#امام_خامنهای:
☄️بزرگترین وظیفه منتظران امام زمان این است که از لحاظ معنوی و اخلاقی و عملی و پیوندهای دینی و اعتقادی و عاطفی با مؤمنین و همچنین برای پنجه درافکندن با زورگویان، خود را آماده کنند. کسانی که در دوران دفاع مقدّس، سر از پا نشناخته ودر صفوف دفاع مقدّس شرکت میکردند، منتظران حقیقی بودند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اندکی صبر
فرج❤️ نزدیک است........
جمعههای دلگیر را دریاب! از دل این جمعهها بوی فراق میآید، و نمیشود بوی فراق را استشمام کرد و با همۀ وجود خوشحال بود. عاشقان تو از وقتی رفتهای، جمعهها را روز تعطیلی خوشحالی نام گذاشتهاند. جمعهها اگر برای مردم روز استراحت است، برای عاشقان تو روز استقامت است؛ استقامت در برابر بار فراقی که هر هفته سنگینتر از هفتۀ پیش میشود.
تو باید مدد کنی تا سد این استقامت نشکند. چه روزی است جمعهای که تو میآیی و فلسفۀ استقامت در برابر فراق تو از میان میرود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استاتوسواتساپ یا #وضعیت | #استوری | #ریلز
شیعهی تو غریبه...
منم یه بچه شیعه مو...
#جمعه_های_مهدوی
34443_349.pdf
4.19M
#بخوانیم
📚 امام مهدی (علیه السلام) از ولادت تا ظهور
این کتاب را مؤلف با هدف پاسخ به برخی از شبهات مخالفان مسأله مهدویّت به نگارش درآوردهاند. در این کتاب درباره معرفی نسب و خاندان امام مهدی(ع) نویدهای قرآن و اهل بیت(ع) درباره ظهور امام زمان(ع)، وقایع تولد و چگونگی وقوع مسأله غیبت، معرفی سفیران چهارگانه دوران غیبت صغرا، مسأله دیرزیستی امام(ع)؛ نشانههای ظهور و زمان ظهور و مدت حکومت امام(ع) و ویژگیهای آن، و نیز جهان بعد از امام مهدی(ع) مطالبی بیان شده است و در هر قسمت ضمن اشاره به اشکالاتی که علمای مختلف دارند، پاسخهای مفصلی ارائه شده است.
#حضرت_حجت
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
صُـبح ...
صدای پای تـوست،
که می آیی و ...
پرده های تاریک نبودنت را،
کنار میزنی.
سلام حضرت عشق ...
#سلام
🔸امام علی علیه السلام : الرّاضي بِفِعلِ قومٍ كالدّاخِلِ فيهِ مَعَهُم ، وعَلى كُلِّ داخِلٍ في باطِلٍ إثمانِ : إثمُ العَمَلِ بِهِ ، وإثمُ الرِّضا بِهِ .
🔹هر كه به كردار عده اى راضى باشد، مانند كسى است كه همراه آنان، آن كار را انجام داده باشد و هر كس به كردار باطلى دست زند او را دو گناه باشد: گناه به جا آوردن آن و گناه راضى بودن به آن.
📚 نهج البلاغة : خطبة ١٩٢