✅ نایجل استنفورد Nigel Stanford آهنگساز مطرح نیوایج و امبینت نیوزلندی است. عمده شهرت او به ساخت موسیقی متن مستند تایم- اسکیپس TimeScapes باز میگردد. یکی دیگر از عوامل شهرت او ساخت موزیک ویدئوهایی در ترکیب علم و موسیقی است که از جمله آنها میتوان به Cymatics و Automatica اشاره کرد. موسیقی او ترکیبی از سازهای مختلف و سبکهای مختلف است که با فضاسازی سنگین همراه میشود.
@mohsenibidgoli
✅ در این کلیپ استنفورد به خوبی توانسته تقابل هوش مصنوعی و فرهنگ انسانی را نشان داده و با هنر تمام خطر اعتماد بیش از حد انسان به پدیده نوظهور ( AI ) Artificial intelligence را به تصویر بکشد .
@mohsenibidgoli
17.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
استنفورد برای ساخت این موزیک (Automatica ) یک ماه در گاراژش روی برنامه نویسی این بازوهای مکانیکی مشغول به کار بوده است. در این موزیک ویدئو که در سال 2017 منتشر شده است، کلیدهای پیانو ، سیمهای گیتار، درام استیک و پدالهای پا کوبهای همه و همه به دست این رباتهای هوشمند نواخته میشوند. استفورد توانسته به خوبی به آنها آموزش دهد و هر یک در نقش یک نوازندهی ماهر در کلیپ او ظاهر شدهاند. رباتهای او به قدری به کار خود مسلط و مطمئن هستند که در پایان ویدیو، علیه همکار انسانی خود قیام میکنند. آنها با ضرب و شتم و سر و صدا، سازهای خود را تخریب میکنند و با شلیک لیزرها گاراژ استنفورد را به ویرانهای مملو از الکترونها تبدیل میکنند.
✅ او با استفاده از تکنولوژیهای روز دنیا در ساخت موزیک ویدئوهای خود، توانسته طرفداران زیادی را برای خود پیدا کند. در این موزیک ویدئو نیگل استنفرد ، با کمک یک کمپانی ساخت رباتهای هوشمند به نام kuka همکاری داشته و برنامه نویسی رباتها برای نواختن موسیقی را خودش به عهده داشته است.
#nigel_stanford
@mohsenibidgoli
📢 تصویر روز ناسا
🗓 چهارشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۲
✅ عنوان: گرد و غبار و سحابی حجاب غربی
اعتبار تصویر و حق چاپ: جیانگ وو
✅ آنقدر بزرگ است که به راحتی نمی توان آن را از دست داد. کل سحابی حجاب شش برابر قطر ماه کامل است، اما آنقدر کم نور است که برای دیدن آن به دوربین دوچشمی نیاز دارید. این سحابی در حدود 15000 سال پیش زمانی که ستاره ای در صورت فلکی قو (مرکز) منفجر شد ایجاد شد. این انفجار تماشایی حتی برای یک هفته حتی از زهره درخشان تر به نظر می رسید - اما هیچ سابقه شناخته شده ای از آن وجود ندارد. تصویر، لبه غربی ابر گازی است که هنوز در حال گسترش است. رشته های گاز قابل توجه شامل سحابی جارو جادوگر در سمت چپ بالا در نزدیکی ستاره درخشان پیش زمینه 52 ماکیان و فلمینگ مثلثی (که قبلاً به عنوان مثلث پیکرینگ شناخته می شد) که به صورت مورب در وسط تصویر قرار دارد.
@mohsenibidgoli
📢 ماهوارههای پرنوری که امشب در آسمان ایران قابلمشاهدهاند. 🇮🇷
🗓 چهارشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۲
🛰 شیراز / ایستگاه فضایی بینالمللی (قدر ۳.۵-)
پنجشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۲ / ساعت ۴ صبح / ورود: ۰۴:۴۴:۲۸ (جنوبغربی) / اوج: ۰۴:۴۵:۵۶ (جنوبشرقی، ارتفاع °۶۴)
🛰 اصفهان / ایستگاه فضایی بینالمللی (قدر ۲.۵-)
پنجشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۲ / ساعت ۴ صبح / ورود: ۰۴:۴۴:۲۸ (جنوب) / اوج: ۰۴:۴۶:۲۵ (جنوبشرقی، ارتفاع °۳۸)
🛰 مشهد / ایستگاه فضایی بینالمللی (قدر ۳.۳-)
پنجشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۲ / ساعت ۴ صبح / ورود: ۰۴:۴۵:۰۳ (جنوبغربی) / اوج: ۰۴:۴۸:۱۹ (جنوبشرقی، ارتفاع °۶۰)
🛰 بندرعباس / ایستگاه فضایی بینالمللی (قدر ۳.۷-)
پنجشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۲ / ساعت ۴ صبح / ورود: ۰۴:۴۴:۲۹ (جنوبغربی) / اوج: ۰۴:۴۶:۰۴ (شمالغربی، ارتفاع °۵۵)
🛰 زاهدان / ایستگاه فضایی بینالمللی (قدر ۳.۴-)
پنجشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۲ / ساعت ۴ صبح / ورود: ۰۴:۴۴:۲۸ (جنوبغربی) / اوج: ۰۴:۴۷:۱۵ (شمالغربی، ارتفاع °۴۳)
@mohsenibidgoli
📢 وضعیت سیارات در آسمان - چهارشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۲
🌟 ☿ عطارد - به خورشید بهشدت نزدیک است، قابل مشاهده نیست
▫️ طلوع: پنجشنبه ۰۶:۱۰ - اوج: پنجشنبه ۱۱:۴۸ - غروب: پنجشنبه ۱۷:۲۵
🌟 ♀ ناهید - رصد فوقالعاده آسان
▫️ طلوع: پنجشنبه ۰۲:۳۲ - اوج: پنجشنبه ۰۸:۵۶ - غروب: پنجشنبه ۱۵:۲۱
قبل از طلوع خورشید قابل رصد است. ناهید ساعاتی قبل از طلوع خورشید به خوبی پیداست. با روشنتر شدن آسمان، دیدنش سختتر میشود. ناهید در ساعات روز هم قابل مشاهده است. اما ممکن است پیدا کردنش سخت باشد.
🌟 ♂ مریخ - رصد فوقالعاده سخت
▫️ طلوع: چهارشنبه ۰۷:۰۰ - اوج: چهارشنبه ۱۲:۲۶ - غروب: چهارشنبه ۱۷:۵۱
بسیار به خورشید نزدیک است و به همین خاطر مشاهدهاش سخت یا غیرممکن خواهد بود. مریخ فقط ۹ درجه از خورشید فاصله داره. به همین خاطر رصدش سخت یا غیرممکن است.
🌟 ♃ مشتری - رصد بسیار ساده و عالی
▫️ طلوع: چهارشنبه ۱۸:۱۴ - اوج: پنجشنبه ۰۰:۵۸ - غروب: پنجشنبه ۰۷:۴۱
در اغلب ساعات شب در بالای افق قرار دارد. مشتری تقریبا با خورشید در حالت مقابله قرار دارد، بنابراین در بیشتر شب قابل مشاهده است.
🌟 ♄ زحل - رصد بسیار ساده و عالی
▫️ طلوع: چهارشنبه ۱۵:۰۶ - اوج: چهارشنبه ۲۰:۳۰ - غروب: پنجشنبه ۰۱:۵۴
بعد از غروب خورشید قابل مشاهده است. زحل برای بیش از ۸ ساعت بعد از غروب خورشید و تا نیمهشب و اوایل بامداد قابل مشاهده است.
🌟 ♅ اورانوس - قابل رصد
▫️ طلوع: چهارشنبه ۱۸:۳۹ - اوج: پنجشنبه ۰۱:۳۴ - غروب: پنجشنبه ۰۸:۳۰
اغلب ساعات شب تا سپیدهدم. از دوربین دوچشمی استفاده کنید. اورانوس در بیشتر شب قابل مشاهده است، اما بهترین وضعیت رصدی را در ساعات سپیدهدم و قبل از طلوع خورشید دارد. ممکن است به دوربین دوچشمی نیاز داشته باشید.
🌟 ♆ نپتون - رصد سخت
▫️ طلوع: چهارشنبه ۱۶:۰۸ - اوج: چهارشنبه ۲۲:۰۱ - غروب: پنجشنبه ۰۳:۵۵
بعد از غروب خورشید و اغلب ساعات شب. از دوربین دوچشمی استفاده کنید. نپتون در بیشتر شب قابل مشاهده است، اما بهترین زمان رصد، ساعات قابل از نیمهشب است. بسیار کمنور است. از دوربین دوچشمی استفاده کنید.
ساعتها بر اساس شهر تهران محاسبه شده که برای شهرهای شرقی کشور حدودا سی دقیقه زودتر و برای شهرهای غربی، حدودا سی دقیقه دیرتر رخ خواهد داد.
@mohsenibidgoli
........لب تاب باستانی یا سو،استفاده ازمعانی مختلف یک کلمه.......
بارها در مقاله ها و نوشتار های مختلف مشاهده کرده ایم که نویسندگانی به یک کلمه خاص د ر کتب باستانی یا دستنوشته های ناریخی استناد کرده اند و بدون در نظر گرفتن معانی های مختلفی که می توان برای آن کلمه در نظر گرفت اینگونه اذعان می کنند که ان مطلب قبلن...در گذشته ای دور توسط فرد یا افراد دیگر کشف و یا اثبات شده است
آیا براستی بکاربردن یک کلمه مثل ریسمان در کتابهای قدیمی متعارف با تئوری ریسمان است؟
و یا بکار بردن کلمه گستراندن توضیح همان مفهوم انبساط فضا در تئوری بیگ بنگ است ؟
ویا کلمه غرق شدن اجرام فضایی را مترادف با شناور !!! بودن در میدان است ؟
و جملاتی از این دست
به عکس تاریخی زیر نگاه کنید.
ایا این عکس شبیه لب تاب نیست؟
ایا صفحه بالاییش شبیه مونیتور نیست؟
ایا در کناره هایش درگاه یو اس پی و شارژ ندارد؟
بنظر شما مارکش اپل است ؟ یا سونی؟
خب حالا داستان ثابت شد!!!.یعنی اینجوری ثابت می کنند.
واقعیت اینست که این عکس وجود دارد و جعلی نیست
اما حقیقت (راستی آزمایی): این عکس واقعی است و مربوط به مجسمهای است که در موزه گتی در کالیفرنیا نگاهداری میشود و مربوط به دوران یونان باستان است...فقط همین نه هیچ چیز دیگری.
ایا واقعن می توانیم بصرف شباهت کم نظیر این عکس به لب تاپ ادعا کنیم که در یونان باستان لب تاپ وجود داشته است؟
آیا مدرک از این معتبر تر هم ( به ظاهر ) وجود دارد ؟مدرک زنده و حی و حاضر در موزه گتی.
از این دست ادعا ها با شواهد بظاهر قاطع را میتوان در اثار بسیاری ازنویسندگان دیگر شبه علم مانند اریک فون دانیکن ودیباک چوبرا و... را هم دید.این نویسندگان به تعداد زیادی عکس و نقاشی و متون باستانی استناد می کنند که بظاهر موید ادعاهایشان است.
اما دانشمندان در بکار بردن کلمات و معنی نهفته در ان نهایت دقت را می کنند باز هم با توجه به مشاهدات و واقیعتهای جدید مجبور به تجدید نظر در بکار بردن مفهوم کلمات می شوند.بعنوان مثال :
قانون بقای ماده و انرژی ( را بصورت ابتدایی و ساده ) در نظربگیرید
مقدار ماده و انرژي موجود در جهان هميشه مقداري است ثابت . ماده و انرژي نه خلق ميگردد و نه از بین می رود بلکه از شکلی به شکلی دیگر تبدیل میشود.
حال به این شکل جدید قانون فوق توجه بفرمایید:
مقدار انرژِی موجود در حهان همیشه مقداری است ثابت انرژی نه بوجود می آید و نه از بین می رود بلکه از شکلی به شکلی دیگر تبدیل میشود
زین پس ، بنویسید ماده بخوانید انرژی شاید هم میدان انرژِی. بنابراین وجود یک یا چند کلمه مشابه در نوشته های قدیمی ملاک صحیحی برای اثبات درستی و نادرستی هیچ ادعایی نیست. در علم تنها ملاک درستی و یا نا درستی هر فرضیه ای تجربه است و بس حتا اثبات ریاضی یک فرضیه دلیل قاطعی برای اثبات علمی یک نظریه نیست. فقط آزمایش و تجربه
@mohsenibidgoli
📢 جدیدترین اخبار نجوم از زبان هوشمصنوعی
🗓 چهارشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۲
🤖 سلام، علاقه مندان به فضا! امروز چند خبر کیهانی از مرز نهایی داریم.
✅ اول از همه، تلسکوپ فضایی جیمز وب (JWST) Mid-Infrared Instrument (MIRI) نانوبلورهای کوارتز را در جو فوقانی WASP-17 b کشف کرده است، سیاره فراخورشیدی که آنقدر داغ است که به عنوان مشتری داغ «پف کرده» طبقه بندی می شود. این جرم آسمانی منحصر به فرد در فاصله 1324 سال نوری از ما قرار دارد.
✅ سپس، ما چند خبر زیست محیطی از استراتوسفر داریم. به نظر می رسد، پرواز فضایی انسان دنباله ای فلزی از آلودگی در جو به جا می گذارد. چه کسی می دانست؟
وقتی صحبت از اسرار شد، هرچه بیشتر سرس، بزرگترین جسم در کمربند اصلی سیارک ها را کشف کنیم، گیج کننده تر می شود. آزمایش های اخیر سرعت فوق العاده به تقلید از شرایط سطح آن کمک می کند.
✅ در اخبار هوش مصنوعی، یک الگوریتم یادگیری ماشینی که توسط بوفین ها در دانشگاه نورث وسترن توسعه یافته است، به طور مستقل اولین ابرنواختر خود را شناسایی کرده است - این یک انفجار ستاره ای برای افراد ناآشنا است. در مورد یک جهش تکنولوژیکی صحبت کنید!
✅ کمربندهای ایمنی خود را برای گلوله های آتشین هالووین 2023 ببندید! دنبالهدار 2/P Encke و شهابسنگهای Taurid میتوانند در اکتبر و نوامبر امسال با یک نمایش آسمانی هیجانانگیز از ناظران استقبال کنند.
✅ تا به حال به این فکر کرده اید که سنگین ترین عناصر جهان را کجا می توانیم پیدا کنیم؟ به دنبال سیارک ها نباشید! فضاپیمای سایک ناسا به سمت سیارکی می رود که چندین کوئینتیلیون دلار عناصر کمیاب و سایر فلزات سنگین را در خود جای داده است.
✅ در نهایت، مهندسان در حال بررسی تبدیل گرد و غبار ماه به سطوح جامد برای رانندگی هستند. این می تواند یک تغییر بازی برای ماموریت های ماه آینده باشد.
@mohsenibidgoli
📢 جدیدترین اخبار نجوم از زبان هوشمصنوعی
🗓 چهارشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۲
🤖 سلام، علاقه مندان به فضا! امروز چند خبر کیهانی از مرز نهایی داریم.
✅ اول از همه، تلسکوپ فضایی جیمز وب (JWST) Mid-Infrared Instrument (MIRI) نانوبلورهای کوارتز را در جو فوقانی WASP-17 b کشف کرده است، سیاره فراخورشیدی که آنقدر داغ است که به عنوان مشتری داغ «پف کرده» طبقه بندی می شود. این جرم آسمانی منحصر به فرد در فاصله 1324 سال نوری از ما قرار دارد.
✅ سپس، ما چند خبر زیست محیطی از استراتوسفر داریم. به نظر می رسد، پرواز فضایی انسان دنباله ای فلزی از آلودگی در جو به جا می گذارد. چه کسی می دانست؟
وقتی صحبت از اسرار شد، هرچه بیشتر سرس، بزرگترین جسم در کمربند اصلی سیارک ها را کشف کنیم، گیج کننده تر می شود. آزمایش های اخیر سرعت فوق العاده به تقلید از شرایط سطح آن کمک می کند.
✅ در اخبار هوش مصنوعی، یک الگوریتم یادگیری ماشینی که توسط بوفین ها در دانشگاه نورث وسترن توسعه یافته است، به طور مستقل اولین ابرنواختر خود را شناسایی کرده است - این یک انفجار ستاره ای برای افراد ناآشنا است. در مورد یک جهش تکنولوژیکی صحبت کنید!
✅ کمربندهای ایمنی خود را برای گلوله های آتشین هالووین 2023 ببندید! دنبالهدار 2/P Encke و شهابسنگهای Taurid میتوانند در اکتبر و نوامبر امسال با یک نمایش آسمانی هیجانانگیز از ناظران استقبال کنند.
✅ تا به حال به این فکر کرده اید که سنگین ترین عناصر جهان را کجا می توانیم پیدا کنیم؟ به دنبال سیارک ها نباشید! فضاپیمای سایک ناسا به سمت سیارکی می رود که چندین کوئینتیلیون دلار عناصر کمیاب و سایر فلزات سنگین را در خود جای داده است.
✅ در نهایت، مهندسان در حال بررسی تبدیل گرد و غبار ماه به سطوح جامد برای رانندگی هستند. این می تواند یک تغییر بازی برای ماموریت های ماه آینده باشد.
@mohsenibidgoli
✅ در یکی از قمرهای زحل بنام تيتان، بقدری اتمسفر ضخيم و جاذبه ضعيف است كه شما می توانيد با بستن دو بال به دو دست تان و بال زدن پرواز كنيد.
@mohsenibidgoli