👈هر آنچه از#ازدواج_فامیلی باید بدانیم(۳)
♦️مزایای ازدواج فامیلی(ج)
🔹️استرس در ازدواج های فامیلی کمتر است
⚡یکی از مشکلاتی که قبل از ازدواج، خانواده ها با آن درگیر هستند این است که آیا فرزندشان خوشبخت می شود؟ آیا زندگی آنها تداوم دارد؟ آیا به شناخت کافی از فرد رسیده اند یا خیر؟ در ازدواج های فامیل به دلیل شناخت بیشتر استرس این مسائل کمتر است و میدانید در هنگام بروز مشکل با او چه برخوردی داشته باشید.
🔹️ارزش های فرهنگی بیشتر حفظ می شود
⚡یکی دیگر از مزایای ازدواج فامیلی این است که ارزش های فرهنگی حفظ می شود و به نسل بعد منتقل می شود. متاسفانه در بعضی ازدواج ها به دلیل تفاوت های فرهنگی، خانواده دچار دوگانگی فرهنگی شده و بالطبع این دوگانگی در ظاهر و رفتار فرد نیز تاثیر می گذارد.
🔹️رفاه اجتماعی در ازدواج فامیلی بیشتر است
⚡در تحقیقات انجام شده و طبق آمارها مشخص شد زنانی که با مردان فامیل وصلت کرده اند، رفاه اقتصادی بیشتری دارند. دلیل این موضوع این است که خانواده های دوطرف به دلیل فامیل بودن و نزدیک بودن به یکدیگر فرزندان خود را مورد حمایت مالی قرار می دهند. چه بسیار زوجینی که به علت اینکه خانواده های دو طرف راضی به ازدواج آنها نبوده اند حتی آنها را از ارث محروم کرده اند. پس بعد از مسائل شناخت، رفاه مالی یکی از مزایای مهم ازدواج فامیلی است.
🔹️درصد طلاق در ازدواج های فامیلی کمتر است
⚡برخی مطالعات نشان می دهد که درصد طلاق در ازدواج های فامیلی کمتر است. زیرا در این نوع ازدواج ها حتی اگر زوجین به بن بست رسیده باشند خانواده های آنها از هر طریقی سعی می کنند که از طلاق جلوگیری کنند. دلیل دیگر اینکه زوجین می دانند که جدایی بین آنها باعث از هم پاشیدن بنیان دو خانواده می شود. بنابراین سعی می شود با وساطت بزرگتر ها میان آنها آشتی برقرار شود.
☜【کلاس مجردها】
https://eitaa.com/joinchat/449576986C29c5e50e56
💖💍💖💍💖💍💖💍💖💍💖
💎تفاهم یا توافق⁉️(۲)
👈مسئله اینست❗️
💠🔹دليل اصلي اينكـه ذكـر مـيشـود #افـرادي كـه تفـاوت زيـاد سـني، فرهنگي اجتماعي، تحصيلي، ديني و ... دارند براي #ازدواج با يكديگر مناسب نيستند، ايـن است كه اين افراد تفاهم زيادي با هم نخواهند داشت.
🔹💠تفاوتهاي #فرهنگي، قـومي، نـژادي، سني، مذهبي، اجتماعي و تحصيلي باعث ميشـود كـه #نگـرش افـراد بـه دنيـا و موضـوعات زندگي متفاوت باشد. وقتي كه نگرشها متفاوت باشد #تفاهم با مشكل روبرو خواهد شد.
🔹💠مطمئناً توافق جايگاه بسيار مهمي در زندگي مشترك دارد اما آنچه در مورد انتخاب همـسر مهم است، تفاهم است. براي آنكه #بفهميم با چه كسي تفاهم داريم لازم است خودمان را و خواسته هاي خودمان را بشناسيم و از آنجا كه ازدواج حـوزه اي اسـت بـا #متغيرهـاي متعـدد، وقتي همسران در مورد هر كدام از اين متغيرها فهم نزديك به هم داشـته باشـند، مـيتـوانيم بگوييم كه در مورد آن مطلب باهم #تفاهم دارند.
☜【کلاس مجردها】
https://eitaa.com/joinchat/449576986C29c5e50e56
💖💍💖💍💖💍💖💍💖💍💖
👈هر آنچه از#ازدواج_فامیلی باید بدانیم(۴)
♦️معایب ازدواج فامیلی
⚡معایب ازدواج های فامیلی را نمی توان نادیده گرفت. بر این اساس، عدم انجام تحقیقات از طرف مقابل به علت آشنایی طولانی مدت و دخالت و مداخله اطرافیان، بخشی از معایب این نوع ازدواج می باشد. بدون تردید، احتمال بروز مشکلات ژنتیکی در فرزندان، از مهمترین و در عین حال بزرگترین معایب ازدواج فامیلی به شمار می آید. لازم به ذکر است که ازدواج های فامیلی، از علل و عوامل اصلی بیماری های ژنتیکی و معلولیت در کشور ما محسوب می شوند.
◀️دخالت خانواده ها بیشتر می شود
🍂معمولا در ازدواج های فامیلی، دخالت های خانواده بیشتر می شود. این دخالت ها ممکن است به کل فامیل سرایت پیدا کند. اگر مشکلی بین دختر و پسر بوجود بیاید پای هر دوخانواده به میان می آید. فقط کافی است دختر و پسر خانواده هایشان را از این مشکل با خبر کنند آن وقت است که کل فامیل درباره آنها صحبت می کنند.
◀️احتمال دعوا و نزاع های خانوادگی بیشتر است
🍂اگر میان زوجین مشکلی پیش بیاید و خانواده ها از این مشکلات با خبر شوند. ممکن است پس از اینکه مشکل میان زوجین برطرف شد باز هم تنش در خانواده های آنها به وجود بیاید. خانواده های دو طرف مثل سابق نمی شوند و روابط آنها همانطور تیره و تار می ماند. در این اوضاع علاوه بر اینکه آبروی زوجین در فامیل رفته است دیگر نمی توانند ارتباط قدیمی را با یکدیگر داشته باشند.
◀️احتمال تولد فرزند بیمار در این خانواده ها بیشتر است
⚡در بعضی بیماری ها، هر دو زوج اگر دارای ژن معیوب باشند، به احتمال زیاد فرزندشان نیز آن ژن معیوب را به ارث خواهند برد. مثلا اگر پدر و مادر ژن معیوب ناشنوایی و نابینایی داشته باشند ممکن است این ژن را به فرزندشان انتقال دهند. در ضمن بیماری هایی مانند دیابت نیز که منشا ژنتیکی دارند نیز در این بچه ها بیشتر خواهد شد. البته این ریسک به هر حال در تمام زوجین وجود دارد و همه باید آزمایش های ژنتیکی لازم را قبل ازدواج انجام دهند. اما ریسک ابتلا به این بیماری ها در ازدواج های فامیلی بیشتر خواهد بود.
💢مشاوره ژنتیک و انجام آزمایشات غربالگری
♦️در ازدواج فامیلی، حتی پس از انجام آزمایشات قبل از ازدواج، در زمان حاملگی، باید غربالگری صورت بگیرد. زیرا آزمایشات قبل از ازدواج تنها می تواند برخی از بیماریها مانند تالاسمی و عقب ماندگی را نشان دهد. اگر چه این تنها یک احتمال است. اما با توجه به فامیل بودن طرفین باید تمام اقدامات احتیاطی صورت بگیرد. مزایا و معایب ازدواج فامیلی بسیار است اما می توان گفت هر کس بر حسب شرایط و امکانات موجود خود تصمیم به ازدواج با فامیل می گیرد.
☜【کلاس مجردها】
https://eitaa.com/joinchat/449576986C29c5e50e56
💖💍💖💍💖💍💖💍💖💍💖
🤔🔰 چطور #رضايت_والدين را براي ازدواج جلب کنيم؟(۱)
👈#ازدواج در ايران به معني پيوند دو نفر نيست، بلکه به معني 10، 20 يا حتي 50 نفر است! شما با ازدواجتان دو خانواده (و در برخي مناطق کشور دو طايفه) را به هم پيوند مي زنيد و به همين دليل، #خانواده سهم بزرگي در انتخاب و زندگي آينده دارد. آنقدر که اگر پدر و مادر #مخالف_ازدواج شما باشند، سايه اين مخالفت همواره بر سر زندگي شما خواهد بود. پس چگونه #والدین را راضی کنیم ؟
🌟 1.اول از همه بگوييم که #تهديد و پرخاشگري و جنگ و دعوا به هيچ نتيجه اي نمي رسد و فقط #آتش معرکه را بيشتر مي کند. بنابراين از فکر قهرمان بازي بيرون بياييد و بيشتر تلاش کنيد در #سکوت و آرامش ماجرا را پيش ببريد.
🌟 2. با والدين تان #صحبت کنيد. در شرايطي آرام و منطقي و هر از چند #گاهي بحث را پيش بکشيد و سعي کنيد نظر #مثبت شان را جلب کنيد.
🌟 3.والدين شما، حتما دلايلي براي #مخالفت شان دارند. آنها را بشنويد و #سعي کنيد فارغ از شور و شوق عاشقي و هيجانات مقطعي، اين دلايل را تحليل کنيد. شايد واقعا حق با آنها باشد. مي توانيد اين دلايل را با #فرد سومي که به بي طرفي او اطمينان داريد در ميان بگذاريد و #مشورت کنيد. اين فرد مي تواند دوست، استاد، #بزرگ فاميل يا مشاور باشد.
☜【کلاس مجردها】
https://eitaa.com/joinchat/449576986C29c5e50e56
💖💍💖💍💖💍💖💍💖💍💖
👈هر آنچه از#ازدواج_فامیلی باید بدانیم(۵)
♦️اقدامات قبل از ازدواج فامیلی
🔹️- همه فامیل را در ابتدا از نیت تان با خبر نکنید
🔹️- قبل از ازدواج تحقیق کنید( حتی در ازدواج فامیلی مسائلی وجود دارد که شما از آن باخبر نیستید. شاید یک همسایه و دوست شما به چیزهایی بگوید که هیچ وقت از آن فرد نمی دانستید)
🔹️- به یک مشاوره خانواده مراجعه کنید. ( تمام جوانب ازدواجتان را با کمک یک مشاور بررسی کنید. بهتر است مشاوره طی چند جلسه صورت پذیرد.یک جلسه نیز با حضور خانواده های دو طرف باشد)
🔹️- مراجعه به مشاوره ژنتیک و انجام آزمایشات کامل
🔹️- در ابتدا سعی کنید از دخالت های خانواده جلوگیری کرده و خود در زندگی تصمیم بگیرید.
🔹️- پس از انجام آزمایشات ژنتیک، سعی کنید چند جلسه با همسر آینده جلسه بگذارید و خصوصی در مورد خودتان و مسائل زندگی صحبت کنید.
🔹️- بعد از ازدواج و قبل از حاملگی تحت نظر پزشک باشید.
🔹️- حتما آزمایش غربالگری را در طی حاملگی انجام دهید. زیرا برخی بیماری های منتقله تنها درآن زمان خود را نشان می دهند.
💥در انتها سعی کنید حتی المقدور مشکلات میان خود و همسرتان را بین خودتان حل کنید و به خانواده های خود چیزی نگویید.
☜【کلاس مجردها】
https://eitaa.com/joinchat/449576986C29c5e50e56
💖💍💖💍💖💍💖💍💖💍💖
#انتخاب_همسر
❣ برای اینکه بتوانید با یک نفر ازدواج کنید و با او زندگی خوبی داشته باشید باید وجود او را همان گونه که هست بپذیرید.
❣ به مرور برخی آداب اکتسابی را می توانید #تغییر دهید اما تصور تغییرات بنیادین را باید به کلی فراموش کنید.
شما این قدرت را ندارید که هر یک از خصوصیات اخلاقی یارتان را که نمی پسندید، دور بریزید.
☜【کلاس مجردها】
https://eitaa.com/joinchat/449576986C29c5e50e56
💖💍💖💍💖💍💖💍💖💍💖