✅ سیگار برقی یا سیگار الکترونیکی یا ویپ، وسیلهای است الکترونیکی که مصرف نیکوتین را به وسیله بخار کردن مایع الکترونیکی (e-liquid) توسط المنت حرارتی (Coil) شبیهسازی میکند
این کار توسط تولید بخار از مادهای به نام سالت نیکوتین یا همان ای لیکوئید صورت میگیرد. برخی از آنها به گونهای طراحی شدهاند تا بو، طعم، مزه و احساس کشیدن سیگار واقعی را به مصرفکننده بدهند
سیگارهای الکترونیکی و ویپها دارای تنباکو نیستند و بهدلیل عدم تولید دو عنصر آسیبزا (قطران و مونوکسید کربن) طرفداران زیادی پیدا کردهاند. ویپ ها مایعی حاوی نیکوتین را به همراه پروپیلن گلیکول و گلیسیرین گیاهی طعمدهنده همچون خیار، انبه و نعنا برای شبیهسازی حس سیگار کشیدن مورد استفاده قرار میدهند
@mohsenibidgoli
✅ درنظر برخی به اشتباه چنین ادعا میشود که سیگار الکترونیکی حاوی هیچیک از مواد زیانباری نیست که از سوختن توتون و کاغذ سیگارهای معمولی تولید میشود و میتواند میل به سیگار کشیدن را تسکین دهد.در تبلیغات فریبنده فروشندگان و صنعت این پدیده چنین القا میشود که سیگار برقی «وسیله واسطه» برای کنار گذاشتن کامل مصرف دخانیات است حتی با تبلیغات گسترده این شرکت ها و گرایش زیاد جوانان به استفاده از این وسیله در بسیاری از کشورهای مختلف جهان برخی شایعات مبنی بر خارج کردن سیگار برقی در طبقهبندی دخانیات زیانبار مانند سیگار توسط سازمان بهداشت جهانی بوجود آمده است .
@mohsenibidgoli
✅ ویدئوی زیر برگرفته از صفحه دکتر اندرو هیوبرمن (Huberman) استاد دانشگاه استنفورد است که در مورد خطرات استفاده از این وسیله صحبت کوتاهی ارائه کرده است
@mohsenibidgoli
10.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ بررسیها نشون میده "سیگار و ویپ" با اثرگذاشتن رو جریان طبیعی کارکرد بین سلولی، اتصالات عصبی رو به چالش میکشن و رفته رفته با تضعیف کارکردهای عالی مغز (یعنی توجه، حافظه، پردازش اطلاعات و…) توانمندیهای عالی قشر خاکستری مغز رو به فنا میدن”. اینجاست که عقل سلیم میگه؛ لذت آنی ارزش مصیبتهای آتی رو نداره.
@mohsenibidgoli
✅ اریک بارکر(Barker) یه کتاب شدیدا جذاب و علمی داره به اسم "این راهش نیست" که در اون فکتهای تلخ براومده از معتبرترین پژوهشها رو به صریحترین شکل ممکن به تصویر میکشه. تو بخشی از کتاب، بارکر میپرسه؛ آیا واقعا آدمای شارلاتان (Jerks)، افراد موفقی هستند؟!، اگه آره چرا و پاسخ میده…
✅ متاسفانه باید گفت بله! به طرز عجیبی دنیا، دنیای بیرحماست و شواهد قوی علمی نشون میده؛ آدمایی که اِبایی از ضایع کردن حق دیگری ندارن و با قصد و برنامه، تنها در پی منافع شخصی خودشون هستن، معمولا زودتر و سرراستتر به هدفهایی که تو سرشون دارن میرسن…
✅ طبق مطالعه جفری پفر شارلاتانها خوب بلدن روی آدما تاثیر بذارن و از راه چاپلوسی،کارشون حسابی جلو میره! طبق مطالعه ترزا آمابیل در مقالهی"بینظیر اما بیرحم" مردم اونها رو قدرتمند تصور میکنن و در نهایت اونا خوب بلدن اون بخش از کارشون که درسته رو بولد کنن و باقی جاها رو بپوشونن…
✅ به ما یاد دادن که مثل آخر فیلمهای دیزنیلند همیشه خوبی بر بدی پیروز میشه: ولی متاسفانه موارد زیادی هست که پژوهشگران بررسی کردن و دیدن اصلا این مدلی نیست. یکی از تحقیقات که صراحتا در عنوان اون نوشته شده که "بدی از خوبی قدرتمندتره"
@mohsenibidgoli
✅ بارکر توضیح میده که چیزای بد تاثیرگذارتر و موندگارتر از چیزای خوبه: احساسات بد، والدین بد، بازخوردهای بد نسبت به اونهایی که خوبن اثرات بیشتر و موندگارتری دارن و اطلاعات بد هم خیلی بیشتر و کاملتر از اطلاعات خوب بین آدما رد و بدل میشه…
✅ من چیز دیگهای نمیتونم بگم جز اینکه نتایج یه مطالعه غیررسمی نشون داده که احتمال دزدیده شدن کتابهایی که در زمینه مسائل اخلاقی هستن 25 درصد بیشتر از سایر کتابهای موجود تو کتاب فروشی هاست…
✅ تو بخش دوم بارکر میپرسه: خوب چرا آدمای شارلاتان افراد موفقی هستند؟! و میگه؛ آدمای شیشه خوردهدار، بیمحابا دنبال چیزی که میخوان میفتن و با یه اعتماد به نفس به شدت سمی، بیتوجه به نظر، حرف، حق و قضاوت دیگران، جسورانه فقط به خواستهشون فکر میکنن…
✅ در نهایت بارکر میگه؛ فکر میکنید من دارم شما رو تشویق میکنم که یه شارلاتان باشید! صبر کنید. این اول ماجراست. تحلیل سالها زندگی آدمای شارلاتان نشون میده که اونا خوب شروع میکنن، در کوتاه مدت هم به جاهای خیلی خوبی هم میرسن و نتایج دلخواهی هم میگیرن به قول خودشون عشق و حال هزینه داره ...پنکه رو گذاشتم رو دور تند ! ...اما ...
✅ نتایج مطالعات طولی نشون داده که موفقیت این آدمها معمولا کوتاه مدته و دستاوردهای اونها موندگار نیست. چرا که تو این مسیر به آدمایی برمخورن که از خودشون شارلاتانترن و در نتیجه خودشون در درون خودشون همدیگه رو حذف میکنن. در کنار اون، ریسکپذیری بالا از دلایل دیگه حذف اونهاست.
✅ با توجه به این یافتهها چه درسی میتونیم از این شارلاتانها بگیریم!؟بارکر میگه؛ واسه رسیدن به خواستههات میتونی با الهام از جسارت، پیگیری و پشتکاری که در این گروه از افراد هست، مصرانه "تو راه درستش" بری جلو.
@mohsenibidgoli
موفقیت یا برنده بودن.m4a
17.56M
♨️ توی جامعه ای که فقط باید بچاپی وگرنه چاپیده میشی ! چرا من باید خوب باشم؟
⁉️ چرا به جای مارول بودن جامعه بیشتر به سمت DC و جوکری بودن پیش میریم ؟
⁉️ جوکر بودن یا نبودن مسئله این است!
⁉️ چرا به جای هزینه اتاق خواب باید برای خواب خود هزینه کنیم؟
⁉️ فرق بین success و winner چیست؟
⏪ عزیزان از همگی درخواست دارم حتما حتما یک وقتی بزارید و این ویس را که در توضیح و جواب یکی از پرسش های دانش آموزان سر کلاس توسط خودم ارائه شده را گوش کنید چون ممکنه سوال خیلی از شما هم باشد.در واقع این ویس برداشت آزاد من از کتاب" این راهش نیست "اریک بارکر" هستش امیدوارم مورد توجه همه دوستان قرار بگیرد.
⏪ لطفا در انتشار مطالب خوب و مفید کوتاهی نکنید ..
@mohsenibidgoli
The Adventures of Tintin
ماجراهای تَنتَن
یک مجموعه ۲۴ گانه از آلبومهای کامیکس فرانسوی-بلژیکی ساخته شده توسط کارتونیست بلژیکی به نام ژُرژ پروسپه رِمی که با نام مستعار هرژه مینوشت، میباشد. این مجموعهها یکی از محبوبترین کامیکهای اروپایی سدهٔ بیستم میلادی بودند. در سال ۲۰۰۷ یعنی یک سده پس از تولد هرژه در ۱۹۰۷، تنتن در بیش از ۷۰ زبان و بیش از ۲۰۰ میلیون نسخهٔ فروش چاپ شده بود و در رادیو، تلویزیون، تئاتر و فیلم مورد اقتباس قرار میگرفت
@mohsenibidgoli
✅ در سالهای اولیه انتشار مجموعه کتابهای تنتن، مضامین نژادپرستانه یا مضامینی که در آنها از استعمار اروپائیان ستایش میشد، مورد انتقاد سازمانهای حقوق بشر و ضداستعماری قرار گرفت و سرانجام هرژه این انتقادات را پذیرفت و از دهه ۱۹۳۰ به بعد داستانهای کتابهای تنتن لحن متفاوتی پیدا کرد و حامل پیامهای بشردوستانه شد. اولین کتابی که چهرهای جدی و سیاسی از تنتن ارائه داد کتاب نیلوفر آبی بود که در سال ۱۹۳۶ به چاپ رسید. در این کتاب که برخی آن را یکی از بهترین کارهای هرژه میدانند، هرژه مطالعات تاریخی وسیعی در مورد تاریخ جنگ چین و ژاپن انجام داد و از کمکهای دوست خود ژانگ جونگرن که یک دانشجوی چینی در بلژیک بود بهرهٔ زیادی برد. وی برای قدردانی از کمکهای دوستش شخصیت چونگ چن چنگ را در کتاب نیلوفر آبی بر مبنای او آفرید.
✅ در این کتاب هرژه از ژاپن و تلاش استعمار غرب و شرق برای به بردگی کشیدن تودههای مردم مخصوصاً در کشور چین انتقاد شدید کرد. اما همین انتقادهای تند که در این کتاب از ژاپنیها به عمل آمد باعث نوعی کلیشه شد که ژاپنیها افرادی گناهکار و بیرحم هستند.
@mohsenibidgoli
🎥 فیلم و سریال هایی که روی ماجراهای تن تن اقتباس شده است :
➕ در سال ۱۹۶۱ اولین فیلم ماجراهای تن تن تحت عنوان راز پشم طلایی ساخته شد.
➕ در سال ۱۹۶۴ دومین قسمت این فیلم به نام پرتغال های آبی ساخته شد که نقد های منفی نصیبش شد.
➕ در همان سال، یک انیمیشن سینمایی بر اساس کتاب ماجرای تورنسل به همین نام، ساخته شد.
➕ در سال ۱۹۶۹ انیمیشن سینمایی تنتن و معبد خورشید ساخته شد که برپایه داستان معبد خورشید بود.
➕ در سال ۱۹۷۱ انیمیشن سریالی دیگری، به نام تنتن و دریاچه کوسهها ساخته شد.
➕ در سال ۱۹۹۱ انیمیشن سریالی ماجراهای تن تن ساخته شد که بر اساس داستان های این شخصیت بود.
➕ در سال ۲۰۰۳ ، مستندی برپایه شکل گیری شخصیت تن تن با عنوان من و تنتن منتشر شد.
➕ در سال ۲۰۱۲ انیمیشن ماجراهای تنتن به کارگردانی استیون اسپیلبرگ برنده جایزه بهترین انیمیشن سال ۲۰۱۲ از مراسم گلدن گلوب شد.
➕ قسمت دوم این انیمیشن قرار است با محوریت داستان معبد خورشید به کارگردانی پیتر جکسون ساخته شود.
➕ یک فیلم کوتاه در قالب دو قسمت به عنوان ماجراهای تن تن: روی ماه قدم گذاشتیم ساخته و منتشر شد که بر اساس داستان روی ماه قدم گذاشتیم میباشد
@mohsenibidgoli
🕹 بازی های ویدئویی براساس این انیمیشن
➕ تنتن روی ماه. سال ۱۹۸۹ پلتفرمها: اسپکتروم، داس، آمستراد سیپیسی
➕ تنتن در تبت (بازی ویدئویی). سال ۱۹۹۱ پلتفرمها: سوپر نینتندو، سگا، گیم بوی.
➕ زندانیان معبد خورشید (بازی ویدئویی). سال ۱۹۹۷ پلتفرمها: سوپر نینتندو، سگا،
➕ تنتن: ماجرای سرنوشت. سال ۲۰۰۱ پلتفرمها: پلی استیشن، مایکروسافت ویندوز
➕ تنتن: راز کشتی تکشاخ (بازی ویدئویی). سال ۲۰۱۲ پلتفرمها: اندروید، ایکس باکس ۳۶۰، پلی استیشن۳، مایکروسافت ویندوز
@mohsenibidgoli
15.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ The Adventures of Tintin
✅ القای تصویر کانیبالیسم( آدم خواربودن ) آفریقایی ها در انیمیشن تن تن و میلو
✅ نسل جوان امروز باید بداند که در طرح ریزی استراتژیک سینما و هنر دست بالایی در اقناع ذهن و ایجاد حب و بغض های کاذب در قلب دارد و شناخت کارکرد چنین سیستمی برای کسانی که در میخواهند طرح ریزی های کلان کشور سهیم باشند بسیار مهم و حیاتی است. و قدم اول آن رصد و پایش و سپس تطابق انیمیشن ها فیلم ها و سریالهای وارداتی با برساخت های ایرانی اسلامی و درون مایه های فلسفی و دینی کشور مادریمان است.
@mohsenibidgoli