40.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ محوریت داستان در مورد مردی است که با یک سیستم عامل هوشمند رایانهای که دارای صدا و شخصیت یک زن است رابطه عاطفی برقرار میکند.
✅ برای بنده جالب بود این اتفاق در سال پیش بطور واقعی در کشور چین به حقیقت پیوست و دختری از خانواده ثروتمند در مقابل دوربین های تلویزیون زار زار گریه میکرد وبرای عشق مجازی که توسط یک شرکت خصوصی برای او ساخته شده بود از عشق واقعی خود جدا میشود و درخواست چندهزار دلاری به شرکت داده تا برای او آواتار عشق مجازی خود را برایش بسازند( اتفاقی که صورت مدرن تر آن را در فیلم بالا مشاهده میکنید )
✅ به دوستان وعلاقه مندان در این زمینه توصیه میکنم که سریال Upload را مشاهده کنید چون آینده صنعت سینما و هوش مصنوعی و تجهیزاتی که ممکن است در سال های آینده آنها را مشاهده کنید به زیبایی به تصویر کشیده است.
⏪ به درخواست دوستان انشالله به زودی در مورد هوش مصنوعی و کاربردهایش در این زمینه جالب گفتگوی مفصلی خواهیم داشت ...
@mohsenibidgoli
✅ ایران؛ جامعه بی گفت و گو!
➕ما از روزی که حرف زدن را یاد می گیریم، درگیر "مونولوگ" هستیم؛ یعنی یکی میگوید و یکی دیگر فقط گوش می کند:ابتدا این پدر و مادر و سایر بزرگ ترهای خانواده و فامیل هستند که امر و نهی می کنند و ما گوش می کنیم.سپس معلمان و مدیران و ناظم ها هستند که امر و نهی می کنند و ما فقط گوش می کنیم و مجری هستیم.در خدمت سربازی هم که نیمی از جامعه تجربه اش می کنند، بازار مونولوگ به مراتب داغ تر است.در محل کار هم، این رئیس است که می گوید و ما گوش می کنیم.
➕در عرصه عمومی هم اوضاع بهتر نیست و برای قرن های متمادی، این حکومت است که می گوید و مردم شنونده اند.در روابط همسران نیز، عمدتاً مونولوگ حاکم است و بر اساس این که مرد گوینده مطلق است و زن شنونده یا برعکس، خانواده های مردسالار یا زن سالار شکل می گیرند.
➕گفت و گو، اما نقطه مقابل مونولوگ است. در گفت و گو برخلاف مونولوگ، هر دو طرف به طور مساوی فرصت سخن گفتن دارند.اگر بخواهیم مشکلات جامعه ایرانی را به طور بنیادین بررسی کنیم، بی گمان فقدان فرهنگ گفت و گو، یکی از مهم ترین و اساسی ترین مصائب جامعه ایرانی است که اگر فقط همین یک مورد اصلاح شود، بسیاری از مشکلات زیست اجتماعی ما می شود.
➕گفت و گو دو مقدمه لازم دارد: یکی خوب گوش کردن و دیگر استدلال داشتن.یعنی اگر کسی بخواهد گفت و گو کند، باید ابتدا گوش کردن را یاد بگیرد.واقعیت این است که ما ، چندان با هنر گوش کردن آشنا نیستیم. اکثر ما وقتی در حال گوش کردن هستیم، در واقع گوش نمی کنیم که استدلال را بشنویم و تجزیه و تحلیل کنیم؛ ما در حالی که ظاهراً گوش می کنیم، در واقع خودمان را برای جواب دادن آماده می کنیم. طرف مقابل هم همین طور!
➕به همین دلیل است که کمتر مشاهده کرده ایم دو نفر بحث کنند و در آخر، یکی بگوید من از حرف های شما متقاعد شدم و از دیدگاه قبلی ام برگشتم و طرف مقابل هم بگوید فلان بخش از استدلال های شما درست بود...گوش کردن، آنقدر مهم و حیاتی است که در این باره، حتی کتاب هایی هم در دنیا نوشته شده است.(که به نظرم یکی از بهترین کتاب هایی که در این زمینه نوشته شده است کتاب "شوق گفتگو و گستردگی فرهنگ تک گویی در میان ایرانیان" است که توسط حسن قاضی مرادی نوشته شده است).
➕اما دومین مقدمه گفت و گو، استدلال داشتن است. اگر کسی بخواهد در یک فرهنگ گفت و گومدار زندگی کند، ناگزیر از مجهز شدن به منطق و استدلال است.جامعه ای هم که مردمانش اهل گفتگو، تعامل و منطقی و استدلال گرا باشند، در همه زمینه ها رشد خواهد کرد.
➕بذرتوسعه در کشور، دو لَپّه دارد، یعنی برای این که اصولاً جامعه ما حتی بتواند وارد «شرایط آستانهای توسعه» شود، باید دو ویژگی را در خود پرورش دهد:
◇● نخست «صبوری»
◇● دوم «گفتوگو».
● که هر دو ویژگی، نیازمند آموزش، تربیت، مراقبت و تمرین است.
🏷● رانندهی جوان تاکسی که تمایل دارد فرزندش در شرایطی زندگی کند که کشورش رو به توسعه داشته باشد، باید تمرین کند پشت چراغ راهنمایی بایستد و به خاطر شتابی که در ذهن دارد، خودروی خود را آرام آرام روی خط عابر پیاده نبرد.
🏷● پزشکی که از توسعه نیافتگی کشور به فغان آمده است باید تمرین کند که بیمارش را با صبوری ویزیت کند.
🏷● معلمی که میخواهد تلاشش برای ساختن نسل فردا به بار نشیند باید «شتاب» در نوشتن و گفتن را از کلامش و امتحانش و تمرین کلاسش حذف کند.
🏷● و سیاستمداری که میخواهد مردمش برنامههای توسعهاش را پاس بدارند، باید از واکنشهای شتابزده درباره مسائل پرهیز کند و به هوادارانش بیاموزد که از در داوری درباره رقیبان خودداری کنند.
🏷● وهمچنان راننده جوان تاکسی ما باید در خانه با همسرش و فرزندش دربارة مسائل زندگی و تصمیمات شغلی و مسائل مدرسه فرزندش و مسائل دیگر زندگی باب گفتوگو را باز کند؛ و همچنان پزشک ما باید به بیمارش اجازه دهد که سخن بگوید و با او چون و چرا کند و بپرسد و توضیح بخواهد؛
🏷● و معلم ما باید به دانشآموزانش به جای مشقِ نوشتن، مشقِ «گفتوگو» بدهد؛ و سیاستمدار ما به جای موعظة دیگران یا متهم کردن رقیبان، گفتوگو کردن را تمرین کند و برای اتخاذ یک سیاست، ماهها با نخبگان و با مردمش گفتوگو کند.
📝 جعفر محمدی
@mohsenibidgoli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ موفقیت چگونه حاصل می شود ؟
@mohsenibidgoli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ هر چقدر فکر میکنم، Vision Pro میتونه جای تلویزیون رو بگیره مانیتور و کیبورد هم همینطورمیشه باهاش رو مبل لم بدی و کد بنویسی یا شبا دراز بکشی و فیلم ببینی
● یعنی الان با ۳۵۰۰ دلار، ده تا مانیتور تو ابعاد مختلف می خریم که میشه بیرونم برد؟
@mohsenibidgoli
✅ دانشجویان ایرانی در دانشگاههای آمریکایی! چرا؟ چقدر؟
➕ این سوال مهمی است و پاسخ به آن ما را به نکات مهمی رهنمون می کند. پیش از پاسخ به این پرسش بیائید قدری درباره علت اهمیت این سوال تامل کنیم. دانشگاههای برتر آمریکا عموما دارای جایگاه شاخص در رتبه بندیهای بین المللی هستند و لذا ورود به این دانشگاهها پس از عبور از فیلترهای متعدد است. در واقع مساله اصلی «رقابت بین المللی» است که میان دانشجویان تحصیلات تکمیلی برای ورود به این دانشگاهها وجود دارد.
➕ با توجه به این واقعیت، موضوع بالا را به شکل دیگری ببینیم و یک پله به عقب نگاه کنیم: چرا در مقایسه با دانشگاههای اروپا، شرق آسیا، و حتی کانادا، دانشگاههای آمریکایی رتبه های برتری در مقیاس بین المللی دارا هستند؟
پاسخ به این سوال، کوتاه نیست چون که«صنعت آموزش» یکی از پیچیده ترین صنایع در آمریکاست.پاسخ اجمالی به این سوال پایه، شامل موارد زیر است:
●1- دانشگاههای آمریکا ارتباط تنگاتنگی با صنعت دارا هستند و تعامل (اندرکنش) میان صنعت و دانشگاه باعث فربه شدن فرآیند آموزش/تولید علم شده است.
●2- «اقتصاد دانشگاه» در آمریکا به شکلی است که دانشگاهها درآمدهای مختلف متعددی دارا هستند و لذا نهاد دانشگاه از استقلال نسبی برخوردار است (در مقایسه با شرق آسیا و حتی اروپا)؛و عملا دانشگاه چندان ذیل دولت قرار نمی گیرد.خلاصه تر بگوییم: دانشگاه یک نهاد دولتی نیست چون اساسا دولتی شدنِ یک نهاد باعث اینرسی بالا در آن نهاد می شود (در حالی که نهاد دانشگاه در آمریکا چابک است).
●3- بودجه هایی که بنیاد علوم (NSF) برای پژوهشهای مرز دانش قائل می شود بودجه های هنگفتی است و این باعث شده تا به عنوان «نقش مکمل» در کنار دیگر درآمدهای دانشگاه، به فرآیند تولید علم کمک شود.
➕ حال بازگردیم به سوال اول: در هر سال تحصیلی چند دانشجوی ایرانی در آمریکا هستند؟ در پاسخ به این سوال می توان گفت که طی سالهای اخیر در هر سال تحصیلی حدودا 11000 (یازده هزار) دانشجوی ایرانی در آمریکا مشغول به تحصیل هستند.
➕ عدد درشتی است؟
اگر به قدرمطلق عدد نگاه کنیم عدد بزرگی به نظر می رسد. یعنی که طی شش سال گذشته هر سال حدود 11000 تن از بهترین فارغ التحصیلانِ دانشگاههای کشورمان در مراکز تحقیقاتی آمریکا مشغول به تحصیل شده اند. این یعنی فقط از 2017 تا امروز بیش از 60هزار تن از فرزندان سرزمین ایران.
➕ اما بیائید به جای نگاه به قدرمطلق عدد، با نگاهی مقایسه ای به آمار نگاه کنیم:
طبق آمار رسمی (که هر سال توسط وزارت علوم آمریکا منتشر می شود) تعداد کل دانشجویان بین المللی شاغل به تحصیل در سال تحصیلی گذشته در ایالات متحده یک میلیون و پنجاه و هفت هزار نفر بوده است. این آمار قبل از کرونا به حدود یک میلیون و صدهزار دانشجوی بین المللی هم رسیده بود.
➕جالب اینجاست که بدانیم که اکنون حدود 300هزار دانشجوی چینی در آمریکا مشغول به تحصیل هستند و حدود 200 هزار دانشجوی هندی. حتی کشور ژاپن با وجود آنهمه صنعت و برخورداری از دانشگاههایی مانند توکیوتِک و کیوتو، شانزده هزار دانشجوی تحصیلات تکمیلی در آمریکا دارد.
➕بله اعداد سخن می گویند.همیشه عدد، رقم و آمار باعث می شود که از اتاق فکر خود خارج شویم و با واقعیتهای دنیا موجه شویم.
یازده هزار دانشجوی ایرانی در برابر آن سیصدهزار دانشجوی چینی یا دویست هزار دانشجوی هندی باعث می شود که گمان نکنیم قدرمطلق تعداد دانشجویان ایرانی در ایالات متحده عدد بزرگی است. بلکه باعث می شود که بدانیم ابعاد صنعت آموزش در مقیاس بین المللی چقدر بزرگ است و برای تک تک آن یازده هزار دانشجوی کشورمان ارزش قائل شویم. چون آنها کسانی هستند که در یک رقابت نفسگیرِ بین المللی با چینی ها، هندی ها، اروپایی ها، ترکیه ای ها، اعراب و... موفق به حضور در یک آزمایشگاه تراز بین المللی شده اند.
➕ دانشجویان ایرانی شاغل به تحصیل در آمریکا عموما از خانواده های طبقه متوسط هستند و هیچ کدام با بورسیه تحصیلی دولت ایران مشغول به تحصیل و پژوهش نیستند. با گران شدن دلار و بد شدن شرایط اقتصادی کشورمان، برخی از آنها حتی مقدار اندک پس انداز مثلا دویست-سیصد دلاری خود را برای والدین بازنشسته شان می فرستند. این در حالی است که بن سلمان حدود 16هزار دانشجوی عربستانی را با بورسیه (و با پول نفت) برای تحصیل به آمریکا فرستاده است. دانشجویانی که هیچ کدام درکی از مرارت و محدودیتهای مالی دانشجویان ایرانی ندارند.
➕ دانشگاه، یک ساختار است.
این ساختار، محصول ذهن انسان و همچنین محصول سعی و خطای بسیار در حوزه آموزش است. نگاهِ دایم به «ابعاد صنعت آموزش» در مقیاس بین المللی برای ما یک ضرورت است. تا زمانی که با نگاهِ مقایسه ای به اعداد نگاه نکنیم در اتاق ذهن خود به نتیجه گیریهای قبلی خود خواهیم رسید.
📝 دکتر محمدرضا اسلامی
@mohsenibidgoli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ چرا خواب میبینیم؟
5) we dream to Heal
✅ قسمت ششم :
⏪ خواب میبینیم چون می خواهیم زخم ها را درمان کنیم....
⏪ در ویدئوی بالا به زیبایی و سادگی نظرات علمی در مورد خواب دیدن توضیح داده می شود . به طور کلی ۷ نظریه جالب و کلی در این مورد خواب دیدن انسان ها وجود دارد که البته بنده هر روز یک نظریه از آن را در گروه قرار خواهم داد .
#خواب_دیدن
@mohsenibidgoli
30.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ دوستان فیلم بالا در مورد پروژه NSA است و اطلاعات جالب در مورد هوش مصنوعی دارد که سال هاست که آمریکا از آن از آن برای فعالیت های جاسوسی خود از آن بهره می گیرد . تا سال ها خیلی از افراد این فایل و امثال آن را در حیطه توهم توطئه دسته بندی می کردند ولی الان با ظهور AI و هوش های مصنوعی متنوعی که توسط گوگل و شرکت های نوظهور ارائه می شود می توان با دید بهتری به این سخنرانی توجه کرد .
✅ کسانی که به این حیطه علاقه مند هستند می توانند سریال هایی مثل west world. آینه سیاه black mirror و مظنون person interest فراماشین Ex Machina ومستندهایی مثل اسنودن Snowden. جولیان آسانژ Assange
آرون شوارتز The Internet's Own Boy را مشاهده کنند.
@mohsenibidgoli
✅ جیمز بامفورد (James Bamford) نویسندهای که به مدت 25 سال در مورد آژانس امنیت ملی تحقیق کرده میگوید:
✅ در نظر آنهایی که از همه چیز مطلع هستند حروف اختصاری NSA به معنای
➕ No Such Agency
(چنین سازمانی وجود ندارد!)
آنهایی که در داخل سازمان هستند حروف اختصاری NSA را به صورت
➕Never Say Anything
(هیچگاه چیزی نگو!) تفسیر میکنند.
✅ گفتنی است NSA مخفف عبارت
➕ National Security Agency
(آژانس امنیت ملی آمریکا) است.
@mohsenibidgoli
✅ مقر اصلی NSA آژانس امنیت ملی در پادگان جرج. جی مید (Fort George G. Meade)، مریلند، معروف به فورت مید در 24 کیلومتری جنوب غربی بالتیمور قرار دارد. در این مکان حدود بیست هزار ریاضیدان، متخصص کامپیوتر، تحلیلگر و زبانشناس به صورت کاملا محرمانه فعالیت میکنند. علاوه بر مریلند این سازمان، تأسیسات دیگری نیز در تگزاس و جرجیا دارد. به علت رعایت شدید اصول پنهانکاری در رابطه با این سازمان اطلاعات چندانی از تأسیسات دیگر آن در دسترس نیست.
@mohsenibidgoli
28.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ دکتر مهدی گلشنی، متولد سال 1317 در اصفهان است. وی دارای لیسانس فیزیک از دانشگاه تهران در سال 1339 و دکترای فیزیک از دانشگاه برکلی کالیفرنیا در سال 1348 می باشد.ایشان یکی از بهترین استادانی بودند که تا به حال افتخار آشنایی با آنها را داشته ام و مشوق بنده برای فعالیت در زمینه فلسفه علم بودند . به جرات می توانم بگویم یکی از بی نظیرترین افرادی که در زمینه فیزیک و فلسفه فیزیک صاحب نظر هستند.
✅ سوابق علمی و فرهنگی:
➕ عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی شریف
➕رئیس واستاد دانشکده فیزیک دانشگاه صنعتی شریف
➕عضو پیوستة فرهنگستان علوم
➕عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی (از 1375 تا کنون)
➕رئیس(و بنیانگذار) گروه فلسفة علم دانشگاه صنعتی شریف
➕رئیس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی
➕عضو فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران
➕عضو وابسته ارشد مرکز بینالمللی فیزیک نظری در تریست ایتالیا
➕عضو آکادمی علوم جهان اسلام
➕عضو انجمن اروپائی علم و الهیات
➕عضو انجمن استادان فیزیک آمریکا
➕عضو مرکز الهیات و علوم طبیعی (برکلی، آمریکا)
➕ عضو مؤسس انجمن بینالمللی علم و دین (کمبریج، انگلیس).
عناوین و نشانهای افتخاری:
✅ استاد نمونه و استاد ممتاز دانشگاه صنعتی شریف
✅ برنده جایزه درس علم و دین از بنیاد تمپلتون آمریکا(بزرگترین جایزه مالی در جهان در زمینه علم و دین)
✅داور بینالمللی جایزه علم و دین تمپلتون
✅ دو بار برنده جایزه کتاب سال (ایران)
@mohsenibidgoli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ چرا نواختن ساز برای مغز شما مفید است ؟
➕ هنگامی که به موسیقی گوش می دهید، چندین بخش از مغز درگیر و فعال میشود. ولی هنگامی که یک ساز می نوازید، آن فعالیت تبدیل به یک تمرین آمادگی تمام بدن برای مغز می شود. چه اتفاقی می افتد؟
➕ آنیتا کالینز اتفاقاتی را نشان می دهد که در مغز موسیقیدانان هنگام نواختن ساز اتفاق میافتد و بعضی از تاثیرات مثبت بلند مدت این تمرین ذهنی را بررسی میکند.
@mohsenibidgoli
✅ چرا مهم است با خودمان صحبت کنیم؟
➕ تصور کنید که در خیابان قدم می زنید و فردی را می بینید که به تنهایی قدم می زند و با خودش صحبت می کند. احتمالاً سعی می کنید از آنها اجتناب کنید. در برخی زمینه ها، صحبت با خود به عنوان عادت افراد غیرعادی یا نشانه ای از بی ثباتی ذهنی تصور می شود. با این حال، حقیقت این است که همه ما با خودمان صحبت می کنیم.
➕ صحبت با خود می تواند اعتماد به نفس شما را افزایش دهد.
بر کسی پوشیده نیست که کلمات تشویق کننده اعتماد به نفس و عزت نفس را پرورش می دهند و شانس موفقیت را افزایش می دهند. حتی زمانی که تشویق از طرف خودتان باشد، کار می کند! و شما می توانید آن را در هر زمان انجام دهید.
➕ صحبت با خود می تواند عملکرد مغز شما را افزایش دهد.
تحقیقات نشان می دهد که خودگویی ممکن است به عملکرد بهتر مغز کمک کند. در آزمایشهایی که طراحی شدهاند، شرکتکنندگان دستورالعملها را میخواندند و سپس کار را انجام میدادند. برخی از شرکت کنندگان دستورالعمل های خود را در سکوت می خوانند، برخی دیگر با صدای بلند. نتایج به طور کلی نشان می دهد که خواندن با صدای بلند به ما کمک می کند تمرکز را حفظ کنیم و عملکرد ما را بهبود می بخشد.
➕ خودگویی می تواند به شما در مدیریت احساسات منفی کمک کند.
یافتهها نشان میدهند که صحبت کردن با خود به گونهای که کمی فاصله به شما بدهد، به شما کمک میکند تا خود را آرام کنید و درد رویداد را دوباره تجربه نکنید.
➕ از طرف دیگر، صحبت در مورد تجربیات استرس زا و آزاردهنده به صورت اول شخص ممکن است باعث تحریک مجدد اوضاع شود و حتی ممکن است احساس کنید که این رویداد آسیب زا را دوباره تجربه می کنید.میتوانید برای کاهش آن از روش سوم شخص استفاده کنید:
● اول شخص"من این را ناراحت کننده می دانم"
● سوم شخص "سارا این را آزاردهنده می داند"
➕ به جای اینکه از خودمان انتظار داشته باشیم که کامل باشیم، پذیرفتن انسانیت خود فرآیندی است که ارزش آن را دارد.
تحقیقات نشان می دهد که توجه مثبت بی قید و شرط دارای مزایای سالمی از جمله افزایش انگیزه، اعتماد به نفس، پشتکار و سرزندگی است. سعی کنید موارد زیر را بنویسید، فکر کنید و به زبان بیاورید:
▪️من کافی هستم.
▪️من لایق هستم.
▪️من ارزش خود را دارم چون انسان هستم.
▪️موفقیت ها و شکست های من، من را تعریف نمی کنند.
▪️اشتباه کردن اشکالی ندارد. من انسانم.
▪️خودم را همانگونه که هستم می پذیرم.
▪️من به اندازه کافی خوبم همینطور که هستم.
@mohsenibidgoli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ هیدروپنل؛ تامین همزمان آب و برق
➕ این پنل خورشیدی خاص که هیدروپنل نام دارد، درکنار تولید برق، می تواند از طریق مایع سازی بخار آب در هوا آب آشامیدنی هم تولید کند. هر پنل روزانه 5 لیتر آب تولید می کند.
@mohsenibidgoli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ چرا خواب میبینیم؟
7 ) we dream to solve problems
✅ قسمت هفتم :
⏪ خواب میبینیم چون می خواهیم مشکلات را حل کنیم...
⏪ در ویدئوی بالا به زیبایی و سادگی نظرات علمی در مورد خواب دیدن توضیح داده می شود . به طور کلی ۷ نظریه جالب و کلی در این مورد خواب دیدن انسان ها وجود دارد که این فایل قسمت آخر آن است .
#خواب_دیدن
@mohsenibidgoli