطالعه کرد؛
والّا خیلى هستند قارى قرآنند، اما مهذّب هم نیستند.بایستى راههاى تهذیب را پیدا کرد. درس اخلاق مهم است. ...
اول، خود قم؛ خود قم احتیاج دارد؛ شهرستانها جداست. مزرعهى اصلى اینجاست، مرکز اصلى اینجاست؛ اینجا احتیاج دارد به تهذیب اخلاق. به نظر من باید معاونت تهذیب را وادار کنید فکر دیگرى بکنند.
باید این عرفان عملى را، این حالت سلوک را توى طلبه راه انداخت. ما همت کنیم، طلبه را اهل نماز شب کنیم؛ این خیلى کمک میکند. برنامه ریزى کنید که از میان پنجاه هزار طلبه ى حوزهى قم- حالا با حذف یک عده خیلى پائینترها و یک عده خیلى پیرترها- اقلًا سى هزارتاشان هر شب نماز شب بخوانند.
اگر این شد، به نظر من حوزه از جهت اخلاقى راه می افتد. بنابراین لازم است نظام جامع در همهى این زمینهها تهیه شود.
🍃 در دیدار با اعضای شورای عالی حوزه علمیه قم/ سال ۱۳۸۹
با سلام و درود خدمت دوستان عزیز م
به نظر می رسد تنها مسیر برای اصلاح امر تربیت در حوزه علمیه و خارج حوزه تقویت و گسترش مکتب ناب عرفان فقاهتی نجف با محوریت مرحوم قاضی رضوان الله تعالی علیه است .
أنس با قرآن
«کتابی که از هزار کتاب سلوکی اثرش بیشتر است»
به نقل از استاد آیت الله حاج شیخ علی رضایی طهرانی( حفظه الله)
درست یاد دارم که در جلسه اول تشرف به محضراستاد(حضرت علامه آیت الله حسینی طهرانی رضوان الله علیه) از ایشان پرسیدم: چه کتاب سلوکی را مطالعه کنیم تا در تقویت سلوکمان مؤثر باشد؟
فرمود: قرآن رابا توجه وترتیل تلاوت کنید،ازهزارکتاب سلوکی اثرش بیشتر است .آری ،قرآن نامه ای است ازآسمان که سراسر نور است و هدایت، لطف است وصفا،درمان است وشفا واگر مؤمن بتواندبا این کتاب تربیت أنس بگیرد،سعادتمند خواهد بود.
بزرگی گفته است:«اگر بخواهم با خدا سخن بگویم ،نماز می خوانم واگر بخواهم خدا با من سخن بگوید،قرآن می خوانم».
برکت قرآن در حدی است که نگاه به خط آن بهجت آفرین واثر گذار است وحتی کسانی که عربی نمی فهمند، مأمورند آن را تلاوت کنند. استادبه بی سوادها دستورمی داد وضو بگیرند ورو به قبله بنشینند ودست روی خط قرآن بکشندو...
📚( سیر وسلوک صفحه 295 )
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نقد صریح مجلس ، دولت و قوه قضائیه در دودقیقه و در حضور رئیس دولت و ائمه جمعه . بسیار کوتاه و مفید .
با فرمایشات صدیق ارجمند جناب حجت الاسلام و المسلمین محامی امام جمعه محترم زاهدان صددرصد موافقت دارم .
در ایام انتخابات هم پولهایی کلان خرج شد بهت آور .
ما با این بی عدالتی ساختاری مخالف و با آن در هر سطحی که توان باشد مبارزه خواهیم کرد