42.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹 قسمت دوم :
✅ شما یک معلم هستید نه یک ویس رکوردر! ( Voice Recorder )
موضوعات :
➕ تو دنیای طوطی ها تو زنبور عسل باش!
➕ آدم عاقل باید مثل گاو درس بخونه!!
➕ چطور Debunker بشویم؟
➕ آیا Manipulator شدن راحته ؟
➕پاک سازی آشغال های ذهنی!
➕نظریه چوب پنبه های ذهنی من!
➕ اینجا تهرانه یعنی شهری که ...!!
@mohsenibidgoli
✅ با سلام خدمت دوستان عزیز
👈 خواستم تاکید کنم فایل سوم که انشالله فردا بارگذاری خواهد شد در مورد انیمیشن زیما و بررسی فکت های روانشناختی آن هستش و علیرغم آنکه سعی کرده ام هر مجموعه بصورت مجزا قابل استفاده و کامل باشد به دوستان توصیه می کنم برای اثر بخشی بیشتر دو قسمت قبلی را از دست ندهید!
44.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹 قسمت سوم : Zima Blue
✅ تعریف من از خوشبختی
موضوعات :
➕ تو دنیای انسان نماها تو زیما بلو باش!
➕ بررسی انیمیشن Zima Blue از سری انیمیشن های Love Death + Robots
➕ خوشبختی یعنی اینکه....
➕ چطور شادی را هدیه کنیم ؟
➕ سریاکانتا یا شاکونتالا ؟
👈 در انتشار مطالب مفید وخوب کوتاهی نکنیم ...
@mohsenibidgoli
40.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
Zima blue
اقتباس از داستان کوتاه «Zima Blue» نوشتهی آلاستر رینالدز
✅ اگر بزرگی و پیچیدگی دنیا برایتان زیادی سنگین است، شاید وقتش رسیده که دنیا را در ذهن خودتان کوچک کنید. خیلی خیلی کوچک، در حد کاشی آبی دیوارهی استخر.
✅ یکی از درونمایههای رایج در فیلمهای معناگرا اهمیت بخشیدن به لذتهای سادهی زندگی است. مثلاً در فیلم توتفرنگیهای وحشی برگمان (The Wild Strawberries)، پروفسور بورگ، شخصیت اصلی در اوج پیری یاد لذتهای سادهی کودکی میافتد، یاد دورانی که با سارای دلبندش کنار ساحل توتفرنگی میچیدند. در دوران پیری و با وجود تمام اتفاقاتی که بورگ پشتسر گذاشته، دلش به همین خاطرهی ساده و در ظاهر بیاهمیت خوش است.
✅ در دنیای علمیتخیلی یک تیپ شخصیتی هست که بهشخصه خیلی به آن علاقهمندم. میتوان اسم این تیپ شخصیتی را «کهکشانگرد اندیشمند» گذاشت. شخصیتهایی مثل دکتر منهتن (واچمن) و موجسوار نقرهای (Silver Surfer) کسانی هستند که با بزرگی کائنات در سطحی نزدیکتر و عمقیتر درگیر شدهاند و برای همین ابزار خوبی برای پرداختن به بحران وجودی (Existential Crisis) انسانها هستند. برای شخص من زیما بلو هم در عرض ده دقیقه به جرگهی کهکشانگردان اندیشمند پیوست و مطمئنم حالا حالاها در حافظهام ذخیره خواهد ماند.
@mohsenibidgoli
31.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹 قسمت چهارم :
✅ شما باید گالیور شهر لی لی پوت باشی!
موضوعات :
➕ دنبال پیدا کردن بها باش نه قیمت!
➕ خیلی ها مثل نخود و لوبیا قیمت دارند! ولی برخی...
➕ موسسات کنکور کوتوله های فکری یا کارگران تاریکی!
➕ ضمیر ناخودآگاه و ارباب حلقه ها!
➕ خودتان را به یک چای عصرانه دعوت کنید!
👈 در انتشار مطالب مفید وخوب کوتاهی نکنیم ...
@mohsenibidgoli
26.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹 قسمت پنجم :
✅ معلمی و ارتباط با نسل Neet
موضوعات :
➕ معلمی و شناخت ژوئی سانس و پورنوتوپیا
➕ فیلم شناخت برای یک فرهنگی
➕ سینمای استراتژیک و حل مسئله در فرهنگ
➕ شناخت American life style و تقابل با فرهنگ ایرانی اسلامی
➕ کارفرهنگی و هوش مصنوعی
➕ خاطره من از reincarnation ( تناسخ ) و آهنگ تتلو
➕چرا باید دست گل آب بدهی!؟
👈 در انتشار مطالب مفید وخوب کوتاهی نکنیم ...
@mohsenibidgoli
22.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹 قسمت ششم ( قسمت پایانی ) :
✅ فروکاست science به علم و دانش
موضوعات :
➕ کار فرهنگی بزرگ شناساندن مقوله ساینس و تفاوت آن با علم و دانش به دانش آموزان و دانشجویان است .
➕ پلتفورم های جدید برای کار فرهنگی!
➕ معلم استراتژيست
➕ پاتولوژی فرهنگی اینجاست!
➕ کارهای روی زمین مانده من!
👈 در انتشار مطالب مفید وخوب کوتاهی نکنیم ...
@mohsenibidgoli
29.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مادر من بیمار است ...
✅ فریدون جنیدی (زادهٔ ۲۰ فروردین ۱۳۱۸) از پژوهندگان فرهنگ و زبانهای باستانی ایران است.زمینهٔ تخصصی فعالیتش شاهنامهپژوهی است.
➕او سالها در دانشگاههای صنعتی شریف، تهران و کرمان به آموزش زبانهای باستان و شاهنامه پرداختهاست.
@mohsenibidgoli
توانمند یا دانشمند؟ (محسن رنانی).mp3
4.89M
▪️اگر توسعه می خواهید بروید بر روی معلمان تان و مهم تر از آن بر روی مادرتان سرمایه گزاری کنید.
✅ برای بنده جالب بود بعد از ویدئوهای ۶ گانه خود در مورد فرهنگ صحیح ارتباط و توصیه های تربیتی به جوانانی که علاقه مند به ورود به این حوزه هستند صوت بالا از استاد رنانی که عمری را در این راه صرف کرده و قلم زده اند به دستم رسید .چون اشتراکات زیادی را در آن مشاهده کردم مناسب دیدم صوت را با دوستان و همراهان عزیز به اشتراک بگذارم امیدوارم مفید فایده بوده و راهگشای دوستان باشد .
@mohsenibidgoli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ تخریب صد در صدی به جا
✅ واقعا خیلی این گونه تخریب و بیان محکم کلمه پوچ به من معلم چسبید و حالمو خوب کرد .
➕ درسته که این ویدئو برای سال های قبل نمایشگاه کتاب بوده ولی چند روز پیش که بنده با توجه به علقه های دیرینه خودم نسبت به کتاب و کتابخوانی در نمایشگاه کتاب حضور پیدا کردم غرفه های متعدد و نسبتا شلوغی را مشاهده کردم که روی پیشخوان آنها مملو از این سنخ کتاب های پوچ و بیهوده بود و نوجوانانی که برای خرید این لاطائلات از سر و دوش یکدیگر بالا می رفتند .
وظیفه معلمان و نسل آگاه جامعه این است که نسبت به ترویج این موارد شبه علمی موضع مناسب و محکمی را اتخاذ کنند و احیاگر تفکر سنجش گرانه و نقاد در ذهن نسل جدید باشند.
#طنز
@mohsenibidgoli
7.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ هندسه زمان!
چند روز پیش کلیپی از آقای رائفی پور که در خصوص مهدویت و امام زمان (ع) ایراد شده بود در گروه ها پخش شد و به دلایل سیاسی و اقتران با مسائل پیش آمده در مورد موسسه وابسته به ایشان این کلیپ مورد تقطیع قرار گرفته و عبارات نادرستی از آن وایرال شد مثل اینکه حضرت عیسی (ع) درون یک کرم چاله زندگی می کنند و به دلایل علمی مطرح شده در نظریه نسبیت انیشتین زمان میتواند برای ما انسان ها چند هزارسال طول کشیده باشد ولی برای ایشان درحدود یک ساعت طول کشیده است!
➕ کسانی که با مفاهیم فیزیکی سیاهچاله ها آشنا هستند می دانند این مفاهیم تا چند سال پیش ( تصویر برداری از سیاهچاله ها توسط گروه کیتی بومن که بنده در ویدئوی هوش مصنوعی در مورد آن کمی صحبت کردم ) جزو مفاهیم تایید نشده فیزیک محسوب میشد و چند سال است که فکت های آن به عنوان مباحث اساسی وارد حیطه کیهان شناسی شده است البته این یکی از جواب های معادلات دیفرانسیلی انیشتین می باشد که توسط شوارتزشیلد و کورت گودل و .. ارائه شده است . و فکت هایی مانند اتساع زمانی و انحنای فضا زمان در اطراف سیاه چاله و نیز کرم چاله ها و موضوع پارادوکس دوقلو ها مباحثی هستند که در کتب فیزیک وکیهان شناسی مدرن تدریس می شود و چیز نامانوسی در آن برای محصلان این رشته ها نیست! ودر سطح لیسانس فیزیک در دانشگاه ها تدریس می شود.
➕ در مورد حرف های آقای رائفی پور هم در مورد کرم چاله ها و ... وحتی مثالی که ایشان زدند نیز مشکل علمی وجود ندارد و میتوانید با یک سرچ ساده ویدئوهای بیشماری از این تخمین ها و اطلاعات علمی را در فضای مجازی و یوتیوب پیدا کنید .
@mohsenibidgoli
➕ مثلا پس از ساخته شدن فیلمی مانند اینتراستلار Interstellar( میان ستاره ای ) به کارگردانی کریستوفر نولان در سال ۲۰۱۴ سیل عظیمی از این تخمین های جالب به اتمسفر فکری مخاطبان عام وارد شد.
➕ به عنوان مثال در این فیلم به دلیل گرانش زیاد سیاهچاله گانواچوا یک دقیقه در سیاره میلر معادل هفت سال زندگی در زمین است . از زمان ورود پرفسور کوپر (متیو مککانهی) به میلر که در نزدیکی گانواچوا قرار داشت تا به الان تقریبا یک ونیم دقیقه طول کشیده است!
➕ انشالله به زودی در مورد انیمیشن ها و فیلم هایی نظیر In Time, Ad Stera Gravity و Platform با شما به گفتگو خواهم نشست و سعی خواهم کرد فکت های علمی آن را با زبانی ساده و عامه فهم توضیح دهم .
➕ شاید فیلم بازان حرفه ای با شنیدن این عبارت در فضای نوستالژیک ذهنی که ساحت فیلم های اینچنینی است مستغرق شده و به دلیل حس دراماتیکی که با دیدن فیلمی مثل اینتراستلار و شنیدن آهنگ های محشر هانس زیمر تجربه کرده اند تخمین های ذکر شده را بی چون و چرا قبول کرده و با همزادپنداری با آن چنین گزاره هایی را با حرص و ولع برای دوستان خود فوروارد کرده و حس انسان همه چیزدان به خود می گیرند!
ولی جای سوال اینجاست که چه چیزی باعث میشود برای تخمینی که از جانب آقای رائفی پور در مورد حضرت مسیح (ع) ارائه می شود و اتفاقا درست وعلمی است و با تمام فکت های ساینس همخوانی دارد چنین هجمه هایی ایجاد می شود ؟
@mohsenibidgoli