50.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
➕ قسمت پنجم :
✅ آشنایی با هوش مصنوعی (AI)
✅ ویدئوی بالا وبینار ارائه شده برای معلمان فیزیک استان تهران در تاریخ ۲۸ دیماه ۱۴۰۲ بوده است و چون زمان و حجم آن زیاد است به تدریج آن را در گروه بارگذاری خواهد شد.
آنچه خواهید دید:
۱) کاربردهای هوش مصنوعی در تکنولوژی
۲) هوش مصنوعی و دستگاه از بین برنده رعشه دست برای بیماران Essential tremor
۳) هوش مصنوعی و اینترنت اشیا ( Internet of things ) در فروشگاه ها و فرودگاه های مدرن
۴) یخچال هایی که خودشون سفارش می دهند!!
۵) پروژه نورالیک ( Neuralink ) ایلان ماسک و کاشت ریزتراشه ها در مغز
۶) چگونگی ساخت وساز روی ماه و آشنایی با پروژه contourcrafting دکتر بهرخ خوشنویس برنده جایزه بزرگ ناسا
#هوش_مصنوعی
@mohsenibidgoli
✅ فریب زندگی اسلایسی را نخوریم
🪧 یکنفر عکسی از پاهای تُپل نوزادی را به اشتراک گذاشته و زیرش نوشته: اگر میخواهید گاز بگیرید برید ته صف!
● صدها نفر برای این پاهای بامزه غش و ضعف رفتهاند. چند نفر نوشتهاند همین فردا میرم شوور! میکنم، دوسه نفر نوشتهاند اصلا من به عشق همین پاها میخوام بچهدار شم و ...
● مردی روی نوک کوهی ایستاده و دستهایش را باز کرده و نوشته: زندگی یعنی فتح قلهها!
● زنی در اینستاگرام عکسی از قورمهسبزی که پخته منتشر کرده و نوشته: هرکی هرچی دلش میخواد بگه. من عاشق اینم که برای همسرم قورمهسبزی بپزم، اونم بیاد بشینه موهامو ببافه.
● دهها نفر نوشتهاند: آره خوشبختی یعنی همین! خوشبختید شما ... حسودیم شد ... خوش به حال جفتتون ... دلم برای خودم سوخت و ...
● مردی عکسی از سوئیچ ماشینی که خریده را منتشر کرده و نوشته: بالاخره خریدمش! جماعتی لایک کردهاند که خوش به حالت و مبارکه و ...
➕اینها همه بُرشهایی از زندگی هستند نه تمام آن. [زندگی اسلایسی!] آن بخش از زندگی که دستچین میکنیم و بهواسطه شبکههای مجازی به دیگران اجازه میدهیم آن را ببینید و بسیاری بر اساس همین اسلایس ما را قضاوت میکنند.
➕بسیاری از آنها که برای آن پاهای تپل دوستداشتنی غش و ضعف میروند اگر همان کودک را به آنها بدهید که ساعت سه نصفهشب بیدار میشود، زار میزند، نمیخوابد، پوشکاش نیاز به تعویض دارد، شیر میخواهد، خواب را از آدم میگیرد و ... بعید است هنوز فقط بهخاطر گازگرفتن پاهایش به او وفادار بمانند و کماکان بچه بخواهند. کودک فقط گازگرفتن نمیخواهد، احساس مسئولیت و مراقبت دائمی هم میخواهد. میتوانید؟
➕ این تصور که زندگی مشترک فقط آن لحظه است که بوی خوش قورمهسبزی در فضای خانه میپیچد یا مرد مینشیند به بافتن گیسوی زن، یک فانتزی زیباست اما وقتی عملی نمیشود بسیاری از همسران احساس ناکامی میکنند که پس چرا زن من قورمهسبزی نمیپزد؟ یا چون همسرم موهام رو نمیبافه پس دوستم نداره!
➕ مردی که خسته از جدال در یک زندگی بیرحمانه به خانه میآید و هنوز ذهنش درگیر پرخاش رئیس و ضرر و زیان ناشی از معامله و ترافیک کُشنده و بیثباتی بازار و ... است دل و دماغی برایش نمیماند که شبهنگام وقتی میرسد بنشیند به بافتن گیسو. البته که اگر این کار را بکند عجب مرد نیکویی است اما اگر هم حال و حوصلهاش را نداشته باشد دلیل بر فقدان عشق و دوست نداشتن همسر نیست. آن یک عکس که دیدهاید هم نشان خوشبختی تمام وقت آن زوج نیست. فقط یک بُرش دستچینشده از یک زندگی است. یک اسلایس!
➕ فتح قلهها لذتبخش است اما قبل از آنکه کسی روی نوککوهی فاتحانه عکس یادگاری بگیرد، باید رنج بالارفتن از آن را به جان بخرد. عرقریختن، زمینخوردن، تحمل سرما و گرما، تاولزدن پا و ... آن عکس فقط یک بُرش است. فقط یک اسلایس لذتبخش!
➕مردی که عکسی از سوئیچ ماشیناش را به اشتراک گذاشته هم دشواری خریدن آن را که علنی نکرده. غبطهخوردن به آن لحظه گرچه واکنشی طبیعی است اما شاید اگر رنج رسیدن به این موفقیت را میدانستیم هرگز غبطه نمیخوردیم. این تنها یک بُرش از زندگی مرد است. یک اسلایس نه تمام آن.
➕خلایق حق دارند هر اسلایسی از زندگی شان که دوستدارند را به نمایش بگذارند اما ما حق نداریم آن یک اسلایس را "تمام" زندگیشان فرض کنیم، دست به مقایسهاش با زندگی خودمان بزنیم و احساس ناکامی کنیم.
●[زندگی اسلایسی میتواند آفت آرامشمان باشد اگر باور نکنیم که بسیاری از عکسهایی که میبینیم و حرفهایی که میشنویم تنها بُرشهایی گزینش شدهاند، نه تمام آن!]●
📝 عصر ایران || دکتر احسان محمدی
@mohsenibidgoli
دنیا مجازی است ، ولی خطر واقعی است
سمیناری درباره مشکلات و آسیب های فضای مجازی
موضوعات:
☑️شناخت مشکلات و آسیب های فضای مجازی بر روی زندگی حقیقی
☑️رو در رویی و مقابله با مشکلات و آسیب های فضای مجازی
☑️تحلیل حوادث روز در زمینه مشکلات و آسیب های فضای مجازی
☑️پرسش و پاسخ درباره مشکلات و آسیب های فضای مجازی
مدرس : جناب آقای محمد محسنی
دبیر فیزیک در منطقه کاشان
پژوهشگر در زمینه علمی و اجتماعی
ارشد فلسفه علم
مکان : چهارراه آیت الله کاشانی خیابان بابا افضل جنب مدرسه محتشمی کوچه آزادی ۳۲(فلاح) اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان
زمان : پنجشنبه ۲۴ اسفند ۱۴۰۲ ساعت ۱۱ صبح
31.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📝تحلیل فیلم فینچ 2021 FINCH
📝بازماندگان ترسو
📝دکتر میثم آذربخش
┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈
✅ یک مرد به همراه یک ربات تقویتشده با هوش مصنوعی جامع و یک سگ، تنها بازماندگان جهان آینده هستند. تک انسان بازمانده از مرگ همگانی داستان زندگی خود را برای ربات بازگو میکند و او را میراثدار خود که تنها یک سگ است قرار میدهد.
راوی این فیلم تام هنکس بازیگر مطرح هالیوود است. او به تنهایی از آرزوهای برباد رفته بشر میگوید و از تنها دلیل زنده ماندن خود با هم این روایت از آینده جهان را بررسی میکنیم.
#فیلم_انیمیشن
@mohsenibidgoli
45.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
➕ قسمت ششم :
✅ آشنایی با هوش مصنوعی (AI)
✅ ویدئوی بالا وبینار ارائه شده برای معلمان فیزیک استان تهران در تاریخ ۲۸ دیماه ۱۴۰۲ بوده است و چون زمان و حجم آن زیاد است به تدریج آن را در گروه بارگذاری خواهد شد.
آنچه خواهید دید:
۱) کاربردهای هوش مصنوعی در کد نویسی در برنامه نویسی مدرن
۲) هوش مصنوعی و WiFi های نسل جدید وانتقال داده با فکر کردن
۳) تصویربرداری از رویا و فکر انسان ها توسط میکیو کاکو در دانشگاه برکلی
۴) پروژه جالب شرکت HRL در ساخت سیستمی برای مدیریت لحظات خواب و استفاده از خواب در آموزش
۵) استفاده از میدان مغناطیسی اطراف مغز به دلیل Noro transmitter های داخل سر انسان در پروژه تله پورتیشن ( Teleportation) و پروژه جاسوسی ذهن
#هوش_مصنوعی
@mohsenibidgoli
✅ ما تربیت نشدیم
✅ تربیت ما بیش از این نبوده است که به بزرگترها احترام بگذاریم، کلمات زشت نگوییم، پیش دیگران پای خود را دراز نکنیم، حرفشنو باشیم، صبحها به همه سلام کنیم، دست و روی خود را با صابون بشوییم، لباس تمیز بپوشیم، دست در بینی نبریم و غیره. اما سادهترین و ضروریترین مسائل زندگی را به ما یاد ندادند!
✅ کجا به ما آموختند که چگونه نفس بکشیم، چگونه اضطراب را از خود دور کنیم، موفقیت چیست، ازدواج برای حل چه مشکلی است، در مواجهه با مخالف چگونه رفتار کنیم؟ در کودکی به ما آموختند که چموش نباشیم، اما پرسشگری و آزاداندیشی و شیوههای نقد را به ما نیاموختند.
✅ داگلاس سیسیل نورث، اقتصاددان آمریکایی و برنده جایزه نوبل اقتصاد میگوید: "اگر میخواهید بدانید کشوری توسعه مییابد یا نه، سراغ صنایع و کارخانههای آن کشور نروید. اینها را بهراحتی میتوان خرید یا دزدید یا کپی کرد. میتوان نفت فروخت و همه اینها را وارد کرد. برای اینکه بتوانید آینده کشوری را پیشبینی کنید، بروید در دبستانها؛ ببینید آنجا چگونه بچهها را آموزش میدهند. مهم نیست چه چیزی آموزش میدهند؛ ببینید چگونه آموزش میدهند. اگر کودکانشان را پرسشگر، خلاق، صبور، نظمپذیر، خطرپذیر، اهل گفتوگو و تعامل و برخوردار از روحیه مشارکت جمعی و همکاری گروهی تربیت میکنند، مطمئن باشید که آن کشور در چند قدمی توسعه پایدار و گسترده است."
✅ از نفس کشیدن تا سفر کردن تا مهرورزی به آموزش نیاز دارد. بخشی از سلامت روحی و جسمی ما درگرو تنفس صحیح است. آیا باید در جوانی یا میانسالی یا حتی پیری، گذرمان به یوگا بیفتد تا بفهمیم تنفس انواعی دارد و شکل صحیح آن چگونه است و چقدر مهم است؟!
✅ به ما حتی نگاه کردن را نیاموختند. هیچچیز بهاندازه "نگاه" نیاز به آموزش و تربیت ندارد. کسی که بلد است چطور ببیند، در دنیایی دیگر زندگی میکند؛ دنیایی که بویی از آن به مشام بینندگان ناشی نرسیده است. هزار کیلومتر، از شهری به شهری دیگر میرویم و وقتی به خانه برمیگردیم، چند خط نمیتوانیم درباره آنچه دیدهایم بنویسیم. چرا؟ چون درواقع ندیدهایم.
✅ همهچیز از جلو چشم ما گذشته است؛ مانند نسیمی که بر آهن وزیده است. اگر حرف مولوی درست باشد که: فرع دید آمد عمل بیهیچ شک/ پس نباشد مردم الا مردمک، باید بپذیریم که آدمیت ما بهاندازه مهارت ما در نگاه است.
✅ جان راسکین، آموزگار بزرگ نگاه، در قرن نوزدهم میگفت: "اگر دست من بود، درس طراحی را در همه مدارس جهان اجباری میکردم تا بچهها قبل از اینکه به نگاههای سرسری عادت کنند، درست نگاه کردن به اشیاء را بیاموزند. کسی که به کلاسهای طراحی میرود تا مجبور شود به طبیعت و پیرامون خود، بهتر و دقیقتر نگاه کند، هنرمندتر است از کسی که به طبیعت میرود تا در طراحی پیشرفت کند."
✅ اگر در خانه یا مدرسه، یاد گرفته بودیم که چطور نگاه کنیم، چطور بشنویم و چطور بیندیشیم، انسانی دیگر بودیم. انسانی که نمیتواند از چشم و گوش و زبان خود درست استفاده کند، پا از غار بدویت بیرون نگذاشته است؛ اگرچه نقاشیهای غارنشینان نشان میدهد که آنان با نگاه بیگانه نبودند.عجایب را در آسمانها میجوییم، ولی یکبار به شاخه درختی که جلو خانه ما مظلومانه قد کشیده است، خیره نشدهایم.
✅ نگاه کردن، شنیدن، گفتن، نفس کشیدن، راه رفتن، خوابیدن، سفر کردن، بازی، تفریح، مهرورزی، عاشقی، زناشویی و اعتراض، بیشتر از املاء و انشاء نیاز به معلم و آموزش دارند.
@mohsenibidgoli