39.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
➕ سخنرانی کوتاه زیر بطور اتفاقی در مرکز پژوهش سرای دانش آموزی کاشان ارائه شد که در آن مطالب زیر مورد بررسی قرار می گیرد .
✅ آیا در جاهای دیگر عالم می تواند مانند کره زمین حیات انسانی شکل گرفته باشد ؟
✅ طلا و مگنت در کره زمین نبوده اند و احتمالا توسط شهاب سنگ ها و ستاره دنباله دار ها به کره زمین وارد شده اند .
✅ طلایی که به گردن می آویزید قلب یک ستاره نوترونی و سیاهچاله است
✅ باید ذکر کنم در این ویدئو به اشتباه فاصله ما تا کهکشان آندرومدا ۴.۲ میلیارد سال نوری عنوان می شود ولی عدد درست آن ۲.۵ میلیون سال نوری است .
@mohsenibidgoli
32.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ تاثیر هالیوود و سینما بر آرا و نظریات ساینتیست ها در علم و ایجاد شبه علم
✅ بررسی رصد های فضاپیمای کپلر نشان داد در دوره تناوب در سیاره فراخورشیدی توتی اختلالات عجیبی وجود دارد و به جای تغییرات منظم در نور این سیاره به دلیل چرخش به دور ستاره خود نور این ستاره در حال کاهش است که با تمامی موارد مشابه خود تفاوت دارد !!
➕پس بررسی این مورد و به نتیجه نرسیدن ساینتیست ها نظریات مختلف و ضد ونقیضی توسط کیهان شناسان ارائه شد که یکی از جالب ترین آنها تئوری ساخت دیوار به دور ستاره توسط ساکنین در سیاره توتی و استفاده از انرژی این ستاره است که توسط گروهی از کیهان شناسان اعلام شد!
➕جالب اینجاست که این نظریه چندسال قبل در فیلم انتقام جویان کمپانی مارول ارائه شد .در این فیلم ثور برای ساخت تبر افسانه ای جدیدش دست به دامان کوتوله های دورف در سرزمین نیداولیر می شود و باید برای به کار انداختن کوره های ذوب فلزات و سنگ های مخصوص انرژی کوتوله سفید را در محل خاصی متمرکز کنند . به احتمال بنده این سکانس توانسته به خوبی تاثیر خود را به بینندگان خود بگذارد و حتی ساینتیست چنان درگیر خود کند که در نظریات علمی خود آن را به کار بگیرند ...
@mohsenibidgoli
✅ قبل صحبت کردن کلمات را از ۳ فیلتر عبور دهید:
1⃣آیا حرفی که میزنم حقیقت دارد؟
2⃣آیا گفتن اش ضرورت دارد؟
3⃣آیا کسی را آزار نمیدهد؟
@mohsenibidgoli
✅ دوره های زندگی
➕محققان دانشگاه میشیگان، زندگی انسان در سنین مختلف بر اساس تجارب زندگی در کشورهای مختلف را به شکل زیر طبقهبندی کردهاند:
▪️ بیست سال اول زندگی (آموزش)
در این دوره ما فقط آموزش میبینیم.
▪️ بیستسالگی تا چهلسالگی (تحقیق و تجربه)
در این بیست سال، ما در مورد ابعاد مختلف زندگی مثل روابط، شغل و سبک زندگی، تحقیق میکنیم. این دوره، با تحقیق، مشاهده، تفکر، تجربه و آموختن از تجربهها سپری میشود. ما بیشترین اشتباهات را در این دوره انجام میدهیم و در زمینههای مختلف زندگی مثل شغل و روابط، شکست میخوریم و مدام در حال فکر کردن یا پریدن به شاخههای مختلف هستیم. ممکن است بازهای طولانیمدت از این دوره را منفعل باشیم و فقط جهان و تحولات آن را مشاهده کنیم و به آنها فکر کنیم. سردرگمی، بیقراری، ترس، تنش، هیجان و پاسخ فوری به احساسات، در این دوره از زندگی نسبت به سایر دورهها بسیار بیشتر است. ما جهان را در این دوره، سیاه و سفید میبینیم و رفتار ما الگوی افراط و تفریط دارد.
▪️ چهلسالگی تا شصتسالگی (ساختن)
ما در این دوره از زندگی، به ساختن زندگی بر اساس آموختهها، تحقیقات و تجربههای قبلی میپردازیم. منظور از ساختن، ایجاد ثبات در شغل، روابط، احساسات، رفتار و سبک زندگی است. در این دوره، به مرور معنای زندگی خود را میسازیم و جهانبینی ما شکل میگیرد. به تدریج، نقش و جایگاه خودمان در جهان را درک خواهیم کرد. نسبت خود با محیط را میفهمیم و آرامش ما هر روز بیشتر میشود. در این دوره، درک بسیار بهتری از جهان پیدا میکنیم و واقعیتها را بهتر تشخیص داده و میپذیریم. در این دوره، جهان در نگاه ما خاکستری هست و رفتار ما متعادل میشود.
▪️ شصتسالگی به بعد (لذت بردن و بهره بردن)
بسیاری از ما به اشتباه، لذت بردن از زندگی را مختص دوران بیست تا شصتسالگی میدانیم. اما لذت بردن از هر چیز، نیازمند درک حقیقت آن چیز است. لذت بردن از زندگی، نیازمند درک حقیقتی از زندگی است که معمولا تا قبل از شصت سالگی فاقد آن هستیم. در دوران بیست تا شصت سالگی، لذتها ناپایدار، لحظهای و سطحی هستند. ضمن اینکه در این دوره، لذتها معمولا با نوعی حس پوچی همراه میشوند. دلیلش هم درک ناقص ما از حقیقت زندگی است.
◇● از شصتسالگی به بعد، لذتها برای فرار از حقایق و فراموشی رنجها نیست. ما درک درستی از حقایق خواهیم داشت، نسبت لذت و رنج را درک میکنیم و یاد میگیریم چطور بدون احساس پوچی، لذت ببریم.
@mohsenibidgoli
19.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ باید عرض کنم ایشان آقای ایرج حسابی فرزند استاد محمود حسابی هستند که با ایراد سخنرانی های متعدد در دانشگاه های ایران سعی در ترغیب و تشویق جوانان و دانش آموزان به پدیده علم و تلاش برای رسیدن به آن از طریق بازگو کردن خاطره ها و شنیده ها در مورد تلاش و سخت کوشی پدر گرامی شان هستند ولی چند نکته را باید به همه خاطر نشان کرد که :
➕ قرار نیست به دلیل موجه یا مقدس بودن هدف از هر وسیله یا شبه علم دروغین و واگویی تاریخ آمیخته به خرافات در این زمینه استفاده برد ...
➕ چند سال پیش ایشان در کتابی با عنوان استاد عشق نیز تاریخ ها و مواردی را برشمردند که با واکنش تند اساتیدی مانند دکتر رضا منصوری در دانشگاه شریف همراه شد حتی اساتید بنامی مانند دکتر گلشنی و دکتر موحد در مواردی به این موضوع پرداختند ... در مورد اینکه دانشمندانی مانند دیراک و انیشتین و خواهر انیشتین و... که در شب عید نوروز باستانی به دعوت استاد حسابی....
#دکتر_حسابی
@mohsenibidgoli
hesabi .mp3
9.94M
✅ علاقه مندان می توانند در ادامه مطالب بالا صوت کوتاه بنده را که در زمینه اقدامات استاد حسابی و اقدامات مفید این استاد گرانقدر و شبه علم های ایجاد شده خواه بصورت خواسته یا ناخواسته توسط اطرافیان ،دوستان و علاقه مندان به ایشان را گوش کنند.
#دکتر_حسابی
@mohsenibidgoli
✅ شما چقدر دایناسور هستید؟؟!!
➕ فکر می کنم پاسخ اول اغلب ما به سوال بالا این است " هیچ" یا ممکن است فردی بگوید " خیلی کم" اما واقعا تابحال به این فکر کرده اید که ما چقدر دایناسور هستیم؟
➕ بگذارید با رویکرد دیگری به این مساله فکر کنیم: از نظر شما چرا دایناسورها الان زنده نیستند؟ چرا موجوداتی که روزی قوی ترین موجودات روی زمین بودند الان دیگر جز فسیل اثری از آنها نیست؟ فکر کنم اغلب پاسخ این سوال بدانند، عدم تطبیق با شرایط محیطی. بله درست است عدم تغییر.
➕ حال سوال را گونه دیگری مطرح می کنیم: به نظرتان شما با تغییر چه می کنید؟ چقدر در مواجهه با تغییر رفتارتان مشابه دایناسورها است؟ در زندگی ما چه بخواهیم و چه نخواهیم شرایطی رخ خواهد داد که مجبوریم با تغییر مواجهه شویم. به نظر شما چقدر رفتارهای ما دایناسوری است؟ دایناسور درون ما تا چه حد زنده است؟ اینکه ما از تغییرات می ترسیم یا در مواجهه با آنها شروع به غر زدن یا هر رفتار واکنشی دیگری می کنیم، نشان از آن است که بخشی از ذهن ما متعلق به دایناسور درون ما است و این دایناسور خوب یا بد، بسیاری از فرصتهای زندگی شما را از شما خواهد گرفت.
➕ ممکن است هر یک از ما بگوییم که شرایط فعلی خیلی هم خوب است اما باور کنید.[دایناسورها قبل از انقراض «باورشان» هم نمی شده است که قرار است منقرض شوند. پس سعی کنید این دایناسور درون را بشناسید.]
■ جای تامل:
➕《درون همه ما (چه یک انسان باشیم چه یک سازمان و چه یک کشور) یک دایناسور وجود دارد.》 دایناسوری که باورش نمی شود دنیا عوض شده است و خودش نیز باید عوض شود. چه باید کرد؟ مهم ترین تغییراتی که در بیرون شما در حال رخ دادن است را بشناسید و سپس از خودتان بپرسید مهم ترین تغییری که باید انجام دهم چیست؟ کاهش دسترسی به آب، افزایش گرمای زمین، افزایش سرعت اینترنت، کاهش نیاز به تحرک فیزیکی، افزایش فروش الکترونیکی، افزایش تجارت فرامرزی، گردش آزاد کالا، سرمایه، ایده و نیروی انسانی فراتر از مرزها و ... همه و همه بخشی از تغییراتی هستند که ما باید به آن ها توجه کنیم و سپس دایناسور وجودمان را متقاعد کنیم که باید تغییر کنیم. وگرنه منقرض خواهیم شد. سازمان های بسیاری ورشکست شده اند و به تاریخ پیوسته اند و تمدن های بسیار منقرض شده اند و ما نیز می توانیم یکی از آن ها باشد مگر آنکه دایناسور وجودمان را به تغییر واداریم.
@mohsenibidgoli
9.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅بدون تعارف با جراحی که برای عمل کودکان نیازمند یک ریال هم نمیگیرد
✅دکتر حسنپور میگوید بارها شرایط مهاجرت برایم مهیا شده اما من ترجیح میدهم کنار مردم کشورم بمانم.
✅ خیلی ها از ما وقتی چنین صحنه هایی رو میبینیم و میشنویم از خوشحالی اشک در چشمانمان حلقه میزند که هنوز هم چقدر آدم های خوب در دور واطرافمان هستند اما جای گریستن برای امثال بنده است که هنوز بعد از این سالها نتوانسته ایم مدل خوبی از علم را برای جامعه ارائه دهیم و همواره مفهوم نادرست ساینس science را به اشتباه یا گاهی به عمد به جای علم در ذهن دانش آموزان و دانشجویان این مرز وبوم وارد کرده ایم . بزرگترین خیانت را موسسات کنکوری که به عمد سعی در دوقطبی سازی های اینچنینی دارند و تمام هم وغم آنها کسب درآمد شده است، درحق جوانان این مرز و بوم انجام می دهند که با تبلیغات رنگین و دروغین خود با ایجاد ترس واهی آینده فروشی می کنند .
✅ یکی از تمایزات مهم بین علم و ساینس همین موردی است که شما در این ویدئو مشاهده می کنید .اخلاق مولفه بسیار مهمی است که در پدیده نوظهور science به تعبیر جدیدش که از زمان هانری پوانکاره به بعد مصطلح شد جایی ندارد مولفه ای که اصل اساسی در علم محسوب می شود. آنچه دانشگران ( نه دانشمندان!) را ازعالمان جدا می کند همین مولفه است ...
✅ انشالله در مورد مولفه های علم و ساینس و تفاوت ماهوی آنها و اینکه در نظام سازی مدرن تمایز قائل نشدن بین آنها چگونه می تواند مشکل ساز شود جلسات مفصلی را تدارک دیده ام و به تدریج ارائه خواهم کرد
@mohsenibidgoli
48.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
➕ قسمت اول :
✅ آشنایی با هوش مصنوعی (AI)
✅ ویدئوی بالا وبینار ارائه شده برای معلمان فیزیک استان تهران در تاریخ ۲۸ دیماه ۱۴۰۲ بوده است و چون زمان و حجم آن زیاد است به تدریج آن را در گروه بارگذاری خواهد شد.
✅ مطالب و ترکیب آنها بصورت ارائه شده وذکر مثال ها همگی جدید و بدیع هستند و سعی شده است در بستری علمی و بدور از هیجان های ایجاد شده حول موضوع هوش مصنوعی به آن پرداخته ام .به علاقه مندان توصیه میکنم با دقت آنها را مشاهده کنید و به دوستان خود پیشنهاد کنید .
✅ سعی شده در خلال بحث ها برای بیشتر شدن عمق مباحث انیمیشن ها و فیلم های مرتبط با مطالب ذکر شده و به تناسب و حق انتشار وکپی رایت قسمتی از آنها ارائه شود.
#هوش_مصنوعی
@mohsenibidgoli
✅ خوبه بدونید که "اعتماد به نفس"
زمانی ساخته و تقویت میشه که:
➕ از یادگیری چیزای جدید استقبال کنی.
➕ به قولهایی که روزانه به خودت میدی، عمل کنی.
➕ با وجود ترس و تردید، دست به اقدام بزنی.
➕ توی اشتباه و شکستت دنبال درس بگردی.
➕ اطرافت رو با آدمهای حامی و فعال پُر کنی.
➕ وقتی چیزی طبق برنامه پیش نمیره، بهجای سرزنش با خودت مهربون باشی.
➕ چالشهایی رو برعهده بگیری که به توانمندیت اضافه میکنه.
➕ روی خودت تمرکز کنی و بجای مقایسه خودت با دیگران، با گذشته ی خودت مقایسه کنی.
➕ به نظر خودت بیشتر اهمیت بدی تا دیگران.
➕ متوجه بشی که در چه کاری علاقه و مهارت داری.
➕ برای هر دستاورد کوچکی، به خودت پاداش بدی.
@mohsenibidgoli
7.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
؛تحلیل انیمیشن آرزو
wish 2023
عنوان: آرزوی بر باد رفته
دکتر میثم آذربخش
در این ویدئو به بررسی انیمیشن آرزو پرداختم. انیمیشنی که خیلی تلاش کرده تا تمایز بین آرزو و امید را به کودکان و نوجوانان تعلیم دهد.
هرچند دست نویسندگان این انیمیشن از محتوای عالی خالی است، اما جای تشکر دارد که توانسته آرزو را مذموم نشان دهد.
#فیلم_انیمیشن
@mohsenibidgoli
50.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ خیلی از دوستان در مورد تحلیل انیمیشن ها و فیلم ها پرسیده بودند .کارهای جدید گروه در حال آماده سازی است خواستم به این بهانه یکی از دوستان عزیزم بنام میثم آذربخش که تم فکری منسجم و قوی در این زمینه دارد و از نظر فکری آبشخور یکسانی داشته و داریم و سالها از روی این زمینه کار وتحقیق کرده ایم را به شما معرفی کنم .
✅ کار های ایشان در اندیشکده صانع سعی در آگاه سازی نسل جدید با زمینه های علمی و فلسفی انیمیشن ها و سریال ها دارد و با دید استراتژیک و تمدن سازی با آن ها برخورد دارد و سعی در واکاوی المان های موجود و مقایسه با تم فرهنگ و برساخت های ایرانی واسلامی داشته و دارد .
#فیلم_انیمیشن
@mohsenibidgoli