🔴 روحیه تحولخواهی امام خمینی (ره)
🔹 رهبر انقلاب، امروز:
امام خمینی بزرگترین تحوّلات را در زمان خودشان در حوزههای متعدّدی و در عرصههای متنوّع زیادی ایجاد کردند.
اولاً روحیهی تحوّلخواهی از دیرزمان در این بزرگوار وجود داشته است، ایشان یک انسان تحوّلخواه بودند. نشانهی آن عبارت است از همان یادداشتی و نوشتهای که ایشان تقریباً در دوران جوانی، در دههی سی از عمرشان، در دفتر مرحوم وزیریِ یزدی نوشتند که عین آن نوشته و دستخط را مرحوم وزیری به من نشان دادند، من دیدم بعد هم چاپ شده در اختیار خیلیها قرار گرفته. در آن نوشته، ایشان با آیهی شریفهی «قل انّما اعظکم بواحدة ان تقوموا للّه مثنی و فردی» دعوت میکنند عموم را به قیام للّه. یک چنین روحیهای در ایشان وجود داشت.
🔺 میدانی وارد مسئلهی تحوّل شدند، نه فقط گفتاری و دستوری؛ از تحوّلآفرینیِ روحی در یک مجموعهای از طلّاب جوان در قم، تا تحوّلآفرینیِ وسیع در عموم ملّت ایران. ۹۹/۳/۱۴
#سالروز_رحلت_امام_خمینی
🔰کانال رسمی محسن ریاضی:
http://eitaa.com/joinchat/2510356482Cb46f824a51
🔴 امام باعث شد نگاه مردم به دین به کلی متحول شود
🔹 رهبر انقلاب، امروز:
یک تحوّل دیگری که امام به وجود آورد،#تحوّل در نگاه به دین بود. مردم دین را فقط وسیلهای برای مسائل شخصی، مسائل عبادی یا حدّاکثر احوال شخصی میدانستند؛ فقط همین مسئله یا نماز و روزه و وظایف مالی و ازدواج و طلاق؛ در همین حدود؛ وظیفهی دین و مسئولیّت دین و رسالت دین را محدود به این چیزها میدانستند. امام برای دین رسالتِ نظامسازی و تمدّنسازی و جامعهسازی و انسانسازی و مانند اینها را تعریف کرد، نگاه مردم به دین بکلّی متحوّل شد. ۹۹/۳/۱۴
#امام_تحول
🔰کانال رسمی محسن ریاضی:
http://eitaa.com/joinchat/2510356482Cb46f824a51
🔴 امروز ملت ایران به دنبال تشکیل تمدّن نوین اسلامی هستند
🔹رهبر انقلاب، امروز:
یک تحوّلِ دیگر تحوّل در نگاه به آینده بود. در آن دورانی که نهضت شروع شد و امام وارد میدان شدند، با همهی شعارهایی که بعضی از احزاب و گروهها و گروهکها و مانند اینها میدادند که خیلی هم محدود و کوچک بودند، در نگاه مردم آیندهای دیده نمیشد؛ یعنی مردم یک افق آیندهای در مقابل چشم نداشتند. این تبدیل شد به ایجاد #تمدّن_نوین_اسلامی؛ یعنی شما امروز به ملّت ایران که نگاه کنید، این دست مبارک امام است که این حالت را به وجود آورده است؛ مردم دنبال این هستند که تمدّن نوین اسلامی را تشکیل بدهند و به وجود بیاورند، اتّحاد عظیم اسلامی را به وجود بیاورند، امّت اسلامی را تشکیل بدهند. ۹۹/۳/۱۴
#امام_تحول
🔰کانال رسمی محسن ریاضی:
http://eitaa.com/joinchat/2510356482Cb46f824a51
🔴 طبیعت حکومت آمریکا
🔹رهبر انقلاب، امروز:
آنچه امروز در شهرهای آمریکا مشاهده میشود بُروز یک واقعیّاتی است که همیشه پنهان نگه داشته میشد؛ اینها چیز جدیدی نیست؛ بُروز واقعیّتها است که آن لجنِ تهِ حوض میآید بالا و خودش را نشان میدهد. اینکه یک پلیسی با خونسردیِ تمام زانویش را بگذارد روی گردن یک سیاهپوستی و همین طور نگه دارد و فشار دهد تا او جان بدهد، او التماس کند، استغاثه کند، این هم خونسرد بنشیند روی او و فشار بدهد، چند پلیسِ دیگر هم بِایستند و تماشا کنند و هیچ اقدامی نکنند، این چیزی نیست که جدیداً به وجود آمده باشد؛ طبیعت آمریکا این است. این کاری است که آمریکایی ها با تمام دنیا میکردند؛ با افغانستان و عراق و سوریه همین کار را کردند، قبلها با ویتنام و با خیلی از کشورهای دیگر هم همین کارها را کردند. این اخلاق آمریکا است؛ این طبیعت حکومت آمریکا است؛ امروز این جوری خودش را نشان میدهد. اینکه حالا مردم شعار میدهند بگذارید ما نَفَس بکشیم یا نمیتوانیم نَفَس بکشیم ــ که امروز شعار مردم آمریکا شده در ایالتها و تظاهراتهای وسیع شهرهای مختلف ــ این در واقع حرف دل همهی ملّتهایی است که آمریکا در آنجا ظالمانه اقدام کرده است. ۹۹/۳/۱۴
#رسوایی_آمریکا
🔰کانال رسمی محسن ریاضی:
http://eitaa.com/joinchat/2510356482Cb46f824a51
10.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙شما رهبر بشوید...
👈 صدایی که تا لحظاتی دیگر میشنوید، برای اولین بار منتشر میشود
🔹این فایل صوتی، حاوی سخنانی است که حضرت آیتالله خامنهای در یک محفل خصوصی، از دیدار محرمانه با حضرت امام خمینی در سال آخر عمر امام بیان میکنند؛ جایی که امام برای اولین بار در حضور سران قوا به ایشان میگویند «شما رهبر بشوید».
🔸متن این روایت در خلال متون، کتاب روایت رهبری منتشر شده است.
🔹حضرت امام خمینی در مهرماه ۶۷، یعنی قریب به شش ماه مانده به رویدادهای فروردین ۶۸ که به عزل آیتالله منتظری از رهبری آینده نظام و انقلاب انجامید، در جلسهای با سران قوا (آقایان خامنهای، هاشمی، موسوی، موسوی اردبیلی) و حاج سید احمد خمینی، ضمن تاکید مجدد بر کنار گذاشتن آقای منتظری، #رهبری آیتالله خامنهای را پیشنهاد داده بودند.
@voinews
🔰کانال رسمی محسن ریاضی
http://eitaa.com/joinchat/2510356482Cb46f824a51
20.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_تصویری
♨️اوانجلیست ها و اعتقاد به آخر الزمان
علاقه اوانجلیست ها به صهيونيست
علاقه عجیب بن سلمان به صهیونیست ها
و...
🎙 سخنران: #محسن_ریاضی
⏱زمان: ۱۰ دقیقه
🔰کانال رسمی محسن ریاضی
http://eitaa.com/joinchat/2510356482Cb46f824a51
#عکس_نوشته
🔴تنهایی کودکان امروز
کودک فشارهای روحی و روانی خود را در بازی و همراهی با سنین نزدیک به خود بدل به آرامش و نشاط می نماید؛ اما در خانواده های امروزی...
🔰کانال رسمی محسن ریاضی
http://eitaa.com/joinchat/2510356482Cb46f824a51
کانال رسمی محسن ریاضی
#معرفی_کتاب
📓پویایی فرهنگ و تمدن اسلام و ایران
✍نویسنده: دکتر علی اکبر ولایتی
💢ناشر: انتشارات وزارت امور خارجه
📝نویسنده در پیشگفتار کتاب خود آورده است:
🔹 همزمان با انتشار جلد سوم این کتاب در ۲۳ تیر ماه ۱۳۸۳ شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب کرد که در درس تاریخ اسلام دانشگاهها گرایش جدیدی با عنوان #تاریخ_و_تمدن_اسلامی ایجاد شود . بنابر درخواست مرکز برنامه ریزی و تدوین متون درسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، مسئولیت تدوین این کتاب با عنوان "فرهنگ و تمدن اسلامی" بر عهده اینجانب نهاده شد.
🔹تصمیم بر آن شد که بر پایه مجموعه چهار جلدی، کتابی یک جلدی که درخور وقت و فشردگی برنامه دانشجویان باشد تدوین شود. در پی آن مرکز برنامهریزی و تدوین متون درسی مجموعه چهار جلدی "پویایی فرهنگ و تمدن اسلام و ایران" را کتاب کمک درسی در گرایش رشته تاریخ یعنی تاریخ و تمدن اسلامی معرفی کرد که با استقبال دانشجویان و استادان این رشته روبرو شد.
🔹این اقبال چنان بود که مجموعه چهار جلدی در فاصله چهار سال یعنی از زمان انتشار چاپ اول در ۱۳۸۲ تا چاپ دوم از جلد چهارم در ۱۳۸۵ هر یک چند بار تجدید چاپ شدند. از سوی دیگر سازمان دانش آموزی وزارت آموزش و پرورش نیز در سال ۱۳۸۴ طرح تدوین کتابی با عنوان فرهنگ و تمدن اسلامی را مطرح ساخت که خوشبختانه موفق شدیم کتاب "فرهنگ و تمدن اسلام و ایران" را برای استفاده دانش آموزان دبیرستانی به منظور کتاب کمک درسی تاریخ با شمارگان بالا در پاییز ۱۳۸۴ منتشر سازیم.
🔹دایره استقبال از مجموعه پویایی فرهنگ و تمدن اسلامی ایران از کشورمان فراتر رفت و نشر #دارالهادی از ناشران معتبر و به نام جهان عرب در #بیروت، پیشنهاد ترجمه و انتشار این اثر را عرضه کرد. ترجمه این کار به همت گروهی از دوستان و همکاران دانشمند در فاصله سه سال به اتمام رسید و در نمایشگاه بینالمللی کتاب بیروت در ژانویه ۲۰۰۶ به صورت دو مجلد در دسترس فرهیختگان و اصحاب فرهنگ و مخاطبان عرب زبان قرار گرفت.
🔹خوشبختانه نسخه عربی کتاب نیز با استقبال مواجه شد، چنان که ترجمه#انگلیسی این کتاب توسط گروهی از مترجمان زیر نظر پروفسور #علی_نقیب_العطاس که به مطالعه و پژوهش در قلمرو معارف و علوم اسلامی اشتهار دارد در بزرگترین انتشارات #مالزی به چاپ رسید. ترجمه انگلیسی جلدهای بعدی نیز به زودی به چاپ خواهد رسید. در فوریه ۲۰۰۷ موسسهی ایستاک در مالزی زیر نظر پروفسور العطاس، تمایل خود را مبنی بر ترجمه انگلیسی و نشر آن اعلام کرد که این کار در حال اجراست. همچنین مذاکرات اولیه برای ترجمه و انتشار این اثر به #فرانسوی (توسط آیسکو)٬ #آلمانی و #آلبانیایی نیز انجام شده است. ضمن اینکه کتاب تک جلدی دانشگاهی نیز در سال ۱۳۸۶ به #اردو ترجمه و در پاکستان منتشر شد .
✅ترجمه و استقبال از مجموعه پویایی فرهنگ و تمدن اسلامی ایران نشان از آن دارد که این اثر در میان جامعه علمی کشور و محافل فرهنگی و پژوهشی جهان اسلام از #تازگی موضوع و #جامعیت برخوردار است ویژگی این مجموعه آن است که موضوع بیداری اسلامی و تجدید حیات اسلام را به سنت درخشان تمدن و فرهنگ اسلام و ایران پیوند می زند و همبستگی این دور از لحاظ تاریخی اثبات میکند.
🔻 فهرست مطالب این کتاب به شرح زیر است:
1️⃣بخش اول: کلیات
2️⃣بخش دوم: زمینه های شکل گیری تمدن اسلامی
3️⃣بخش سوم: شکوفایی علوم در تمدن اسلامی
4️⃣بخش چهارم :علوم اسلامی
5️⃣ بخش پنجم :سازمان های اداری و اجتماعی در تمدن اسلامی
6️⃣بخش ششم :هنر در تمدن اسلامی
7️⃣ بخش هفتم: تاثیر تمدن اسلامی در تمدن غربی
8️⃣ بخش هشتم :عوامل موثر در رکود تمدن اسلامی( سده پنجم تا نیمه سده نهم هجری).
9️⃣ بخش نهم: شکوفایی دوباره تمدن اسلامی( سده دهم تا سیزدهم هجری)
🔟بخش دهم: حمله استعمار غرب به جهان اسلام
1️⃣1️⃣بخش یازدهم: تاریخ ۲۰۰ ساله بیداری اسلامی
2️⃣1️⃣بخش دوازدهم: نقد تمدن غرب
🇮🇷با هدف آگاهی از تمدن شکوهمند و غرور آفرین اسلام و ایران، آشنایی با هویت و فرهنگ ایرانی و در آستانه ی گام دوم انقلاب و حرکت به سوی تمدن بزرگ اسلامی در دوران پیش از ظهور، خواندن این کتاب را به اساتید، دانشجویان و طلاب عزیز، به عنوان سازندگان تمدن آینده، پیشنهاد می کنیم.
🔰کانال رسمی محسن ریاضی:
http://eitaa.com/joinchat/2510356482Cb46f824a51
✍محسن ریاضی
🔰 آقای «آوایی» حتماً بخواند
مدتی است به مدد شیوع بیماری کرونا، اخبار «باغ ویلاهای دزفول»، در صدر تیتر رسانه های محلی است.
فارغ از خسارات سنگین کرونایی ناشی از تجمعات روزانه ی افراد عموماً غیر بومی در این محل ها، گنداب فساد و اباحه گری عریان در این مراکز بیداد میکند.
از طرفی به دلیل این که بخش عمده ای از این تفرجگاهها مربوط به خود مسئولین شهری است، شاهد برخورد جدی با این اماکن بیشناسنامه فسادزا در شهر سه هزار شهید دزفول نیستیم.
از اداره ی جهاد وکشاورزی در تغییر کاربری اراضی کشاورزی و باغی، از منابع آب در استفاده ی این مراکز از چاه های بدون مجوز و پایین بردن سطح آب زیر زمینی، از میراث فرهنگی و تهیه نکردن دستورالعمل های فرهنگی متناسب و سایر ادارات و نهادها هیییچ خبری نیست.
وقتی فریاد متدینین بالا میگیرد، فقط چند کار رسانه ای ضعیف برخی نهادهای مسئول، سعی بر ریختن آب سرد بر فوران درد مردمی دارد که میبینند اما چاره ای ندارند.
آقای آوایی
امروز، ریش و قیچی در دست شماست. چاره ای بیندیشید. از شهر و استان اگر کاری بر می آمد تاکنون شده بود.
دست به دامان کمیسیون های قضایی وزارت جهاد و کشاورزی، وزارت نیرو، میراث فرهنگی و گردشگری بشوید و تا حل این معضل از پا ننشینید.
اگر دست روی دست بگذارید، و آن گونه که در فایل صوتی پرتیراژتان گفته اید ندوید، فرهنگ دینی این شهر، توسط هرزه گردانی که دزفول را به سبزقبا و مردم متدین و شهید پرورش نشناخته و این سرزمین خونرنگ وخطه ی زرخیز را بهشت مفاسد خود می دانند نابود خواهد شد.
🔰 از ما گفتن و هشدار و از شما هم اقدام و عمل
منتظر ارائه گزارش عملکردتان در این خصوص می مانیم.
بسم الله...
۲۴خرداد۱۳۹۹
🔰 کانال رسمی محسن ریاضی
http://eitaa.com/joinchat/2510356482Cb46f824a51
ما چند نفریم⁉️
سَدیر صَیْرِفی گوید:
بر امام صادق(ع) وارد شدم و گفتم چرا نشسته اید⁉️
فرمود ای سدیر چه اتفاقی افتاده است⁉️
گفتم : از فراوانی دوستان، شیعیان و یارانت سخن می گویم.
فرمود: فکر می کنید چند تن باشند⁉️
گفتم: یکصدهزار نفر.
فرمود: یکصدهزار نفر⁉️
گفتم: آری و شاید دویست هزار نفر.
فرمود: دویست هزار نفر⁉️
گفتم: آری و شاید نیمی از جهان.
به دنبال این گفتگو امام به همراه سدیر به ینبع رفت و در آنجا گله ی بز غالهای را دید و فرمود:
ای سدیر اگر شمار یاران و پیروان ما به تعداد این بزغالهها(مطابق برخی روایات تاریخی، هفده بزغاله در گله بود) رسیده بود ما بر جای نمینشستیم(و قیام می کردیم)‼️
این همان امام صادقی است که شاگردان مدرسه ی علمیه اش را که غالباً از علما و حکما بوده اند تا چهار هزار نفر نوشته اند.
رو در رو، در محضر و کنار امام بودند اما با او نبودند.
کنار امام بودن شرط نیست. با امام بودن مهم است.
راستی ما برای امام زمانمان چند نفریم⁉️
✍محسن ریاضی
۲۷خرداد۱۳۹۹
مصادف با شب شهادت امام صادق(ع)
🔸کانال رسمی محسن ریاضی
http://eitaa.com/joinchat/2510356482Cb46f824a51