🔹 اینجانب در سخنرانی جلسه فرهنگیان هم همین را ذکر کردم و حرف شما کاملا متین هستش و شرایط اقتصادی روی این مسئله بسیار تاثیر گذاره البته هنوز زوده اظهار نظر کنیم و شاید (!)در هفته ها و ماه های آینده درصد های سمت گیری ذائقه مردم هر استان با توجه به دهک اقتصادی و سطح تحصیلی و درآمدی و ... پایش خواهد شد و آنگاه شاید به این مسئله با دید آماری و روشن تر گفتگو کرد .
➕ بحث بنده در این زمینه بحثی استراتژیک بود و زیرلایه های فرهنگی و تربیتی آن را واکاوی کردم و ترسیم دورنمای این مسئله برای من مهم بود، ولی باید خاطر نشان کرد که آرایش استفاده از این بازی در کل کشور خیلی این فرض شما رو برنمی تابه و بیشتر فاکتورهایی مثل ناآگاهی ،هیجان ، تفنن و حس کنجکاوی و ...در بین نوجوانان پارامترهای غالب در رغبت بیش از انتظار به این پلتفورم بوده است نه حس نیازمندی ( البته رغبت قشر کارمند و بازاری و ... بحث جداگانه ای دارد که خود قابل اعتنا و بررسی است )
➕ دغدغه بنده نیز بر این بوده که این حس کنجکاوی به حس نیازمندی تبدیل نشه و نوجوانان را باید بگونه ای توجیه و اقناع کرد که این موضوع وجه واقعی نداره و دلیلی ندارد به علت هایی که شاید یکی از آنها موارد ذکر شده توسط جنابعالی باشد ذهن و وقت جوان به آن سمت معطوف شود .
➕ اینکه به فرمایش جنابعالی فرزند ما درک کرده و بفهمد که شرایط کاری ما و درآمد ما کفاف زندگی رو نمیده خیلی مسئله خوبیه و این درک نشانه بزرگ شدن و بلوغ نوجوان و جوان ماست و اینکه دغدغه رسیدن به جایگاه بالاتر و بهتر داشته باشه قابل تقدیره تا مذمت و نوید استقلال و حریت اوست ، ولی آنچه من را به این وادار کرد تا در مورد این بازی اینگونه موضع بگیرم ایجاد حس حرص و طمع برای رسیدن به پول است نه تلاش برای رسیدن به جایگاه بالاتر !
باید نشان داد و خاطر نشان کرد که این حس مانند قمار و لاتاری می ماند و ترسیم بی انتها بودن این مسیر برای من مهم بوده است.
➕ اینکه اصالت را به پول و مادیات بدهیم تا اینکه به دنبال پول به ما هو پول باشیم دو مقوله متفاوت است و در فرهنگ ما این دو سازوکارهای مجزایی دارند و لازم به ذکر است انطباق این دو در سبک زندگی غربی است که مشکلات جنبش های اقتصادی وال استریت وجلیقه زرد های فرانسه را تشدید کرده و به بحث های راه برون رفت از فضایی که اصالت تفرد و مالکیت خصوصی به آن دامن زده را در جامعه آکادمیک و علمی بجود آورده است.
➕ مشکل عدیده دیگر مبحث منشادرآمدهای این نوع بازی است که در خلال سخنرانی به آن اشاره ای شد و چون بحث از کجا آورده ای و در کجا خرج کردی جزو مباحث پایه ای و دینی ماست و در سازوکار این فقره درآمد زایی وجود ندارد بسیار جای گفتگو و کنکاش دارد و تساهل در این زمینه و به قولی که در جلسه توضیح دادم در حیطه ولش کن های لوسیفری قرار میگیرد و متاسفانه می تواند منتج به ایجاد سبک جدیدی در ذهن و قلب جوان شود و همین دین حداقلی و قشری آنها را نیز به ورطه نابودی بکشاند .
➕ سازوکاری که اساس آن رسیدن به پول بیشتر باشد اگر درزمینه اصلی خودش نباشد مشکل زا خواهد بود ممکن است ابتدا به ساکن پارامترهایی که در ذهن من و شماست آن را تقویت کند ولی باید ذهن نسل جدید را آگاه کرد که پول فی نفسه مشکل ندارد و حتی رسیدن و تلاش کردن برای آن برای رسیدن به کرامت انسانی و اجتماعی نه مکروه و بلکه واجب و مقبول است ولی بحث اصلی ما در چگونگی بدست آوردن و ماهیت آن است و همانطور که در جلسه اعلام کردم نسل Neet در جامعه کنونی ایران اغلب از سر تفنن به آن نگاه می کنند و برای آنها با اسکرول کردن های عادت گونه ایستا و یوتیوب فرقی ندارد ولی وقتی هجوم به یکباره جمعی به این حیطه سوق داده میشود اتفاقی که در زمینه جیوه قرمز درون چرخ خیاطی یا لانه های(!؟) خفاش و یا بورس و سایت های بت و شرط بندی رخ داد باید بازنگری جدی تری در تقابل خود با این موضوع کرده و در مورد منشا جهت دهی آن مشکوک بشویم که صدالبته اینکار نهادهای نظارتی و امنیتی بالادستی است که در چند روز و هفته آینده خبرهای آن را در خرابکاری ها و هک اطلاعات کاربران مشاهده خواهیم کرد ولی بحث کلی بنده در زیربنای معرفتی این مسئله بود و شکل گیری سبک تفکری که با آموزه های تربیتی و دینی ما در تقابل است.
امیدوارم که خانواده ها نیز با آگاهی در این موارد با موضوع یادشده برخورد کنند و تا ساختارهای صحیح را در ذهن و نگره جوان و نسل Neet ایجاد نشود راهی به سمت سعادت نخواهیم داشت و گرنه در چند سال آینده را نخواهد شد با آموزه و توصیه این نسل گریز پای را اقناع کرد .
✍ محمد محسنی بیدگلی
لینک عضویت در کانال :
@mohsenibidgoli
✅ سوگیریهای شناختی که ما را در تله «همستر کامبت» میاندازند.
➕ در دنیای پرهیاهوی ارزهای دیجیتال، بازی "همستر کامبت" (Hamster Kombat) با وعدهی کسب رمزارز رایگان، توجه میلیونها کاربر را به خود جلب کرده است. اما آیا این جذابیت صرفاً به دلیل پتانسیل درآمدی است یا عوامل دیگری نیز در این میان نقش دارند؟ در این جا، به بررسی برخی از سوگیریهای شناختی میپردازیم که میتوانند در تمایل افراد به انجام این بازی و تداوم حضورشان در آن موثر باشند:
1⃣ اثر ارابه موسیقی
(Bandwagon Effect)
به طورکلی، زمانی که انسانها متوجه میشوند یا تصور میکنند افراد زیادی به دیدگاهی معتقدند یا اقدام خاصّی را انجام میدهند، احتمال اینکه بدون تحلیل و فکر کردن آن را بپذیرند یا آن کار را انجام دهند، بسیار افزایش مییابد. اثر ارابه موسیقی که به سوگیری رفتار گلهای نیز شناخته میشود، نوعی سوگیری شناختی است که باعث میشود افراد بدون توجه به باورهای خود و صرفا به دلیل دنبالهروی از دیگران، کاری را انجام دهند.
📌همستر کامبت بیش از 60 میلیون کاربر دارد. این تعداد زیاد میتواند وسوسهانگیز باشد و افراد را به پیوستن به این جمعیت ترغیب کند. مشاهدهی تعداد زیادی از افراد که عضو این بازی هستند، میتواند این باور را در شما ایجاد کند که این بازی باید ارزشمند باشد، حتی اگر شناختی از این که چگونه می توان از این طریق درآمد کسب کرد نداشته باشید.
2⃣ لنگر انداختن
(Anchoring)
بر اساس این سوگیری شناختی، ذهن در فرآیند تصمیمگیری به نخستین اطلاعاتی که به دست میآورد بیشتر تکیه میکند. در این حالت، اطلاعات اولیه نقش لنگر را دارند و ذهن ما از آن به نقطه مرجعی برای قضاوت و تصمیمگیریهای بعدی استفاده میکند.
📌 در بازی همستر کامبت، وعدهی دریافت رمزارز رایگان مانند لنگری عمل میکند که توجه ما را فقط به پاداش معطوف میکند. در این میان، ممکن است زمان صرف شده برای بازی، پیچیدگیهای آن و نوسانات بازار رمزارز برای کسب بازدهی قابل قبول را نادیده بگیریم.
3⃣ زیان گریزی:
(Loss Aversion)
منظور از زیانگریزی این است که میزان نارضایتی که در نتیجۀ از دست دادن یک مبلغ پول یا کالا به فرد تحمیل میشود، بسیار بیشتر از میزان رضایتی است که وی از بهدستآوردن همان میزان مبلغ یا کالا کسب میکند. به بیان دیگر، ناراحتی ازدستدادن چیزی بسیار بیشتر از خوشحالی بهدستآوردن همان چیز با همان مقدار است.
📌در بازی همستر کامبت، ترس از دست دادنِ رمزارز رایگان، انگیزهی قدرتمندی برای بازی کردن ایجاد میکند، حتی اگر ارزش نهایی آن ناچیز باشد.
4⃣ اثر مواجهۀ صِرف :
(Mere Exposure Effect)
«اثر مواجهۀ صِرف» پدیدهای روانشناختی است که در آن افراد چیزهایی را صرفاً بهدلیل اینکه به صورت مداوم با آن مواجه میشوند و برایشان آشنا هستند، ترجیح میدهند.
📌 مواجهه مداوم افراد با تبلیغات و لینک های این بازی در شبکه های اجتماعی و اخبار و اطلاعات فراوان مرتبط با آن باعث میشود تا نگرش مثبتتری به آن داشته باشند.
5⃣ سوگیری هزینه هدر رفته:
(Sunk Cost Fallacy)
این سوگیری شناختی تمایل ما را به ادامهی فعالیتی نشان میدهد که قبلاً برای آن زمان، پول یا تلاش صرف کردهایم، حتی اگر دیگر برایمان لذتبخش یا سودمند نباشد. افراد هنگامی دچار سوگیری هزینۀ هدررفته میشوند که تصمیمگیری فعلی و آتی آنها منوط به منابع (مالی، زمانی، انرژی و ...) و تلاشی باشد که در گذشته صرف کردهاند.
📌 در بازی همستر کامبت، کاربران با کلیکهای مکرر برای کسب رمزارز رایگان تشویق میشوند. با گذشت زمان، افراد ممکن است به دلیل زمانی که صرف بازی کردهاند، به آن تعلق خاطر پیدا کنند، حتی اگر دیگر از آن لذت نبرند یا متوجه شوند از این طریق درآمد قابل توجهی کسب نخواهند کرد.
👈لینک عضویت در کانال:
@mohsenibidgoli
30.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ وظیفه و هدف یک معلم باید ایجاد سوال مناسب باشد نه ارائه جواب!
👈 بدانید در سیر زندگی تان هرچه آهان های
ذهنی! شما بیشتر شود به رشد و کمال نزدیک
تر خواهید بود .
🔹لطفا در انتشار مطالب مفید کوتاهی نکنید.
لینک عضویت در کانال:
@mohsenibidgoli
31.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ تو دنیای فرخ نژادها شما دریاقلی باشید!
💢 از دوستان و همراهان درخواست دارم که زندگی این قهرمان ملی را دوباره بازخوانی کنند و سعی کنید این فیلم را در گروه ها وکانال ها منتشر کنید تا متوجه شویم که چه گوهرهای عظیمی در این آب وخاک وجود داشته و دارد و ما از پرداختن به آنها کمکاری کرده ایم .
🔹 دوره ای که غرب به دلیل نداشتن قهرمان مجبور می شود به هر وسیله ای دست بزند و همه هالیوود و فضای مجازی را به خط کند تا بوسیله ساخت آواتار و ابرقهرمانان مارولی چهره ای بزک شده از اوج هیمنه و قدرت خود را به دنیا حقنه کند.
🔸 دوره ای که غرب به کبوتری بنام شرآمی( Cher ami ) در سپاه سیگنال که پرواز ۲۰ دقیقه ای ( ۴۰ کیلومتر) انجام میدهد تا خبر گیر افتادن تعداد ۴۹۸ نفر از سربازان فرانسوی ،انگلیسی و آمریکایی را در سال ۱۹۱۸ جنگ جهانی اول را به دیگران برساند به دست رئیس جمهور آمریکا جایزه قهرمان ملی می دهد و حتی جنازه مومیایی شده اش را در موزه Smithsonian برای ایجاد این حس به معرض دید عموم گذاشته و یا فیلم هالیوودی ستیغ هکسا Hacksaw Ridge فداکاری سرباز دزموند داس را در نبرد اوکیناوا که جان ۷۵ نفر را نجات میدهد را شخصیتی مثل میل گیبسون با هزینه ۴۰ میلیون دلار به تصویر می کشد و نامزد شش جایزه اسکار و کارگردانی می شود.
( به زودی ویدئوی کامل تری که در این دو مورد خاص تولید کرده ام بارگذاری خواهد شد )
👈 این کم کاری مشکل عدیده ای است که خواسته یا ناخواسته نسل جدید را از شناخت قهرمانان واقعی خودمان به دور ساخته است و وظیفه ماست که در تبیین این جایگاه کوشا باشیم.
👈 لینک عضویت در کانال:
@mohsenibidgoli
✅ فیلم «شب واقعه» هم در سال ۱۳۸۷ به کارگردانی شهرام اسدی با الهام از زندگی شهید دریاقلی سورانی ساخته شد که در بیست و هشتمین جشنواره فیلم فجر برای اولین بار اکران شد و رکورددار نامزدی جوایز این جشنواره در سال ۱۳۸۸ بود که چهار سیمرغ بلورین جشنواره را هم کسب کرد.
🔸 داستان زندگی، رشادت و فداکاری این قهرمان ملی از سال ۱۳۹۱ و با عنوان «دریاقلی» در درس چهاردهم کتاب فارسی پایه ششم ابتدایی آمده است که شاید قبل از آن کمتر کسی، نامش را شنیده بود و یا شرح ایثارش را میدانست.
@mohsenibidgoli
✅ شهید دریاقلی سورانی، فرزند محمدقلی متولد سال ۱۳۲۵ اهل روستای یانچشمه در استان چهارمحال و بختیاری است که با هوشمندی و ایثار خود، نقشه دشمن بعثی در حمله و اشغال شهر آبادان در سال ۱۳۵۹ را با شکست مواجه کرد.
🔹 او، اوراق فروشی بود که تا ششم ابتدایی درس خوانده بود و به همراه فرزند خردسال خود (رضا) در کنار انبوهی از اتومبیلهای فرسوده در حاشیه آبادان زندگی میکرد.
🔸شهید دریاقلی سورانی در آبان سال ۱۳۵۹ و در جریان حمله متجاوزانه رژیم بعثی عراق به ایران و پس از اشغال خرمشهر، در منطقه کوی ذوالفقاری در ۲۰ کیلومتری شهر آبادان به صورت اتفاقی متوجه تحرکات شبانه سربازان عراقی و عبور آنها از رودخانه بهمن شیر برای حمله غافل گیر کننده و اشغال این شهر شد، لذا فرزند خردسالش را تنها گذاشت و به سرعت با دوچرخه اش در یک مسیر طولانی رکاب زد( البته در فیلم زندگی شب واقعه شهرام اسدی به جای دوچرخه از موتور استفاده شده است ولی در تمام نمادها دوچرخه و دویدن طولانی استفاده شده است که صحیح تر می باشد) و خود را به آبادان رساند و با فریادهایش، مردم و مدافعان شهر را از ماجرای نفوذ و توطئه دشمن آگاه ساخت.
🔹مردم نیز با شنیدن فریادهای التماس گونه او از خانهها بیرون آمدند و با هر چه از چوب، چاقو، بیل و کلنگ در دست داشتند برای مقابله با دشمن به سمت منطقه ذوالفقاری حرکت کردند.
🔸 در این هنگام شهید سورانی به سرعت با دوچرخه اش مسیر طولانی (حدود ۹ کیلومتری) را تا مرکز شهر رکاب زد و با فریادهایش، مردم و مدافعان آبادان را از ماجرای نفوذ و توطئه دشمن آگاه کرد.
این قهرمان ملی هم در کشاکش این ماجرا و پس از ساعتها مقاومت، بر اثر ترکش خمپاره مجروح و در تاریخ ۲۸ آبان ماه ۱۳۵۹ در سن ۲۴ سالگی در راه انتقال به بیمارستان و بر اثر شدت خونریزی، در قطار به شهادت رسید و پیکر پاکش در بهشت زهرای تهران به خاک سپرده شد.
@mohsenibidgoli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ چرا فرمول های فیزیک و ساینس از فرمالیسم مشابهی پیروی می کنند؟
🔸 نیروهای بنیادین هسته ای قوی و ضعیف و گرانش و الکترومغناطیس در سه دقیقه اول خلقت!
🔹اتحاد در نیروهای بنیادین و نظریه GUT
🔸کلوزا وکلاین در مورد بعد پنجم چه پیشنهادی به انیشتین دادند؟
🔹میدان های یانگ میلز و نظریات ابرریسمان کامران وفا و ادوارد ویتن در اتحاد گرانش با سایر نیروهای بنیادی
➕در انتشار مطالب خوب و مفید کوتاهی نکنیم!
👈 لینک عضویت در کانال:
@mohsenibidgoli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ تفاوت بین سه کلید واژه قانون ، اصل و نظریه و اشتباهات متداول در تبیین آنها
🔸 چرا در تبیین علمی عبارت نظریه نسبیت انیشتین داریم ولی قانون نسبیت نداریم؟
🔹 آیادرگذر زمان نظریه به قانون تبدیل می شود ؟
🔸آیا ریاضیات جزو ساینس است؟
🔹از دو مقوله اثبات یا تایید کدام در ساینس ارجحیت دارند؟
🔸قانون برنولی یا اصل برنولی کدام صحیح است؟
👈 لینک عضویت در کانال:
@mohsenibidgoli
✅ با چند اصطلاح پر تکرار که در محاورات و نوشتارها اغلب به اشتباه معادل یکدیگر قرار میگیرند آشنا شویم .
💢 تفکر، تعقل، تامل، گمانه زنی و سنجیدن
Think
Reason
Reflect
Speculate
Delibrate
🔻 تفکر یا think؛ پرورش توانایی های ذهنی برای شکل دادن ایده ها و داده ها برای رسیدن به نتیجه است.
🔻 تعقل یا reason؛ اشاره به پیامد منطقی تفکر دارد که از دانسته ها و یا مفروضات شروع می شود و از طریق استنتاج های بدست آمده به نتیجه قطعی می رسد.
🔻 تاُمل یا reflect؛ به معنای توجه نزدیک به یک موضوع و تفکر عمیق، و مدام است.
🔻 گمانه زنی یا speculate؛ همان استدلال کردن بر اساس شواهد ناقص است و بر اساس ویژگیِ حدسیِ عقاید شکل گرفته تاکید دارد.
🔻 سنجیدن یا delibrate،؛ بررسی دقیق و کامل موضوع برای رسیدن به نتیجه است.
🔻همه ی انسان ها فکر می کنند، اما تفکر تعداد اندکی انتقادی است. ما برای تفکر نیاز به آموزش نداریم، زیرا به طرزی خودانگیخته فکر می کنیم اما برای تعقل، تامل و سنجشگرانه اندیشی نیاز به آموزش داریم.
▪️تفکر انتقادی || لیندا الدر، ریچارد پل
@mohsenibidgoli
29.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ سخنرانی در اتحادیه انجمن های اسلامی کاشان ( قسمت اول)
💢 موضوعات :
🔹 توضیح سمینار سیاهچاله ها و زمان در فیزیک
🔸 مفهوم زمان در نظریات نسبیت خاص و عام انیشتین و تئوری ابرریسمانها
🔹 بررسی سکانس های فیلم دکتر استرنج مارول (Doctor Strange ) و اینتراستلار (Interstellar ) در توضیح انحنای زمان
🔸 منظور از پیکان زمان در ترمودینامیک چیست ؟ چرا زمان فقط روبه جلو حرکت میکنه؟
🔹 آیا دژاوو را میتوان توسط نظریات فیزیک توضیح داد؟
👈 انشالله به زودی در مورد سرفصل های ارائه شده بصورت مجزا و تخصصی ویدئوهای کامل تری در همین کانال ارائه خواهم کرد .
@mohsenibidgoli
48.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ سخنرانی در اتحادیه انجمن های اسلامی کاشان ( قسمت دوم )
💢 موضوعات :
🔹 توضیح سمینار سیاهچاله ها و زمان در فیزیک
🔸 مفهوم زمان در نظریات نسبیت خاص و عام انیشتین و تئوری ابرریسمانها
🔹 بررسی پارادوکس دوقلوها در فیلم اینتراستلار (Interstellar ) در توضیح انحنای زمان
🔸 پالیندروم در تنت ( Tenet) واثر دوپلر در امواج صوتی و الکترومغناطیسی و نظریه هابل
🔹 مباحثه آیت الله بروجردی و انیشتین
🔸هدف علم ایجاد سوال و آهان و در راستای لذت است!
👈 انشالله به زودی در مورد سرفصل های ارائه شده بصورت مجزا و تخصصی ویدئوهای کامل تری در همین کانال ارائه خواهم کرد .
لینک عضویت در کانال:
@mohsenibidgoli
35.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ سخنرانی در اتحادیه انجمن های اسلامی کاشان ( قسمت سوم )
💢 موضوعات :
🔹 توضیح سمینار سیاهچاله ها و زمان در فیزیک
🔸 شبه علم و خرافات فون دانیکن و آدامسکی در ترویج باستان شناسی فضایی
🔹 آنچه به زودی در مورد زمان در فیلم و سریالهایی مثل فرینچ( Fringe ) مستر نوبادی( Mr Nobody) ورود ( Arrivals ) و داک ( Dark) و ( In Time ) و ( Platform ) می توان بحث های جذاب و علمی را پیش کشید.
👈 انشالله به زودی در مورد سرفصل های ارائه شده بصورت مجزا و تخصصی ویدئوهای کامل تری در همین کانال ارائه خواهم کرد .
لینک عضویت در کانال:
@mohsenibidgoli
44.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ سخنرانی در اتحادیه انجمن های اسلامی کاشان ( قسمت چهارم )
💢 موضوعات :
🔹 آیا برای قبل از زمان بیگ بنگ انیشتین هم نظریاتی در فیزیک وجود دارد؟
🔸 شواهد جدید از تلسکوپ ها ادعای قدمت کیهان را به بیشتر از ۱۳.۷ میلیارد سال میرساند!
🔹 نظریه رویه ها و آشنایی با پروفسور نیما حامد ارکانی و تحقیقات جدید کیهان شناسی
🔸نظریه Big Bang یا Big Crunch اولویت به کدام یک است ؟
👈 انشالله به زودی در مورد سرفصل های ارائه شده بصورت مجزا و تخصصی ویدئوهای کامل تری در همین کانال ارائه خواهم کرد .
لینک عضویت در کانال:
@mohsenibidgoli
47.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ سخنرانی در اتحادیه انجمن های اسلامی کاشان ( قسمت پنجم )
💢 موضوعات :
🔹 تفاوت فرهنگی یا تهاجم فرهنگی؟ تفکر نقادانه در مواجهه با رسانه
🔸 آنچه به نظر می رسد پروژه هایی مثل بلاینددیت و قضایای وینی همگی مدیریت شده اند مانند اتفاقاتی که برای خانم ز امیرابراهیمی رخ داد و او را از نرگس به تهران تابو و عنکبوت مقدس رساند!
🔹 بررسی پروژه محسن مخملباف و فراز و فرود های اخلاقی این شخص از ساخت فیلم های استعاذه و دو چشم بی سو تا ساخت فیلم فریاد مورچه ها در آمریکا و گلشیفته فراهانی و قرهّ العین بهائیت!
👈 انشالله به زودی در مورد سرفصل های ارائه شده بصورت مجزا و تخصصی ویدئوهای کامل تری در همین کانال ارائه خواهم کرد .
لینک عضویت در کانال:
@mohsenibidgoli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈لطفا لطفا متن زیر را به دقت بخوانید :
فضای مجازی یا فضای مزاجی؟
➕ وینی یا علی ضیا؟
✅ چند سال پیش در سلسه جلساتی در مورد خطرات فضای ولنگار مجازی و خیانت هایی که آگاهانه یا از سر نادانی توسط برخی از مراجع و مسئولان در فضای فرهنگی این مرز وبوم صورت گرفت صحبت هایی داشتم و خانواده ها و دانش آموزان را از تکانه هایی که در آینده ممکن است بنیان فکری و عقیدتی و فرهنگی جامعه را دستخوش تحولات عدیده ای کند با خبر می کردم ...
ادامه متن در پیوست پایین 👇
🧷 البته برای کسانی که با متن مشکل دارند توصیه میکنم ویس زیر را که دربردارنده مطالب ارائه شده و شاید تکمیل کننده آن هست را گوش کنند ...
@mohsenibidgoli
👈لطفا لطفا متن زیر را به دقت بخوانید :
فضای مجازی یا فضای مزاجی؟
✅ استراتژی قورباغه( frog strategy ) که یکی از موثرترین تاکتیک های مورد استفاده در آندلسیزاسیون جوامع اسلامی است و در طی آن تحول آرام و نرم فرهنگی بدون ایجاد تنش و بحران رقم می خورد و اغنای نسل جدید در پذیرش سبک زندگی آمریکایی ( American life style ) و مولفه های مرتبط به آن را دنبال می کند. این استراتژی در چند دهه توانسته است به مدد بازوهای قدرتمند این سیستم یعنی سلبریتی ها بطور خزنده وارد زندگی مردم ایران شود .
✅ چند سال پیش وقتی لایو سراسر حرف های جنسی یوتیوبر ( مینا نامداری )با نوجوان ایرانی وایرال شد قسمتی از این کوه یخ خود را نشان داد و بحث و جدل های زیادی را بر له یا علیه فضای مجازی ولنگار براه انداخت ، همان موقع هم خیلی از روانشناسان و جامعه شناسان به این موضوع پرداختند ولی پس از مدتی این آتشفشان خاموش شد و مثل همیشه دوباره از سر تغافل سرهایمان را بسان کبک زیر برف کردیم ...
➕ توصیه میکنم مستند کوتاه گروه کبریت رو دوباره مشاهده کنید تا به عمق فاجعه ای که درحال رخ دادن است پی ببرید! ( مستندی که در آن عکسی از یک بازیگر مرد معروف فیلم های پورن را به خانواده ها در خیابان نشان می دهند و ... )
➕درسال های گذشته زمانی که کلیپ طنز سوسن خانم توسط دانشجویان شریف در دانشگاه آلبرتا پخش شد و سرسری از آن گذشتیم باید منتظر این روزها هم می بودیم !..
اتفاقاتی مثل همخوانی گانگستر آمل توسط اون بلاگر که در لباس معلمی رفته بود ! یا آهنگ ساسی مانکن توسط دانش آموزان همگی تغییر سبک زندگی را نشانگر است که نمونه سخیف آن را در بین دانشجویان به ظاهرنخبه دانشگاه شریف در نشان دادن نماد Fuck به سخنران و ...دیدید و شعارهای تماما جنسی آنها را در آشوب های پارسال در همخوانی آهنگ سبزی پلو با ماهی حامدفرد در سطح نخبگان و افراد دانشگاهی که به عنوان نخبه به امید یه هوای تازه از این مرز وبوم ترک وطن کرده اند ودر سطح پایین تر دیدید نصب شعارهای" نون وپنیر وخاویار ظریف برو ....رو بیار" بر روی ماشین توسط مردم عادی و عامی که در جشن امضای تعهدنامه برجام توسط دکتر ظریف شرکت کرده بودند . اینها نمونه هایی از آتش زیرخاکستری است که ذهن و قلب جوانان نسل Z در ایران خوب متاثر از این سبک زندگی کرده ونشان می دهد استراتژی قورباغه آبپز متاسفانه جواب داده است!
✅ همین چند صباح پیش بود که دوباره موضوع فیلم جنجالی پسری بنام وینی ( نام مستعار یوتیوب اوست ) و همجنس بازی او فضای مجازی را دستخوش امواج متلاطم خود کرد ( البته صحت و سقم آن و دلایل پخش این فیلم در دست بررسی است ) ... پسری که از سال ۹۸ با مصاحبه های جنجالی با دختران و پسران کوچه و خیابان و سوالات در مورد نحوه دیت ها و تعداد اکس ها و خیانت ها به دوست اجتماعیشان شروع به فعالیت در فضای مجازی کرد و با برنامه Blind Date ( دیت ناشناس ) به شهرت زیادی رسید، شهرتی که با بازدید یک میلیون دریک روز توانست رکورد تتلو را بشکند !!(یعنی دو روز یک میلیون بازدید ! ) این نحوه سبک زندگی و تبلیغ آن در فضای بی در و پیکر مجازی توانسته مخاطبان زیادی را به خود جلب کند و ذهن و قلب نسل Z جامعه ایرانی را به آرامی به خود معطوف کند .گناه افرادی که با میدان دادن به چنین مواردی در جامعه و اشاعه فحشا و عادی جلوه دادن چنین مناسباتی نابخشودنی است ...
✅ البته از افراد خارج از قاعده و بدور از علم و هنر مانند وینی چیزی جز این انتظار نمیرفت و نمی رود و همانطور که در ابتدای تیتر عنوان کردم فضای مجازی را مکانی برای فربه کردن مزاج خود پنداشته اند ولی متاسفانه در این بین افرادی مانند علی ضیا که روزگاری در این دیار به مدد استفاده از تریبون های دولتی به چهره سلبریتی در فضای مجازی تبدیل شده و گاه و بیگاه خبرهای زرد او( مثل سفر به آفریقا ! ) سرتیتر برخی سایت ها و مجلات آب دوغ خیاری قرار می گیرد دست به ساخت برنامه هایی در یوتیوب از سنخ کارهای وینی زده است . خیانتی که این گونه افراد در ترویج سبک سخیف زندگی غربی انجام می دهند و نادانسته و یا از سر عناد و لجبازی و یا به دلیل جذب فالور و رسیدن به آلاف و علوف به آن اهتمام دارند گناهی است نابخشودنی که به نظر تمامی دین داران عادی سازی و سبک شمردن آن و تغییر مزاج نسل جوان به بهانه فضای مجازی از ارتکاب این گناهان بالاتر و شنیع تر است .
اللهم اجعل عواقب امورنا خیرا...
✍ محمد محسنی بیدگلی
@mohsenibidgoli
وینی یا علی ضیا .mp3
14.63M
فضای مجازی یا فضای مزاجی؟
➕ وینی یا علی ضیا؟
✅ چند سال پیش در سلسه جلساتی در مورد خطرات فضای ولنگار مجازی و خیانت هایی که آگاهانه یا از سر نادانی توسط برخی از مراجع و مسئولان در فضای فرهنگی این مرز وبوم صورت گرفت صحبت هایی داشتم و خانواده ها و دانش آموزان را از تکانه هایی که در آینده ممکن است بنیان فکری و عقیدتی و فرهنگی جامعه را دستخوش تحولات عدیده ای کند با خبر می کردم ...
🧷 البته برای کسانی که با متن مشکل دارند توصیه میکنم ویس را که دربردارنده مطالب ارائه شده و شاید تکمیل کننده متن بالاست را گوش کنند ...
@mohsenibidgoli
42.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ سخنرانی در اتحادیه انجمن های اسلامی کاشان ( قسمت ششم )
👈 لازم به ذکر است که مطالب ارائه شده
فقط سرفصل های کلی هستند و انشالله
بزودی بصورت مجزا ویدئوهای کامل تری
در همین موضوعات ارائه خواهد شد .
💢 موضوعات :
🔹 کانتور کرافتینگ( contourcrafting) اختراع جالب یک ایرانی بنام بهرخ خوشنویس برنده جایزه بزرگ ناسا
🔸 پروژه پرینت خانه روی ماه و مریخ!
🔹 اثر کاهش دما بر روی تبخیرسطحی
لینک عضویت در کانال:
@mohsenibidgoli
37.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ سخنرانی در اتحادیه انجمن های اسلامی کاشان ( قسمت هفتم )
👈 لازم به ذکر است که مطالب ارائه شده
فقط سرفصل های کلی هستند و انشالله
بزودی بصورت مجزا ویدئوهای کامل تری
در همین موضوعات ارائه خواهد شد .
💢 موضوعات :
🔹 سابلیمینال (Subliminal )و بیوکنزی چیست؟
🔸 تاثیر تلقین برای تغیر رنگ چشم
🔹 مستند راز ( Secret )و خرافات و شبه علم های پس پرده
🔸دکتر علیرضا آزمندیان و تکنولوژی فکر
🔹کتاب های فرتیوف کاپرا و مایکل تالبوت و کارهای داریوش مهرجویی
🔸 هیپنوتیزم و خودهیپنوتیزم شعبان طاووسی معروف به کابوک
لینک عضویت در کانال:
@mohsenibidgoli
✅ مغالطهای بنام «مطالعات علمی نشون میده»!
➕ عبارتی هست که بسیار راحت ممکنه مورد سوءاستفاده قرار بگیرد و فرد برای جا انداختن آنچه خود درست میپندارد در پشت آن مخفی شود.
❗️ مطالعات یا پژوهشهای علمی آدرس دارد.
❗️ نام و نشانی پژوهشگر با پژوهشگرانی را بر پیشانی دارد.
❗️سال انتشار دارد و قاعدتاً در ژورنالی تخصصی باید به چاپ رسیده باشد.
❗️ معمولاً آن پژوهش وابسته به دانشگاهی یا نهادی علمی است.
❗️محدوده پژوهش کاملاً مشخص است.
نتایج هیچ پژوهش علمی قطعیتی تام و تمام ندارد و اصولاً این قطعیت با ذات علم همخوانی ندارد.
❗️ ممکن است به آن پژوهش پاسخ داده شده باشد (طی پژوهشی دیگر).
❗️در حوزههایی مثل روانشناسی ممکن است پژوهش صرفاً مبتنی بر یکی از گرایشها انجام شده باشد و نتایجش لزوماً در گرایشهای دیگر مقبول نباشد.ارزش و اهمیت هر پژوهش علمی بستگی دارد به شمار ارجاعاتی که به آن داده میشود.
❗️بنابراین، با شنیدن عبارت « مطالعات علمی نشون میده » فوراً مرعوب نشویم و تمامی موارد بالا را در نظر آوریم و احیاناً از فرد مدعی آنها را مطالبه کنیم.
❗️در بسیاری از موارد و پس از بررسی مشخص میشود سخنان فردی که مدام از این عبارت استفاده میکند پشتوانهای علمی ندارد و تماماً یا بعضاً عقاید شخصی خودش است که در پشت سنگر «مطالعات علمی نشون میده» ابراز شده است.
❗️بزرگی نام گوینده نیز هرگز ما را از این دقتها و پیگیریها نباید معاف بدارد.
آن فرد هر کس که میخواهد باشد.
« نگهبانانی سختگیر بر درب ورودی ذهنمان باشیم.»
👈 لینک عضویت در کانال:
@mohsenibidgoli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 دلم برای محسن رنانی سوخت!!
@mohsenibidgoli