در مورد صحبت های این عزیز باید چند نکته را مورد توجه قرار داد:
اول اینکه من و همه شما دوستان در یک آب وخاک زندگی میکنیم و با مشکلات و معضلاتی که گریبان گیر کشور شده است بطور ملموس آشناییم وبنده نیر تاثیر مدیران ناشی و برخوردهای سلیقه ای مسئولان، انتخاب های گزینشی طرح ها و برنامه ها ،باند بازی های سیاسی برنامه ها وهزاران دلیل دیگر در بوجود آمدن این کوه مشکلاتی که شما قسمتی از آن را برشمردید را قبول دارم وقصد هم ندارم با این صحبت های خودم این معایب را زیر فرش پنهان کنم و به قولی ماستمالی کنم
اما همه این حرف و حدیث ها دلیلی بر این موضوع نیست که آمارهایی که نشان از پیشرفت و شکوفایی در این سال ها بوده را یکطرفه زیر سوال ببریم و آنها و آمار ارایه شده را مخدوش کرده وآن را مهندسی شده تلقی کنیم، علیرغم اینکه بنده خود به برخی نتیجه گیری های خاص از این آمار توسط این سایت ها و روایی آنها و همچنین تکیه صرف بر IQ و جدای از مباحث جدید مانند هوش هیجانی EQ و ... انتقاداتی دارم ودرجای خود وارد است و در کانال می توانید مواضع بنده در انتقاد به سیستم آموزش وپرورش و نظام کنکور و موسسات فروش آینده را در این باب مشاهده کنید.
💢 ولی به نظر بنده یکی از بزرگترین خیانت هایی که والدین و معلمان میتوانند انجام دهند همین موضوع است که در جمع خانواده یا کلاس فقط روی مشکلات و کاستی های کشور زوم کرده و آنها را بر سر کودکان و دانش آموزان آوار میکنیم. چرا باید فقط روی آمار فساد و دزدی و ... زوم کنیم؟ مگر در کشور های دیگر این اتفاقات وجود ندارد؟ چرا آمارهای اندیشکده کوئینسی امریکا درباب اختلاس های چند تریلیون دلاری پنتاگون در سال اینقدر در ذهن ها نمی ماند ویا خودکشی وزرای دارایی وکشاورزی ژاپن و کره جنوبی انقدر هواخواه ندارد؟ مهم اینجاست که زاویه نگاه ما به مسایل چگونه است!
💢 نوجوان وجوان ما در این مرز وبوم چه حسی خواهد داشت وقتی فقط آمارهای ناامیدکننده را از معلمان خود دریافت کرده و با غرولندهای والدین درخانه مواجه شود جز افسردگی و احساس بیهودگی ،جز فرار از فضای حل مسئله و اینکه این کشور درست شدنی نیست و آرزوها واهداف من در ترکیه وکانادا و... رقم میخورد! وبدا به حال خانواده هایی که با القای چنین حسی در فرزند خود این مولفه را در ذهن او میکارد که ایران یک هتل بیشتر نیست! اونجاست که هزار کارفرهنگی وآموزشی جوابگو نیست! از والدینی که در طرح مرهم در دبستان ها شرکت کرده اند آمار رخدادهای صورت گرفته در جامعه دانش اموزی را پیگیر باشید تا متوجه این خطر بالقوه قرار بگیرید.
💢 خطرناکترین وجه هم اینجاست که وقتی وارد اینستا و تلگرام و... می شوند توسط بلاگرها وسلبریتی ها با سیاهنمایی ها وهزار کوفت وزهرمار اجتماعی و اقتصادی و... مواجه می شوند تنها چیزی که تیرآخر را میزند آمارهای ساختگی از فضای گل وبلبل اون ور آب و همین کشورهای اطرافمون مثل امارات و ترکیه و...است ،تصاویر جذاب و تیتیش مامانی اونوری ها که توسط برخی با هزار لغت وعبارت توسعه و پیشرفت و ... آن را تزیین کرده و به خورد جامعه ما داده می شود در این فضا این گروه ها آمارهای یونیسف در مورد ۷ میلیون کودک فقیر از جمعیت ۲۲ میلیونی ( تقریبا یک سوم! ) ترکیه را باور نمیکنند وقتی به این گروها گوشزد میکنم که انیمیشن معروف children که در کانال آن رانقد وبررسی کردم برای سیستم ژاپنه همون ژاپنی که همش سنگ سیستم آپ اون رو به سینه میزنید! حتی صحبت های جکی چان در مورد سیستم آپ آمریکا را در فضای مجازی جستجو کنید و تأسفی که برای حضور پسرش در این سیستم میخورد را نگاه کنید! چند وقت پیش در همین کانال در مورد صحبت های دکتر میرزایی کلیپی را قرار دادم مبنی بر اینکه در مدارس انگلستان کودکان با معضل شپش در پوست و موی خود گلایه داشتند و مسئولان بهداشت شهر آکسفورد اعلام کرده بودند این چیز عادی در کشور است و خیلی بولد نکنید! اینها نمونه کوچکی از همان مشکلاتی است که ما هم با آن مواجه هستیم و اگر به صحبت ها و نوشته های افراد بیغرضی که در هر دو سیستم زندگی کرده اند ( دقت کنید زندگی کرده اند و در آنجا فرزند پروری کرده اند نه اینکه برای سفر و... چند زمانی در آنجا رفت وآمد داشته اند!) را کنکاش کنید متوجه این موضوع میشود که همه جا آسمان یک رنگ است، مشکل اینه که ما فقط روی نداشته هایمان تکیه می کنیم ولی انها روی داشته هایشان!
👈 والبته نکته مهم اینجاست که به همت مسئولان و مدیران فرهنگی ما در فضای ول و بدون متولی سکوهای مجازی همه جور دروغ پراکنی و اراجیف در فضای تلگرام وایستا آزاد است درصورتیکه در همان کشورهای گل وبلبل و سرشاراز دموکراسی ذکر این موارد شهروندی به دلیل التهاب فضای اجتماعی جرم انگاری شده است!
نقد وبررسی انیمیشن Children
شپش در آکسفورد! _ دکتر میرزایی
ادامه در پست بعدی👇
💢 قرار نیست به بهانه وجود مشکلات همه سیستم را زیر سوال ببریم وحتی ازطرف همه چیز را مثبت جلوه دهیم ...وظیفه ما در قبال نسل جدید ترسیم آینده روشن است و درستی راهی که آمده ایم.
💢 موضوع دوم در مورد آمار و نمودارهای ارائه شده هستش . زمانی یکی از فانتزی های من این بود که توی سایت spurious correlations با داده های معین قبلی مثل درصد افراد فارغ التحصیل شده در رشته برق دانشگاه هاروارد و تعداد فیلم هایی که نیکلاس کیج در آنها نقش بازی کرده نمودارهایی با همبستگی مثبت ایجاد می کردم کار جالبیه حتما به سایت زیر سربزنید!
https://www.tylervigen.com/spurious-correlations
💢 اما آنچه در این سری پست ها صورت میگیرد از نوع این فانتزی ها نیست و بنده خیلی تعجب میکنم گروهی در مواجهه اول با این دست کارها چنان از آمار و نمودار برآشفته می شوند مثل اینکه در این حیطه تخصص خاصی داشته یا اطلاعات پشت پرده ای دارند که بقیه از آن بیخبر هستند!
💢 بله بنده خود اذعان دادم که متاسفانه در کشور سیاست زده ما از بس در این موارد غلوها وبی تدبیری هایی از جانب مسئولین رخ داده که ذهن و مغز مردم نسبت به این مشخصه شرطی شده و همه را با عبارت دستکاری شده یا آمار غیرواقعی رد میکنند و در حد بالاتر سعی دارند روایی آن را از نظر علمی وتخصصی با جمله تحت نظرکدوم مرجع علمی ودانشگاهی یا جامعه اماری کم و داده های گزینشی و... زیر سوال ببرند.وجود دو سازمان برای محاسبه و پایش تورم در کشور که در اغلب موارد اعداد متفاوتی را اعلام می کنند بیشتر به طنز میخورد یکی از این نابسامانی هاست. ولی آنچه در این مورد پست می توان اظهار کرد این است که همانطور که در تصویر مشاهده می کنید با یک سرچ ساده میتوان به راحتی به صحت وسقم این آمار و مراجع خارجی و داخلی و درجه اعتبار آنها کسب اطلاع کرد.
👈 اما سوال مهم اینجاست که کدام مرجع علمی قابل قبول این گروه ها می تواند آمار و نمودار را تایید یا تکذیب کند؟
اگر از بنده بپرسید واقعا باید بگویم نمیدانم!
ادامه در پست بعدی👇
💢 بعداز دوران کرونا آمار و تخمین که یکی از مهمترین وجه های علمی غرب که در نظر دانشگران پایه اعتماد بخشی به فضای ساینس بود بسیار متزلزل شده است.
💢 نمودارها و آمارهای ساختگی توسط کمپانی های بزرگی که حتی زیرنظر افرادی مثل آنتوان فاوچی( Anthony S. Fauci )که خود رئیس سازمان بهداشت جهانی بودند و پس از دوران کرونا مشخص شد که ثروت وسهام شرکت او در این دوره با بالا وپائین کردن های آمار کروناویروس چند برابر شد و به دلیل ارائه کردن درصدهای دروغین درباره تست های مثبت ۹۶ درصدی واکسن های تولیدشده توسط شرکت وابسته به خودش میلیون ها دلار کسب سرمایه کرد!
👈 این بررسی ها توسط موسسات طب سنتی و هومیوپاتی و .... انجام نشده و موسسات بزرگی درخود آمریکا و اروپا پشت این پیگیری ها شده اند و فلاسفه علم در این زمینه که اعتبار ساینس و آمار در جامعه روبه کاهش است مقاله ها می نویسند که متاسفانه بدنه دانشگاهی ما که هنوز در مشق مسائل حل شده صد سال پیش مانده وارد نشده است!وقتی سایت مهمی بنام Lancet (لنست همون سایتی که توی دوران کرونا آمار لحظه ای کرونا را در دنیا اعلام می کرد و قدمتی ۱۰۰ ساله دارد) آمار شهدای غزه را ۱۸۶ هزار نفر ذکر میکند! طبق آمار ادعا دارد که ده درصد جمعیت آن منطقه ناپدید شده اند کسی صحبت از آمار و ارقام نمیکند واصلا رسانه ای نمی شود ولی در دوره کرونا این سایت وامثال آن مرجع علمی همه دنیا بود و از آنتوان فائوچی گرفته تا و وزیر بهداشت کشورمان از آن بهره می بردند ولی الان صداها برای این مسئله بلند نیست؟
💢 مشکل ما آمار نیست مشکل ما تصویرسازی و به حرکت دراوردن این آمار روبروی چشم مردم است که متاسفانه ما از آن بهره کافی را نگرفته ایم و همه تلاش های برخی دلسوزان در مورد راهیان پیشرفت در این زمینه بود که متاسفانه کمی کمرنگ شده است وقتی در آنسو با تمام زیبایی و هنر همه دوربین ها وتوجهات را به سمت سوگواری یک نهنگ در محل کشته شدن بچه اش در اقیانوس معطوف می کنند می توان آمار لنست را یک عدد خواند و نوشت و اذهان عموم را از آن بی هیچ نگرانی عبور داد مهمتر از همه این موضوعات که ما خیلی از آن عقب هستیم وضربه های سختی از آن ناحیه پیکره فکری نسل جدید وارد می شود عدم تصویرسازی درست آمار وارقام در کشور بوده است .به عنوان یک معلم فیزیک خیلی خوشحال بودم که پس از سال ها فریاد درسی بنام تخمین در علم وارد کتاب های درسی شد ولی متاسفانه با تلاش مذبوحانه موسسات کنکوری، خیانت بزرگ گروهی از متولیان و ناآگاهی معلمان این مقوله از کتاب های درسی به ناگاه حذف شد وجالب اینکه در پی این خیانت پنهان صدا از هیچ ارگان و... بلند نشدچون درک درستی از این موضوع حیاتی نداشته و نداریم. بنده چندسالی است در خلال کلاس های درسی سعی کرده ام این نقیصه را در حد دانش آموزان خودم مرتفع کرده و به دانش آموزانم این موضوع خطیر را گوشزد کنم که اگر بخواهید روشنگری کنید باید دو موضوع را به جد روی آن کار کنید:
👈 تقابل علم وساینس
👈 تخمین و تصویرسازی روشن از آن
توصیه میکنم در این زمینه به فایل های قبلی کانال مراجعه کنید:
مارکتینگ در ساینس و موضوع کرونا
داده سازی هدف دار
هوش مصنوعی و فعالیتهای دیدیه رائولت در کرونا
تخمین درعلم
لينک عضویت در کانال:
@mohsenibidgoli
با سلام خدمت دوستان عزیز
💢 چندوقت پیش در مورد پست رده بندی IQ کشورهای مختلف جواب هایی ارائه کردم و در پی سوالات متعدد برآن شدم تکمله ای نیز به آنها اضافه کنم که امروز بصورت متن و صوت در کانال بارگذاری می شود .
👈 به دوستانی که شاید از متن های طولانی خسته بشوند توصیه می کنم صوتی که در ادامه متن ها بارگذاری شده را گوش کنند که حاوی کلیات متون خواهد بود و باید ذکر کنم این موارد نتیجه چند سال تجربه و سروکله زدن های این حقیر با دانش آموزان جور و واجور در سال های تدریس و مسئولیتم بوده است.
🔥یک بحث جدی همراه با تصویر سازی زیبا
در مورد پست رده بندی ضریب هوشی متوسط ایرانیان لازم دانستم چند نکته اساسی را اشاره کنم:
💢 همانطور که در پست های قبلی ذکر کردم نکته حائز اهمیت اینجاست که فقط تکیه بر IQ نمی تواند ملاک خوبی برای مقایسه کشورها باشد و شاخصه های دیگر هوش مانند هوش هیجانی EQ و ...نیز بسیار موثر هستند.
💢 در نظر من ضریب هوشی IQ مانند یک زمین مناسب برای کشت و زرع محسوب می شود و یکی از شرایط اصلی و مهم برای رشد و نمو است ولی شرایط دیگر مانند بذر مناسب و کود و آبیاری دقیق و هرس کردن های مقطعی و ده ها شرایط دیگر همگی لازم است تا این محصول به بار برسد! مشکل ما در این زمینه ها است.
بزارید با یک مثال روشن کنم:
💢 بنده تفاوت بین مغز و تفکر یک دانش آموز مثلا آلمانی یا آمریکایی را با مغز یک دانشآموز ایرانی را مانند دو ماشین بوگاتی و ماشین پیکان تصور میکنم که قرار است هر دو در طی مسافرتی در گذر از جاده های زیبای شمال به شهر رامسر برسند. راننده اتومبیل بوگاتی به دلیل سرعت بالا با شتاب در جاده در حال حرکت بدون اینکه فرصت کند از پنجره ماشین نگاهی به بیرون بیاندازد و از مناظر زیبای کنارجاده لذت ببرد فقط به جلو نگاه دوخته و همیشه در این تصور است که چند ساعت آینده به رامسر رسیده و در آنجا به لذت های خود خواهد رسید در صورتیکه هنگام رسیدن خسته وکوفته فقط دنبال جایی برای استراحت وخواب می گردد و جوج زدن و توی طبیعت گردی را به وقت دیگر موکول میکند وجالب اینکه در زمان های دیگر نیز به دلایل مختلف جوی از این لذائذ محروم خواهدشد این افراد بسان اون آدمی هستند که وقتی ازش می پرسند جنگل خوب بود میگه اصلا درخت ها میگه میزارن ادم جنگل رو خوب ببینه!
👈 به این افراد باید گفت "بابا لذت تحصیل و زندگی در همین لحظه لحظه هایش است نه وقتی به تهش رسیدی" خیلی وقت ها به دانش آموزانم میگم اگر میبینی از درس خواندن لذت نمی برید بدونید راه را اشتباه می روید! ببینید کجای کارتون لنگ می زنه!
ادامه در پست بعدی👇
🔥 تصور کن در این مسیر چه اتفاقاتی برای راننده پیکان رخ خواهد داد؟
💢 ولی راننده پیکان به دلیل سرعت پائین از مناظر کنار جاده کمال استفاده رابرده است و به دلیل اینکه ممکن است ماشین در سراشیبی ها جوش آورده باشد کنار جاده توقف هایی داشته و صبحانه در دل طبیعت بکر خورده و برای ناهار جوج رو زده و سرزنده دوباره به مسیر خود ادامه می دهد مشکل ما در این است که مغز جوان ایرانی مثل ماشین بوگاتی است و در مسیر تحصیل و زندگی سعی دارد تخت گاز طی کرده و در پایان سی سالگی به تمام مدارج موفقیت زندگی اعم از مدارج تحصیلی و مالی و رفاهی رسیده باشد( به مفاهیم سنگین تحصیلی دوره ابتدایی تا متوسطه دوره دوم در ایران دقت کنید و حجم وتعداد صفحات کتاب ریاضی دو کشور ایران وآلمان را مقایسه کنید!) و و در این طی مسیر نه از تحصیل خود لذت می برد ( اصلا فرصت لذت بردن ندارد!) و نه از شور جوانی خود بهره مند می شود همه را در راه رسیدن به قله فریبنده فدا می کند در حالی که با فرض رسیدن به این قله،کوله باری از خستگی ذهنی بر او تحمیل شده وبا از بین رفتن شور جوانی نتیجه ای جز افسردگی برای او دربر نخواهد داشت! و اینجا حلقه گمشده میل به موسیقی های kpop و گروه هایی مثل Bts در کشور است را می توان یافت. محتوای شاد و مورد پذیرش نسل جدید و همچنین همزاد پنداری این موضوع که سیستم آموزش و پرورش و معلمان ناکارآمد هستند و ده ها دلیل دیگر که در متن های قبلی توضیح کامل داده ام باعث می شود دانش آموزان گرایش های افراطی نسبت به این گروه ها پیدا کنند، علی الخصوص تعداد دانش آموزان نخبه و تیزهوشان به عنوان آرمی در این گروها روبه افزایش است!
👈 بررسی عوامل گرایش نوجوانان به موسیقی های کره ای ( Kpop ، Bts و ...)
💢 در صورتیکه نوجوان و جوان آلمانی با آنکه IQ کمتری دارد ولی در دوران تحصیلی خود با حجم مطالب کمتری مواجه شده (و شاید بتوان گفت متاسفانه خیلی از مطالب دوران دبیرستان های ما را درطول دوره دانشگاه خواهد دید ،اطلاعاتی بیهوده وپوچ برای زندگی واقعی! ) ولی او در طی این دوران از این مسیر لذت برده و با فرایند حل مسئله آشنا می شود و پس از گذراندن دوره دانشگاه می تواند با فراغ بال و در کمال آرامش ذهنی با چسباندن قطعات پازل مسایل جدید را حل کرده و نتایج قابل ملاحظه ای را از آنها شاهد باشیم
ادامه مطلب در پست بعدی 👇
💢 در این مقوله دو نکته مهم و تقریبا مغفول وجود دارد:
🔹 اول اینکه جالب است بدانید که خیلی از دانش اموزانی که نتایج درخشانی در ورودی کنکور دارند وجذب دانشگاههای خارج می شوند دیگر از انها اسم و نامی دیده وشنیده نمیشود و بیشتر در سایر کشورها به عنوان کارت حافظه از این نخبه ها استفاده می شود متاسفانه آنچه به عنوان محاسبات سریع در مهد کودک ها تا مدارس متوسطه دوره اول تدریس می شود و من در کانال آن را وجهی از کودک آزاری برشمردم ونام زامبی زاسیون بر آن نهادم جزو همین حماقت های سیستم آپ کشور در این راستای ذبح قوه روش حل مسئله در نسل آینده است.
👈 زامبی زاسیون مدرن در مهدکودک ها
🔹 دوم اینکه در تبلیغات موسسات خارج از سیستم اموزش و پرورش و همچنین کتاب های زرد روانشناسی و در فضای مجازی اینستا و یوتیوب چنان تبلیغ می کنند که افرادی مانند بیل گیتس و استیو جابز و خیلی از سرمایه داران و بزرگان تکنولوژی دانشگاه را رها کرده اند و مسیر خوشبختی و ساخت آینده الزاما از دانشگاه عبور نمی کند! البته که این حرف بسیار درست است اما در سیستم و نظامی که توضیح دادم که در این فرایند در طول مدت تحصیل از طفولیت تا جوانی آرام آرام این مقوله یادگیری نهادینه شده باشد.
👈 آموزش مانند چای باید خوب دم بکشد!
💢 متاسفانه باید گفت که این موسسات به اشتباه چیزی را تبلیغ می کنند که اصلا جایگاه درستی در سیستم آموزش و پرورش ما ندارد. در جامعه ای که از دوران مهد کودک و ابتدایی به دانش آموز دیکته می کنیم که برای برنده شدن باید نمره ات بیشتر باشد ورقیبان خودت را شکست بدهی نمی توانی در بزرگسالی به او خورده بگیری که چرا پشت چراغ قرمز ماشینت رو روی خط عابر پیاده پارک کرده ای چون در ذهنش چنین نقش بسته اگه چند سانت جلوتراز بقیه باشد او برنده تر است و زودتر به مقصد خواهد رسید! و تو حدیث مفصل بخوان از این مجمل
👈 برنده بودن یا موفقیت؟
🔥 تجویز راهبردی:
به نظر بنده بهترین کار این است که معلمان و استادانی که دلشان برای این مرز وبوم می تپد و دغدغه مند هستند دوچرخه بردارند و در این مسیر سرسبز و زیبا آرام آرام رکاب بزنند و فقط عکس تهیه کنند و به دیگران نمایش بدهند و از آرامششان و لذت بردنشان از زیبایی های این جاده برای دیگران بگویند و از هجوم تندبادهای بوگاتی ها و طعنه های مسافران تخت گاز گرفته توی جاده نهراسند ...شاید سالیان بعد وقتی این تصاویر کنار هم قرار بگیرد و توسط دوچرخه سواران دیگر این پازل زیبا تکمیل شود همگان به ارزش این مسیر پرپیچ و خم پی خواهند برد ...فعلا کار امثال من تصویر برداری از سنجاب های شیطون بلا روی درختان و شاپرک های رقصان به دور گل های کنار این جاده است و گاهی دست بلند کردن برای راننده های بوگاتی سوار کلاس های درسی خودم.
📝 محمد محسنی بیدگلی
لینک عضویت در کانال:
@mohsenibidgoli
مسیر زیبای تحصیل.mp3
18.98M
🔥 تفاوت دانش آموزان ایرانی و خارجی در دوره تحصیل و کارکرد هوش IQ
💢 به نظر بنده بهترین کار این است که معلمان و استادانی که دلشان برای این مرز وبوم می تپد و دغدغه مند هستند دوچرخه بردارند و در این مسیر سرسبز و زیبا آرام آرام رکاب بزنند و فقط عکس تهیه کنند و به دیگران نمایش بدهند و از آرامششان و لذت بردنشان از زیبایی های این جاده برای دیگران بگویند و از هجوم تندبادهای بوگاتی ها و طعنه های مسافران تخت گاز گرفته توی جاده نهراسند ...شاید سالیان بعد وقتی این تصاویر کنار هم قرار بگیرد و توسط دوچرخه سواران دیگر این پازل زیبا تکمیل شود و آنگاه همگان به ارزش این مسیر پرپیچ و خم پی خواهند برد ...فعلا کار امثال من تصویر برداری از سنجاب های شیطون بلا روی درختان و شاپرک های رقصان به دور گل های کنار این جاده است و گاهی دست بلند کردن برای راننده های بوگاتی سوار کلاس های درسی خودم.
نوشته بالا قسمتی از متنی است که در مثال ذکر شده برای دانش آموزان ایرانی ( بوگاتی سواران ) و دانش آموزان غربی( پیکان سواران) است که هر دو قرار است در مسابقه ای به سمت هدف مشخص در مسیرجاده های شمال به حرکت دربیایند و....
👈 به افراد دغدغه مند توصیه می کنم متن کلی آن را از طریق لینک زیر دریافت کنید.
تقابل بوگاتی سواران با پیکان سواران
لينک عضویت در کانال:
@mohsenibidgoli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 این صحنه ها و بغض دردناک این دختر بچه رو اون هایی که با روضه حضرت رقیه(س) چشماشون بارونی میشه خوب درک میکنن.
👈 رفقا این روزها و شبها خبرها و فیلم های منتشر شده از بچه های غزه چنان بند دلت رو پاره می کنند که جز اشک ریختن کاری نمی توانی انجام بدی تنها چیزی که در این لحظات جلوی چشمانم رژه می رود و زمین وزمان را برایم تنگ می کند جمله صالح الجعفراوی خبرنگار فلسطینی است که نوشته بود:
«فقط چند ساعت دیگر تا نابودی کامل غزه باقیست..شاید دیگر ما را هرگز نبینید، مگر در بهشت!
خداحافظ، ای ظالمترین امتِ تاریخ!»
لینک عضویت در کانال:
@mohsenibidgoli
9.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔥 واقعیت این است که تصاویر از آنچه میبینید به شما نزدیک تر هستند!
💢جالب اینجاست که دیگر قرار نیست کودک و نوجوان شما در مدارس و محیط آمریکایی تحصیل و زیست کرده باشد تا مانند جکی چان در تقابل فرهنگ سنتی و سبک زندگی آمریکایی اعصابتان به هم بریزد!
💢 برایم جالب بود در کلیپی روانشناسی توضیح می داد که حاضرم به بچه هایم از ۱۳ تا ۱۸ سالگی سیگار بدهم ولی اجازه حضور در شبکه های اجتماعی را نمی دهم چون بعداز ۱۸ سالگی بچه می تواند طبق میل خودش سیگار را ترک کند و پس از مدتی ریه های او نیز خودش را ترمیم کرده و می تواند به زندگی نرمال خود برگردد،ولی اگر فرد در مدت ۱۳ تا ۱۸ سالگی در شبکه های مجازی بچرخد دیگر نخواهد توانست آن را ترک کرده و تاثیرات عمیق آن تا سالها در ذهن و ضمیر ناخودآگاه او وجود خواهد داشت و پس از تکرار رفتار و تقویت آن توسط محرک های بیرونی، این عمل رفته رفته به عنوان هنجار پذیرفته شده بین گروه های همسالان در خواهد آمد!
👈 آنچه در شبکه های اجتماعی رخ میدهد چیزی جز مدیریت حب و بغض های نسل نوجوان و القای سبک زندگی آمریکایی ( American life style ) در ذهن وقلب کودکان معصوم این مرزو بوم نیست و باید خاطر نشان ساخت که تصاویر از آنچه میبینید به شما نزدیک تر هستند! اگر درقبال آن احساس مسئولیت نداشته باشیم طولی نخواهد کشید که تمامی هنجارها وخط قرمز های ملی و مذهبی را درخواهد نوردید و ما نیز مثل جکی چان ها مجبور خواهیم شد استخوان در گلو و خاری در چشم داشته باشیم و فقط طنزوار آن را به سخره بگیریم!
📝محمد محسنی بیدگلی
لینک عضویت در کانال:
@mohsenibidgoli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥 اگر دستتون برای استوری این پست از ترس ریزش فالورهاتون لرزید ویا احیانا نخواستید جلوی مردم قرار بگیرید به پاهای لرزان این دختر ۱۶ ساله نگاه کنید!
💢 بدانیم سبک زندگی آمریکایی که توسط برخی سکوهای خارجی ،بلایند دیت ها و هم باشی ها و ازدواج های سفید که توسط برخی سلبریتی ها تبلیغ می شود جز استرس ولرزش هایی در این دختر ۱۶ ساله که به دلیل بارداری از دوست پسرش آزمایش۶ ماهگی بدست، در این بیمارستان و اون کلینیک به دنبال سقط جنین است نتیجه ای به دنبال نخواهد داشت.
💢 فردی از امیرمومنان(ع) میپرسد فایده دین داری شما با من که به خدا و آخرت اعتقادی ندارم در چیست؟ حضرت امیر(ع) جواب می دهند اگر خدایی وجود داشته باشد اون تو هستی که ضرر می کنی و نه من! ولی اگر خدایی هم وجود نداشته باشد من در رفتار خود ضرر نکرده ام و اعمال ورفتارهای صادر شده و یا ترک شده توسط من مبتنی بر عقل و خرد بوده است و باعث شده است که از ضررهایی که از انجام دادن آن حرام ها در کمین من بوده در امان باشم!
با این نگاه می توان گفت که اگر خدا وآخرتی وجود داشته باشد کسانی که غیرت و حمیّت دینی داشتند چیزی از دست نداده اند و ضرری متوجه آنها نشده است، ولی اگر عقبی و خدایی هم وجود نداشته باشد باید به کسانی که راه قبح زدایی از بی حجابی را در پیش می گیرند و سعی در تئوریزه کردن مفهوم دیاثت در جامعه دارند خاطر نشان کنم دراینجا شما ضرر کرده اید چون👇
" قطعا با این نسل لرزان و پر استرس که نتیجه سبک زندگی آمریکایی است نمی توانید به جامعه مطلوبی که در ذهن خود ساخته اید برسید "
✍ محمد محسنی بیدگلی
لينک عضویت در کانال:
@mohsenibidgoli
5.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔥به خانواده ها هشدار میدهم!
اعتیاد بیش از حد به اینترنت و فضای مجازی هیولای درون نوجوانان را آزاد می کند!
👈 جالبه اینستا و یوتیوب این کلیپ را ابتدا از بین محتواهای خود محدود و سپس حذف کرد!
💢 چند سال پیش فیلمی از فرزند خانم بازیگر و سلبریتی فراری در فضای مجازی وایرال شد و ایشان با صورت و بدنی پراز زخم و جراحت در مقابل دوربین ظاهر شد و آنگونه که اظهار کرد در اثر چنگ ودندان های دخترش این خشونت ها صورت گرفته است که دلیل آن قطع اینترنت و خاموش کردن وای فای بوده است!
به خانواده ها باید اعلام خطر کرد که اگرچه نمی توان به آن سلبریتی خورده گرفت چون نوجوان ایشان دچار بیماری واختلال اوتیسم هستند ولی باید به خانوادهها خاطر نشان کرد اعتیاد بیش از حد نوجوانان به فضای مجازی و سرگرم شدن به بازی های رایانه ای و آنلاین می تواند در درازمدت باعث بروز رفتارهای اتیستیک در بین آنها شود و آنچه زمانی به آن زامبی زاسیون اطلاق می کردند را نیز شاهد باشیم! ( همانطور که در خبرها شنیدید که دو کودک به همین دلیل ساده نقشه از بین بردن مادر خود را کشیده بودند! )
👈 اگر برای این موضوع راه وچاره ای اندیشه نشود دیری نخواهد پایید که خانواده های ایرانی نیز با معضل آزاد شدن هیولای هالک درونی نوجوان خود مواجه خواهند شد!
✍ محمد محسنی بیدگلی
زامبی زاسیون مدرن در مدارس
لینک عضویت در کانال:
@mohsenibidgoli