10.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ تکرار می کنم وقتی تمایز ساینس (science ) از علم مشخص نباشه همواره نزاع بین آتئیست ها و بقیه وجود خواهد داشت . فهم نادرست از این دو پدیده می تواند نتیجه گیری های خلاف واقع را منتج شود .
✅ مهم تر از ترویج ساینس و کار و فعالیت در آن باید خود آن را به خوبی به نسل جدید معرفی کرد و معایب و مزایای آن در کنار هم بطور واضح بیان کرد تا دیگر شاهد چنین صحنه هایی دربین نسل جوان خود نباشیم
@mohsenibidgoli
23.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ یکی از جالبترین وتاثیرگذارترین موضوعات برای من بیواستراتژی
(Biostrategy )
و استفاده آن در ترویج علم و فرهنگ سازی است .دراین رشته با استفاده از المان های زیستی در موجودات زنده و برو رفتارهای حیاتی در موقعیت های مختلف میتوان برای جامعه سازی و طرح ریزی استراتژیک استفاده کرد.
✅ درمواجهه با قدرت نرم Soft power یا نیمه سخت Semi power در فضای فرهنگی جدید استفاده از قدرت سخت Hard power دم دستی ترین ابزار برای برخورد و به قول معروف پنهان کردن آشغال ها زیر فرش است . امروزه باید با روش های مدرن با این پدیده در جامعه پرداخت . امروز فقط بوسیله اقناع سازی می توان فکت های جدید را در مغز و قلب جوانان امروز بارگذاری کرد و روش های کهنه قبلی فقط باعث کوچاندن آنها از طرف خود و موضوعات اصلی می شود و هنر بسیار ظریفی می طلبد که ذهن آنها را به لطائف الحیلی به سمت موضوع مورد نظر هدایت کرد .
@mohsenibidgoli
52.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
➕ قسمت چهارم : پارت اول
✅ آشنایی با هوش مصنوعی (AI)
✅ ویدئوی بالا وبینار ارائه شده برای معلمان فیزیک استان تهران در تاریخ ۲۸ دیماه ۱۴۰۲ بوده است و چون زمان و حجم آن زیاد است به تدریج آن را در گروه بارگذاری خواهد شد.
آنچه خواهید دید:
۱) کاربردهای هوش مصنوعی در آموزش
۲) آشنایی با برنامه Khanmigo
۳) هوش مصنوعی و ارتباطات
۴) بررسی فیلم Her ( با بازی خوان فینیکس) و بررسی رخدادهای واقعی پس از آن در تولید آواتارهای مجازی و ازدواج با هولوگرام
#هوش_مصنوعی
@mohsenibidgoli
42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
➕ قسمت چهارم : پارت دوم
✅ آشنایی با هوش مصنوعی (AI)
✅ ویدئوی بالا وبینار ارائه شده برای معلمان فیزیک استان تهران در تاریخ ۲۸ دیماه ۱۴۰۲ بوده است و چون زمان و حجم آن زیاد است به تدریج آن را در گروه بارگذاری خواهد شد.
آنچه خواهید دید:
۱) آینده پژوهی از دیدگاه سازندگان سریال Black mirror
۲) بررسی نظریه " هوش مصنوعی همان فضایی ها و UFO ها هستند ". بررسی کارکرد احتمالاتی نوشتار توسط هوش مصنوعی از نظر فیلم Arrivals
۳) هوش مصنوعی و تولید داروهای جدید
۴) هوش مصنوعی و کرونا . بررسی فعالیت های دکتر دیدیه رائولت فرانسوی در پروژه بزرگ کرونا
۵) دزدی ژنتیک از افراد و تبلیغات سلبریتی های ایرانی
۶) چرا سیستم امنیتی FSO در مورد جمع آوری ادرار و مدفوع پوتین در سفرهای خارجی اینقدر حساسیت به خرج می دهد ؟
#هوش_مصنوعی
@mohsenibidgoli
50.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
➕ قسمت پنجم :
✅ آشنایی با هوش مصنوعی (AI)
✅ ویدئوی بالا وبینار ارائه شده برای معلمان فیزیک استان تهران در تاریخ ۲۸ دیماه ۱۴۰۲ بوده است و چون زمان و حجم آن زیاد است به تدریج آن را در گروه بارگذاری خواهد شد.
آنچه خواهید دید:
۱) کاربردهای هوش مصنوعی در تکنولوژی
۲) هوش مصنوعی و دستگاه از بین برنده رعشه دست برای بیماران Essential tremor
۳) هوش مصنوعی و اینترنت اشیا ( Internet of things ) در فروشگاه ها و فرودگاه های مدرن
۴) یخچال هایی که خودشون سفارش می دهند!!
۵) پروژه نورالیک ( Neuralink ) ایلان ماسک و کاشت ریزتراشه ها در مغز
۶) چگونگی ساخت وساز روی ماه و آشنایی با پروژه contourcrafting دکتر بهرخ خوشنویس برنده جایزه بزرگ ناسا
#هوش_مصنوعی
@mohsenibidgoli
✅ فریب زندگی اسلایسی را نخوریم
🪧 یکنفر عکسی از پاهای تُپل نوزادی را به اشتراک گذاشته و زیرش نوشته: اگر میخواهید گاز بگیرید برید ته صف!
● صدها نفر برای این پاهای بامزه غش و ضعف رفتهاند. چند نفر نوشتهاند همین فردا میرم شوور! میکنم، دوسه نفر نوشتهاند اصلا من به عشق همین پاها میخوام بچهدار شم و ...
● مردی روی نوک کوهی ایستاده و دستهایش را باز کرده و نوشته: زندگی یعنی فتح قلهها!
● زنی در اینستاگرام عکسی از قورمهسبزی که پخته منتشر کرده و نوشته: هرکی هرچی دلش میخواد بگه. من عاشق اینم که برای همسرم قورمهسبزی بپزم، اونم بیاد بشینه موهامو ببافه.
● دهها نفر نوشتهاند: آره خوشبختی یعنی همین! خوشبختید شما ... حسودیم شد ... خوش به حال جفتتون ... دلم برای خودم سوخت و ...
● مردی عکسی از سوئیچ ماشینی که خریده را منتشر کرده و نوشته: بالاخره خریدمش! جماعتی لایک کردهاند که خوش به حالت و مبارکه و ...
➕اینها همه بُرشهایی از زندگی هستند نه تمام آن. [زندگی اسلایسی!] آن بخش از زندگی که دستچین میکنیم و بهواسطه شبکههای مجازی به دیگران اجازه میدهیم آن را ببینید و بسیاری بر اساس همین اسلایس ما را قضاوت میکنند.
➕بسیاری از آنها که برای آن پاهای تپل دوستداشتنی غش و ضعف میروند اگر همان کودک را به آنها بدهید که ساعت سه نصفهشب بیدار میشود، زار میزند، نمیخوابد، پوشکاش نیاز به تعویض دارد، شیر میخواهد، خواب را از آدم میگیرد و ... بعید است هنوز فقط بهخاطر گازگرفتن پاهایش به او وفادار بمانند و کماکان بچه بخواهند. کودک فقط گازگرفتن نمیخواهد، احساس مسئولیت و مراقبت دائمی هم میخواهد. میتوانید؟
➕ این تصور که زندگی مشترک فقط آن لحظه است که بوی خوش قورمهسبزی در فضای خانه میپیچد یا مرد مینشیند به بافتن گیسوی زن، یک فانتزی زیباست اما وقتی عملی نمیشود بسیاری از همسران احساس ناکامی میکنند که پس چرا زن من قورمهسبزی نمیپزد؟ یا چون همسرم موهام رو نمیبافه پس دوستم نداره!
➕ مردی که خسته از جدال در یک زندگی بیرحمانه به خانه میآید و هنوز ذهنش درگیر پرخاش رئیس و ضرر و زیان ناشی از معامله و ترافیک کُشنده و بیثباتی بازار و ... است دل و دماغی برایش نمیماند که شبهنگام وقتی میرسد بنشیند به بافتن گیسو. البته که اگر این کار را بکند عجب مرد نیکویی است اما اگر هم حال و حوصلهاش را نداشته باشد دلیل بر فقدان عشق و دوست نداشتن همسر نیست. آن یک عکس که دیدهاید هم نشان خوشبختی تمام وقت آن زوج نیست. فقط یک بُرش دستچینشده از یک زندگی است. یک اسلایس!
➕ فتح قلهها لذتبخش است اما قبل از آنکه کسی روی نوککوهی فاتحانه عکس یادگاری بگیرد، باید رنج بالارفتن از آن را به جان بخرد. عرقریختن، زمینخوردن، تحمل سرما و گرما، تاولزدن پا و ... آن عکس فقط یک بُرش است. فقط یک اسلایس لذتبخش!
➕مردی که عکسی از سوئیچ ماشیناش را به اشتراک گذاشته هم دشواری خریدن آن را که علنی نکرده. غبطهخوردن به آن لحظه گرچه واکنشی طبیعی است اما شاید اگر رنج رسیدن به این موفقیت را میدانستیم هرگز غبطه نمیخوردیم. این تنها یک بُرش از زندگی مرد است. یک اسلایس نه تمام آن.
➕خلایق حق دارند هر اسلایسی از زندگی شان که دوستدارند را به نمایش بگذارند اما ما حق نداریم آن یک اسلایس را "تمام" زندگیشان فرض کنیم، دست به مقایسهاش با زندگی خودمان بزنیم و احساس ناکامی کنیم.
●[زندگی اسلایسی میتواند آفت آرامشمان باشد اگر باور نکنیم که بسیاری از عکسهایی که میبینیم و حرفهایی که میشنویم تنها بُرشهایی گزینش شدهاند، نه تمام آن!]●
📝 عصر ایران || دکتر احسان محمدی
@mohsenibidgoli
دنیا مجازی است ، ولی خطر واقعی است
سمیناری درباره مشکلات و آسیب های فضای مجازی
موضوعات:
☑️شناخت مشکلات و آسیب های فضای مجازی بر روی زندگی حقیقی
☑️رو در رویی و مقابله با مشکلات و آسیب های فضای مجازی
☑️تحلیل حوادث روز در زمینه مشکلات و آسیب های فضای مجازی
☑️پرسش و پاسخ درباره مشکلات و آسیب های فضای مجازی
مدرس : جناب آقای محمد محسنی
دبیر فیزیک در منطقه کاشان
پژوهشگر در زمینه علمی و اجتماعی
ارشد فلسفه علم
مکان : چهارراه آیت الله کاشانی خیابان بابا افضل جنب مدرسه محتشمی کوچه آزادی ۳۲(فلاح) اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان
زمان : پنجشنبه ۲۴ اسفند ۱۴۰۲ ساعت ۱۱ صبح
31.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📝تحلیل فیلم فینچ 2021 FINCH
📝بازماندگان ترسو
📝دکتر میثم آذربخش
┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈
✅ یک مرد به همراه یک ربات تقویتشده با هوش مصنوعی جامع و یک سگ، تنها بازماندگان جهان آینده هستند. تک انسان بازمانده از مرگ همگانی داستان زندگی خود را برای ربات بازگو میکند و او را میراثدار خود که تنها یک سگ است قرار میدهد.
راوی این فیلم تام هنکس بازیگر مطرح هالیوود است. او به تنهایی از آرزوهای برباد رفته بشر میگوید و از تنها دلیل زنده ماندن خود با هم این روایت از آینده جهان را بررسی میکنیم.
#فیلم_انیمیشن
@mohsenibidgoli